Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem kicsit értelmesebb.
Viszont, kár, hogy nem ezt mondja - az angolok szerint 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
AA igy forditotta, azért ez értelmesebben hangzik 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Szerintem meg egy olyan kifejezés lehet, ami japánban teljesen normális, de elég szerencsétlen az ilyen fordítása. Egyáltalán nem ritka ahogy a lentebbi link is mutatja, ami erõsen kétlem, hogy egy teljes lista közelébe érne.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PetruZ
Nem vagyok benne olyan biztos. Elõtte a harci szellemrõl, meg ilyesmirõl beszél a fickónak, meg utána Mikasának. Ez szerintem csak az eltökéltség szövege, vagy ilyesmi. (Azt nem néztem, a Commie milyen kifejezést használt ott.)
A magyar rajzfilmipar is felkarolta az Attack on Titant. Már készül is a remake.

Lelouch
Tényleg lassan, mert most még egy fejezetnyi tartalmat se sikerült feldolgozni. 😄
Zomil
HxH 78: Nah lassan beindulnak az események 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
mint általában...ilyen ez a fansub...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Attack on Titan 05: Nah ez már egészen nézhetö volt 😄
Következö részt várom már nagyon 😊

Gyanítom az angol fordító nézett el valamit.
Zomil
Én is igy vagyok vele 😄

Máté94
Miért kellett ennyire bonyolítani? 😄
LasDen
még mindig nem tudom értékelni a sorozatot...de annyira meg még nem szar, hogy dobjam 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

És az emberek meghalnak ha megölik õket ugye Emyia-kun? 😊
Seth
Mehet a többi közé <#idiota> :

PSN ID.: Beegabor

LasDen

IMYke2.0.0.0
Ha legalább végig a Clannadot használta volna... :=(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Ezt én is láttam 4chan-on, és meg is adta a kellõ lökést ahhoz, hogy elkezdjem a sorozatot. De elõtte még csak belevágok a Maou-samába is.
LasDen
Yahari banyek...részrõl részre jobb...
És a végén ez a monológ...
I hate nice girls.
Just exchanging pleasantries with them makes me curious, and texting each other makes me feel restless.
If I got a call, I'll keep checking my call history with a stupid grin on my face.
But I know the truth.
They're just being nice.
Anyone nice to me is nice to others too.
But I always find myself on the verge of forgetting that.
If the truth is a cruel mistress, then a lie must be a nice girl.
And so, niceness is a lie.
I would always hold expectations.
I would always misunderstand.
At some point, I stopped hoping.
An experienced lone never falls for the same trap twice.
A lone warrior, surviving hundreds of battles.
When it comes to losing, I'm the strongest.
That's why, no matter what happens, I will always hate nice girls.

Én a Pacific Rim traileren morfondíroztam, hogy ha X naponta lerombolják a város jelentõs részét egy egy csatában, akkor nem semmi meló lehet naponta takarítani és újjáépíteni. 😊
Mondjuk a japánoktól, akik egy komplett hosszában széthasadt sztrádát építettek vissza 48 óra alatt a 9-es földrengés után ez "elvárható". 😄

LasDen

LasDen
Rebuild of Evangelion 3.33

neem...

Bejött, fasza volt...de ezt a bolygót minek megmenteni??? ez már inkább kukába való, mintsem élni rajta 😄

Zomil
Gargantia 04: Ebben már nem igazán volt akcio, de még igy is jo volt nagyon 😊

Megnéztem a Gargantia elsõ három részét és kellemesen csalódtam benne eddig. A grafika nagyrészt gyönyörû, (egyedül a fõhõs mecha-jának a design-ja nem tetszik meg, hogy full CG-vel van nagyrészt megcsinálva) ilyen szép háttereket, környezetet, színeket és karaktereket régen láttam már. Tetszik ez a "Waterworld" szerû világ, szemkápráztatóan vannak megrajzolva a hajók és azok a mozgó dokkok. A történet kellõen leköt eddig, remélem folytatják ezt az igényes vonalat.

Zomil
lol 😄

LasDen
A GirlUPan saját hugging pillowja....egy 1/1 arányú 7.5cm KwK 37-es löveg, amit a Yukari Akiyama Anglerfish csapatának Panzer IV tankja is használ....😄

LasDen
nem értesz te ehhez...😄

Zomil
+még az apád is egy fasz 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki anyád megmentéséért ki akarja csinálni az egész emberiséget... 😄

armageddon666
Csak abban a pár percben érzel minden sérülést, amit elszenved az EVA. Az életed teszed kockára. Az emberiség sorsa múlik rajtad. És még utálnak is érte. 😊

@

LasDen
rájöttem valamire....tudjátok kiknek a legrosszabb? Shinji meg Rei apja fasza...pár percet harcolnak, aztán haza mennek....és ki takarítja el?? Hát ez az. Sok sok ember megfeszített munkája kell, hogy azt a sok szar törmeléket hétrõl hétre folyton eltúrják. Na az a szar meló, nem az Eva pilóta 😄

LasDen
az író most elismerte és szerinte nem alkalmas 3D a történet....😄
Ha ez nem alkalmas, akkor mi?? 😄D
csak furcsa lesz a karakterek valójukban látni, ami nem fog hasonlítani az eredeti dizájnhoz, de pont hogy ez az iskolás egyszerû téma a legalkalmasabb 😄D

efti
Ilyesmit nem is vartam (marmint szoszi progresst) de mostanra szerintem be kellett volna fejezze Natsume a gimit minimum. De meg ilyen teren se tortent semmi

WWFSMD?

