Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha valaki meg tudná nekem magyarázni a helyzetet, megköszönném, mert így dobásra áll nálam a sorozat. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Meglepett hogy úgy tûnik az átlagosnál hosszabb felvezetést kap. Én az elsõ rész végére tippeltem a nagy eseményt de úgy tûnik hogy a harmadik végén jön el az idõ.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
@
Nasuyuki, Natsuiro, HanaIro, AnoHana, AnoNatsu, Mashiro-iro...
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
A következõre is van már kettõ, a szellem/vámpír párosítós shonen Blood Lad, és egy halott férjjel szerelmi háromszöges josei, a Natsuiro Kiseki.
@
Medaka Box — Nem különösebben szimpatikusak a fõszereplõk, de akár érdekes dolgokat is ki lehetne hozni belõlle, fõleg ha Medaka "bálványát" lerombolnák kissé és picit emberibbé tennék a karakterét. Ha átmegy harcolós shounenbe (ha minden igaz) meglátjuk milyen lesz.
Natsuiro Kiseki — A "csoda" ellenére teljesen átlagos iskoláslányos, inkább drámás, mint humoros slice of life. Semmi extra, legalábbis eddig.
Haiyore! Nyaruko-san — A történet így elsõ részben itt se hordoz újdonságot, viszont a vidám hangulat hamar berántott, tetszett a sok viccelõdés a Cthulhu mítosszal és a szerepjátékkal. 😊
Sankarea — A téma mint tudjuk elég beteg, halálhoz vonzódás, nekrofília, halálvágy. Viszonylag komoly az egész, poénok csak elvétve. Pont emiatt én speciel azt várnám, hogy elsõsorban problémaként kezelje az anime a gyerkõcök lelki állapotát és ne az legyen az elsõdleges mozgatórugója a történetnek, hogy hogyan teremtsen magának egy oszladozó, beleit markoló csajt, akibe szerelmes lehet. Persze nem tudom ezután mi lesz és lehet nem csak az utolsó részre hagynak jellemfejlõdést. Vagy csak az én toleranciám alacsony ezzel szemben, hogy nem tudom kellõképpen komolytalanul venni a poénhalmaz nélkül.
Accel World — Ja nem néztem a dupla pre-airt, szóval csak az elsõ részt láttam. Tetszik az ötlet, jó eséllyel a történet is fog. Még a fõszereplõvel sincs bajom, a már tárgyaltakon kívül, amihez csak hozzászokok idõvel.
Nazo no Kanojo X — Hát ez is furi, bár a nyálmánia még mindig normálisabb fétis, mint a nekrofília és jelentõsen egészségesebb. Azt viszont még nem tudom, hogy ezek a különc karakterek mennyire fognak lekötni hosszútávon. Az elsõ rész picit unalmas volt.
Tasogare Otome x Amnesia — Mégegy halott barátnõs sztori, mi van ezzel a szezonnal? 😊 Azért még mindig jobbnak tûnik a korábbinál. Eléggé élõnek tûnõ kísértet van, és ami a lényeg, hogy nagyrészt humoros, és nem karakter abberációra fixál, hanem egy rejtélyre. Nekem eddig tetszik.
Upotte!! — Múltkor nem listáztam, úgy tûnt nem fordítják a webripet, de mégis. Ecchi, vagy mi, fegyvermániásoknak, talán. 😊 Sztori nincs, iskolai slice of life, csak néha szétlövik a berendezést.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Valamint a gerincét is sikeresen eltávolította.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
PSN ID.: Beegabor
やられたらやり返す。倍返しだ!
@
Felõlem ez lehet a világ megmentése nulláról, eltúlzottan bonyolult és romantikus történet vagy akár a karakterek szenvedése, szeretem ha bele tudom képzelni magam.
A srác meg valószínûleg azért lett ilyen, mert ha a többi karakterhez hasonló stílusban ábrázolták volna, hogy mennyire nyomoronc akkor valószínûleg valahogy így nézne ki:
Így azért elég nehéz megszerettetni valakit a közönséggel, mondom ezt úgy, hogy külsõre én is inkább a képen látható úriemberre hasonlítok nem pedig a chibichubby-ra, vagy a kurtafarkú cybermalacra. 😊
Mondjuk Hirano-féle embert szívesen láttam volna a fõszerepben.
@
Azt a másik, egyébként gyakoribb kritikát amit írtam, azt meg itt nem hozta fel szinte senki.
(amin meg szerintem egyébként hülyeség kiakadni, amikor a Space Brothersben van wish fulfillmet karakter, akkor bezzeg mindenki odáig van hogy "OMG, én is ûrhajós akartam lenni, aztán unkanélküli salaryman lettem, hû de átérzem a történetet!" és ez nagyszerûnek számít.)
az 5perces hülységek nem voltak rosszak, ezért érdekel a sorozat
Nazo no Kanojo X: Hát, tényleg elég érdekes, fura darab.
😊
Anno az 5perces részekböl párat megnéztem és nem tünt rossznak, csak 5percböl a tényleges rész volt kb. 1perc igy nem sok értelmét láttam nézni, ez meg végre teljes 25perces rész 😊