Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Btoom 01: Hát érdekes, akár még jo is lehet az alaptörténet nem rossz :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PetruZ
Újdonságok tovább:

Sakurasou No Pet Na Kanojo (AniDB): A Sakurasou egy olyan "kollégium", vagy ilyesmi, ahová a a mûvészeti fõiskola "problémás" diákjait dugják. A fõszereplõ Srácnak viszont semmi baja, egy utcáról összeszedett macska miatt kellett átköltöznie ide a kissé zakkant, de önmagukban zseni figurák közé. Mivel õ az egyetlen "normális", állandóan vele csináltatnak mindent és kézzel-lábbal próbálna szabadulni a helyrõl, de amikor a csélcsap, teljesen szétszórt, és külhonból frissen visszatért Lányt is a nyakára ültetik, kezd megváltozni a véleménye.
Újabb fõiskolás shonen-comedy, erõs pantsu és ecchi jellemvonásokkal, egész jó volt az elsõ rész, nézõs marad.

Girls und Panzer (AniDB): Aki azt hitte, az Upotte! után már nem jöhet nagyobb baromság, az most ráb*szott, ugyanis a Girls und Panzer még nagyobb baromság. :) Hasonló, mint az Upotte!, csak értelemszerûen tankokkal és minden második mondatban kötelezõen egy német szóval, mínusz a fegyverek erotikus töltettel való felruházása. Aki végignézte azt, annak ez is kö-te-le-zõ, azaz nézem tovább én is. :)

Ez a kettõ most annyira lefárasztott, hogy a Teekyuu-ról majd holnap írok (ill. alvás után, mert éjfél már elmúlt :) ).
Ezt pont pár napja kezdtem olvasni. Hát elég érdekes lenne ez animeként. Kissé ki lenne herélve. Bár a Yosuga no Sora is meglepett anno. :) Azóta miért nem készültek ilyen bevállalósabb animék?
Lelouch
Határozottan emlékszem, hogy én nem linkeltem be képet.<#ravasz1>
Zomil
Mittudom én, de biztos linkeltél már párszor a mangábol képet :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Én? Mikor linkeltem? :D

Amúgy nálam a Darkness mostanra sajnos már ezer sebbõl vérzik, és az alapmanga, a jóval visszafogottabb tónusával sokkal közelebb áll a szívemhez. Ha összejönne egy Momo end, akkor azt se bánnám, ha 1-2 fejezeten belül véget érne az egész. Fõleg, hogy most bejött a képbe az "inner darkness"-es téma, amitõl a legtöbbször falra tudnék mászni.
Zomil
Nekem csak abbol jött le ennyi ami képeket néha linkelsz a mangábol :D

Lelouch
Csak felhoztam egy példát, most miért kell ilyen nagy ügyet csinálni belõle? :)
IMYke2.0.0.0
Akkor kifejtem: nem tudhatjuk, hogy van-e hentai-abb nem hentai anime a To Love Ru-nál, mert nem ismerünk minden animét és mangát.
A "valószínûleg" meg ugye nem konkrét válasz :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Senki se állította, hogy kellene... :)
IMYke2.0.0.0
Nem ismerhetünk minden animét, mangát...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Szomorú dolog, hogy egy "kívülállónak" csak ennyi látszik belõle. A már-már hentai szint meg nem ez, hanem majd ez lesz.
IMYke2.0.0.0
Hát igen - és kapásból egyet is tudok érteni azokkal, akik így dobják a teljes évadot a következõ évi BD-megjelenésig.

Zomil
Na igen, egy sorozat aminek a legnagyobb huzoereje az ecchi már-már hentai szinten, annál a cenzura kicsit viccesen hat :)

IMYke2.0.0.0
Hírezte is a Sankaku, hogy így a cenzúra lemészárolta a sorozatot. Várjuk a BD-t.

Lelouch
Az AT-X is cenzúrázottan adja a To Love-Ru Darkness-t...<#zavart2> Így akkor nem is nézem, míg ki nem jön BD-n.
Zomil
Jah...az a cica...hát annak se láttam egyenlöre sok értelmet...ilyen tipikus rakjunk bele sok-sok random dolgot amivel minden réteget meg tudunk fogni. Szupererö,slice of life, szépfiuk, meztelen cicalány, meg persze látványos grafika. Kicsit nekem olyan tul soknak tünik :)

Ruley
Pucérlány is van benne, szóval inkább mindenkit céloz egyszerre.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Greed Island-nál már követelmény lesz, hogy legyen valami különleges fogásuk. Szóval már nem kell sokat várni. Utána elég komoly hangsúlyt kap majd az edzésük.
cataflam02
Hát nagyon fasza, hogy vége a Sket Dance-nak... és ráadásul pont a fos Gintama miatt.. aminek a 80% a régi részek jobb grafikával..

