Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
pár hete jött ki. csak sajnos en nemtom mikor fogom látni 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
http://myanimelist.net/anime/15335/Gintama:_Kanketsu-hen_-_Yorozuya_yo_Eien_Nare

Ó, ilyen is van?

@

xblades
Remélem olvassa ez egy animeaddicts.hu kollega, hogy szégyen azt amit csinálnak azokkal szemben akik támogatják õket, igen pénzzel és akikért elvileg dolgoznak.
Majd pont azok véleményét nem hallgatják meg, mert minden forumot zárnak és fenyegetõznek, azzal kapcsolatban amit önkényesen döntöttek.

A döntés az övék nyilván a dologról,
DE még ötleteket sem hallgatnak meg vele kapcsolatban ami némileg pótolhatná amit elvettek.

Nem kell a letöltés, elég lenne egy sor hogy hol találom meg az adott felíratott, ez is egy ugyanolyan beküldhetõ tartalom lenne mint a mondjuk a leírás, majd az adott anime mellé illeszteni, vagy egy forum lehetõség az adott animénél ahol rákérdezhetünk vagy beírhatjuk hogy "itt" keresd, ide csak errõl lehetne írni és csak az adott animéról így nem lenne teleszemetelve más hozzászolásokkal. Ha mindegyikhez csatolható Spoilerszoba akkor egy ilyen is.

Mondom ezt azok nevében akiért dolgoznak az ilyen fordító csapatok és akik támogatják is esetleg õket, talán nem kéne õket semmibe venni, mert egy ilyen dologhoz mindkét félre ugyan úgy szükség van.

Persze túl sok haragos hozzászólás is érkezne ezzel kapcsolatban és érkezett is. Ami jelzi hogy csalódtak egy társaságban, pedig a fentiekkel vagy ezekhez hasonlóval biztos oldható lenne a dolog mindkét fél számára.

Tehát jelzem elfogadnánk (szerintem mások is) egy helyettesítõ lehetõséget is, pontosabban ezt mivel az eredeti megszûnt és nem ez a gond hanem hogy nincs mi pótolja. Ne egy közös forum vagy a Spoilerszoba mert ott elvész a sok hozzászólás közt a lényeges infó.

Én remélem hogy mégis olvassa valaki közülük és megfontolnak egy olyan lehetõséget ami nekik sem okoz mindig fejfájást és nekünk is könnyebb eligazodáshoz segítene a sok egyéni fordító csapatok halmazában.
Hisz oldaluk kiemelkedik ezen a téren a többiekétõl, nem véletlenül a legaktívabb közösséggel rendelkezõ oldal.

Köszönöm az animéket kedvelõk tagjaként.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

IMYke2.0.0.0
Miszter Fejkendõ ellenszenvessé vált a közepétõl. Nem lehet tõle függetlenül kezelni a sorozatot, és ez nagyon rányomta a bélyegét az egészre.
Hiába van ott a vége, ha közben egy faszkalap volt, és ráadásul ott hagyja az egészet az önzõ érdekei miatt 7 évre.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egy remakenek, manga originál véggel én is jobban örültem volna.
efti
Nekem nagyon bejott, ha amazoneknak nem csak virtualisan lett volna belole, otthon ulne a sorozat a polcon eredetiben.

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
2 nap alatt lezavartam:

<2003-2004> - "Planetes" - 6/10
Grafó, karakterek megjelenítése a helyén van, a sztori is alapvetõen erõs - viszont, a srác és ez a már-már erõltetett szemérmesség rendkívüli módon lehúzta a sorozatot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
Tonari no Kaibutsukun: nagyon remenytelien indult, aztan sajnos kisse toporgasba fulladt. Remeltem hogy kisse Bokura ga ita-sabb lesz, de azert egy 7.5ot meger.

WWFSMD?

Lelouch
2013
honorable mention: Little Witch Academia, To Love-Ru Darkness OVA
Lelouch
Igen, valami olyasmi.
RelakS
dafuq iz disz? 😄 K-On-ba oltott SE? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
szóval még mindig szar 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

xblades
Köszi

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Lelouch
Jah.
xblades
Az elõzõ két évad színvonalán folytatták?

