Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetsuen no Tempest és Steins; Gate letudva. <#nevetes1>
Nem voltak rosszak. Épp a Zetsuen no Tempest nem annyira vígjáték (a második felébe elvétve azért van benne néhány viccesebb rész is), de kellõen érdekes volt. A Steins Gate-et korábban elkezdtem, de akkor nem kötött le az elsõ rész alapján. Picit szokni kellett a hangulatot, de az is nagyon jó lett 1-2 rész után már (meg végig az is maradt). Amúgy most jött ki belõle valami Movie? Eddigi gyakorlat alapján mikorra szivároghat ki olyan verzió, amihez lehet már feliratot gyártani? Majd a BD kiadással egyidõben?

Majd még kotorászok anyag után a listátokban... <#taps>
Lelouch
Még a múltkori Medaka Box popularity poll-hoz...
Medaka 6. helye könnyen lehetett volna 8. is... Mostanra már Nienami-t is biztosra veszem, hogy megelõzi népszerûségben. Már tényleg tele van a hócipõje a többségnek vele Japánban is.
Zomil
Azért jo rész volt szerintem :)
Bár sok minden nem történt.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
alig szerepel Kirino és máris egy teljesen nézhetõ rész :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Oké. :D
Zomil
Amugy ha lehet most ne rakd be majd a Medaka spoilereket, utolso résznél már kivárom a pénteket :P

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
TWGOK 225. - Time shenanigans. Hát igen,ez az abszolút szívás... :D Már sokkal hamarabb megpecsételõdött Keima sorsa, mint azt a sorozat elején képzelte volna.
LasDen
jó hát legyen...úgy még jobb lenne talán :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Azt olvastam 3vol. van és most jött ki a 4.

LasDen
pontosan hány fejezet van nemtudom, de eddig 29 jött ki, és abból nem jön ki egy 12 részes évad szerintem...

Zomil
Szerintem simán lehet, hogy ilyen Nichijou szerü lesz aztán rövid jelenetekre bontva.

LasDen
nem is tudtam :O
mangából kiindulva csak ilyen 5 perces szösszenetek lesznek, de nem bja...jó lesz ez :D

Zomil
Köszi, közben olvasom, hogy kap majd animét :)
Mondjuk a leirása mal-on se semmi :D

Lelouch
Tonari no Seki-kun
Zomil
Ez miböl? :DDD

LasDen
hát ez a manga...kész...ennyi baromságot összehordani :DD

Lelouch
Az is benne van a pakliban. :D
LasDen
szóval amíg él :D

Lelouch
Mivel elég egyedi eset az övé, szerintem addig szól a szerzõdése, míg úgy nem látja, hogy befejezi a mangát...
PetruZ
OreImo 3: Ez most egy teljesen "normális" rész volt és a Saori-történet teljesen felfedésre került.
Zomil
Ha vége Medaka-nak én is belekezdek :P

LasDen
ez egy teljesen illogikus jelenet volt :D
így a 3. részre az tûnt fel, hogy rengeteg álló kép van. vagy minimális mozgás...de aztán ha akció vna, akkor már okés :D

LasDen
bejött neki az élet :D
mondjuk én nem biztos, hogy újra szerzõdtem volna vele ilyen feltételek mellett. de gondolom jumpnak még egy ilyen hektikus manga is megéri...
és a szerzõdés meddig szól?? folyton megújítják vagy kihalásos alapon jár le? :D

Count Adyn
Alakul ez lassan:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
Én azt mondom, hallgasd meg az Accel World-ben is. :D Ha már ilyen nagy fanja vagy. :D
Lelouch
Hû Chaos... Engem nagyon dühít, amit a mangaka csinál vele.
Lelouch
A Yu Yu Hakusho-nál volt valami gebasz. Be akarta fejezni a mangát, csak nem engedték? Ráadásul úgy, hogy ha minden igaz volt valami betegsége is... Nem tudom pontosan, a lényeg hogy a Yu Yu Hakusho baromi népszerû volt, a Dragon Ball mellett az volt a másik nagy húzónevük, így a WSJ érthetõ módon nem akart lemondani Togashi-ról. Ennek következtében kénytelen volt belemenni azokba a feltételekbe, amiket megszabott a mangaka, különben nem szerzõdött volna le ismét hozzájuk.
LasDen
Nice Sakurai :DDD
SoraOto manga nagyon jó (mondjuk ez várható volt), de azt hittem majd hiányzik Ikaros hangja, de elmegy :DDD

Chaost egy picit már szinte sajnálom :(

PetruZ
HentaiOuji 2: Belly raccoon! :D
LasDen
ja vágom...:D gondolom protekciója van...máshogy ilyet nem lehet :DD

Lelouch
A HxH-nél konkrétan olyan szerzõdése van a mangakának a WSJ-vel, hogy csak akkor dolgozik, amikor akar... Kb. ugyanaz a szitu, mint a Berserknél. De azért elvárják, hogy egy évre legalább 1-2 kötetnyi fejezet összegyûljön.
Lelouch
Talán igen, talán nem. Én nem venném biztosra.
LasDen
errõl nem tudok...de ezt nem is úgy írták, mint tényezõ, amiért megváltak tõle
az új kiadó meg a korábbiból kivált arcok...

