Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyõri Devi
hát akagit követem, kaijiban van egy jó nagy elmaradásom még, Tenbe egyszer belekezdtem de azóta hanyagoltam, a Realt olvastam el annak most nagyon várom hogy legyen folytatása hasonlóan Vagabondhoz, jelenleg meg a Worst-ön szaladok át :D

Zerohoz valami pontosabb linket nem tudsz adni mert van egy pár :D

やられたらやり返す。倍返しだ!

Lelouch
Saki? :D
Amúgy nem értem, miért kell a Kaiji mangában is mahjongozni.<#gonosz3> A Ten és Akagi kettõs nem volt elég Fukumoto-nak? Ráadásul az Akagi elvileg még be sincs fejezve, inkább folytatta volna azt akkor...

Az One Outs mangát amúgy olvasod? Vagy valamelyik Fukumoto mûvet? :D Most a Zero-n gondolkozok hogy el kellene kezdeni, bár abban állítólag matekoznak... :D
Gyõri Devi
<#eljen> viszont mahjong anime nekem jöhetne :D

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
ilyen a szerelem elsõ látásra vagy 2.ra :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Sword Art Online 7.
Mennyi idõt is töltött együtt Lizbeth és Kirito? Így kb. teljesen hiteltelen volt számomra ez a hirtelen jött nagy szerelem Lizbeth részérõl. De hát nem maradhat ki ebbõl se a háremes szenvedés és dráma.<#boxer>
Lelouch
Na végignéztem a One Outs-t. Egy igazi élmény volt.<#hawaii> Annak ellenére, hogy a baseball miatt eddig mindig halogattam a megnézését, most a végére még a 10/10-et is kiérdemelte tõlem.<#smile> Végre egy sorozat, amit lehet egy lapon említeni a Kaiji-val. Nagy kár, hogy ezt is ugyanolyan kevesen vették anno, így nem várható belõle folytatás.<#sir> A Kaiji-ból is csak az élõszereplõs mozifilm reklámozására jött 2. évad...
Amúgy olvastam, hogy a Madhouse-nál ugyanaz a készítõgárda dolgozott ezen is, mint a Kaiji-n. Ha már nem folytatják a One Outs-t, szívesen vennék egy Liar Game adaptációt tõlük, vagy egy másik Fukumoto-manga feldolgozást, amiben nem mahjongoznak... :D Bár látva, hogy milyen kicsi az igény az ilyenekre... Szomorú...
LasDen
hyouka 18...áh...minek kellett ez a rész??? annyira fölösleges volt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Ez nagyon jo volt :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
http://www.youtube.com/v/PjwSTkiz1l0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

IMYke2.0.0.0
Höhö... vicces volt :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Eddig csak átfutottam a topikot - direkt nem olvastam el a hosszabb lélegzetû írásokat, hogy még véletlenül se olvassak el olyan infókat, ami jövõbeli sorozataimat érintheti.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
SAO 7. része egész kellemes volt, talán ez a sidestory tetszett eddig a legjobban. A 8. résztöl meg elvileg végre folytatodik a föszál. :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
többször eszembejutott már, de mindig elfelejtettem mire odajutottam volna.
az Ace Attorneyból mér nincs anime??? tökre adná magát az egész....:D

Lelouch
Már nem kell sokat várni arra se, és hatalmas lesz.<#hawaii>
armageddon666
Most telt be a pohár!! :)

Szerintem a mostanában divatba jött hosszú címek mellett nem gáz a rövidítések használata.

@

Zomil
Jaja, jo kis csata volt, de Kurapica-t sajnos még nem láttuk rendesen harcolni :D

Lelouch
Uvogin egy állat, a szó szoros értelmében. :D Ez a Rider hang meg telitalálat volt neki. :) Kurapica is akcióba lendült végre...
Eddig nagyon elégedett vagyok a Madhouse munkájával, már nem is sajnálom annyira, hogy nem ott folytatták, ahol a régi sorozat abbamaradt.
Féltem a cenzúrától is, mert azért csak a vasárnap reggeli mûsorsávban megy, de eddig teljesen okés az is. :)
Lelouch
<#eplus2>
LasDen
most találta csak ki, hogy mit jelent...:)

Lelouch
És hogyhogy csak most hoztad fel? Ez az egyik olyan sorozat, amirõl szinte minden héten írunk ide. :) Eddig nem volt probléma? :)
IMYke2.0.0.0
Mert itt határozottan rám szóltak a bannerben, hogy még csak gondolni sem szabad ilyesmire... :)

LasDen
mondja az aki egy csapatot sem nevez nevén...:DDDD

amúgy szerencsére ezek a rövíditések elég jellegzetesek és/vagy széles körben használtak, hogy ne legyen probléma a felismerésükkel....

IMYke2.0.0.0
Nem mondtam , csak lakonikusan szóvá tettem, hogy rettentõ mód rühellem az ilyet - és kiírtam, hogy mit takar a hieroglifa.

Lelouch
Akkor most emiatt ne használjunk rövidítéseket? :D
LasDen
valamelyik nap megnéztem ezt a Gyot....hogy az mekkora egy szar....rondán néz ki, szarok a hangok és unalmas az egész....

IMYke2.0.0.0
Ezeket a "rejtjeleket" sosem szerettem. Hunter x Hunter (2011) Episode 44.

Zomil
HxH 44: Nagyon jo rész volt, nehéz lesz kivárni a folytatást :)

Zomil

Zomil
Hát igen...az ötletei jok, csak éppen másnak kéne megirnia nem neki :D

Lelouch
A hosszú hozzászólásomban valami ilyesmire utaltam jómagam is. :)
Lelouch
Ez jó lenne, de a mérleg másik nyelvében meg ott van az, hogy nem kellene túlságosan elsietni a dolgokat...
LasDen
és ebbõl mennyit láttunk??? csak egy nagy lófaszt...:D

Lelouch
Amúgy meg jövõhéten már nem melléksztori lesz tudtommal.<#wink>
BEAST
Nekem pedig pont ezért tetszik. Végre egy anime ami egész szépen és hihetõen ábrázolja az mmo világot. Felõlem akár évekig mehetne ez, bár akkor kisebb ugrásokkal ha kérhetném.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
LOL. Nézd már meg, hanyadik szinten jár már a frontvonal a 7. részben. :D
LasDen
ha így folytatják 20 év múlva is csak azt láthatjuk, hogy milyen kurva boldogan éldegélnek, kardot kovácsoltatnak és nem csinálnak semmit...
fantasztikusan izgalmas egy sorozat....

Olvastam a LN-t és kíváncsi leszek meddig viszik el a SAO sztorit. Sztem a legoptimálisabban ott lehetne befejezni amikor Kirito végre Asunát is ki tudja hozni és elkezdik a közös életet a való világban.

Itt sztem be lehetne fejezni a SAO animet és amilyen iramban haladnak, erre sztem jó esély is lesz.
Lelouch
Asuna céhének vezetõje az openingbõl.

A fõsztoriban végül úgyis be lesz hozva, na de hát akkor is... :)
Lelouch
Nekem az ütemezéssel vannak problémáim. Túl gyors és kapkodó, óriási idõbeli ugrásokkal. Nem tudom más hogy van ezzel, de én szívesen megnéztem volna pl. Kiritót pontgyûjtés és clearing közben, a többi frontharcossal egyetemben, néhány boss elleni csatát... Vagy hogy Asuna hogyan lett abból a visszahúzódó, depis lányból az (egyik) legerõsebb céh 2. embere... Az LN-ben pl. azért párszor kitértek Kirito pontgyûjtésére, pl. amikor megmentette Asuna életét elsõ találkozásuk alkalmával, vagy amikor õrületes gyorsasággal akart minél magasabb szintre jutni a Nicholas elleni harcig, ami a feltámasztó eszközért ment. De az animébõl kihagyták Asuna céhének elsõ emberét is, akit a legjobb játékosnak tartanak a SAO-ban, és a legtájékozottabb a játékkal kapcsolatban. És még lehetne folytatni a sort.

Az LN felépítése miatt ott máshogy jön ki a dolog, de én se ott, se az anime esetében nem azt vártam, mint amit végül kapok. Valami kiegyensúlyozottabbra számítottam, nem arra, hogy hipp-hopp idõugrások lesznek a magasabb szintekre. De a melléksztorik tartalmát illetõen legalább az LN többet nyújt. Az LN felépítése egyébként már önmagában spoileres(méghozzá nem is kicsit), így arról spoilerben írok. Tényleg óriási spoiler, szóval csak annak ajánlom, aki amúgyis szereti hamarabb tudni a lényeges dolgokat.
Na szóval, nagyon furcsa a pacing. Az elsõ kötetben már végigmegy az egész Aincrad fõsztori... A 2. kötet melléksztorikból áll, a 3. kötetben folytatódik a fõsztori, és azzal nyit hogy Kirito már ébren van a valódi világban... Szóval már az elsõ kötetben lement a végsõ harc Aincrad-ban, és azután lettek kiadva folyamatosan Aincrad melléksztorik... Szóval ami az animében a 2-7. rész, az LN-ben csak a végsõ csata után lettek kiadva. Nem tudom mit gondolt az író.

Ezzel ellentétben pedig az Accel World LN?
Lement 12 kötet, és még mindig nem intéztek el egy királyt se!

Nehezen találja az író az arany középutat. :D
oh:D
köszi <#rolleyes>

LasDen
abból van...

Zomil
google szerint Akira

Sziasztok, egy gyorskérdés:)
ez a kép melyikbõl van?

link

elõre is köszönöm:)

BEAST
Második évadra gondoltam. :)

Amúgy nekem tetszenek ezek a karaktereket bemutató kis történetek is. Fõleg tetszeni fognak ha legalább az utolsó 10 részben több akció meg fronthadakozás lesz. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Én meg azt remélem, hogy ha végeztek a melléksztorikkal, akkor már nem lesz ennyire leegyszerûsítve az anime az LN-hez képest... És mielõtt jönnének a válaszok, tudom hogy ez itt rajtam kívül senkit se izgat. :D

Jó ideig meg biztos nem fog futni, max. majd a mostani 25 rész után jön egy második évad valamikor. Mondjuk szerintem az A-1-tõl az is kitelik, hogy egy anime original befejezéssel véget vet majd az egésznek...
BEAST
Remélem a SAO nagyon sikeres lesz mert örülnék ha futna még egy jó ideig. :)

Zomil
wat :D
és télleg... :D

Zomil
Köszi mindenkinek a köszöntést, sajnos csak ma kerültem gép elé :)

IMYke2.0.0.0
Én is csak utólag láttam - nem az ééééén hibám volt.

Lelouch
A MAL-lista okés, de amit bemásoltál, arról hiányoztak az adott idõintervallum eladásai, ami alapján sorrendbe vannak rakva a címek. :)