72805
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Mit ajánlasz, mit nézzek meg?
(Tök újonc vagyok, de a Ghost in the Shellt, a Ninja Scrollt és az Akirát már láttam.) -
A Wondeful Days egy fos. Jól néz ki meg szép meg minden, de a történet az egy 0, unalmas és érdektelen. Egyszer talán meg lehet nézni a kép világ miatt. -
Máshol is dicsérik azt a Wonderful Dayst...
Megszedem, megnézem ezt is...
Tényleg nagyon rá lehet kattanni néhány nap alatt is erre az anime témára, ha az ember egyszer elkezdi nézni :)) -
Na végig néztem az első hat részt az Excel Saga-ból.
Ha valaki tud további epizódokhoz feliratot, az sikítson, de sürgősen :) -
akira jo is volt:) de a GITS a legjobb nalam... es nekem a wonderful dazs is nagyon tetszett foleg a vege.. de a zene meg a kepi vilag gyonyoru..szerintem kotelezo!!! de a gits2 tol beszarok.. marmint a trailerektol.. aaaarghh AKAROM.. amcsiban nyomjak majd mozikban???? -
Na jó, most már egészen biztosan megnézem mind a hat részt, amihez elérhető a magyar felírat... -
Jóóó ez :)
"A Föld meghódítása? Csak egy bolond lehet az, aki csak ilyen általánosított koncepciókban tud gondolkodni." :) -
"Nem fair dolog a többi állattal szemben, hogy úgy teszel, mintha értenéd az emberi beszédet."
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
A második rész még az elsőnél is elborultabb -
Mi a bajod, a világ legkedveltebb anime sorozata megy náluk. Ja hogy a YU-GI-OH! szar? :)
Az megint más kérdés :) -
Megnéztem...
Hát nem tudom.
Akkora baromság...
Na jó, megnézem a második részt is, mielőtt véleményt nyilvánítok... -
spanyol, na...
törölni se tudom...
tényleg előfizetek már a VIP-re... -
Áááá.
Erőltetett spanyok akcentus japán szinkronban.
áááá :-)))) -
De találtam az első részhez is feliratot...
Na megnézem... Mi lehet olyan nagyon vicces... -
Az Akirának én a végét rohadtul nem rétettem. De amúgy faja :P -
Köszi! -
"Utcai zavargások ábrázolása valami isteni!!"
Akira Polgári Kör powa! =) -
Akira 9,5/10! Nálam is csak a vége miatt nem 10/10. -
Garatntált lesz a hatás:D Az elsö részhez nincs felirat, de van rajta alapbol angol. -
bingáu :D -
Ba én most néztem meg az Akirát.
Utcai zavargások ábrázolása valami isteni!!
Egész végig nagyon király (SOL műhold meglátogatása powa), de a végén ez a "szétfolyó szörny lesz a csávóból" dolog nekem egy kicsit elvont... -
usteam.uw.hu -
uuh valami usteam volt nememlékszem énse pontosan :/
de keress vissza párszor ittvan a címe tuti -
Mi eez?
Na jó, az első részt megnézem... -
Emberek, segítsetek plz! Emlékszem volt valami überjó kis magyar anime-ftp ahol fent volt egy csomó minden. Gondolom még megvan mindig, de azóta volt már egy reinstallom és nincs meg a címe. Valaki meg tudná adni, akár priviben is? -
Excel Saga:
Aki szereti a beteg japán humort és porrá akarja röhögni magát az vetödjön rá azonnal ITT
Komolyan mondom néha már rosszul voltam a röhögéstől:D
Felirat letölthető az animevilégról.
-
tipikus gyerekmese :D -
Ezen lehidaltam!
a Telehold a Gyerekeknek részen hozza a Metropolis-t :D -
f+ -
Lesz valami F3 csatorna ahol hirdetnek animációs rajzfilmeket, gondolok akkor nem sailor moon lesz :P
RTL nek meg felesleges mert gondolom napi 10000000000 mailt kapnak és kapásból törlik mindent. Fórumokon pedig lehet hogy nem ütötte meg a kellő hangnemet a hozzászólás? -
Hölgyeim és uraim na mit szólnak ehhez a fasszopó rtl klubhoz?
Többször jeleztem már nekik, finoman és keményen is hogy nem ártana már animékkel teletömni a tv-t, és nem ilyen geci valóságshowkal.Jól van emailre nem válaszolnak, gondoltam írok a fórumba, jól van hozzászólásaim törölve.
KURVA ANYÁTOKAT MÁR! -
usteam-re nézz fel -
Jah meg gondolom mindenki látta A GITS2 trailert...
ooOOOOOoodabasz! -
kezdődik:) -
ANnak aki nem ismeri itt egy bemutató -
Aki jó németből az nézze holnap az RTL2-t este 20:15kor lesz a Mononoke Hime! -
a standalone komplex, az egy izé, na gits sorozat verziója -
thx -
ha feliratokat akarsz igazítani stb akkor ne vobsub hanem subtitle maker... download.com on keress rá -
up