One more story

Zomil
K 01: Hát nemtudom...tetszett is meg nem is, kicsit tul sok az ilyen szépfiu benne(mintha egy lányos anime lenne) :D
Jah és természetesen semmi nem derül ki az 1. részböl.

Zomil
HxH 50: Huuuu hát...legalábbb...olyan 3másodperc uj jelenet volt az op-ben :D
Amugy ez kicsit laposabb rész volt, de ez a Killua+Gon páros nagyon jo :)
Jo lesz ha majd képességeket is megtanulnak.

Lelouch
Az új Hayate no Gotoku-t senki se fordítja magyarra? Furcsa, azt hittem ennél azért nagyobb névnek számít.
Zomil
Chuunibyou demo Koi ga Shitai 01: Huhhh...hát ez akkora marhaság, h megvett kilora :D
Amikor a csaj a Konami kodot betolta az automatánál a röhögéstöl majdnem leestem a székröl :DDD
Ezt meg vki linkelte :D

Már látom elöre ez is olyan hülyeség lesz, mint a Nichijou és minden részböl készül 80 gif :D

PetruZ
Bakuman S3 (AniDB): Bakuman. :) 8/10
LasDen
26...legalábbis 9 DVD/BD lemez van bejelentve....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Little Busters: Hát kiváncsi vagyok mi lesz ebböl a történetet nagyjábol ismerem, mert elolvastam a wiki-n, de elég zavaros :D
24részes lesz gondolom, az igazi dolgok, majd csak kb. a felétöl indulnak be, addig végig a baseballrol fog szolni :)

LasDen
magyarba meg ott van a Vampire Knight, a Méz és lóhere vagy a Lovely Complex...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Myselor
köszönöm szépen:)
armageddon666
Clannad, Kaichou wa Maid-sama, Ouran High School Host Club.

@

Myselor
sziasztok.tudnátok ajánlani olyan animéket mi mondjuk egy lánynak is tetszene,az sem baj ha mondjuk harcolós.de ne dragonball féle.esetleg ha magyar az még jobb lenne.köszönöm szépen:)
Zomil
SAO 14: Nagyon jo rész volt és most a müdráma sem tünt olyan eröltetettnek :)

Shinsekai Yori 01: Hát nem egyszerü eset, néhány OSTnél konkrétan kirázott a hideg, ebböl akár még valami fasza dolog is lehet :)

Zetsuen no Tempest 01: Érdekes. A zene kellemes, meg ugy a történet is elsöre jonak tünik...aztán hogy mi lesz belöle majd kiderül :)

PetruZ
Magi (AniDB): Erõsen arabos fantasy, "ezeregyéjszaka" hangulat, Aladdin és Alibaba nevû fõhõsök, dzsinn, titokzatos labirintusok, amelyekbõl még senki sem jutott ki élve, bögyös arab lánykák... Nem is kezdõdik rosszul. :D 7/10
Ruley
Nekem a Zetsuen no Tempest jobban tetszik eddig mint a Code:Breaker.

A Tempest-ben nagyon bejött ez az epikus hangulat, ezzel a teátrális színészkedéssel, a zenekari háttérzenével, meg a Shakespeare idézetekkel. Tisztára mint a Death Note amikor Dies Irae kántálás közben suhogtatja a tollát, vagy amikor a Legend of the Galactic Heroes-ban a Beethoven V.-re pusztítják egymást az ûrhajók.

Persze ha nagyon belegondolunk elég gagyi ez a fajta "epikus" nagyzolás, de legalább itt elég jól van megcsinálva hogy ne kelljen nagyon belegondolnunk, mert még tudom az agyamat kikapcsolva élvezni.

Ehhez képest a Code:Breaker jóval átlátszóbban shonen, nem tudom anyira kikapcsolni az agyam hogy ne érzõdjön hogy az egész csak olyan formulákból van összerakva amiket egy 12 éves menõnek képzel.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

PetruZ
Code: Breaker (AniDB): Egyelõre so-so, 5/10. Ha nagyon komolykodós lesz, akkor elég hamar dobni fogom.

Amúgy: Hanasaku Iroha film jövõ év március, OreImo S2 április. :)
PetruZ
Finoman szólva is elég... érdekes listák... <#fejvakaras>
Zomil
Best Mecha Design (Top 3)
1, Mouretsu Pirates

Azért ez beteg, h megelözött 2 mecha sorozatot :D

LasDen
The winners of Newtype Anime Award 2012 was announced at Machi Asobi vol.9. The winners were selected by fans' poll from TV anime and anime movies aired from Autumn 2011 - Summer 2012.

