Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Jut eszembe, ott van még a Detective Conan is. Igaz, a plot nem nagyon halad, de ha érdekelnek az ilyen nyomozós történetek, akkor anime viszonylatban ennél nincs jobb. Nem semmi koponya lehet a mangakája, hogy ennyi bûnügyet ki tud találni...
Lelouch
Pár hosszabb sorozat, amit érdemes látni szvsz:

FMA:Brotherhood
Kaiji S1+S2
Code Geass R1+R2
-------------------
Bleach a 63. részig
Yu Yu Hakusho
Hunter x Hunter
History's Strongest Disciple Kenichi
Soul Eater
stb...

Kb. ebben a sorrendben ajánlom õket. A shounen animéket elválasztottam egy vonallal a többitõl, mivel gondolom, elsõsorban nem azokat keresel. 😄
Ruley
Kb. annyira vigyorgós mint egy Tolsztoj-regény. Úgy értem, elég komolyan veszi magát.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LeWyTy
mer elõbb kezdted... nekem ez itt elpötyög olyan 02:00 ig és holnap fojtatom<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
2 órán túl....😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
az titok... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeWyTy
Lényegtelen 1:00:00

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
gyanús vagy te nekem....
milyen bennfentes infókat tudsz még...?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
nahogyugyeénmegmondtam... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
epp legend of the galactic heroes banner jutott erre a benezesre..

Szal ket unnep kozott, illetve januar elso ket heteben nagyon videken leszek, raadasul varhatoan csak 3Grol net eleressel, ugyhogy a rengeteg kitolthetetlen szabadido mellett meg az aktualis animekrol is le kell majd mondjak 😞

Arra gondoltam, hogy joelore beszereznek valami jo hosszu sorozatot, amit elvinnek netbookon es kitoltenem vele az idot. Az egyik ilyen jelolt pont a legend of the galactic heroes, amirol ugyan nem sokat tudok, de emlekeim szerint ketten is jol leragadtak ele innen amikor neztek. Ugye nem indexesen vigyorgos valami? Van egyeb otlet jo hosszu (de nem vegtelen) sorozatra, aminek a tortenete a megragado?

WWFSMD?

Lelouch
Úgy látszik tavasszal tényleg folytatják majd a Horizon-t.
Zomil
ott van, a video alatt az eredete 😊
ez is ilyen nico-nico-s hülyeség mint a nyancat-nak a nyannyan-ozása(ott is csak az animáciot rakták hozzá, de az eredeti "zene" a nico-nico-rol származik)

Malakai
RelakS linkelte az eredetét is, nincs köze a 4chan-hoz, valszeg csak ott megfordulnak ezek, mint kb minden meme.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeWyTy
Nem! csak onnan származik... "Fukkireta" vagy egy 4chanos user vagy egy karakter nemtom...de inkább hagyjuk.

IMYke2.0.0.0
Engem az animáció mosolyra fakasztott - a 4chanra életemben fel sem néztem. Talán ez a macsek a logója?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Várj, ezt most nem értem...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeWyTy
Elhiszem... nem azé mondtam... egy 10órás vidibõl elhinné bárki<#vigyor2>

LeWyTy
Mer köze van a 4chanhoz nem?

LasDen
de ha megnézed hány órakor rakta be relaks akkor nagyon is reveláns....de ha nem elég meggyõzõ bizonyíték, akkor mibõl hinnéd el??? 😄

efti
akar valaki challange-et acceptelni?

<#eplus2>

WWFSMD?

LeWyTy
Most ez nem hatásos bizonyíték mer ugye én is elteker 9 óráig és fakkyeah... én am 6perc és tök jó<#mf1>

IMYke2.0.0.0
<#guluszem1>

IMYke2.0.0.0
No, én is belehallgattam - most is szól - és nem is olyan rossz.
10 órát persze hallgassa az, akit két anya szült 😊

A bal sarokban táncoló macsek mosolyra fakasztott.

LasDen

LeWyTy

LeWyTy
Szerintem is teljesen jó<#hawaii>

efti
Nekem 10 perc tobb mint eleg volt...

