Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Esetleg majd késõbb kiderül ? -_-

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
Haiyore! Nyaruko-san: Elég furcsa.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van ez a bûnszervezet, ami embereket akar elfogni, hogy kereskedjenek velük. Miért ragaszkodnak ennyire a fõszereplõhöz? Szó szerint üldözik, pedig azt hinné az ember, úgy mûködnek ezek a szervezetek, hogy random felszednek pár embert azt kész... Gondolom védelem alá se mindenkit helyeznek...

Ha valaki meg tudná nekem magyarázni a helyzetet, megköszönném, mert így dobásra áll nálam a sorozat. 😊
BEAST
Nagyon kíváncsian várom, hogy mi lesz. Pontosabban, milyen módon ábrázolják a zombulást.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sankarea 2

Meglepett hogy úgy tûnik az átlagosnál hosszabb felvezetést kap. Én az elsõ rész végére tippeltem a nagy eseményt de úgy tûnik hogy a harmadik végén jön el az idõ.
RelakS
Veszek neked fornettát a mutatványos péknél? 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
Kore wa zombie desu ka 2...jajjj... 😄
"Szeretlek én kedves kis szardarabom" 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Beelzebub 60: Ez a befejezés nagyon szánalmasra sikeredett... Kár érte.
BEAST
Most én is újranéztem az elsõ két részt és bár még mindig zavar, már kezdem megszokni. -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Na megnéztem az Accel World elsõ részét. Meglepõ módon egyáltalán nem zavart Haruyuki kinézete.<#smile>
Lelouch
Denpa Onna OVA: Eléggé antiklimatikus befejezése lett az elsõ évadnak. Erio-nál egébként érdekes volt az átlátszó ruha+nopan kombó. 😄
LasDen
nem kell várni...már van 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Általában kibírom a picsogós hõsöket. Meg ez az opening valami hihetetlenül király 😄 Meg albino csaj full bodysuitban. Meg gore. Nagyon szar csak nem lehet. Viszont akkor várom a BD kiadást.

@

PetruZ
A tévés változatban jópár helyen komplett fehér képernyõk vannak másodpercekig. 😊 Én igazából a BD-t meg sem vártam, már hamarabb kaszáltam. Jó ötlet, tûrhetõ kivitelezés, de billegõ logika és kibírhatatlan fõszereplõ. Ganta azóta egyfajta viszonyítási alap, ha picsogásfaktorról van szó. 😉
Ruley
Ha már itt tartunk, mi van ezekkel a címekkel is az elmúlt évben?

Nasuyuki, Natsuiro, HanaIro, AnoHana, AnoNatsu, Mashiro-iro...

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Ruley
Dehogy Natsuiro Kiseki helyesbítés: Natsuyuki Rendezvous

Ruley
"Mégegy halott barátnõs sztori, mi van ezzel a szezonnal?"

A következõre is van már kettõ, a szellem/vámpír párosítós shonen Blood Lad, és egy halott férjjel szerelmi háromszöges josei, a Natsuiro Kiseki.

Ruley
A puskák fekete lyukakat lõnek az emberekbe, olyan.

armageddon666
Köszi az infókat. És mennyire cenzúrázott a Deadman? 😊 Csak mert úgy láttam a manga eléggé GORE, és általában ezt az adaptációk fekete képernyõvel jutalmazzák. 😞

@

Malakai
Pár elsõ rész:

Medaka Box — Nem különösebben szimpatikusak a fõszereplõk, de akár érdekes dolgokat is ki lehetne hozni belõlle, fõleg ha Medaka "bálványát" lerombolnák kissé és picit emberibbé tennék a karakterét. Ha átmegy harcolós shounenbe (ha minden igaz) meglátjuk milyen lesz.

Natsuiro Kiseki — A "csoda" ellenére teljesen átlagos iskoláslányos, inkább drámás, mint humoros slice of life. Semmi extra, legalábbis eddig.

