Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Szerintem inkább sorozatfüggõ az egész. Van amit egyben jobb nézni, van amit meg hetente, vagy szünetekkel.
IMYke2.0.0.0
A csapda és egyúttal a lényeg épp abban van, amit írtál:
- a teljesen, minden extrákkal befejezett sorozatot (hosszától függõen) akár 2-3 nap alatt (fõképp, ha dolgozol, tanulsz is) megnézheted, és friss, egységes élményed lesz az egészrõl. Egy filmként láthatod.
- hetenként várt és bámult TV-ripek esetében az apró részletek eltûnnek, elsekélyesednek. Elõfordulhat, hogy 1 hét múlva nem emlékszel már az elõzõ rész fõbb mondanivalójára , és ezért az új rész megtekintése elõtt bele kell nézned a múlthetibe is... jájjj...

Capish?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Hol van elrejtve az a hozzászólásában, hogy várja a 11. részt? 😊
Malakai
Szerintem kritikák is ugyanúgy lehetnek félrevezetõek mindkét esetben.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Nekem meg pont fordítva van. Az olyan animék amik már nem futnak, és egyszerre megtudom nézni, azokat unom. Bakuman-nal is kb. szenvedek, nekem hétrõl hétre izgalmasabb egy sorozat, mint daráljuk le egyhuzamban. 😊

Így legalább van valami izgalom és van miért várni. 😊
IMYke2.0.0.0
Lásd azért be, hogy egy befejezett sorozatnál nem szülsz ilyen hozzászólást: #46477 "Erre szavak nincsenek, hol van már a 11. rész? Áhhhh!"

😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Nem mintha csak aktuálisan futó sorozatoknál lehetne így bosszankodni...
IMYke2.0.0.0
De jó, hogy nem nézek aktuálisan futó sorozatokat - sosem leszek olyan állapotban, mint Ti. <#ravasz1>

LasDen
DM egy ekkora szar fos részt...ganta meg az összes egy kibaszott hülye idióta fasz...ha nem 2 rész lenne már csak hátra az egészet kitörölném még az emlékezetembõl is, hogy láttam.....ha most lenne vége, akkor egy buzi nagy karóval küldeném el a picsába az egészet.....faszom....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Sii: hát elég rendesen felpörögtek a dolgok 😄
végre láthattuk Mashu egy durvább támadását 😊
Amugy kiváncsi vagyok én is a végére...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gondolom azért akarják a fejesek, h a pénz visszaáramoljon h ne pusztuljon el a negyed? vagy az amugy is elpusztul?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen

az elsõ lesz, mert nem gyakran van, hogy a rossz gyõzedelmeskedik....amúgyis azér kaptam a fekete kártyát, hogy gyûzzön...valsz a fejeseknek fent az a jó, ha kimimaro megmenti a világot....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Befejezés ötletek:

1. Kimimaro érhetetlen módon legyõzi Mikuni-t és happy end. Valamint olyasmi történik, mintha sose létezett volna semmmilyen Vállalati negyed, és senki se tud róla semmit.
2?. Nem gyõzi le, és Mikuni viszi tovább a tervét.
3. A harc közben bevágják az ED-et és 2. évad. <#idiota>

Ami Sato-t illeti:
elvileg csõdbe ment, de Georges megvette Kimimaro, ezért elvileg csak számûzték, de a jövõje megmaradt, legalábbis amíg Kimimaro el nem veszíti.
LasDen
nehogy elcsöppenj....😄

Máté94
Erre szavak nincsenek, hol van már a 11. rész? Áhhhh!
Megörülök! 😄
LasDen
Mikunit állítják be a rossz fiúnak (jó azért vannak rossz húzásai), de õ is csak az országot akarja menteni.....na mindegy...
kíváncsian várom a Q vs Msyu csatát...elég furi volt ebben a részben Q.....

