Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
mikor egy sorozatban egy újonnan érkezett diákot mutatnak be az osztálynak mindig a saját esetem jut eszembe és hogy kurvára nem így történt velem semmi...😄D

különös ez a misztériusz girlfriend x....egyrészt undorító, de van benne valami csalogató is 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Elsõ 5 rész alapján az Eureka Seven egész jó. 😊
Bandi 18
Sziasztok

Hátha érdekel valakit

Eladó
Manga:

Hellsing 1-10 ár: 10.000
Ruroni Kenshin 1-4 ár: 3000
Trigun 1-2 ár: 3000
ToraDora 1-3 ár: 6000
Love Hina 1-14 ár: 12000
Yotsuba 1-10 ár: 20000
Árnybíró 1-6 ár: 5000
TTGL 1-5 ár: 10000
Shakugan no Shana 1,3-6 ár: 10000
K-on 1-3: 6000
Suzuka : 2000

DVD:
Bleach 1-5 ár: 2500
Inuyasha 1-14 + 4 movie 18000

érdeklõdni: [email protected] címen.
Posta van vevõ állja.
Személyesen átvehetõ:
Minden hónap végén Miskolc-Ajka vonalon
Hétvégén: Miskolc - BP vonalon (útiköltség felének fejében)
Este 5 után és hétvégén: Miskolc-Tiszaújváros és környéke

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy igazán nagy méretben nem találhatóak meg...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nagyon fincsi:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én csak most fedeztem fel. Fantasztikusak: Manaweb.net - Gallery

armageddon666
R+VII Ch.52, kicsit megijedtem.

@

Zomil
Neee!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Igen, az Ariáról csak jókat olvastam. Sort kerítek rá.

LasDen
ha a Tamayura tetszett, akkor próbáld be az Ariat is. azt is satou junichi rendezte. és az nem egészen moe....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
"Tamayura OVA <2010>" 10/6

Moe-sztikus volt.
Alapszituáció kedves, a társaság kellemes és bár van benne "moe" bõven (Potte az elsõdleges faktor), a sztori is haladt.
A sorozatot be kell szereznem még.
AniDB + MyAnimeList

Lelouch
Fate/Zero 21: Ez a Kirei mekkora egy genya... Being Kariya is suffering.
IMYke2.0.0.0
Én nem éreztem fillernek azt, mert folyamatosan ott lebegett a feszültség a történések mögött - Balsa viselkedésén is érezhetõ volt, ahogy a többiekén.
Valóban szép, kerek történet, többször nézõs anime.

PetruZ
Azért szerintem volt egy kevés filler benne az elején (fõleg amikor kiköltöznek falura, hátha el tudnak tûnni), de amúgy tényleg remek fantasy és nagyon pöpec (és hihetõ) akciójelenetek is vannak benne, Balsa jól tolja a lándzsával. 😊 És az sem elhanyagolható tény, hogy ez is egy rendes, befejezett, lezárt anime, a 26 rész pont elég.
LasDen
ezt meg minél többször hallom annál jobban bejön...😄 mondjuk nem hiába, hisz alapból is a rapet szeretem 😄D
de ez is rohadtul bejön, bár ez inkább RnB-s...

Zomil
jajj, faszomat már irjá elé egy www-t 😄
de legalább nem képként linkeltem igy kevésbée feltünö 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen

Zomil
Meg volt working-os jelenet is.
De már egy darab frame-ben is rengeteg referencia van 😄
Kb. már ezért érdemes nézni a sorozatot, h mennyi ilyet ismersz fel... 😄

De a Malign Deity Knows volt a legjobb 😄

Lelouch
Még Keima-utalás is volt benne? Már szinte sajnálom, hogy dobtam.<#vigyor>
Zomil
Nyaruko-san 08: megint egy ujabb idiota rész, jopár utalással 😄
Haruhi utalás volt a legjobb 😄

IMYke2.0.0.0
Kíváncsivá tettél 😊 Rákeresek.