Haiyore! Nyaruko-san — A történet így elsõ részben itt se hordoz újdonságot, viszont a vidám hangulat hamar berántott, tetszett a sok viccelõdés a Cthulhu mítosszal és a szerepjátékkal. 😊

Sankarea — A téma mint tudjuk elég beteg, halálhoz vonzódás, nekrofília, halálvágy. Viszonylag komoly az egész, poénok csak elvétve. Pont emiatt én speciel azt várnám, hogy elsõsorban problémaként kezelje az anime a gyerkõcök lelki állapotát és ne az legyen az elsõdleges mozgatórugója a történetnek, hogy hogyan teremtsen magának egy oszladozó, beleit markoló csajt, akibe szerelmes lehet. Persze nem tudom ezután mi lesz és lehet nem csak az utolsó részre hagynak jellemfejlõdést. Vagy csak az én toleranciám alacsony ezzel szemben, hogy nem tudom kellõképpen komolytalanul venni a poénhalmaz nélkül.

Accel World — Ja nem néztem a dupla pre-airt, szóval csak az elsõ részt láttam. Tetszik az ötlet, jó eséllyel a történet is fog. Még a fõszereplõvel sincs bajom, a már tárgyaltakon kívül, amihez csak hozzászokok idõvel.
Az idõmegállítós logikázásokban is lánték fantáziát, ha ott zajlana több "akció", a robotruhás-avataros világban majd meglátjuk mi lesz.

Nazo no Kanojo X — Hát ez is furi, bár a nyálmánia még mindig normálisabb fétis, mint a nekrofília és jelentõsen egészségesebb. Azt viszont még nem tudom, hogy ezek a különc karakterek mennyire fognak lekötni hosszútávon. Az elsõ rész picit unalmas volt.

Tasogare Otome x Amnesia — Mégegy halott barátnõs sztori, mi van ezzel a szezonnal? 😊 Azért még mindig jobbnak tûnik a korábbinál. Eléggé élõnek tûnõ kísértet van, és ami a lényeg, hogy nagyrészt humoros, és nem karakter abberációra fixál, hanem egy rejtélyre. Nekem eddig tetszik.

Upotte!! — Múltkor nem listáztam, úgy tûnt nem fordítják a webripet, de mégis. Ecchi, vagy mi, fegyvermániásoknak, talán. 😊 Sztori nincs, iskolai slice of life, csak néha szétlövik a berendezést.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Az utóbbi két héten megnéztem a Queen's Blade sorozatok egy részét és rá kellett jönnöm egy dolog zavar jobban a túlzásba vitt ecchinél és annál, hogy folyamatosan az arcomba tolnak hatalmasabbnál hatalmasabb melleket. Ez pedig nem más, mint az amikor felhõkkel meg pacákkal kitakarják ezeket. -.-

Zomil
Jormungand: Egész érdekesnek tünik, egyelöre tetszik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Szerintem egyáltalán nem lesz 2. évad. A Manglobe-nak nem éri meg csinálni, és amekkora kudarc lett, nem hiszem hogy bármelyik más stúdió átvenné.
Dr. House látogatta meg és herélés után extra adag EMOrint és ANGST2000 -es vakcinát fecskendezett bele.

Valamint a gerincét is sikeresen eltávolította.
LasDen
már ki volot herélve 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Seth
Nekem,akinek a manga általában kimarad, tetszett. Bár a fõszereplõ tényleg egy kiherélnivaló alak, de egyik kedvencem filmekben is ez a Menekülõ ember, vagy most a legfrissebb ,Hunger games típusú sztorik. Várom a 2. évadot, nem tudom lesz e a közeljövõben

PSN ID.: Beegabor

Valamint az anim is ki van herélve. Komplett szereplõket hagyta ki stb...
Győri Devi
fõszereplõ rohadt idegesítõ/10

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

armageddon666
Deadman Wonderland mennyire gáz? 😊 Mert valahogy ráakadtam az openingjére, és már nem is tudom hanyadszorra hallgatom 😄

@

armageddon666
Szóval valami tüzes erõs furcsa varázslócsaj lesz a gonosz?

@

LasDen
kíváncsian várom...😄

BEAST
Nem kicsit, amikor azt olvastam hogy véletlen megnyalta a nyálát húztam a számat hogy pfej, de azért végignéztem... viszont nem hittem volna, hogy ez az egész sztori alapja, mármint a nyálkóstolgatás. Nálam egyelõre megy vésztartaléknak. -.-

BEAST
A "wish fulfillment" nem hinném, hogy akkora hátrány lenne egy animeben. Szerintem a legtöbb kedvencemben egy nyomoronc, vagy egy teljesen átlagos ember menti meg a világot kb. 😄 Számomra elég fontosak az álom egy animeben.
Felõlem ez lehet a világ megmentése nulláról, eltúlzottan bonyolult és romantikus történet vagy akár a karakterek szenvedése, szeretem ha bele tudom képzelni magam.

