Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nem egészen..bár én csak az elsõ 1-2 fejezetet olvastam el, de nem volt vele baj csak nemotm, nem volt kedvem folytatni..😄
egy mangaka asszisztens van a fõszerepben aki egy kicsit zizis, saját kis világában él aztán nemtom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
I'm legend manga verzio? Vagy csak a cim ennyire hasonlo?

Viszont a Mirai Nikki igy az elso epizod utan igeretesen nez ki.

WWFSMD?

LasDen
még nincs...bármi megeshet 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csak nincs belõle anime. Mellesleg a I a'm Hero-ban vannak a legundorítóbb zombik amiket valaha láttam.
LasDen
az I am a Hero is hasonló zombis a HOTDhoz...

Zomil
Pontosan ugy van ahogy Beast mondja, mivel a hösök nem akarják, h felfedjék a kilétüket, mert ugyebár akkor könnyen ki lehetne ismerni öket, ezért Saber elrejti az Excaliburt, mert különben minden hülye rájönne, h ki is ö igazábol 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sok animében vannak zombik de a klasszikus világvéges-túlélõs vonalat egyedül a Higschool of the Dead anime viszi. Mivel anime-originál zombis sztorikra kicsi az esély plusz hasonló zombis apokalipszisos manga nem létezik ez ezért kb 0% az esélye a dolognak.

Nagy valószínûséggel majd valamikor a Highból lesz második évad ami majd lezárja a történetet de egyekpre ennyi.

Ha gondolod vedd meg a mangáját. Az elsõ 4 kötet már kapható az animelndnál. Kevésbé ecchi és véresebb mint az animesorozat. Csak ajánlani tudom.

BEAST
Gondolom azért, hogy ne árulja el a valódi kilétét. Az Excalibur elég feltûnõ fegyver. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeventeV
Kösz a válaszokat 😊

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
f/z már jobb mint az egész fsn volt. Nagy Sanyi a legjobb mind közül...😄 De azt nem értem, hogy Saber kardja mér nem látszik, mer ha jól emlékszem fsn-be azé nem látszott mer rosszul kötettett meg az egyezség, plusz az elsõ részben még látszott is mikor megidézte emiya.

Győri Devi
képet rakni a másik topikban...

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
te mit nem szeretsz??? 😄

Máté94
Mindkettõ nagyon jó! Én szerettem õket! 😊
armageddon666
pandora hearts jó kis csodaországos lehetne, de valahogy el van szarva az egész. nagyon gagyin hat, és unalmas. de jó az ost.

@

Ruley
A Gosick-ra próbálj nem krimiként gondolni. A hangulata, a világa, és a fõ csalekménye jók, de a "rejtélyek" elég gyerekesek.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
Nekem Gosick 10/10-es élmény volt(najo legyen 9/10 ha nagyon reális akarok lenni), voltak gyengébb részei, de összességében számomra maradando emlék 😊

A másikat nemtudom.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
A Gosick-ot és a Pandora Hearts-ot akarom megnézni a jövõhéten. Milyen véleménnyel vagytok róluk?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Máté94
Akkor valószínûleg lesz itt több évad is. 😄D
Ruley
Második évad lesz 2012-ben, azt már lehet tudni.

Lelouch
Hivatalosan csak 4.
Ruley
A kötetnek nem pont az az értelme hogy egybe van kötve? Szóval azért ez mégis csak 9 kötet...

Zomil
jah hogy ez egy light novelnek álcázott könyv...értem 😄
hát valoban, ha ez igy 13részben fog lemenni hatalmas giga fail a készitök részéröl...
Mert ott motoszkál bennem(és végülis ezért nézem), h ez egy kurva jol összerakott történet...de egyszerüen ezek a tömör 25perces részek nem adják vissza...
Viszont a karakter dizájnert továbbra is segge rugnám, a dinnye/lapos mellek egyedüli ismerete miatt...ez sztem nagyon GÁZ(igy nagybetüsen) 2011-ben, h ezzel akarnak eladni egy anime-t...Holott látszolag egy FMA:B mennyiségü részböl egész szép dolgokat lehetne kihozni...