Lelouch
Sok jót én abból se nézek ki...
LasDen
majd a buddy komplex javít 😄

Lelouch
Na befejeztem a Valvrave S2-t... Aki valamikor kedvet kapna egy jó kis mecha animéhez, az semmi esetre se ezt a sorozatot válassza megtekintésre... 😄
6/10
IMYke2.0.0.0
Rossz volt az elsõ benyomásom, de azért hátha, mégis... 😊

BEAST
Animeben (is) gazdag boldog új évet mindenkinek! 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Monogatari Series: Second Season
Szerintem összességében az év egyik legjobb sorozata. Azt azért sajnálom, hogy Karen szinte semmit se szerepelt, de ezt ellensúlyozva viszont legalább Kaiki fõszerepet kapott az utolsó feldolgozott könyvben.<#hawaii>
A végén lévõ csattanónak is köszönhetõen, kijár neki tõlem a 9/10.
Lelouch
Szerintem nem érdemes mélyebben elmerülni benne... 😊
Lelouch
Boldog új évet mindenkinek!
LasDen
Háppy New Yér

IMYke2.0.0.0
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! 😊

IMYke2.0.0.0
Tegnap még belenéztem a "Rosario + Vampire" elsõ részébe...
Nos, nekem amolyan tucat ecchinek tûnt, szörnyek közé helyezve.
Majd ínséges idõkben mélyebben belenézek. Talán.

IMYke2.0.0.0
<2002-2003> - "Juuni Kokuki" AniDB (The Twelve Kingdoms) - 7/10

Grafika, történetvezetés nyilván az akkori elvárásoknak megfelelõ - szerencsére, sem nyál, sem szextéma nem volt benne - és érdekes mód, bár akadt "üresjárat (azért idézõjel, mert ehhez is csak szõrõszívûnek kell lenni, hiszen, mindennek késõbb szerepe van), de azok is érdekessé váltak a dramaturgia révén... ez utóbbit amúgy szokni kell.

Három nap alatt végeztem a 45 résszel, szóval remélem átmegy, hogy nem egy unalmas sorozatról van szó.

efti
Samurai flamenco 11: ez egyre rosszabb, dobas lesz ebbol..

WWFSMD?

LasDen
en mondtam hogy egy kalap szar a NOT 😄

efti
Non non biyori befejezve. Kisse esemenytelen, nem is tul vicces, viszont a hatterek, tajkepek stb egy sorozathoz kepest hihetetlenul szepen kidolgozott volt, igy nemi felfele kerekitessel 7/10

WWFSMD?

Lelouch

Oké ezt se fogom nézni... 😄 Hatalmas visszalépésnek érzem az eredeti Soul Eater-hez képest. Inkább jött volna egy remake.<#whatever>
PetruZ
Kyoukai no Kanata 12 END (AniDB): Furán indul, még furábban folytatódik, kicsit zavarosnak tûnik és olyan furcsák a szereplõk, meg a cselekedeteik... aztán a 9-10. részben kiderül minden, hogy mennyire alaposan meg volt tervezve az egész korábbi laza, széthullónak tûnõ felvezetés, a vége pedig szépen le lett zárva, kerek egésszé formálva a történetet. 7/10, tetszett, pedig kb. a harmada után már le akartam húzni és kicsit félreraktam, és csak most, a szünetben daráltam le.

Koroshiya-san: The Hired Gun 10 END (AniDB): 10 x 3 perc (amibõl 1 perc az intro, vagyis valójában 20 perc az egész), 4-koma formátum, azaz rövidke "vicces" jelenetek sora, sztori kb. nincs, értelme sincs sok. 3/10, mert néhol lehetett mosolyogni (de csak néhol...)
Lelouch
Remélem ebben tényleg játszani fognak, nem úgy mint a Mondaijitachi-ban...
PetruZ
Cím jó, tartalmat elolvasva még jobb, várós ez is. 😊
IMYke2.0.0.0
Igazi zagyvaságnak tûnik - elsõ és második megtekintésre is.

Lelouch

Örvendetes, hogy a Madhouse készíti.<#hawaii>
A második ova nekem kissé Urobuchisabbnak tûnt. Mintha abba jobban beleszólhatott volna.
IMYke2.0.0.0
Minden feliratot lehet módosítani - nem lehet õket védetté tenni.
Legfeljebb maga a fájl lett írásvédetté téve általuk, de azt fel tudod oldani.