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Hát, kábé 😊

LasDen

30 percnél tartok most....😄

Máté94
Ezt még bírni is lehetne 10 óráig... csak utána egy hétig ez menne fejembe. 😄
Mivel kb az egész sorozatban 3 mondata volt összesen szvsz felbérelték 5 perce elmondatták vele az összes szöveget és már kész is. 😊
armageddon666
Sztem jó hangja van. Valakire emlékeztet. D. Gray Man valamelyik endingjét vagy openingjét éneklõ csajnak hasonló talán.

@

RelakS
hallgasd végig, nem lesz annyira jó 😄

Amúgy tényleg kellemes, bár kissé fa hangja van a csajnak 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
ez jo csak egy idö után fel se tünik, h még mindig hallgatom 😄

LasDen
hol itt a szenvedés....egész jó a szám...😄

armageddon666
Ez tök jó 😄

@

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ruley
Juhé, tavasszal jön a Sankarea anime!

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Malakai
A Sunredben szólalt meg japánul? Mert a másik kettõben nem, sõt eleve szövege se nagyon volt. 😊

@arma: Erre céloztam, japánoknál ilyenhez csoda kéne...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Ellenben sok a "külföldi" karakter animékben. A szõke hercegnõk akik átköltöztek Németországból, meg ilyesmi. Ilyen szerepre nem feltétlen lenne rossz egy nem tökéletes japán 😊

@

IMYke2.0.0.0
Az "Angel Beats!"-ben végig olyan érzésem volt, hogy egy japán anyanyelvû emberke 'amerikaiaskodik'.

LasDen
van...bár nem sok szerepe volt eddig...

Malakai
Ha anyanyelvi szinten beszéled, akkor is csoda kéne, hogy felvegyenek, nem lenne jellemzõ a japán mentalitásra. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mivel az animekben 99%-ban japánul beszélnak és csak néha-néha kell 1-1 angol/német szót kipréselni magkból ennek kicsi az esélye. Egy külföldi meg nem tudom mennyi idõ alatt tanulná meg ANYANYELVI szinten a japánt hogy úgy nyomhassa mint a születettek.

Ha nagyon akarnak más szöveget benyomni egy animba akkor meg felkérnek/bérelnek valakit mint pl a 11 Eyes-be Faragó Andrást hogy narrálja el azt pár mondatot és kész.
Malakai
Erõsen kétlem, max eleve olyan karaktert, aki nem szólal meg japánul. A többi külföldi karakternek meg inkább megy az áll-amerikai japán akcentus, meg a szörnyû engrish. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Sankakun olvasgattam most, és eszembe jutott egy plátói kérdés: vajon létezik-e Japánban nem japán származású seiyuu?

efti
nem is 3-4 resz utan dobtam...eleg volt egy is 😊

Amugy meg ha tetszik Zomilnak, miert ne nezze es elveze?

WWFSMD?

Zomil
hát sajnos azokon kivül akik ismerik az LN-t nem sokan. nem tartom én magam zseninek, csak oda kell figyelni a sorozatra, mert bármi meglepö nem a booobs-okrol szol és van ám ott komoly történet/érdekes univezum.
de ez csak az én véleményem, de ugy olvasom, h akik olvasták az ln-t azok is hasonlo képpen vélekednek 😊

LasDen
jaa értem....szóval azt hiszed, hogy te vagy az arc, mert egyedül te ismerted fel a sorozat mögött rejlõ zsenialitást....fasza...😄DD

Zomil
nem folyton csak amikor megnézek egy részt...
Egyszerüen lenyügöz, h egy hatalmas baromságnak tünik mégis egész komoly dolgok vannak a hátterében és igenis össze van rakva nem pedig random 😄
Egyszerüen tetszik ahogy 3-4rész után mindenki dobta és a rating-je béka segge alatt van, mert senki nem értette és mindenki 3-4rész alapján pontozta... 😄

szerk.: Amgy meg Toori karaktere is nagyon tetszik, full idiotának tünik, pedig nagyon is átlátja a helyzetet és mindig tartogat meglepetést.
Remek példa erre a 7. rész vége...akkorát trollkodott 😄