PetruZ
Hataraku 5: Hát ez k* jó rész volt. 😊 Epic fight, dráma, a lot of badassery (fõleg Maou), szokásos vicces beszólások és szurkapiszkák, új karakterek... A legjobb rész volt eddig. 😊
PetruZ
Ja. Azt gondoltam, legalább a szõkével összejön valami, de az a dolog se mozgott sehová. Meg a 2-3. évad környékén kezdett mocorogni bennem, hogy akkor most hány lap van abban a könyvben? És Nyanko-sensei is csak hápog miatta, de sosem tesz semmit, hogy megszerezze. 😊
efti
Befejeztem a Natsume Yuujinchou Shi-t. Ahogy az varhato volt, ugyanolyan volt mint az elozo 3 sorozat: kellemes hangulatu, igenyes kidolgozasu anime, de nem vezet sehova

WWFSMD?

PetruZ
Mivel az anime, meg az LN is (viszonylag) sikeres, lehet bevállalnak több filmet, mint pl. a Death Note-nál is volt. Egy LA nem túl költséges, ráadásul itt még speciális effektekre, vagy korhû ruhákra sem kell nagyon költeni. 😊 Inkább arra leszek kíváncsi, a két lolit honnan szedik össze... mert ugye az egyik elég csúnyán tud beszélni néha, a másik meg ötpercenként váltogat a vérgót és a nyafis hugica között. Emellett a hangjukat is muszáj hozniuk (fõleg Maria-ét 😄 ). Lehet, kerítenek néhány idõsebb, de 10 évesnek kinézõt, elvégre fél Japán tele van ilyenekkel. 😛
armageddon666
Bleach soha nem volt koherens szerintem. 😊 Én csak azt bánom hogy egyébként a karaktereket, fegyvereket nagyon jóra rajzolja Kubo... forgatókönyvet meg lepasszolhatná. :\

@

LasDen
Sunrise minden fellelhetõ animéjébõl "inspirációt merített" új sorozatához, de így a 4. részre a Valvrave kezd valami potenciált mutatni a sok gagyi baromság mellett....

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Bleach: kb megcsinálta az animét, úgy-ahog ykövetkezetesen végigvezette, leírta milyen izmosak és übertápok a szereplõk, jól egymásnak ugrasztotta õket és a Gayzenes harccal szépen lezárta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De mivel olyan jól fizetnek az animéért, így tovább kell vinni. így megjelent egy korábban csak említés szinten (mint elpusztítottnak jelzett) hatalmi fél és kiderül, hogy az übertáp 99,99% isteni erejû eddigi oldal csak esélytelen kölyökszöcske hozzájuk képest és ugyan évszázadokig senki nem hallott felõlük, de õk aztán minden szereplõrõl mindent tudnak. Egy kis közlegény megizzasztja bármelyik kapitányt, a fõparaszt meg csak kacsint és összeomlik tõle bárki. Ichigónak meg lassan kiderül, hogy 3 anyja és 5 apja volt és minden fellelhetõ erõ megvan benne, amibõl a shintérgami bicskás mulatság scak egy evolúciós zsákutca. Ja, meg a kardját is csak hírbõl ismerte és Kempachi csak azért lett párszor megszorítva, mert visszafogta magát, hogy ne sérüljön az ellenfelei kicsi lelke.

Röviden: Kubo próbált egy tök más animét csinálni a meglévõ szereplõk hulláin. Minden korábbi rendszert, idõrendet és logikát meg hirtelen elfelejtett.

Persze akár még érdekes is lehet a történet, de szerintem inkább Kubo bekaphatja.
Count Adyn
Az elejétõl kb õ kavarta a szart erre mikor legyõzik utánna kb ien úristen folytatni kell találjunk ki valamit témák jönnek😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
A Hataraku Maou-sama eddig nagyon jónak tûnik, kíváncsi vagyok mi lesz még itt a végéig. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
The World God Only Knows' 3rd Season Slated for Summer

Ez mindenképpen a nyári szezon javára válik. Mondjuk én továbbra is a mangát ajánlom... 😄
LasDen
pedig a témában volna sok lehetõség...
mondjuk ha így is bõven hozza, amit várnak, minke veszõdni vele....😄

Lelouch
Annyira azért nem, de azóta nem sok jót tud felmutatni a manga, szóval...
LasDen
ha bleach, akkor mindig olvasom ezt....😄 "az aizen után kellett volna befejezni" és hasonlók...ilyen jó volt az v mi? 😄

Count Adyn
Hát én Bleach animet Aizen-arc végéig néztem, mangát még olvasom hátha lesz valami kerek egész belõle (úgyse😄), de animenek az pont jó lezárás volt nekem😊

Lelouch
Az az egész gigalol volt, ami el lett játszva Yamamoto hadnagyával és a bankaiával... 😄 Utána a quincy se ért semmit azzal a bankaial. 😄
armageddon666
Jajj, de jut eszembe van lejjebb... A fõmanus jobbkezének bankaia. 😄 Ami olyan erõs volt hogy nem is mutatták. 😄 És persze legyõzték.

@