Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Miért lenne fogyatékos? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Seth
...mert minden sorozatba kell egy fogyatékos karakter...uguu

PSN ID.: Beegabor

Zomil
Amugy ezt nem lehet megunni 😄
Tuturu

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Jah és természetesen Okarin örökre a kedvenc "Maddo saientisuto"-m lesz 😄

Zomil
Steins;Gate-et végignéztem. 11/10-es anime a special-al együtt nagyon jol le volt zárva...egyszerüen tökéletes volt. Nagyon megfogott, végig izgalmas, rengeteg fordulattal. Nem untam egy részt sem. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk a vége felé nem gondoltam volna, h kihoznak egy happy end-et, de igy mégjobb, h nem szomoru befejezést kapott. 😊
Viszont szegény Okarin nem kevésszer látta Mayuri-t meghalni.

Lelouch
Neked Okabe értelmesnek tûnt ott a sorozat elején? 😄
PetruZ
Ahogy kiáltja az "Ahou"-t azon a vékony fejhangon, azon mindig besz*rok, úgy röhögök. 😊
PetruZ
Az AtoZ változatban volt benne (ami Mazui script, de javítva és a 720p bdrip-hez illesztve).
Ne kérdezd, honnan volt, guglis kereséssel találtam hozzá torrentet. Úgy rémlik, bakabt-s volt.

armageddon666
A perverz csaj seiyuuja sztem eljátszhatná a karaktert valami live action adaptációban, nagyon jó 😄 Illetve Inoue Marina is jól tolja. Meg a szõke fõszereplõ csaj is jó volt. 😊

@

Zomil
12. rész vége: OMG mi a fene(elöször csunyábbat irtam) volt ez itt a végén!!!

armageddon666
KÖSZÖNÖM!

@

Zomil
Jo de a macskád nem tud sms-t küldeni a multban...vagy rosszul feltételezem, h minden értelmes embernek megfordulna a fejébe, h legalább tudni kéne mit fog elcseszni? 😄

LasDen
találtam egy ilyet...még angol sub is van rajta 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Amit én szedtem le Haganait ahhoz nem volt ilyen bónusz :S Viszont érdekelne. Megírod hol találtad? Workingbõl meg sikerült olyat leszednem aminél van ilyen Live cucc 😊

Egyébként mikor elkezdtem most a Working2-t, eleinte teljesen el voltam veszve, és nem tudtam mit szerettem az elsõ évadon. De aztán 3 rész alatt belerázódtam, és rájöttem 😊 Olyan aranyos és kellemesen vidám az egész 😄

@

armageddon666
Leesett az állam ...

@

LasDen
Okarin annyira tudós, mint a macskám....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
S;G 9. rész:
Hát Okarin meg is érdemli, h elcseszödjenek a dolgok, ha annyi esze nincs, h legalább megtudja, h épp milyen üzenetet küldenek...Aztán utána jön rá, h lehet már történt valami visszafordithatatlan...És még ö nevezi magát tudosnak :S

Zomil
Még nem 😊

Lelouch
Olvasó Steiner... Okabe annak nevezte el a képességét, amitõl megmaradnak az emlékei az elõzõ idõvonalakról. Még nem volt róla szó?
Lelouch
Csak belenéztem, de Iguchi Yuuka engem is meglepett. Kár hogy legtöbb szerepénél azt az idegesítõ hangot kell használnia, ami Index-ként "ráragadt". 😄

Amúgy pont azon agyaltam nemrég, hogy Kobato is egy chuunibyou, és HanaKana használta is a kifejezést a karakterre... 😊
Zomil
a micsoda? 😊

PetruZ
Én nem nagyon (pontosabban: nagyon nem) ismerem a seiyuu-kat, de a Haganai extrájában (Air Recital Event), ahol élõben, színpadon adják elõ magukat, meglepõ volt látni és hallani, hogy a valóságban milyen más hangjuk van (pl. Sister Maria hangja ugyanaz, mint pl. Mayo Chiki-ben volt Konoe, két tök más karakter és beszédstílus). Ahogy végigmentek a fontosabb epizódokon, részleteken, mindegyik hozzáfûzött valamit, aztán volt egy kis live felolvasós mûsor is, szórakoztató volt. 😊
RelakS
Hát a Full Metal Panic-ban felismerted-e? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
A Reading Steiner erre már nem terjed ki.<#bee1>
armageddon666
Te jó ég, Hanasaku Irohaban nem ismertem fel Noto Mamiko hangját O.o de durva 😄 Ritkán játszik ilyen hangos karaktert 😄