Máté94
Shí 10. AA-n! ^^
Malakai
Az se mindegy egyébként, hogy lokalizált google-bõl nyomod-e, más a találat, nagyobb súlyt kapnak a magyar oldalak.
Bár a te neved elég egyedi, úgyhogy nagy különbség nincs.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
asobi ni iku yo ova....pont ilyen kikapcsolódásra volt szükségem ilyen meleg nyári napon....😄

IMYke2.0.0.0
Az enyémre meg ezeket:

Zomil
akár még jo is lehet, a spartacus ugy tudom egész jo sorozat 😊

off: az én nevemre vmi star wars-os lényt dob ki elsöre... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
igaz...😄 mondjuk mikor néztem akkor a twitterem még az elsõ oldalon volt....mondjuk ott van helyette ez a yamm, amit nem ismerek, de úgy néz ki valami twitteres...😄

hogy ne csak off legyen....remakelik a Noirt...Saim Raimi és Rod Tapert (Spartacus:Véréshomok) csinálnak belõle liveaction sorozatot....

IMYke2.0.0.0
<#eljen> Bizony. Egyetértünk.

Zomil
<#eljen> 😊

Jakuza001
The Girl Who Leapt Through Time (Toki wo Kakeru Shoujo), kipipalva.

Egyszeruen zsenialis a sztori es az anime.

IMYke2.0.0.0
Ez a legkevesebb 😊

Hát, akárhová nézek, ahol anime, vagy anime music video, vagy blog van, ott a neved is megtalálható 😊
Mondom, kugli... 😊

LasDen
köszönöm szépen...😄

Imy, mi az hogy mindenhol??? 😄

Malakai
Boldogot LasDen!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
szerintem pedig csak valami trükközés kérdése 😊

@

IMYke2.0.0.0
Értem. Akkor részemrõl felejtõs feature - nem fizetek érte 😊

Érdekesség: LasDen mindenhol ott van 😊 - Google - LasDen - és: <#wow1>

RelakS
szerintem valami speciális regisztráció kérdése. Pl fizetsz havidíjat, akármi. Ebbõl több változat is van fent 😊

LasDen-nek meg boldog szülinapot!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Nem nézem meg - csak a technikai háttere érdekel: Hogy a fütyibe tudott 1 órás fájlt feltenni?

Lelouch
Boldog születésnapot, LasDen!
Győri Devi
Boldog Születésnapot LasDen!

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

armageddon666
Boldog születésnapot kívánok LasDen!

@

LeventeV
Boldog Születésnapot LasDen!

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

efti
Boldog Lasden napot!

WWFSMD?

Zomil
Boldog Szülinapot Lasden 😊

biomage
Boldog születés napot Lasden 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Steins;Gate Ep11 - Kezdenek bonyolódni végre a dolgok. 😊

efti
Denpa onna 10
Szerintem a szkafanderes lany nem veletlenul emlekezteti Meme*t Elliotra, szerintem siman feltestver

WWFSMD?

armageddon666
Nyári szezonban CLAMP original Blood anime, Project IG által animálva? 😄

@

LasDen
azt hittem anohanaban a tûzijáték az utolsó részre marad...de így kiderült, aminek kellett (és vártam is)...mondjuk érdekes, hogy jintan a rész 2. felében a rossz fiú szerepében tetszelgett...legalábbis én így láttam....
kíváncsian várom az utolsó részt...van egy érzésem, hogy üvöltözõs, veszekedõ, kiborúlós résznek nézünk majd elébe....

gosick meg elég roszul indult, de a végére szép lett...de nekem furcsa, hogy bõ 20 évvel a ii. vh elõtt már háborúról beszélnek....de lehet én vagyok túl naív meg tudatlan...
viszont a vége az aztán elég durvára sikeredett...viktorika aztán...hûha....de van egy érzésem, hogy a következõ lesz a sztorit lezáró rész, a 24. meg már csak az after party....

efti
Veeeegre egy tobb mint egy epizodos sket dance tortenet. Kar hogy ilyen keson jutott eloszor eszukbe valami nagyobbat csinalni

WWFSMD?

Zomil
valoban... 😄

LasDen
meg másik 100 anime sincs rajta....😄

RelakS
Onegai történetek faluja is hiányzik

Zomil
ez elég szegényes, se higurashi falu, se fsn város 😛

RelakS

Ezt hogyhogy nem került át a humorosból? 😄 Amúgy magyarázatot követelek! Mármint a kép tartalmára :]

RelakS
Hmm...
Format brain:

Format completed...