Zomil
Én mást olvastam...konkrétan az iro egy másik kiadoval tárgyalt az eredeti kiado háta mögött, miközben kizárolagos szerzödés volt velük...aztán persze egyböl megszakitották a szerzödést vele és mivel a kiado elég nagy hal ott japánban ezért kb. ellehetetlenitette a szerzönek, hogy bárkinél is ki tudja adni, aztán csak most talált egy kiadot végre.

LasDen
most Infinit Stratosnál olvastam, hogy a korábbi kiadónak azért volt elege az íróból, mert folyton kijátszotta a "beteg vagyok" kártyát :D

Zomil
Pfff :D
De legalább arra azért lehet számitani, hogy ha nem lesz elég anyag akkor ugyis valamikor folytatni fogják a sorozatot, mert megéri nekik :)

Lelouch
Arra várhatsz, hogy belehúzzon... :D Mindig kivesz egy jó évnyi szabadságot, most is már több, mint egy éve hiatus van, és egyelõre semmi hír a folytatásról... De ha visszatér, akkor se sokat dolgozik. A legutóbbi "menetnél" volt egy hír, hogy 21 egyhuzamban kiadott fejezet egy új rekord volt számára...(30-nál állt le, de gondolom csak az új anime miatt ment el ilyen messzire(<#vigyor>), hogy legalább teljesen befejezte az utolsó arc-ot).
Zomil
Azt se hagyd ki, hogy az egyetlen érv ami mellette szol az a különleges képesség ami másnak nincs...és a titanban is ugyanigy van :D

Igazábol ha a föszereplö nem lett volna idegesitö akkor annyira gáz nem lett volna az anime, de valoban a történet is tele volt gyökérségekkel. Ráadásul olyan "irreális" dolgok voltak benne, minthogy egy embert 3méterröl nem tud lelöni egy mecha, meg 1suhintással lelö valaki(ember) egy mecha-t. Ami igazábol nem lenne gáz, csak itt annyira az arcodba tolták, hogy már a nézönek kinos :D

LasDen
Mint itt 2.10-nél...Kaji Yuki specialitása, hogy folyton üvölt...:D
GC, HS DxD és most a Titanba is üvöltözik :D
http://www.youtube.com/v/JeZqujZ-3go&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

PetruZ
Én csak 3 részt bírtam belõle, de ott nem csak a fõszereplõ volt problémás, hanem szerintem az egész sztori is. :)
LasDen
GC "hõse" Ouma Shu tipikus beta fõszereplõ...mindig ott van az akció közepén, sosem tud semmit sem csinálni, de a végén a kurvája segítségével õ lesz a nap hõse...és persze minden hõsies pillanatát iszonyatos üvöltéssel jelzi...

Zomil
Akkor mázlid van mert megkimélted magad egy 22részes szenvedéstöl :D

Lelouch
Nem néztem a Guilty Crown-t, szóval nekem ez így nem sokat mond. :D És én nem is a fõszereplõ személyiségével kapcsolatosan írtam azt, amit.
Zomil
Szerintem nagyon jo zene, ugyhogy igazábol engem egyáltalán nem zavar. A mangaka meg huzzon bele :)

Zomil
Én AA-n olvastam el párat amit olyanok irtak akik olvasták/olvassák a mangát...és abbol itélve megint kapunk egy Shu féle idegesitö föszereplöt...

Lelouch
4chan-on belefutottam néhány érdekes spoilerbe... Nem tudom hogy fogják kijátszani ezeket, de tényleg benne van a pakliban, hogy nagy csalódás lesz.
Lelouch
Szerintem ez már nem lesz lecserélve. Fõleg így, hogy ha nem kapja össze magát a mangaka, akkor a kiméra hangya és az utózengéje után véget is ér majd az anime valószínûleg.
Amúgy érdekes, hogy Togashi másik mûvénél, a Yu Yu Hakusho-nál is végig ugyanaz az OP zene volt, mondjuk ott annyira nem zavart engem, mint itt. :D
Zomil
Erröl a zenéröl jut eszembe, azt hiszem nagy csalodás lesz ez az anime is, mint a Guilty Crown...bár véletlen nem lehet, mert a föszereplö hangja ugyanaz :D
Itt is akárcsak a GC-ben a föhös egy gyenge nyomi siros hülyegyerek, aki kb. csak azért szerepel mert van egy op képessége...szoval Shu2

Zomil
Én már megszoktam...inkább az lesz majd furcsa, ha egyszer lecserélik :D

Lelouch
HunterxHunter 76. - Lényegében a rész kb. 80-90%-a filler volt, amivel önmagában nem is lenne probléma, viszont miért kellett átírni Kaito és Gon háttértörténetét, meg most az újratalálkozást?
Kiváncsi vagyok, mit akarnak kihozni ebbõl, mert ez így rosszul is lecsapódhat a késõbbiekben...