Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen boldog tudatlanság... amirõl tudok valamit attól általában tartok...
Pl. Amagami SS biztos hogy olyan könnyed, mint amilyet szeretnék? Mert ok hogy visual novel adaptáció, de TWGOK-ban "kívülrõl látjuk" a játékot, itt meg a játékon belül vagyunk igazából. Nem tudom mennyire fogják dramatizálni. (Részcímek nem sok jót sejtetnek xD)
Ellenben jónak tûnnek a karakterek, illetve van Bluray rip 😊
@
Igaz Lelouch rovid leirasa illik a Yosuga no Sora-ra is, de az kisse mas mufaj 😄
WWFSMD?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TWGOKhoz hasonló anime? Mosolyogva daráltam le az egészet 😊 Olyan kellemesen romantikus meg mosolygósan nevetõs meg aranyos részek voltak benne. Ilyesmit szeretnék. A lentebb begyûjtött animék nem tûnnek ilyennek :S
@
az a glória nem ehhez kapcsolódik??? 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
WWFSMD?
@
"Na õket nem kapjátok meg!"
FUUUUUUUUUUUUUU
@
Alice meg haasonló Viktorikához...bár nem tsundere (hála az égnek) de a komolykodós nyomozós oldala után az aranyost is megmutatja....😄
nem igazán értem....talán a köv rész....fura...
Hogy nez ki ezen Barnaby feje? es tele volt az epizod ilyen kepekkel.. Ez eddig nem ilyen volt
WWFSMD?
WWFSMD?
"There has not been any plans for something like a 3rd season. Once the staff is dissolve, it is very hard to convocate them again. There was not any intention for a 3rd season from the very begining. We are very lucky that an OVA is being planned. However, if the OVA sells, they may have plans."
Akit érdekel a folytatás, levonhatja belõle a következtetést... Annak azért örülök, hogy a Kaiji-utalás még lesz még animálva az ovában. XD
@lelouch: evangelionbol csak a sorozatot lattam, a mozikat nem, de most hogy utanna kerestem azt is megtalaltam hogy abban is volt
WWFSMD?
A második fele nagyon jó 😊 Nagyon aranyosak ezek a démonok xD
Meg az átvezetõ kép 😄
で
😊
@
Mondjuk, nem is Tenshi készítette ;-)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mondjuk egy anime-t se láttam belöle, de 10/10-es volt számomra. A CGI nagyon szép volt, bár volt pár hely ahol meg kicsit gagyinak éreztem...érdekes. A szereplök is tetszettek...föleg a kapitány(bár valamiért mindig a starcraft-os battlecruiser kapitánya jut az eszembe rola 😄 )
Szoval szivesen ajánlom mindenkinek kellemes 2ora volt 😊
egyedül ez nem tetszett...
Bár mondjuk az is érdekes, h nemtudom ez azért volt-e, mert japán alkotás...de...a szereplök még a legdrámaibb jelenetnél is néha mosolyogtak...ez kicsit furán hatott...
de ez a Furuichi elõször normálisnak tûnt, de télleg egy visszataszító gyerök...😄
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
de itt most úgy állítod be mint valami alsókategóriás szar vígjátékot miközbe a lent írtaknál sokkal több van benne...de ha te csak ennyit láttál meg benne....😄
Most járok a 76. résznél,de
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
az egész tízenhúszmillió/10....😄D
amugy otletem az nincs ra
WWFSMD?
Újraraktam Win-t, felraktam CCCP-t, de MPHC-ban amikor teljes képernyõre teszem a videókat ilyen pixelesség válik a kép.
Hátha valaki tudja rá a megoldást, köszi! 😊
ON:
WWFSMD?