Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Köszi!

Ruley: legújabb CCCP van fent. Lejátszani lejátsza, de randa...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
VLC sajna nem.
Azért fasza a 10 bites, mert lehet nem csak az olcsó DVB-T, de drágább asztali Media Player sem játssza le. 😞
Ugyebár az meg nem mindenkinek megoldás, hogy a PC ott duruszol filmnézés közben, vagy pláne kis monitoron nézze (és olvassa!) az Animét.

Máté94
A Hi10P elõnyei:
- 20-40%-kal kevesebb helyet foglalnak a videók a 8bites darabok ellenében a magasabb tömörítési aránynak köszönhetõen.
- a több adat tárolásával csökkenti a színátmenetek éles kontúrhatárait és a sötét területek szegényes megjelenését
- a videokódolónak (encoder) kevesebb filtert kell használnia, így az idegeit is meg tudja kímélni

A Hi10P hátrányai:
- lassabb dekódolás és videokódolás (35-40%-os aránnyal)
- más platformokon (mint a PS3) szegényes támogatás, vagy még annak is a hiánya.
Ruley
Asszem a legújabb CCCP-t kell letölteni hozzá, vagy a legfrissebb VLC is lejátssza.

A fájlok mérete kisebb tõle állítólag.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

RelakS
szánk jú, keptön ábviösz <#idiota>

De pl mi 10 bit a 8 helyett? O_O

Máté94
8 bit helyett 10 bit-be kódolnak.<#eplus2>
RelakS
valaki részletezni, mi a gyíkhús ez a 10bites codec? Valószínûleg ilyen filmekbe botlottam, és nem éppen szívderítõ látvány megfelelõ driver nélkül, és csak szeretném tudni, mi is ez 😊 (fõleg, hogy itt már mintha lett volna szó róla)

LeventeV
Gotta Catch 'Em All XD <#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
ehh 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
pokemonok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Igazad van, de azért én még emiatt nem írnám le a sorozatot.
armageddon666
Lehet normálisan kinézõ kövér karaktert csinálni. Utálom mikor ilyen szinte superdeformed karaktereket raknak be a rendesek közé.

@

zsakosfrodo2
Tomoki Tower!

Zomil
Most odairhattam volna, h véleményem szerint, de gondolom ez egyértelmü 😄
Nemtudom én szimplán "beleszerettem" a karakterébe(rossz aki rosszra gondol). Általam látott anime karakterek közül kb. a legperverzebb, hatalmasakat tudtam röhögni a hülyeségein az anime alatt, ráadásul komoly is tud lenni és tökös is 😄
Nem az a tipikus szerencsétlen karakter, ráadásul lányok láttán sem az elsö dolog h elvörösödik és elfordul 😄
Meg ugy maga az anime is a kedvenceim között van...Nemtudom...mikor Tomoki-t meglátom valahol megemlitve mindig lepörög 1-2 földön fekve röhögös jelenet a SnO-bol...persze ez az anime miatt is van. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
tegnap belenéztem one piecebe....nincs kifogásom a sorozattal de eddig nem mozgatta a fantáziám és 500 rész az 500 rész...aztán láttam egy (véleményem szerint) hatás vadász videót (AMV-t), ami alapján meggyõzött hogy nézzem meg...elõször úgy gondoltam hogy a 200-300. résznél bekapcsolódom hisz érdemi plot hiányában nem sokat számít...de aztán meggondoltam magam és az elsõ résszel kezdtem....
igazából nem volt rossz csak a támadások elkiabálása olyan szar 😄 meg a fansub is az effektezésével....szóval nemtom még pár rész és meglátom 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Ott a pont.
Lelouch
Azért ez túlzás. 😄
LasDen
meg ez nem ecchi (legalábbis nem írják) így nem hinném, hogy olyan perverz lenne...

Zomil
és az baj, ha olyan mint Tomoki? Tomoki a világ legjobb fiu anime szereplöje 😄DD

LasDen
nekem csak az nem tetszik benne, hogy nem normális méretû....a bokájáig ér az embereknek....

