Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát nem hiszem, h Medaka végleg meghalna, mert akkor nem lenne értelme az egész sorozatnak, mert a cimbe is ö van 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Na jó, míg várok letöltöttem Sankareat és Tasogare Otome x Amnesiat. 😊 Remélem jók lesznek. 😄

@

LasDen
nekem eszembe se jutott...de lehet mert nem agyaltam rajta sokat 😄 viszont elég érthetõ fordulat. mégis több értelme van, mint Cronaval 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
The World God Only Knows 218. - OMG, runaway-spirit vadászat jön? 😄 Jó rég volt már az utolsó...

Medaka Box 180. - OMG
Shiranui Iihiko lett, Medaka meg valószínûleg végleg meghalt.

Most már el se tudom képzelni, mi lesz itt.

Soul Eater 106. - Le mertem volna fogadni, hogy ez fog történni... 😄
LasDen
igen-igen....csak helyeselni tudok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Count Adyn
A második "évad" még jobb😊 Csak hogy segítsek a várakozásban 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
azt nem bánom, hogy nem láttam Caterék csatornáját....fekete volt a tv-s, de nem baj...nem vagyok kíváncsi ilyen elfajzott szarságra 😄

armageddon666
Ja és a magyarázatok. Valami nagyon jól megcsinálták. Nem érzõdik természetellenesnek mikor elmagyarázzák hogy mûködik a világuk. 😊 Nagyon jól teremtenek szituációkat hozzá, és valahogy beleillik a történetmesélésbe, nem töri azt meg.

@

armageddon666
Hát ez a Fate/Zero elsõ évad nem tartott sokáig és elég szemét helyen vágták el. 😊 Most akkor várok UTW-re... még mindig... Viszont ahogy utánanéztem megéri. Legalábbis elsõ évadból elég fontos jeleneteket vágtak ki.

Kirei és Gilgamesh párbeszédei? Ki nem hagynám. Kiritsugu és Ilya játszik a kertben? (Mikor rügyeket keresnek a fákon vagy mit csinálnak) Elég komoly résznek tartom, bár egyesek szemében lehet apróság. Caster és Ryuunosuke jelenete a csatornában cenzúrázatlanul? TV-bõl ezt a részt kivágták, vagy full fekete volt?

A hõsök a szememben egyébként valahogy így vannak: Lancer, Rider, Archer, Saber, Caster, Berserker. A mesterekkel még nem jutottam dûlõre... A fiatal srác idegesítõ, de a kapcsolatát Riderrel jó nézni. 😊 Eizenberg szerethetõ, Archibald sem jött át negatívan. Archibald felesége annál inkább. Én félek attól a nõtõl. Hátba fogja szúrni. 😞 Kiriyat sajnálom, de szegény megõrült. Kiritsugu és Kirei... A két legnagyobb karakter talán. Fate/Stay Nightban mit csinált Kirei? Olyan szótlannak maradt meg. Csak ott áll... meg õ a gonosz. Ennyi. Meg volt valami kavarás a szolgákkal. Na mindegy. Zeroban viszont nagyon jó karakter. Külön is, meg a "viszályuk" is Kiritsuguval. Pedig még nem is találkoztak. 😄

@

Count Adyn
Ez elmenne trailernek is 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
Ja, valószínûleg azzal keverte Máté. 😄 Én személy szerint remélem, hogy az nem igaz.
Malakai
Ja, de olyan elmélet nekem is rémlik, hogy Kuroyukihime Kirito és Asuna lánya, nem mintha bármivel is meg lenne alapozva.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Szerintem akkor se hiányzik egy remake. 😄
Lelouch
LOL, az elég érdekes lett volna, lévén az Accel World kb. 20 évvel a SAO után játszódik. 😄
xridergabo
Ez az elmélet honnan jött amúgy? Mert már a 15-dik részben is megjelent Asuna apja

Máté94
Hát nem Asuna a lányuk akkor... :/
Zomil
Minek remake? Mert az anime adaptácio az összeollozása a 3 route-nak 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
passz....én nem láttam és így is sokat röhögtem rajta...😄

armageddon666
Az még egy igen érdekes anime... Kara no Kyoukaijjal gyütt. Mystic Eyes of Death Perception.

@

Lelouch
Az egyik befejezés a most kijött Accel World játékból... 😄
Lelouch
Na a Tsukihimébõl viszont tényleg jó lenne egy anime remake.
Lelouch
Minek remake? Inkább Heaven's Feel feldolgozást csináljanak. Bár állítólag a FSN jogok még mindig a Deen-nél vannak.
Zomil
Az a baj ahhoz meg kéne néznem a Tsukihime-t, h minden poént értsek 😄

armageddon666
nem tudom... Most nézem csak. Idézõjelben írtam hogy bugos, és... bugos lett a hsz?

