Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Olcsó klisé volna... csalódnék, ha így lenne. :/
PetruZ
Gargantia 7.: Akkor ezek most azok, vagy nem azok?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi van, ha ez a múlt és pont Ledo robbantja ki a háborút?

Lelouch
Sugita is él és virul a spinoff mangában, szóval csak nem készül olyan vészes dologra Chaos. Amúgy én is nagyon sajnálom, maximum suffering övezi a karakterét.<#szomoru1>
LasDen
nekem úgy tûnik, hogy mégnagyobb hülyeségre készül 😄 ami Chaos körül folyik, az...kaotikus...
Tényleg sajnálom Chaost. Annyira szerencsétlen....😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Sora no Otoshimono 71. fejezet
Van egy olyan érzésem, hogy Tomoki hátterére fény fog derülni a következõ fejezet(ek)ben. Meghalni gondolom nem fog, mert az azért durva lenne. Meg a spinoff mangában is életben van, ami a jövõben játszódik. Chaos-ra meg csak Nymph fúj(t) nagyon, szóval ha Tomoki rendbejön, és Chaos nem csinál valami mégnagyobb hülyeséget, akkor végre le lehet zárni az õt övezõ szálat, még ha meg is volt az ára...

Már lassan jön az anime harmadik évadja is, kiváncsi vagyok milyen katyvaszt fognak összehozni... 😄 A poénos részek miatt valószínûleg nézni fogom, de sztori szempontjából nem várok túl sok jót...
LasDen
sokat elmond a sorozatról, legalábbis nekem, hogy semmire nem emlékszem már belõle. amit korábban is írtál, egy picit sem volt ismerõs...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Az ilyen iskolai nyomozó klubosok közül szerintem a legjobb, habár a többinek nem adtam ennyit, de az fõleg azért, mert itt végre villantottak valamit tényleg a nyomozás terén és nem csak rohangásztak körbe szitkom módjára.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PetruZ
A vége, az utolsó epizód vidéken volt fura, meg a lezáró párbeszéd a két fõszereplõ között. Valahogy olyan... befejezetlen lett, ugyanakkor lezárásként is értékelhetõ. Pár nyomozós részt azért eléggé túlhúztak, de amúgy tényleg jó sorozat volt, nekem is tetszett.
Malakai
Hyouka És úgy a végére, az egész nagyon hullámzó volt, sajnos a mystery része, a nyomozós szál szerintem eléggé behalt és már a sorozat felétõl az esetek középszerû és gyenge között mozogtak, még ebben a könnyed iskolai miliõben is. Habár több egyebet is hoztak elõtérbe késõbb, de azért mégis ez volt a fõ motívum, ami sokat rontott rajta. Ami fentartotta azok a karakterek, az egész hiteles karakterfejlõdés. 6-9 pontok között mozgott nálam kb, mondjuk 7,5 pont, kerekítek felfele...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PetruZ
OreImo S2 7.: Na, másfél évad után történt is valami. 😉 Nem mintha az eddigiek nem lettek volna elég szórakoztatók, de ebbõl a Kyosuke x
Kuroneko
dologból remélem lesz is valami (bár ismerve a szokásos romkom húzásokat, várhatóan: nem, legalábbis nem ebben az évezredben 😊 ).
Malakai
Hyoukát annó utolsó pár résznél félreraktam, vagyis úgy elmaradt... Most folytatom, újévi rész (20)... Pöttyet túlbonyolították és sikerült hülyét csinálni a szuperintelligens fõszereplõbõl, nem direkt. 😛
Az miért is nem jutott eszükbe, hogy Chitanda kikiabál és Oreki elbújik a viskó hátuljában, aztán pár perc múlva visszajön érte? 😊 Ha már ennyire nem szabadott együtt ottalálni õket. És a "fészert" se nézték volna át utána, mivel ismerik Chitandát.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Igen ebben van valami 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nem az a baj, hogy tudod mi lesz, hanem az oda vezetõ út nem túl érdekes....

Zomil
Railgun S2-öt megnéztem most a 4. részig...kár hogy a történet nem köt le, mivel tudni lehet mi történik a klonokkal, igy kb. olyan mintha már minden elöre el lenne spoilerezve.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
elkezdtem a School Days VN-t. elsõre tetszett ez a kvázi animés formátum, de a klasszikusabb jobban bejönne. lehet egyszerûbb, de ennél meg sokszor olyan, mintha a szereplõk nem is egymásra néznek, hanem csak úgy bele a nagy semmibe...😄
a sztori, bár nem mélyedtem még annyira el benne, elég szokványos....

Zomil
Igazán linkelhetted volna 😊
Számomra az év egyik legjobb hire 😄

Gondolom Noel lesz a föszereplö, kiváncsi vagyok mennyire lesz hü a játékhoz.

armageddon666
Guilty Gear és BlazBlue hírek Sankakun. :')

@

Zomil
😄DD

LasDen

Lelouch
Kb. mennyivel messzebb?
Lelouch
Meghalt Gyro, de gondolom õ is vissza fog térni hangyaként. Ha már ennyire kihangsúlyozták a karakterét, csak nem ennyi volt a szerepe.
Malakai
Az még messzebb lesz. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Kiváncsi leszek a magyarázatra... 😄
Zomil
HxH 80: Ezért utálom ezt a sorozatot olyan egy pillanat alatt ki tudják benne nyirni a kicsit is szimpatikus szereplöket...
Ponzu 😞
Ez elején lévö flashback-et meg nem értettem, nem meghalt az a csávo??