RelakS
omg? 😄

Máté94
Van rossz elõérzetem vele kapcsolatban... kicsit olyan lesz lehet ez a srác, mint Tomoki, kevesebb perverzióval és kevesebb ésszel.
Seth
Jah, miért nem a szokásos bevált, unalomig ismert karaktertípusokat használják, nem kell a változatosság

PSN ID.: Beegabor

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lelouch
Ennyire zavar, hogy kövér lesz a fõszereplõ? 😄
Máté94
Nemá... egy ilyennel kell "elbaszni" a sorozatot?...
Lelouch
Nem is tudtam, hogy az Accel World fõszereplõje Cartman lesz. 😄
LasDen
nem hiszek neked már...😄D össze vissza beszélsz...

Zomil
de, én már csak tudom... <#idiota>

LasDen
mégsem biztos, hogy folytatják...😄D

LeventeV
Kiss x Sis ova 7. része (név szerint 6.) elég közepes lett. Többre számítottam, fõleg az elzõzõ rész ismeretében. XD

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

efti
alapvetoen nem rossz sorozat, bar a mult heti resz szerintem kifejezetten rossz volt

WWFSMD?

LasDen

LasDen
a ben-to fantasztikus lenne, ha nem lenne néhány apróság ami zavar...vannak dialógusok, amiktõl falra tudok mászni olyan bugyuták meg minden....ellenben sokkal több jó van benne és iszonyatosan élvezem a részeket minden hülyeségével együtt...jó lenne ha lenne folytatása, de gondolom nem lesz
Asebi meg instant kedvenc lett...amint megjelent a képernyõn tudtam...ez a macskás sapka meg az egész megjelenése, a hangja...legjobb 😄

efti
pedig mar 10 perccel tul voltal a harmadan, ne add fel Ganbatte! 😄

WWFSMD?

LeWyTy
~3:30:00 kész elég vége totális agyfasz!! Emberi zenét akarok<#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

efti
tetszett ahogy Inga vegigspoilerezte a previewet 😄

WWFSMD?

LasDen
un-go tényleg részrõl részre jobb....csak kár hogy maholnap már véget is ér...

guilty crown...naaa na na...Shu tököt növesztett vagy mi??? még a végén valami normális formája lesz a srácnak....😄

LasDen
abból 1 perc is elég 😄

efti
pedig hol volt meg a vege...levezeteskent hallgass kicsit 100 oras nyancat-et 😊

WWFSMD?

LasDen

3 óra 18 perc 58 másodperc...eddig bírtam...elég volt belõle 😄D

efti
koszonom az otleteket

WWFSMD?

efti
hmm...kaiji es a monster nem tunnek rossznak, raadasul mindketton gondolkodtam mar el korabban is..

WWFSMD?

Malakai
Juuni Kokuki jutott nekem még így szembe, ami több mint a standard dupla szezonos huszonrészes. Bár azt eddig akinek ajánlottam unalmasnak találták. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Direkt olyanokat írtam, amik nem mennek végtelenbe anime téren, kivétel a Bleach, de ott is írtam meddig érdemes nézni.<#whatever>
Lelouch
Jogos. 😄
LasDen
biztos folyamat olvassa a regényeket meg filmeket nézi meg minden, hogy legyen alapanyag 😄D

Ruley
Azt is kérte hogy ne végtelent, a shonen-ek közül meg több amúgy is az.

Én a LOGH mellé alternatívaként a Monster-t is ajánlanám, de az viszont tényleg csak 30-40 rész után teljesedik ki a maga pompájában, odáig csak bemelegítés van.

A LOGH-nak megvan az az elõnye hogy már a szokásos 2-3 epizódból is eldöntheted hogy bejön-e ez a stílus.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Malakai
Habár FMA:B is shounen végülis, csak nem annyira az a tápolok-harcolok, "az én kungfum erõsebb" neverending fajta. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )