Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Xp le lett cserélve Win7-re és nagyon sok alkalmazás és böngészõ kedvenc nincs meg - így a képkeresõ plugin sincs még.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hú, gyerekek, ki õ?: coalgirls

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
látom amugy ebben a Chuunibyou-ban ilyen bekötött szemü a föszereplö, szoval nézni kell 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Ugyan nem az én stilusom ez a hörgés, de azt hiszem megtaláltam a legjobb Nichijou-s amv-t 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lunki88
Ha szeretnék megismerkedni a FF szériával akkor melyik anime adaptációval kéne kezdenem? 😊 Teljesen új nekem az egész, a játékokat nem ismerem.
Malakai
Nem folytatás, hanem a Brotherhood a mangahû változata, a régi az elsõ pár rész után már csak nyomaiban követte a mangát, igy mondhatni más a sztori.

Tehát nyugodtan kezdheted a Brotherhoodal, szerintem jobb is, de azért van akinek a régi jön be jobban. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Na megint én 😊

Szóval végeztem a Death Note-al és nagyon bejött 😄 Bár belefutottam egy spoilerbe amiért azóta is a falba verem a fejem de ez van :\

Azért írok mert elkezdeném a Full Metal Alchemist-et de látom hogy van belõle több verzió is. A Brotherhood-ról hallottam jókat csak nem tudom hogyha azzal kezdem akkor meg fogom-e érteni a történetet úgy hogy a régebbi részeket nem láttam?

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Mit is? 😄
LasDen
megnézném 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
ehh...az nem jo :S

Lelouch

...<#rolleyes>
Szerencsére pár nap késéssel az AT-X is adni fogja, bízom benne hogy ott megint cenzúramentesen fogják vetíteni.
Lelouch
Ha most majd raknak be Greed Island-os képsorokat, akkor szerintem a következõ arc-ra se lesz új OP...
Zomil
igen, valoszinüleg az arc befejezéséig nem is lesz uj op 😞

Ruley
Egyébként szerintem is nagyon jó, kivitelezésében, meg aranyosságában, csak mondom, hogy még nem igazán tudjuk hogy mirõl is fog szólni.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Amúgy arról lehet olvasni, hogy most se lesz teljesen új HunterxHunter opening, hanem megint csak frissítenek a képsorokon...<#falbav> Remélem nem igaz.
Mutatóba két OP a régi sorozatból:
Ez kb. a történet azon szakaszában lett behozva, ahol most a 2011-es jár.
Greed Island OP1
Zomil
loooool, esküszöm nem vettem észre 😄

Lelouch
Tegnap raktam be... 😄
Zomil
miröl beszélsz, egyáltalán nem volt még 😊
az elözö pv-jét raktam be 😊

LasDen
háát...ma még nem volt 😄DD

Zomil
Jo lesz ez 😊

Zomil
Hagure Yuusha no Estetica befejezve: Hát összességében egy 7/10-et adnék rá, de az egész animét a föszerelö karaktere vitte el a hátán. A többi átlagos volt. Ezért nem is értem, h az utolso részben hatalmas mennyiségü plusz informáciot kaptunk a világrol és a következö eseményekröl. Gondolom az eladások gyengék voltak igy még remélni se lehet egy 2. évadot.

Lasden: Leirás alapján jonak tünik, majd belenézek 😊

LasDen
zetsuen no tempest....mahiro feltûnésével beindult a buli...a legjobb õszi eddig, ha nem számítom Kintamat....😄

Lelouch

Ami az új szereplõk hangjait illeti:
Naze - Sawashiro Miyuki<#hawaii>
Munakata Kei - Kamiya Hiroshi<#hawaii>
PetruZ
Most néztem meg én is, szerintem tök jó volt. Limonádé, de vicces. 😊 (Az AniDB-s ismertetõ szerint jön még valaki abból a középsuliból, mint a srác, aki szintén "beteg".)
Ruley
Én egyelõre még a cselekményt várom, nem hogy a fordulatot.

Megismertük a két fõszereplõt... és most mi jön? Románc? Hárem? Dráma? Sulis klubbot alapítanak? Kiderül hogy tényleg van egy természetfölötti szál? A lány lépésrõl lépésre megtanulja értékelni a normális világot? A fiú lépésrõl lépésre megtanulja élvezni a fantáziálást? Mindkettõ?

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

PetruZ
Nem nagyon. Sztem eléggé felülértékelt anime. 😊
Zomil
Ebben az azumangában azért lesz több poén is?
Mert igy a 10. résznél járok és inkább 70%moe és a maradék 30%-ban poén.

LasDen
mi más?? 😄D

Zomil
ez? 😊

LasDen
a KyoAnis Demo Koi izébizé elsõ része szép volt jó volt, de várom a fordulatot, mert tizenx részen át ezzel engem nem vesznek meg....kell még valami, mert ezt így kevésnek érzem...