A srác meg valószínûleg azért lett ilyen, mert ha a többi karakterhez hasonló stílusban ábrázolták volna, hogy mennyire nyomoronc akkor valószínûleg valahogy így nézne ki:

Így azért elég nehéz megszerettetni valakit a közönséggel, mondom ezt úgy, hogy külsõre én is inkább a képen látható úriemberre hasonlítok nem pedig a chibichubby-ra, vagy a kurtafarkú cybermalacra. 😊
Mondjuk Hirano-féle embert szívesen láttam volna a fõszerepben.

Zomil
Megnéztem még a Nazo no Kanojo X-et is...jájjj...hát nem tudok mit mondani erre, icipicit gusztustalan 😄

Zomil
Haiyore! Nyarlko-rol sem gondoltam volna, h ilyen szorakoztato lesz...várom a többi részt 😄

LasDen
szebben mondjad...felületesek voltunk/unk...😄 (kivéve persze én)

armageddon666
Ha gonosz lennék felszínesek vagyunk. 😊 Bár szerintem nincs így, de akár ezt is le lehetne szûrni, hogy így megakadunk a külsõségeken. A karaktert nem kritizáltam meg, mert még nem ismerem. Majd ha lefutott a sorozat talán arról is nyilatkozom. Egyelõre csak a dizájnt látom, az meg szörnyen elüt a többitõl.

@

LasDen
de ez is csak kezdeti....pár rész után megszokja az ember...

Lelouch
Máshol is ugyanúgy kritizálják a fõszereplõ kinézetét.(AA, 4chan, Animesuki fórum pl...)
Ruley
Nem az hogy "túlságosan", csak hogy egy furcsán specifikus irányban.
Azt a másik, egyébként gyakoribb kritikát amit írtam, azt meg itt nem hozta fel szinte senki.

Zomil
tulságosan kritikusok vagyunk 😄

Ruley
Egyébként érdekes, hogy a világon egyedül ebben az egy topikban olvasom hogy ilyen intenzíven panaszkodna mindenki a kinézete miatt, mindenhol máshol legfeljebb egy-két ember mondta hogy kicsit furán néz ki, a többség meg leginkább csak azt kritizálta az egész sorozatban hogy a fõhõs egy átlátszó wish-fulfillment karakter a lúzer otakuknak.

(amin meg szerintem egyébként hülyeség kiakadni, amikor a Space Brothersben van wish fulfillmet karakter, akkor bezzeg mindenki odáig van hogy "OMG, én is ûrhajós akartam lenni, aztán unkanélküli salaryman lettem, hû de átérzem a történetet!" és ez nagyszerûnek számít.)

Malakai
Szimbolizmussal nincs bajom, de ez egyszerûen zavaró.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Olvastam egy olyan teóriát, hogy a fõszereplõ ábrázolása azt tükrözi, hogy hogyan tekint önmagára. Talán nem is olyan nagy hülyeség... 😄
Zomil
Accel World: jo lenne, ha más lenne a öszereplö...legalább normál méretü lenne...azzal nincs bajom, ha nem tökéletes alkatu, csak ne logna ki iszonyatosa a karakter dizájnbol...

Zomil
jah most én is iszonyat sokba belekezdtem...pedig nem jellemzö 😄

az 5perces hülységek nem voltak rosszak, ezért érdekel a sorozat

Lelouch
Én nem terveztem elkezdeni, de /a/-n belenéztem pár thread-be, és nagyon felkeltette az érdeklõdésem. 😊 Egy a gubanc, már így is túl sok tavaszi sorozat érdekel, muszáj lesz valami(ke)t kiszelektálni...
Zomil
jah, örülök neki, mert mindig kiváncsi voltam mit lehetne 25perccel kihozni belöle 😊

Máté94
Rendesek lesznek. Ezt nem BDS csinálja.
Máté94
Korezom? of Dead: Oh, what I have done...
Nazo no Kanojo X: Hát, tényleg elég érdekes, fura darab.
😊
Zomil
Haiyoru! Nyaruko-sant látta már vki? 😄
Anno az 5perces részekböl párat megnéztem és nem tünt rossznak, csak 5percböl a tényleges rész volt kb. 1perc igy nem sok értelmét láttam nézni, ez meg végre teljes 25perces rész 😊