Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Nah igen, az azért vicces volt :D
De hát ez teljesen nökre szabott feladat, és nevetséges az, ha egy férfi ül a tankba, ugyhogy nem csoda, h ilyen könnyen feltalálják magukat :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PetruZ
Nekem úgy tûnt, egy szem elektronika sincs a tankokban, ki vannak belezve, lehet ezért nem használják a rádiót sem. Viszont az elsõ rész elején már van ilyen modern torok-rádiójuk, sz'al biztos, hogy lesz késõbb.
De milyen már, hogy "oké, csapatok felosztva, tankok kiválasztva, akkor menjetek ki az erdõbe és lõjétek egymást!" :) Mint amikor sok évvel ezelõtt elõször ültem a volán mögé és az oktató néhány alapdolog után könnyedén odavetette, hogy "na, akkor most menjünk ki a forgalomba"...

Zomil
Girls und Panzer 02: Ez hatalmas...Végig vigyorgom a részt :DDD

Az oktato belépöje, mikor az igazgato ferrari-ját felboritja, majd még át is megy rajta...meg mikor a netröl probálják megtudni, h kell elinditani...Nekimennek a fának, és akkor jön a kérdés, h hogy kell hátramenni, erre az egyik benyögi, h akaraterövel! :D
Meg a hátbarugdosás is tök jo volt...bár nem értem, h miért nem rádiot használnak :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Btoom 03: nah ez a rész már sokkal jobban tetszett :)

Zomil
Persze igy se rossz :)

Lelouch
Miért, az nem jön be, hogy normálisként próbálja megállni a helyét? :)
Zomil
Kár :)

Lelouch
Nagyon sokára van. Ehhez még hozzájön az is, hogy csak a következõ diákelnök választás után derül majd ki, hogy tud ilyet Zenkichi, amikor elõször használja majd az egyik stílushasználó ellen. Ez meg még csak nemrég történt a mangában is.
Zomil
Medaka S2 02: Jo rész volt, Medaka testvére nem semmi... :DDDD

Zenkichi mikor kapja meg az Altered God Mode-t? Azt tudom, h Ajimu tanitása közben, de az melyik arc? sokára van még?

Malakai
Ez esetben jobb szerintem az, hogy bárki akinek ez lemegy a torkán. A stomach to something akár az is lehetne, hogy bírja-e õket, szereti-e egyszerûen, használják evéstõl teljesen független környezetben is a kifejezést.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PetruZ
Magyarban szinte mindegy, de angolul is jó mindkettõ. Magyarban inkább a "lenyelni" értelemben lenne használatos, de szerintem ez most huszadrangú. :)
IMYke2.0.0.0
Bárki, aki meg tudja ezt emészteni az nem normális - ezeket...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hogy is jó?

"Anyone who can stomach these must be insane." - Bárki, aki meg tudja ezt emészteni az nem normális
Anyone who can eat these must be insane. - Bárki, aki meg tudja enni ezeket, az nem normális.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
lol :D

én a 2. rész feliratára várok jelenleg :)

PetruZ
A paradicsom eleve zöldség, nem gyümölcs (fruit), sz'al mindegy. :) A "stomach" egyébként itt nem az evésre, hanem az emésztésre (vagy a lenyelésre) vonatkozik, mint ige, tehát jó.
IMYke2.0.0.0
Csak nekem szúrja a szememet ez?: "who can stomach these" - 'who can eat these' jobban hangzana.

PetruZ
"- Red fruits can deplete my mana. These are especially dangerous.
- In other words, you don't like tomatoes.
- These green bulbs are the worst parts. Anyone who can stomach these must be insane. They may actually be demon eggs. (...) It's already corrupted my rice!
- All right! I'll eat it for you.
(...)
- Whoa! (az egész osztály tapsol)"
/Chu2koi 3. :D
Count Adyn
jaj az jajj :D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zomil
jo de hát az ilyen alapbol elborult sorozat :D

Lelouch
Hát én nem hinném hogy ez sokat számítana. A Nisemonogatari 8. része után legalábbis... :)
Lelouch
Aki szimpatizál Suguhával, annak biztos nem lesz poénos...
Zomil
Jah csak van különbség olyan unakatestvér között akik teljesen külön élnek...ök meg ugy élnek együtt, mint 2 testvér...

Ez a szál egy "szerintem" meglehetõsen poénos jelenetben fog kicsúcsosodni. Szóval nem lesz akkora jelentõsége mint amilyennek tûnik...
Lelouch
Nem igazi testvérek, unokatestvérek között meg elfogadott az ilyen Japánban. :) Szerintem teljesen elfogadható ez a szituáció.
Zomil
Mert teljesen feleslegesnek érzem egy ilyen szál bevezetését...csak +1 ok, h legyen min drámázni majd késöbb, mert majd Kirito ugy tekint rá, mint a hugára(ami a normális), de a hugica az már szerelmes belé...mert csak...mert ha nagyon aggodna értem az simán jo lenne, mert hát testvéri szeretet...de miért kell minden animében eljátszani(föleg mostanában lett divat), h a hugica rámozdul a tesora...