LasDen
ezt én se olvastam végig csak az utolsó 3 fejezetet, mert olvastam milyen befejezése van és kíváncsi voltam 😄D

IMYke2.0.0.0
Mangát nem olvasok 😊

LasDen
egynek jó volt...de a manga befejezése...az aztán a happy end...😄D

IMYke2.0.0.0
"Usagi Drop" - 10/7

Néhány dologban jobb volt, mint a hasonló tematikában készült "Kure-nai" (klikk!) és az "Aishiteruze Baby" (klikk!) - rajzstílus egyedi, a sztori bájos és humoros, klisé-mentes -, viszont "happy endesebb" befejezésért kiáltott.

Csak ajánlani tudom azoknak, akik még nem látták és nyugodtabb animére vágynak.

Zomil
csakugy 😊

LasDen
ez már jobb...és Mio szövege tök jól megy a zene alá...😄D

IMYke2.0.0.0
Ez már "klasszisokkal" jobb volt 😊

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
22 mp ment belõle... RETTENETES.

Lelouch
A 2. rész alapján viszont annyi valósághûség sincs benne, mint a Tsubasa kapitányban... 😄 Azért még a nézhetõ kategóriába éppenséggel beleesik.
LasDen

IMYke2.0.0.0
Õ rá gondoltam (saját capture):

IMYke2.0.0.0
"Seirei no Moribito" - 10/9
MyAnimeList - AniDB

Nagyon-nagyon jó anime!
Csodálatos rajzolás, csodálatos tájak, nagyon jó alapokon nyugvó, "egyszerû, de nagyszerû" történet, unalmas klisék és fillerek nélkül - van pörgés, van feszültség, van érzelem. Hál' istennek nincs ecchi, gropping, fanservice.
Az utóbbi idõk legjobb epizódjával, legjobb fõszereplõjével nálam ez bizony vastagon kilences!

Egyedüli negatívum a szememben a chichirós banya...

Lelouch
Már szinte megsajnáltam Sadaso-t. 😄
Zomil
HxH: azért Killua picit félelmetes... 😄

Lelouch
Ez az Inazuma Eleven egész jópofa sorozatnak néz ki így az elsõ rész alapján.
IMYke2.0.0.0
Az utóbbi idõk legjobb anime epizódja a számomra: "Seirei no Moribito - 08 - Swordsmith"
A sorozat is fantasztikus, de ez az epizód eddig mindent visz! Torokszorítóan jó volt

Lelouch
Tatami Galaxy: Nehezen lehet ilyen gyöngyszemre akadni mostanában, az fix. Nem szoktam könnyen megadni a 10 pontot, de ez tõlem most tükörsimán megkapja.
IMYke2.0.0.0
ex-Driver-ek megnézve. 10/7
A 6 részes OVA grafikai megjelenésétõl, darabos autó-mozgatásától eltekintve az egész "sorozat" (6 rész + film + nagy special) nagyon hangulatos, szórakoztató volt.
A kis srác persze nekem unszimpatikus volt, a nagy arcával, de a két lány ellensúlyozta - az autók megjelenítése pedig megkoronázta az egészet.

IMYke2.0.0.0
Ha már tele van a hátatok a sok fanservice-el, breast groppinggal, mágiával és slappel, meg iskolai "átlagos srácból fõhõssé" sztoriból, akkor ezt nézzétek meg:

"Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
MyAnimeList - AniDB
Nálam: 10/7

"Egyszerû" sztori, egyszerû helyszínen, egyszerû emberekkel (na jó, fõhõsünkbõl persze kibújik kicsit a vakmerõség) - és mégis, ahogy halad elõre, elfelejted, hogy ez rajzfilm, elfelejted, hogy lassú és nem látványos: átérzed, megéled. Mert annyira emberi.

biomage
Hali

A minap raktam egy animét a topikomba, a címe toradora 😊, így elsõre viccesnek tûnik az anime, de mivel én nem csak azt veszem szempontnak egy animében hanem ami történik benne, na szóval szeretnék itt vitatkozni 😊 ha lehet <#nevetes1>
de ez menjen spoilba