@

Zomil
Amugy most hogy a 7. rész után kicsit emésztem a dolgot, vmit nem értek.
Nem kellene mindegyik sms-re emlékeznie??? Mert ugye azokat megkapta a multban, vagyis akkor emlékeznie kéne, h télleg 5napja kapott egy sms-t. Ö meg a telefonjában ellenörzi, h tényleg 5napja kapta-e

Zomil
Én meg elkezdtem darálni a Steins;Gate-et. Most fejeztem be a 7. részt...huhh nem semmi 😄
Rohatt jo ez a Titor-os párhuzam.
Viszont nem nagyon értettem, h miért értetlenkednek ott a többiek, meg nem hisznek neki, mikor még a lotto bizonyiték is ott volt...

LasDen
még nem jutottam el oda, hogy elkezdjem...de meglesz...valamikor 😄

Zomil
Tényleg Lasden te már megnézted a Horizon S2-t? Mert nem láttam, h irtál volna rola véleményt 😊

PetruZ
Chuu2Koi 6: The wind is..., ja nem, the summer is coming. 😛
BEAST
tenyleg egesz jo, pedig nem igazan birom ezt a stilust :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
mekkora jó már 😄D

itt letölthetõ egy egész album tõle...olyan animékrõl íródtak a dalok mint Blue Exorcist, Yu Yu Hakusho, Death Note vagy a Gundam UC...😄

LasDen

LasDen
megy az csak más néven...😄
(nem mintha sok olvasni való lenne 😄)

Zomil
sött Lasden blogja se megy már 😄

PetruZ
Joshiraku: Véget ért ez is, kár, mert még néztem volna. Nagyon beteg és egyedi volt, emellett azon igen kevesek egyike, ahol az op/ed-et is mindig végignéztem. 7/10, jövõre (februárban) még jön egy OVA, aztán talán a 2. évad - ha megérjük. 😊
Lelouch
Eureka Seven Ao-ban most tényleg Holland hangját kapta Renton?<#idiota>
LasDen
készül, ha minden igaz 😄

PetruZ
Girls und Panzer 5: Cuki kis tank alakú sütikkel kezdõdik és 10 Sherman elleni csatával végzõdik. 😄

(Btw, fent, a banner alatt a FAQ link egy domain regisztrátor oldalra visz, valaki törölhetné, vagy átrakhatná jó helyre.)
Zomil
Hát hogy a testvére esetleg fontosabb szerepet kap 😊

Lelouch
Mi olyan mókás? 😄
lehetséges timeskip
Zomil
lol... 😄

Lelouch
PetruZ
A Shinsekai Yori félúton, a 6. rész után kezd megint egyre zavarosabbá lenni... Most mire jó ez a hosszú, elnyújtott mászkálás? Oké, át fogják verni õket, de szerintem már megint túlhúzzák, úgy, mint az elejét.

Közben ráérõ idõmben (szabadságon vagyok 😊 ), ledaráltam az Oda Nobuna-t is. Ami elsõre harem/ecchi-nek tûnt, a végére egészen jó kis alternatív sengoku történelmi kaland lett. Jó, a boobz, meg egy kis romantikázás maradt, de kemény intrikázós és hentmészár részek is voltak. A színek élénkek, az animáció szép, a kosztümök és a hátterek gyönyörûek, jól össze lett rakva. Kíváncsi leszek a folytatásra, hiszen nem lett igazán lezárva (meg néhány karakter sorsa is izgat ebben az alternatív világban, mert a valós történelmi sorsukkal nagyjából képben vagyok). 7/10
Úgy látom a Roborics;Notes-nál nem lacafacáznak a sztori bonyolítással, mint a Steins;Gate-nél, már a harmadik részbõl is sok fura dolog lejöhetett, de ez így a nagyedik végére eléggé kezd beindulni.

LasDen
bakuman 3 5
ez a Yoshida-Hiramaru páros kaphatna néhány speciált, rövid részeket....jó nézni ahogy elvannak egymással 😄DD
ez a Shiratoris dolog annyira viszont nem fogott meg, még jó hogy csak erre a részre szorítkoztak....
[/spoiler]alig várom a Reversi feltûnését[/spoiler]

IMYke2.0.0.0
Csak azért tettem, hogy nehogy nerd-nek, otaku-nak tûnjek 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egy anime topicban ezért nem kell szabadkozni. 😊
Zomil
Akkor jol gondoltam, h nem magátol változott meg a joslat... 😄

IMYke2.0.0.0
Szeretném, ha nem értenétek félre - mert a 3D-s, valódi lányokat, nõket jobban szeretem -, de így, õk nagyon bejönnek:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.