@

LasDen
addig meg lehet nézni Carnival Phantasm-t....most jött ki új 😄 Szegény Lancert azért csak megölik benne egyszer 😄

Zomil
Amugy mi ez a 2. hsz? 😄

Zomil
Akkor várj a Fate/Apocrypha-ra, szvsz nagyon epic lesz 😊

armageddon666
Az a bajom hogy a FSN cselekményébõl nem sok maradt meg. Lehet, hogy újra kéne néznem. De olvasgatom a typemoon wikit, és valahogy nem vonzz igazán. Mármint az 5. szent grál háború már tiszta \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

@

armageddon666
Az a bajom hogy a FSN cselekményébõl nem sok maradt meg. Lehet, hogy újra kéne néznem. De olvasgatom a typemoon wikit, és valahogy nem vonzz igazán. Mármint az 5. szent grál háború már tiszta "bugos" volt. 😄 Medúza, meg medúza idéz Assassint, meg eleve túl gyorsan is jött... (Majd Fate/Zero végén megtudom miért)

Fate/Extra vagy valami folytatás anime érdekelne. Úgy tudom Rin megidézi Lancert benne. És ugyanazt mint a FSN-ban. A Lancer karakterek meg jó arcok. 😊 Legalábbis most a Zeros is király, meg a Stay Nightos is az volt. (Bár inkább az Unlimited Blade Worksnél jött át)

@

Zomil
Azért ufo-tol megnéznék egy F/SN remake-et 😊

Zomil
😞

LasDen
mert az senkit se nem érdekel 😄

Zomil
Nem semmi mennyire ráragadt Shirou-ra ez a töketlen/siros kép...és mindezt csak a kaki anime adaptácio miatt, a VN-ben nagyon szépen fel van épitve a karaktere, a Heavens Feel-ben már nagyon messze van az anime féle Shirou-tol 😊

armageddon666
Ez akkora változás a töketlen Shirouhoz képest 😄 Annyival jobb ez a cast. Tokiumit meg sajnálom hogy unalmasnak lett megbélyegezve Gilgamesh által.

De az is mekkora rész volt, mikor
A három király találkozik. 😄 King of Knights, King of Conquerors, King of Heroes/King of Kings? 😄

@

LasDen
és csak jobb lesz 😄

armageddon666
Kész, beleszerettem ebbe a sorozatba... 😄DD Fate/Stay Night elbújhat... Mi volt már ez 6. részben?? (jelenet után vagyok)

Óóó, én vagyok Archibald, hiperszuper mágiavédelem, minden jóság! *bummmmm* épület összedõl 😄DD Mage Killer Emiya hatalmas 😄

@

armageddon666
Meglepõen gyorsan haladok amúgy F/Z-val, szóval nagyon örülnék ha UTW kiadná végre a Bluray rlst... 2 rész van hátra a fenébe is. Legalább ami kész van az legyen kinn.

@

Zomil
Steins;Gate film április 20-tol lesz a mozikba 😊
Kiváncsi vagyok milyen lesz vagy egyáltalán miröl fog szolni.

LasDen
az jó volt 😄D
én Yukimurat már régebben olvastam, de meglepett, hogy nem tudta. azt hittem szándékosan csinálja 😄

PetruZ
Haganai NEXT 4: A hullámvasutas jelenet priceless! 😄 Ó, és Yukimura...
hát õ már kezdetektõl fogva gyanús volt, szóval nem meglepõ. 😊

LasDen
ja télleg...csak világított a szeme, nem madarat lövelt 😄

Lelouch
Akito-nak nincs geass-a... Hatással van rá egy, de nem tudni róla semmi pontosat...
Count Adyn
Jól sikerült 😄

Zomil
Vagy csak pisilniük kell 😄

armageddon666
Azért járták körbe hogy befolyásolják. Elvonják a figyelmét. Megzavarják. Befolyásolhatóvá tegyék.

@

LasDen

Zomil
Végignéztem az Azumangát(kb. 2hetente néztem 1részt). Nem volt rossz, de inkább ez egy nagyon aranyos sorozat, mint egy nagyon vicces, és ezért kicsit csalodtam is a Nichioju után benne. Összességében nem volt rossz amugy, voltak benne nagyon jo részek, meg az utolso is nagyon jo volt 😊
Egy 8/10-et szerintem megérdemel.

armageddon666
Elkezdtem Fate/Zerot.
Meglepett a majd' 50 perces elsõ rész. De nagyon jó volt. A Stay Night elbújhat mellette. A karakterek messze jobbak. És a végén az idézés... Nagyon jól meg volt csinálva. Mikor Saber megjelent már vártam a kultikus sort. 😊 Te vagy a mesterem?

@

Count Adyn
222.es rész 😄

LasDen
Kotoura-san....asszem eddig tartott a nagy drámázás, innentõl már inkább a könnyed komédiáé lesz a terep....

Jónak tûnik. Akitonak milyen Geassa is van??? vagy ezt még nem tudjuk? 😄