Zomil
Sajnos de 😄

Lelouch
Attack on Titan 7.
Csak nem Eren az az óriásölõ óriás?<#zavart1>
Máté94
Arra a "ha"-ra nincs szükség, nyugodtan ki lehet jelenteni. 😊
Malakai
Majdnem azonos ütemben halad a mangával epizód/chapter értelemben, szerintem amolyan arcjai meg nincsenek a sztorinak (azaz lezárást nem nagyon fog kapni az ember a 25-ik epizódnál, hacsaknem változtatnak), úgyhogy talán azt tervezik, hogy minél hamarabb folytatják is, végülis anyag van mégegy ilyen adagra, ha sikeres.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Hát igen gyorsan kiírták szegényt a sorozatból úgymond... 😞
Lelouch
HunterxHunter 80. - Az elején lévõ Gyro háttérsztorival nem tudom mire akartak kilyukadni, szerintem teljesen felesleges volt. De legalább most már ki lehet jelenteni, hogy beindult az arc...
Ponzu<#sir>
Ráadásul még minimum 3 rész biztos lesz Trostban ha így haladnak tovább.
LasDen

Malakai
Titánok meg mifene - Kicsit lassan haladnak, persze így nem nagyon marad ki dolog, ami változtatás van az inkább pozitív, de nem tudom meddig jutnak el a 25-ik részre, hogyha Trostot így elnyújtják.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nekem is bejött a film

IMYke2.0.0.0
No, pedig a stáblistákat is mindig megnézem, az utolsó "bötûig".
Öregszem 😊(

Azt hiszem, beszerzem még egyszer a filmet, hogy késõbb újranézhessem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
A végén a stáblistánál volt ez a második szám. Meg még elõtte is elhangzott egy nagyon rövid részlet belõle, mikor Ralph a Sugar Rush-ba került.

Amúgy örömmel látom, hogy itt is pozitív a megítélés a filmmel kapcsolatosan. 😄 Én szívesen megnéznék belõle egy folytatást is...
IMYke2.0.0.0
Én már nem emlékszem erre a számra. De, sejtésem, hogy ott szólt, amikor Ralph és a kis hercegnõ vezetni tanultak.
A filmet láttam, és nekem is bejött. A kis csajért már megérte megnézni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeWyTy
Pont tegnap láttam és ez nekem is feltûnt 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zomil
Lol...amugy jo film, teli rengeteg utalással 😊

Lelouch
Kis off:

AKB48 szám a Rontó Ralph-ban. 😄 Ami amúgy szerintem egy nagyon jó kis animációs film... Nekem legalábbis nagyon bejött.
Lelouch
Kami Imai's Needless Manga Ends in Japan

Ez rövid idõn belül már a harmadik manga zsinórban, amit olvasok, és most véget fog érni.<#rolleyes> Még jó, hogy várható majd belõle Needless 2.

Az azért elég LOL, hogy szerencsétlen Cruz a manga második felében kénytelen volt végig lánynak öltözni, aztán itt a végén rátettek még egy lapáttal a dologra, és igazi lánnyá lett változtatva... 😄
LasDen
Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru hírek:

a LN hatodik kötetéig (a 7-bõl) dolgozza fel az anime
egy anime-only spinoff rész készül, ami a 12. utána kerül adásba
készül egy OVA is, ami a nyári PS Vita játékhoz adnak majd
és maga az író írja a sztorit ehhez a kettõhöz

jobbnál jobb hírek, fõleg, hogy akkor 20+ epizódos lesz majd 😄

LasDen
a legviccesebb mind közül. de jobb lip sync-kel még viccesebb lenne 😄

PetruZ
Tudom, elég volt már, de:

Zomil
De azért gondoltam, mert a mecha jelzett be. Vagyis felismerte azoknak az izéknek a jelét a polipba

LasDen
szerintem csak szimplán egy polip, csak a sok idõ miatt megváltoztak 😄

Zomil
Gargantia 06: A táncos jelenet nagyon jo volt 😊
A végéröl viszont elgondolkoztam, hogy lehet ezek az hideizék is a földröl jöttek? 😮

LasDen
legújabb yakuindomo megint nagyon jó volt. folyton hozza a legjobbját, csak lehetne gyakoribb 😄

Zomil
Index II befejezve. Igazábol tetszett, bár a végén ez az Accelerator-os szál elég eröltetettnek tünt, mintha csak azért lenne, hogy minél többet szerepeljen...
Meg azt se nagyon értem, hogy azok a szárnyak mik voltak rajta

Viszont a sok Misaka klon dolog feldobta az évadot. 😊

De várom a 3. évadot elvileg akkor most elkezdödik komolyabban a háboru.

Meg rájöttem mi a bajom, a Railgun spinoffal...az zavar, hogy nagyon le van maradva az index történésekhez képest, és igy valahogy nem nagyon tud izgalmas lenni nekem, mert a fontosabb történések ugyis az Indexben történnek. :S

Lelouch
Hát ja... Így csak tönkrevágnak mindent.