Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Kipróbálok egy Ika Musumet 😄 Ami megjelenés óta egyáltalán nem mozgatja a fantáziámat, és igazából nem is tudom milyen lehet <#vigyor>

Ilyen boldog tudatlanság... amirõl tudok valamit attól általában tartok...
Pl. Amagami SS biztos hogy olyan könnyed, mint amilyet szeretnék? Mert ok hogy visual novel adaptáció, de TWGOK-ban "kívülrõl látjuk" a játékot, itt meg a játékon belül vagyunk igazából. Nem tudom mennyire fogják dramatizálni. (Részcímek nem sok jót sejtetnek xD)

Ellenben jónak tûnnek a karakterek, illetve van Bluray rip 😊

@

Lelouch
Csak februári a hír. 😄
Máté94
Lesz Ika Musume 2!! ^^
Lelouch
Ha kedvcsinálónak tekintem a mangához, akkor végülis így még jobb is... 😄 Amúgy én az ováig még nem temetném a harmadik évadot... 😄
efti
Az nem is hangzik rossz tanacsnak. Ha nem lattad, akkor szerintem tetszeni fog.

Igaz Lelouch rovid leirasa illik a Yosuga no Sora-ra is, de az kisse mas mufaj 😄

WWFSMD?

Lelouch
Az OVA után esetleg nekiállhatsz majd a mangának. 😄 Amúgy talán az Amagami SS? Én nem láttam, de egy játék több route-ja van benne feldolgozva, azaz a fõszereplõ egy-egy reboot után mindig más lánnyal jön össze.
LasDen
szerintem nem vészes hogy ilyet mutattak...egyrészt úccse lesz 3. évad...másrészt ezt csak azok vették észre, akik olvassák a mangát is.....mikor láttam én nem tulajdonítottam semmi nagy jelentõséget neki....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
AoEx egész jó volt most. Ha tényleg 25 részes lesz akkor még lehet belõle valami.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, Tenri-nél jön elõ majd a goddess téma elõször... A tükörképen Diana van, az elsõ istennõ aki feltûnik majd. Nem volt glóriája alapból, és ez elég jelentõs részlet... Az istennõk a szerelembõl nyerik az erejüket, és a glória megjelenése az erõsödés jele lett volna, amit Keima ér el majd nála.
armageddon666
Én MALon olvastam
Egy jelentõs szereplõpárosról. Gondolom õk azok 😊

TWGOKhoz hasonló anime? Mosolyogva daráltam le az egészet 😊 Olyan kellemesen romantikus meg mosolygósan nevetõs meg aranyos részek voltak benne. Ilyesmit szeretnék. A lentebb begyûjtött animék nem tûnnek ilyennek :S

@

LasDen
nemtom spoilere....
AA-n futottam bele véletlenül és ott valami istenségekrõl vagy mikrõl beszéltek, hogy a lányokat megszálláják....
az a glória nem ehhez kapcsolódik??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Tudom spoiler, de az a glória még nem kellett volna oda... Mekkora baki.<#falbav> Igaz, a twitteres üzenet után arra is lehetett volna gondolni, hogy a 3. évad eseményei utánról jöttek a cameo-k, de ennek egy bizonyos dolog ellentmond.
efti
hanasaku Iroha 14: megint nagyon jo volt, orulok, hogy sikerult nem tulzasba vinni a tengerpartos fanservice-et es az eredeti temanal maradni.

WWFSMD?

armageddon666
Nem a rész során felbukkanó karakterekre gondolok, hanem az ending közben mutatottakra O.o Akinek pl. glória volt a tükörképén, vagy a medencés lány...

@

efti
Azok a korabbi hoditasok voltak...

WWFSMD?

armageddon666
twgok2 végén most komolyan bemutattak egy csomó aranyosnak látszó karaktert?

"Na õket nem kapjátok meg!"

FUUUUUUUUUUUUUU

@

LasDen
õõõ megnéztem a Kamisama no Memochou elsõ (vagy elsõ 2?) részét és nem igazán tudom hova tenni...a NEETek nyomoznak mer nincs jobb dolguk vagy mi?? meg az egész tök fura volt, ahogy belekerült a dologba...
Alice meg haasonló Viktorikához...bár nem tsundere (hála az égnek) de a komolykodós nyomozós oldala után az aranyost is megmutatja....😄
nem igazán értem....talán a köv rész....fura...

efti
Mi a rak tortent a tiger and bunnyval? Lelepett a stab? nagyon ganyul nezett ki ez az epizod...

Hogy nez ki ezen Barnaby feje? es tele volt az epizod ilyen kepekkel.. Ez eddig nem ilyen volt

WWFSMD?

armageddon666
Keima Mama <3 😄

@

Lelouch
Hol mondtam én ilyet? 😄 Igazából nem is néztem a 2. évadot, csak a Hakuás részekbe tekintettem bele, akkor bosszankodtam egy kimaradt jelenetén, meg a jelentéskészítõ rész kihagyásán, amit végül pótoltak. A többi változtatás amirõl olvastam, plot szempontból nem változtatott semmi fontos dolgon. Bár azért kihagyni Keima mama születésnapját...<#falbav><#idiota>
armageddon666
TWGOKII final episode gondolom van olyan random, mint az elsõ évad 😄

@

armageddon666
Nem azt mondtad, hogy a második évad már nagyon eltér a mangától?

@

Lelouch
Ismerve a mangát megállapíthatom, hogy jól látod a helyzetet... 😄
efti
Kar mert a masodik evad egyertelmuen jobb volt mint az elso es alighanem a harmadik meg jobb lenne...