Best TV Anime (Top 10)
*1, Fate/Zero
*2, The iDOLM@STER
*3, Nisemonogatari
*4, Tari Tari
*5, Hyouka
*6, Mouretsu Pirates
*7, Sword Art Online
*8, Haiyore! Nyaruko-san
*9, Kuroko no Basket
10, Mawaru Penguindrum

Best Movie (Top 3)
1, K-On! Movie
2, Mahou Shoujo Lyrical Nanoha: The Movie 2nd A's
3, Ookami Kodomo no Ame to Yuki

Best Director (Top 3)
1, Nishigori Atsushi (The iDOLM@STER)
2, Aoki Ei (Fate/Zero)
3, Shinbo Akiyuki (Nisemonogatari)

Best Script Writer (Top 3)
1, Machida Tohko (The iDOLM@STER)
2. ufotable (Fate/Zero)
3, Hashimoto Masakazu (Tari Tari)

Best Character Designer
1, Nishigori Atsushi (The iDOLM@STER)
2, Sudoh Tomonori and Ikariya Atsushi (Fate/Zero)
3, Nishiya Futoshi (Hyouka)

Best Theme Song (Top 3)
1, "Ready!!" (The iDOLM@STER)
2, "to the beginning" (Fate/Zero)
3, "Change!!!!" (The iDOLM@STER)

Best Studio (Top 3)
1, ufotable
2, A-1 Pictures
3, Kyoto Animation

Best Actor
Ohtsuka Akio

Best Actress
Nakamura Eriko

Best Mecha Design (Top 3)
1, Mouretsu Pirates
2, Eureka Seven AO
3, Aquarion Evol

Best Sound Effect (Top 3)
1, Kajiura Yuki (Fate/Zero)
2, Takada Ryuichi (The iDOLM@STER)
3, Hamaguchi Shiro (Tari Tari)

Best Female Character (Top 3)
1, Amami Haruka
2, Saber
3, Chitanda Eru

Best Male Character (Top 3)
1, Rider
2, Araragi Koyomi
3, Emiya Kiritsugu

Best Mascot Character (Top 3)
1, Hamuzo (The iDOLM@STER)
2, Rinon
3, Shantak-kun

idolmaster kurva sokat kapott...és nem érzem a többségét jogosnak....

IMYke2.0.0.0
Hopp - ez is érdekelni kezdett: Ashura review (http://www.japantimes.co.jp)

LasDen
SAO 14
egész pozitív volt...
a sok kirito-kunt és asunat átpörgettem mer nagyon izgalmas volt....aztán mikor ki loggolt azt gondoltam hogy tök érdekes lehet majd így a továbbiak...aztán rájöttem, hogy nem, mert ugyanez szenvedés fog folytatódni....
még 1 rész...még 1...és azt hiszem elválnak útjaink...

PetruZ
SAO 14: OMG! Fel voltam rá készülve... de erre nem... :O
Count Adyn
Tonari no Kaibutsu-kun (AniDB) : Két szociopata fõszereplõ, ezis ien school romance nak tûnik de nem a szokásos karakterekkel:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
olyan Key-es...:D idillien indul aztán majd gyün valami sötét fordulat....gondolom ez is ilyen lesz

PetruZ
Sukitte Ii Na Yo (AniDB): Hm, nocsak, itt az új Kimi ni Todoke? Minden adott hozzá: a mindenkitõl idegen, barátok nélküli lány, az iskolában népszerû szépfiú, csak az irány a fordított, a fiú kezd érdeklõdni a lány iránt. Igazzy school romance-nak tûnik, amely a KnT nyomdokain próbál haladni. Egyelõre 8/10, meglátjuk, veszélyezteti-e a trónt. :)
IMYke2.0.0.0
<#eljen>

RelakS
Nekem így valahogy jobban bejön.

http://www.youtube.com/v/L2iWhGUDqk4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PetruZ
Mondjuk szerintem inkább közepes volt (Little Busters), bár lehet benne potenciál. A rövid ismertetõbõl és a képekbõl le nem vágtam volna, hogy itt (is) baseball-ról lesz szó, amivel általában nincs bajom, csak... fura volt, a cím is mást sugallt. Úgy tûnik, azért lesz itt más is, szóval adok még pár rész esélyt neki.

A két eddigi Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai - Lite special epizód alapján a sztori inkább slice-of-school-life lesz, bár volt próbálkozás "átnevelésre", és a lány néha felhagy a "betegséggel" is, vagy belezavarodik. Jó lesz ez. :)

Mindjárt beszámolok a Sukitte Ii Na Yo pilot-ról is. ;)
LasDen
http://www.youtube.com/v/i67ZXLPeg9s&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

LasDen
az elsõ rész jó volt...nekem tetszett...k