Notepad++ is segíthet ebben.

xblades
Ha valaki tudna segiteni abban hogy ha valamelyik fordító csapat volt olyan kedves és formázta a felíratott. És emiatt nem tudom a betûméretet változtatni.
Ezt hogy tudom megszüntetni?
Aegisub-ot használok.
Köszi

PetruZ
Suisei no Gargantia extra epizódok (14 és 15): Az elsõ egy kísértethajós sztori, amibõl Ricketrõl tudunk meg egy kicsit többet (és valamikor a sorozat elsõ harmadánál játszódik), a másik sztori pedig Kugel megmenekülésének és istenné válásának története. Ez utóbbi hozzátesz a fõ történethez, az elõbbi inkább csak a Ledo x Amy vonalat erõsíti egy kicsit. 😊
PetruZ
Walkure Romanze 12 END (AniDB): Big boobz, pantsu, romkom, harem, döntésképtelen fõhõs (akibe persze mindenki belezúg), szokásos "vicces" helyzetek - az elõzetesen várható módon ez a sorozat is színtiszta ecchi volt, ugyanakkor a környezet, ez az ál-angliai modern lovagi akadémia, valamint a kidolgozottság elég jól elvitte a hátán a sztorit és a viadalok, összecsapások egész élvezhetõen is meg voltak csinálva. Bár a vége az lett, amit mondtam az elsõ rész után (pici eltéréssel), nem volt ez olyan rossz, hogy 5/10-nél rosszabbat adjak rá.
xblades
Hát remélem kap egy normális befejezést és meganimésitík mert szerettem ez a történetet minden kis bakija ellenére.
Remélem ebben a nagy szanálásban a kedvenceim nem kerülnek bele, mert amiket mostanság találok elég alacsony színvonalúak. Sikerült az általam eddig látott legrosszabb kettõbe pont most belefutnom, és 3-om kedvencem pedig mélyrepülésbe kezdett történetileg, pedig olyan jól indult.<#szomoru1>

Lelouch
BEAST
A 3Ds karakterek nem volt valami jó megoldás, de meg lehetett szokni, ahogy a hajós leányzókat is. 😊 Nekem tetszett és ebben a formájában én 7-8 körül pontoznám. Bár nekem a Gundamok óta gyengém "az ellenségem a barátom?" téma. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PetruZ
Aoki Hagane no Arpeggio: Ars Nova 12 END (AniDB): Az elején nem ígért sokat, de meglepõen jóféle techno-thriller lett belõle, bár a lány/nõ alakot öltõ ismeretlen hadihajók eléggé kilógnak belõle és elég hülyén jönnek ki a kapitánnyal kapcsolatos romantikus szálak is. A tengeri csaták viszont egész jól néznek ki, kár, hogy pont a karaktereken látszik néhol csúnya 3D. A szereplõk amúgy okésak, van fejlõdésük, bár egy részük ennek ellenére is elég gyerekes... Az utolsó néhány rész nagyon grandiózus és a sztori is kapott egyfajta lezárást (azt olvastam, eltér a mangától), bár egy csomó alapvetõ kérdés azért megválaszolatlan maradt. Egy stabli 6/10 kijár neki.
PetruZ
Non Non Biyori 12 END (AniDB): Nagyon tipikus slice-of-life különbözõ korú lányok szereplésével, amit feldob a gyönyörû, részletgazdag vidéki környezet és a humor, emellett rettentõ aranyos is az egész. Legfõbb baja ennek is az, ami a többinek: nincs állandó témája, pedig fõként a fõvárosból a vidékre költözõ lány karakterében lett volna ilyesfajta potenciál is. Ennek ellenére egész jó volt, 7/10.
zsakosfrodo2
Sziasztok! Tudom már régebben is reklámoztam egyszer a képregényt a topikban, és nem kérésre teszem most sem. Azért teszem, mert azoknak, akiknek készült nem értékelték annyira, hogy megvásárolják. Pedig a története, a rajzolása is mind a mangákat idézik.

Tehát a Sweetest Poison-rõl van szó. Egyik kedves ismerõsöm készítette. Angyalokról, démonokról, zenérõl szól, van benne egy kis boy's love is, de nem erre fókuszál a történet. Humoros és fordulatos. 😊 Könnyen az egyik legjobb képregény, amit mostanában olvastam. Az ára 2000 Ft + postaköltség, vagy budapesti átvétellel nyilván ez nincs.

Olvassátok el a leírást, és ha tetszik nektek, akkor rendeljetek belõle, tényleg megéri az árát. 😊 Ha valakit zavartam, attól elnézést kérek!

PetruZ
Outbreak Company 12 END (AniDB): Érdekesen indult és messze nem a "várható" ecchi/harem lett belõle, hanem egy ígéretes dolog, aminek azért voltak hibái, de aztán a vége... A 11. rész után a 12. lezáró rész nagyon csúnyán összecsapott lett és jóformán semmi változás nem történt a felállásban, nem vállaltak fel potenciális lezárásokat sem. Ez azért lerontotta a végét, csak 6/10-et tudok így adni rá.
IMYke2.0.0.0
A-Channelt is szerettem. A többire ránézek majd, köszi 😊