WWFSMD?

armageddon666
pedig nagyon jó hallgatni a karaktereket 😞 no mind1. Két 24 részes évad jobb lett volna 😄

@

Lelouch
Wakaki Tamiki, a TWGOK mangakája twitteren írt az anime folytatással kapcsolatban, valahogy így néz ki a helyzet:
"There has not been any plans for something like a 3rd season. Once the staff is dissolve, it is very hard to convocate them again. There was not any intention for a 3rd season from the very begining. We are very lucky that an OVA is being planned. However, if the OVA sells, they may have plans."

Akit érdekel a folytatás, levonhatja belõle a következtetést... Annak azért örülök, hogy a Kaiji-utalás még lesz még animálva az ovában. XD
efti
Rajottem kozben. Egy K-on single-n szerepelt a dal

@lelouch: evangelionbol csak a sorozatot lattam, a mozikat nem, de most hogy utanna kerestem azt is megtalaltam hogy abban is volt

WWFSMD?

armageddon666
KamiNomi2 Ep08

A második fele nagyon jó 😊 Nagyon aranyosak ezek a démonok xD

Meg az átvezetõ kép 😄

😊

@

Lelouch
Evangelion 2.22
efti
A nichijou uj endingjenek a dala az valahol mar szerepelt, de miben?

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
A Magicka részei "csak" 1,6-1,8 GB-osak... 😊
Mondjuk, nem is Tenshi készítette ;-)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
akkor sem jó nézni a szerencsétlenkedését....😄

Zomil
hát szerencsétlen, ha már nö nemjut neki, mert a csajozáshoz tul hülye...legalább ez az öröme legyen meg... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nem volt semmi xtra tõle, csak most hozta ki.....ugye Hildat is folyton mustrálja meg a hülye képzelgései...aztán most alaindelon lányát is fixálta....😄 folyton ilyen fasságokon gondolkodik.....idióta...😄

Zomil
Hm kiváncsi vagyok mi váltotta ki ezt belöled Furuichi felé...nah majd, ha az US kidobja 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Nah megnéztem a Space Battleship Yamato live action-t...nagyon jo volt 😊
Mondjuk egy anime-t se láttam belöle, de 10/10-es volt számomra. A CGI nagyon szép volt, bár volt pár hely ahol meg kicsit gagyinak éreztem...érdekes. A szereplök is tetszettek...föleg a kapitány(bár valamiért mindig a starcraft-os battlecruiser kapitánya jut az eszembe rola 😄 )
Szoval szivesen ajánlom mindenkinek kellemes 2ora volt 😊

Egyedül az zavart nagyon a filmben, h a baszott nagy hajot mikor kiüritik azt mondják, h valami 12 tülélö van...nagyon kevésnek tünik egy ekkora hajohoz képest...tul kevésnek :S
egyedül ez nem tetszett...

Bár mondjuk az is érdekes, h nemtudom ez azért volt-e, mert japán alkotás...de...a szereplök még a legdrámaibb jelenetnél is néha mosolyogtak...ez kicsit furán hatott...

LasDen
belzeebub nem volt rossz...és megin új OP-t és ED-t kapott...az openingben meg negjelennek az új akárki ellenségek...😄
de ez a Furuichi elõször normálisnak tûnt, de télleg egy visszataszító gyerök...😄

berlinboy6329
Mer' erre irányult a kérdésem.mi értelme lett volna a kérdésnek ha nem ezeket írom bele a spoilerbe?Néha elég "merész" dolgok vannak benne.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

LasDen
kora este szokott menni (azt hiszem)...

de itt most úgy állítod be mint valami alsókategóriás szar vígjátékot miközbe a lent írtaknál sokkal több van benne...de ha te csak ennyit láttál meg benne....😄

berlinboy6329
Gintama...Ez milyen idõben ment/megy?

Most járok a 76. résznél,de

Beszarnak,behánynak,egymás képébe finganak,faszról és herérõl beszélnek+meg is építik néha......

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lelouch
Sajnos azt kell mondanom, hogy én se... 😄
LasDen
valahogy nem csodálkozom rajta.....

Lelouch
Nem hinném hogy lesz 2. évad, egyelõre nagyobb bukásnak néz ki a Manglobe részérõl, mint a TWGOK.
LasDen
nah deddómánnak is vége.....de halljátok...ez annyira jó volt....egyszerûen lebilincselõ, fenomenális...ilyen jót még soha nem csinált senki...ezt kötelezõvé kéne tenni, mert egyszerûen hatalmas....remélem lesz 2. évad mer muszáj látnom hogy mi lesz gantával, aki annyira szimpatikus fõszereplõ hogy nem is tudom mit mondjak róla...egyik tulajdonsága jobb mint a másik...áéhh...
az egész tízenhúszmillió/10....😄D

efti
hihi, megint jon egy jo kis melyik a legjobb lejatszo flame 😊

amugy otletem az nincs ra

WWFSMD?

Máté94
OFF:
Újraraktam Win-t, felraktam CCCP-t, de MPHC-ban amikor teljes képernyõre teszem a videókat ilyen pixelesség válik a kép.
Hátha valaki tudja rá a megoldást, köszi! 😊

ON:
LasDen
majd a 2. évad...😄

Lelouch
Nem vagyok benne biztos, hogy ez a kimaradt részben máshogy lesz... 😄
efti
befejeztem a denpa onna-t...legalabbis ami van belole. A shaft nyugodtan bekaphatja.. Ezt tenyleg nem befejeztek, hanem abbahagytak.

WWFSMD?

LasDen
érdekes....😄 1.05-nél az a jelenet melyik részbõl van????