Lelouch
Miért mûdráma?
Zomil
SAO 15: Áhh nagyon jo rész volt, nem is értem Lasden kirohanását(najo picit) :D
Viszont az nagyon gáz volt, h belerakták, h a "hugica" szerelmes Kirito-ba...komolyan ilyennel müdrámázni sztem nagyon gáz :D
De ezen kivül teljesen jo rész volt

akyyy
sziasztok.

kéne nekem pár magyarosan vagy magyar sárkány név animékbõl.

esetleg naruto-t ismeri valaki? mirõl szól, milynenevek vannak benne?

vagy egy animés rajongó milyen "becenévnek" örülne?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Zomil
öhm ok... :DD

LasDen
http://www.youtube.com/v/sC9UCY9bv2M&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
Ill. a 2. rész második felében, na. Keverem már az epizódokat, hogy mibõl mennyi van...
PetruZ
A 3. részben õ is visszább vett. :)
Seth
Már a 3. évad megy? Még a másodiknak sem kezdtem neki :)

PSN ID.: Beegabor

LasDen
mekkora hisztis picsa ez az Akina....nagyon lehúzza a 3. bakuman évadot eddig. pedig nem rossz, legalábbis a 2. rész már bõven jobb volt mint 1.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
igen hosszú...
http://www.youtube.com/v/I-AL_RxFQqk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Zomil
Akkor mégis jol gondoltam, csak megzavartál :D

PetruZ
Na, a második részben elõkerül a többi is és pontosan megnevezésre kerülnek. :) És az is kiderül, hogy amivel a fõszereplõ ment az elején és amit a végén találtak, az ugyanaz a IV-es.
Zomil
Én szeretem a tankokat, de annyira mondjuk sajnos nem ismerem öket(1-2-t felismerek), csak máshonan szedem össze az infokat :)

LasDen
tank buzik vagytok-e??? :D

Zomil
Igy vannak a tankok:
sárga: Pz.38(t)
rozsaszin: US M3 Grant/Lee
amelyik teli van zászlokkal: German StuG III Ausf F or G assault gun
amelyiken a japán feliratok vannak: Japanese Type 89 I-Go
Miho tankja: Panzer IVC/D

szerk: a flashback-ben meg ott a Tigris :P

PetruZ
A manga elejébe belenéztem, ott a main szürke tank PzIV-nek van írva, és amit találtak, az egy Pz38-as (ami a sárga lesz késõbb). A színes-zászlós meg egy StuG. Ha jól értettem...
Zomil
azt a roncstankot ott a végén nem tudtam beazonositani, azt hittem, h a föszereplö tankja, de most jobban megnézve mégse

PetruZ
Gondolom, a további részekben láthatjuk majd, hogyan újul meg az a széthullott rozsdahalom, amit kiválasztott a csaj. :) (Nekem Pz38-nak tûnt, vagy valamelyik hasonló, korábbi modellnek, de nem vagyok szagértõ.)
Zomil
Na rávettem magam, h megnézzem a Girls und Panzer-t...hát nem bántam meg :D
Nagyon jo volt az elsö rész és iszonyat részletesek a tankok és a hangok is nagyon jok :)
Mondjuk az a rozsaszin M3 Lee ütös :D

Zomil
azt én nem tudom :D

Lelouch
Miért, nem a mangából szedték?
Zomil
Code Breaker: Jesszusom, ez akkor szar, h a falnak megyek töle...még1részt megnézek aztán kuka...
olyan idegesitö marhaságok vanna benne, föleg a föszereplö csaj faszságai...persze az osztály elött ordibálva hivja el délután, h még inkább az legyen mindenkibe, h belezugott, még véletlenül se négyszemközt probáljon ilyet intézni...meg teli ehhez hasonlo idgesitö marhasággal
persze a csaj is azon aggodik, h milyen hideg szeme van a gyereknek, meg hogy másokat meg akar ölni...az picit sem zavarja, h öt eddig kb. 3szor megprobálta kinyirni...

K 02: WAT? Nem kicsit random ez az anime, de legalább az elöbbivel ellentétben ez legalább szorakoztato :D
Szoval, ha valaki ki akar nyirni minket akkor jol fárasszuk ki és hivjuk meg reggelire, utána pedig aki ki akart nyirni minket fözzön nekünk finom kaját és együk meg, mindezt egy pucér macska lány társoságában...aha...értem...vagyis nem :D

Zomil
igen, kemény feladat lehetett azt a sok idézetet megtalálni :D

LasDen
bones nagyon odatette magát a tempesttel...azt hiszem :DDD

Lelouch
A filmben se volt már.