Lelouch
Igazából ez csak az elsõ 3 kötet a Horizon-ból, összesen van eddig 4.
1A - 552, 1B - 776;
2A - 912, 2B - 1160;
3A - 744, 3B - 840, 3C - 904;
4A - 680, 4B - 744;
Máté94
Index 1-19 Horizon 1-7
Ruley
Ne már, annyi oldalt nem is lehet kisalapú LN formátumban egybekötni!

Lelouch
Arra utaltam én is, de az már elég régen be lett jelentve...
Máté94
Akkor jól gondoltam. Ennek kb. 500 rész kellene minimum. Vagy legalább annyi, mint Bleach-nek, hogy megértsük. Persze fillerek nélkül.
LasDen
há télen jön a mittom én milyen ova nem?

Lelouch
"Horizon is known for the thickness for each book and for the huge amount of informations. Just for curiosity:

Volume 1: 1300 pages
Volume 2: 2100 pages
Volume 3: 2400 pages

It would be the equivalent to 19~20 volumes of normal light novels.

And it looks like the "prologue" finally ended after the third volume"
Máté94
Szerintem ismerni kellene hozzá az LN-t, de nagyon. Mert így nem értjük meg. De már mondtam, csak be kell fogadni a furcsaságait, és kész. Mintha ez lenne a normális, szerintem ezért tûnik furának. Ha jobban megnézed elég komplexül felépített története van, csak érzed gyengének mert nem érted. 😊
LasDen
nm...mechaból tudnék mondani még olyat is, amiben tonna szám darabolják egymást...

skymannn
Kár 😞 . Azért köszönöm szépen a segítségedet.

LasDen
hát nemtom...esetleg fairy tail, guin saga, berserk. más nem jut eszembe most ilyesmi, de igazából ezekbe se sok kolosszus van...

skymannn
igazából erre példaképpen ezt a játékot tudnám hozni.

skymannn
nem robotokra, igazából ilyen õsi fantasztikus élõlényekre (sárkány, óriás ez+az...stb)

LasDen
kolosszusokat??? õõõ robotokra gondolsz?? mer akkor van...

skymannn
Sziasztok! Nem igazán vagyok járatos animék terén. Tudnátok nekem egy olyan sorozatot mondani amiben óriási kolosszusokat ölnek és nem egyet hanem k*rva sokat? Egyáltalán létezik ilyen?

LasDen
mindenki logót vált? 😊

Lelouch
Nem értem mi a baj vele, nekem nagyon tetszik eddig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy igazából nem is nézem. Tervbe volt véve, de a visszajelzések, és a MAL-os pontszám elriasztott.
LasDen
õõõõ...még nem láttam...

Zomil
Csak én tartom ennyire gáznak ezt a Horizon-t? Vagy csak senki nem nézi és ezért nincs vélemény itt rola?
Vagy amiket a 2. részröl irtam lentebb azzal csak én vagyok igy? :S

Zomil
Sztem ezzel ki is fujt 😄

Lunki88
Valami jó zombis animét tudnátok ajánlani? Olyat keresek amiben egy pár túlélõ harcol a zombikkal. A "Highschool of the Dead" címû alkotást néztem meg eddig ebben a témában és hát nem mondom hogy életem animéje volt de az alapötlet tetszett.
LasDen
a szezon elsõ gyengéje a mashiroiro...legalábbis elsõ rész eléggé semmilyen volt, nem nagyon keltette fel érdeklõdésem a folytatásra, de kap még esélyt...

bakker, annyit megnéztem már a napokban, de csak nem akarnak elfogyni az újdonságok 😄

LasDen
mirai nikki is faintos lesz aztat hiszem én. cgi kicsit gagyi, de megteszi aztat hiszem. rendben van 😄

Zomil
Nemtom nekem egy csöppet komolyabbnak tünik az indexnél...

efti
c3 dobva. pofazos, vicsorgos figthing anime. Index rajongoknak biztos be fog jonni. Nekem nem.

WWFSMD?

Győri Devi
Már én is átálltam... dxva-t sajnálom de ez van.

やられたらやり返す。倍返しだ!

efti
engem bosszant a 10 bit. a meretkulonbseg elhanyagolhato, a nyuglodes nem

WWFSMD?