IMYke2.0.0.0
Köszönöm - akkor resume downloading 😊

PetruZ
Nem mondanám, hogy full moe, de az igaz, hogy a K-ON-nál "izmosabb" (a K-ON egyébként szerintem nem annyira moe, csak szimplán aranyos, de abban király 😊 ). Annyiban érdekes, hogy belelátunk egy idol agency mûködésébe, mindennapi életébe, és a japán médiában elfoglalt helyzetükre (és kapunk némi kitekintést az agency-k egymás elleni piszkos trükkjeire is). Valamennyire szerepel benne a csapatmunka vs egyéni érdekek bomlasztó és összezáró mivolta is, bár ez inkább csak a második felében lesz hangsúlyos. Annyiban zavaró lehet, hogy eleinte egy csomó új karakter között kell eligazodni (akik kevés kivétellel mind szinte még gyerekek), bár elég eltérõ jellemûek és kinézetûek (kivéve az ikreket, akik olyanok, mint két tojás 😊 ). Szerencsére az epizódok általában csak néhány karakter körül bonyolódnak, de mindenkinek jut idõ. Késõbb persze helyrerázódik minden és jellemfejlõdések is vannak.
Voltak benne vicces és nagyon moe jelenetek, de dráma és izgalom is elõfordult (harem nincs, kevéske romantikus szál van, de nem erõs, loli elhanyagolható, boobz nyomokban elõfordul 😊 ). Szerintem egy végignézést megért.
Sword Art Online 14 elõzetes.

http://www.youtube.com/watch?v=VCEkxmAFfsE

Olyan mesteri szinten nem derül ki belõle semmi a 14. rész tartalmáról, hogy le a kalappal a készítõk elõtt. 😊
IMYke2.0.0.0
Ja, hogy full moe az egész?
Akkor lehet, hogy lemondok róla - még a jelenleg (nem biztos, hogy érdemtelenül) moe-király K-On!-okat sem láttam 😊

Malakai
Nem nagyon néztél ilyen moeblob slice of life animéket, úgyhogy nehéz megmondani.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
"Idolmaster" nekem való, szerintetek?

LasDen
nem volt rossz....érdekes lehet a késõbbiekben...

LasDen

LasDen
hejj, de jó leszt a 7vége...😄DD már megvan minden, ami kell 😄D

Zomil
Kaptok egy bonusz képet is 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PetruZ
No, õszi-téli szezonból megint bejelölve egy vagonnal, hogy aztán megszabaduljak kb. a harmadától - felétõl és guberáljak a sok középszerû között néhány kincset is. 😊 A Tonari no Kaibutsu-kun (AniDB) talán ilyen lesz...
High school rom-kom ismét, ismerõs felállással: a Lány tanulásmániás, különösebben nem törõdik senki mással, alsóbb osztályok óta "Dry Ice" a gúnyneve.
Miközben osztálytársai egy döglött nyúl felett szomorkodnak, õ faarccal megkérdezi a tanárt, hogy most már hazamehet-e tanulni?...

A Fiú, aki egyben padszomszédja, öntörvényû, makacs, verekedõs, veszélyes hírû és teljesen random alak, akit rögtön az elsõ napon eltiltanak néhány felsõbb évfolyamos megveréséért. Hogy ki ne rúgják, az egyik tanárnõ ráveszi a Lányt (pénzért, of course 😊 ), hogy vigye el a tanulnivalókat a Fiúnak és próbálja rávenni, hogy jöjjön vissza az iskolába (mert amúgy éltanuló lehetne õ is). A Lány élete ettõl a pillanattól kezdve fenekestül felfordul...
Elég jól indult az elsõ rész, nálam kapásból 8/10. A lány meséli el a dolgokat a saját szemszögébõl (engem kicsit a Bokura Ga Ita stílusára emlékeztet az egész), tehát nem valami harsány, "POW!" effektekkel kísért pörgõs komédiára kell számítani, hanem inkább megfontolt, belsõ szemszögû mesélésre, de ahol a lány azért néha kiesik a szerepébõl és kiakad a fiú cselekvései láttán. No meg pár maflás is elcsattan... 😛
Zomil
Horizon S2 13: Epikség a köbön!!!! mekkora jelenetek voltak már omg 😄
Iszonyat jo befejezés volt. Nálam simán 10/10-es ez a 2. évad.
ÉS igen Gin-ék is átálltak a Musashi csapathoz, nagyon aranyosan nézett ki Gin a nagy robot karok nélkül
Amikor a hajo nyomott egy hátrabukfencet a levegöbe leesett az állam 😄

Nehéz lesz kivárni a 3. évadot, remélem már tavasszal megkapjuk 😄

Mondjuk nagyon kiváncsi vagyok, h kiket mutogattak ott a vége fele a harc közben, mert nem jöttem rá.

LasDen
mindegy...hosszú 😄

Neked is köszi a gyors választ 😊

LasDen ez olyan meglepõ? 😊
LasDen
húúú valaki megköszönt nekem valamit 😄

Nagyon szépen köszönöm.
Lelouch
Valószínûleg lesz folytatása.
LasDen
SAOhoz hasonló a .hack széria, guilty crown, C, Higashi no Eden....

Hali.
Volna egy kérésem és egy kérdésem.
Szerintetek lesz-e az Accel World-nek folytatása?
Tudnátok-e az Accel World-höz és a SAO-hoz hasonló típusú animét mondani (vagy ha nagyon nincs ilyen akkor bármi amit jónak találtok, mert én úgy is csak most ismerkedek az egész animével)

A segítséget elõre is köszi