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

na szóval, az elsõ rész fele soso ként elfogadható mondjuk, aztán jön egy furcsa jelenet a tanteremben, a lány rájön hogy rossz táskába rakta a szerelmes levetél mert ugye Yuusakunak akarta adni nem pedig Ryuuji, mondtam is magamban hogy ez elnézhetõ, biztos moe pillanata van, egy kicsivel visszább a videóban még látta is hol ül a szerelme, biztos elfelejtette, aztán harcol a fiúval, ahelyett hogy megkérte volna hogy a tévedésbõl a be csempészet levelet adja vissza de ez helyet inkább elakarta lopni, mire képes a szerelem 😄.
Aztán Ryuuji házában rájön hogy mit is akart a lány tõle megszerezni 😄 aztán valami meglepõt vett észre Ryuuji, a boríték teljesen üres volt -.-, semmilyen papír nem volt benne, na ez kiverte a biztosítékot, miután a lány megakarta ölni õt, 1 üres levélért...

Jó tudom most azt mondanátok hogy biztos elfelejtette berakni a borítékba a papírt -.-
Akkor most tegyétek fel magatoknak ezt a kérdést, képes lehetett ilyen hibát véteni? volt hasonló hibája a lánynak?

1. Taiga nem tûnik ennyire butának és nem is szétszórt ha szerelemrõl van szó, látható volt a 2. részben.
2. nekem így elsõre úgy tûnik, hogy a lány csak képbe akarta hozni Ryuuji, hogy féltékenyé tegye Yuusakut, vagy esetleg mindkettõjüket szereti és azt akarja hogy õk válasszanak 😄.

ha a 2. az igazi akkor, kicsit csalódok az animében mert túl jól játszotta a meggyilkollak jelenetet az elsõ részben, és így nem érdemli meg egyik fiút sem mert hazudott.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

IMYke2.0.0.0
Ez sem egy utolsó szempont 😊
Annak a jelenetsornak a csúcspontja az volt, amikor a fõhõsünk(?) barátnõje megjelenik... nekem bejött, amit csinált a lányka 😊

Tudom, gonoszul hangzik, de örültem, hogy azt tette, amit, mert már tele volt a hátam a srác akkori énjebeli "töketlenkedéseivel" 😊

Na meg persze a Bad End esetében pozitívum hogy

A fõhõs legalább nem szûzen hal meg mert halála elõtt még meghúzza a sorozat legjobb csaját. 😊
IMYke2.0.0.0
11eyes.
Lehet, hogy Te magad is észreveszed majd, de az "ending" szokatlanul korábban játszódik le az epizódokban - és helyesen gondolod: ez azt jelenti, hogy utána is vannak még történések .

Lelouch
A Beelzebub manga végül a dobás sorsára jutott nálam... Mióta véget ért az akumano-arc nagyon bugyuta az egész, a plot meg semennyit se haladt... Az anime fillereihez hasonló (szintû) történetek mennek, amire én meg nem vagyok vevõ. Úgy látszik a mangaka nem tudja, hova vigye tovább a sztorit.
Zomil
/off

Miközben jöttem haza pont volt 2 japán a villamoson és magam is meglepödtem, h nagyjábol értettem miröl beszélnek 😄
Szoval volt értelme annak a japán tanulásnak 😄
Kár hogy ilyen fos a villamos és alig hallottam vmit...

armageddon666
Na ha ilyen pozitív véleménnyel vagy róla, akkor kapni fog tõlem egy esélyt. 😊

@

IMYke2.0.0.0
Tényleg, a "hülye barátokról" meg is feledkeztem - annyira semmit mondóak voltak 😊
A Bad Ending nekem még tetszett is: formabontó volt.

Mondjuk, ha helyesen írták volna a magyar címeket 😊)))
Jó lenne amúgy tényleg, ha mindent magyarul erõltetnének <#nyes>

Nekem az tetszett hogy a 11-ik részben.

Tulajdonképpen behozták a Bad Endinget, majd a betudák a fõhõs jövõbelátásnak a dolgot. De legalább láttuk a játék BE-ét.

Viszont a "kötelezõ" "vicces hülye barát" karakter(ek)nek olyan szinten nem volt semmi értelme és olyan szinten voltak idegesítõek hogy arra nincs szó. De legalább alig szerepeltek...

Hátha idõvel japánban a magyar lesz az új német? 😊