Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert azt én is olvastam, h az eleje nem olyan jo, de aztán beindul rendesen.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A Kamina karakter meg nagyon tetszett :D
Mondjuk már csak a seiyuu-k miatt érdemes lesz nézni, mert mindegyik elég kellemes hang :)
szerk: elolvasva a MAL-os leirást, kicsit a Sket dance-re emlékeztet
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#idiota>#idiota>
Kore wa Zombie Desu Ka? Of The Dead: A régi gárda, a régi hülyeségek (csak ezerszer cukibb), plusz új nõk a láthatáron és szegény Ayumu rettenetesen pórul jár mindjárt az elsõ részben. Erõs kezdés, csak ilyen is maradjon. :D
Buta: A Young Animator Training Project 2011 idei elsõ darabja a szokásos négybõl. Klasszikus középkorias, japános, kalózos, magányos szamurájos, kincses térképes - mindez állatokkal. Erõsen Usagi Yojimbo-szerû és nem igazán lezárt sztori, fene tudja, lesz a folytatása valamikor, de egynek jó volt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindenesetre ha ez csak egy újabb TV-sorozat elõszele, akkor no problem. :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Reálisnak tûnik ez a "kövér srácok nem vagytok lúzerek" indok.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A lényegen mindenesetre nem nagyon változtat. :)
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Nem tudom, talán a modern kori elhízott kölyköknek is akarnak nyújtani egy hõsképet, amivel azonosulhatnak.
Accel World 1-2: A "gumimaci" szándékos, ezzel is hangsúlyozzák, mekkora lúzer srác, ennek ellenére úgy néz ki, lesz néhány lány, aki összevész rajta a való világban is, nem csak a játékban. :) Amúgy szokásos virtuális harcolós cuccnak néz ki egyelõre, de több valódi világban játszódó résszel.
Zetman 1: Az n+1. monszta-gyerkõc + rejtett póver + bújkáló egyéb monszták + titkos kísérletek anime, de a srác legalább nem egy Ganta-szintû nyafogógép. :)
Space Brothers 1:: Na, ez már értelmesebbnek néz ki. Egy testvérpár, akik gyerekként megfogadják, hogy ûrhajósok lesznek, de ez csak az öcsikének sikerül - látszólag. :) A felvezetés jó és érdekes is, és teljesen valós alapokon nyugszik (az "ufót" kivéve, egyelõre).
Miközben az a gumimaci benne (még) idegesít.
Mire kijön a BD-batch, talán túlteszem magam rajta.
A fiú rajzolását meg egész megszoktam a végére.
Lesz egy OVA ami elvileg a true ending-et fogja feldolgozni, kiváncsi vagyok mi lesz benne.
A Ressentiment fõhõse is kövér tömzsi lúzer de itt meg is szûnik a hasonlóság az Accel Worldddel. Nézzetek bele és megértitek. :)
@
Akkor ez kb. olyan effektus, mint a Shaft esetében, h bármit csinálnak hatalmas hype veszi körül... :D
Kiváncsi vagyok amugy a véleményedre, mert történet alapján egész kellemesnek tünik, csak kiváncsi vagyok, h tud-e olyan maradandot alkotni, mint Clannad vagy Angel Beats. Bár valoszinüleg tud, mert akkor nem kapkodnák a VN-t :)
Mindenesetre kiváncsian várom a sorozatot.
Az aktuális szezonhoz:
A héten végre megkezdödnek az elsö részek, egyböl szerdán egy fincsi zombi deszka 2 és csütörtökön egy F/Z 14-15 résszel :)
Olyan ez, mint ahogy én a Cowboy Bebop-ot sem láttam soha, mégis értem hogy amiatt hájpolják most a Sakamichi no Apollon-t hogy ugyanaz a rendezõ és zeneszerzõ is.
Egyébként most megyek is, elolvasom a Little Busters-t.
Ezzel vitatkoznék, mert sztem AB is egy remekmü :)
Mondjuk Key-t leginkább azért nem hasonlitom Clannaddal, mert nem láttam igy nem sok értelmét látom véleményt se mondani rola.
Csak érdekelt, h miért van hypolva, mert lehet hypolni valamit a történet miatt, zenék miatt, stb. :)
Aztán gondoltam hátha tudjátok, h mégis mi ez a nagy hype körülötte :)
Mert attol még, h valami körül hatalmas hype van attol még lehet, h pl. nekem nem jön be(ha már vn, végülis az is egyfajta játék, ugyhogy pl. ott van a Cod sorozat, szarrá van hypolva mégis egy fillért ki nem adnék érte :D)
Mindenesetre kiváncsian várom, ha csak az AB szintet hozzá máris egyböl megy a 10/10 rá :D
(mindenesetre leirásbol itélve annyira nem tünik rossznak,van benne akcio, poén, stb., Key-böl kiindulva siros dráma is lesz benne :D)
Inkább nagyobb szerepe van annak hogy maga a VN nagyon népszerû volt, én például nem is gondoltam volna hogy egyáltalán LÉTEZIK 300.000 VN vásárló összesen. Meg ahogy mondták, Key, bár ezt legtöbben nem az AB-vel, hanem a Clannaddal azonosítják, ami meg az AB-vel ellenben egy egy remekmû.
@
Remélem, hogy inkább hasonlít majd a Tower of Druaga-ra. Az általam látott .Hack sorozatokban mindig volt valami furcsa légkör vagy szereplõ. Legalábbis valami ilyesmi rémlik, de lehet újra kellene néznem. :D
Little Busters: KEY
Amiböl a sword art online szinte egy-az-egyben .hack? :D
hát nemtudom akkor mi van ezen annyira hypolva :D
mondjuk arra sem válaszoltatok, h a little busters miért van annyira hypolva, mert történet elolvasásábol nekem nem jött le :)
A fõszereplõ srác kinézete engem is zavar, de ha ez lesz a legnagyobb hibája a sorozatnak, akkor nincs olyan nagy baj. Ami a sztorit illeti, bízom az LN írójában, remélhetõleg nem a semmiért övezi akkora hype.(bár való igaz, ezt nagyrészt inkább a Swort Art Online-nak köszönheti...)