72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Harsány az lehet. De a végén szerintem ebben van a legtöbb érzelem. Ami még nem csordul túl egy szinten. Viszont Vandread is nagyon tetszett:)) Ahogy Dita kergeti a srácot miközben ordibálja, hogy alien-san (Így van fordítva)
  • SoDI---
    mármint a feliratot
  • SoDI---
    Feliratok.hu például.

Tök jó, végére értem a sorozatnak.
    A második sorozathoz igazán elkezdhetbé valaki csinálni :)
  • Jóska Kapitány
    Hol van magyar felirat a GITS stand alone komplexhez? Ha tudnál segíteni.
  • Davidus
    Ja meg Berserk:) Trigun is nagyon jó csak kicsit harsány:)
  • Bucser
    Trigun!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Davidus
    Cowboy Bebop!(ha még nem láttad)
  • Davidus
    nem lehet megszokni az angol billt:D
  • Davidus
    Mikor kijött az NGE2003 kiprübéltam hogy jó e hozzá a régi felirat és jó volt.
  • SoDI---
    Hmm, az ott lévő zip-ek hibásak, de a 2003-as felújított verzióhoz vannak a feliratok.hu-n...

Mindenki nagyon dicséri, most már megnézem, mi ez :-))
  • SoDI---
    A NGE-hez az animevilágon az eredeti vagy a remasteres verziónak vannak a felíratok?
  • Lacc
    Hát tényleg a Hellsingnek már vége is van :) Az NGE még tart. Keresek majd még valami sorozatot amit érdemes megnézni :P
  • Bucser
    Hellsinget 1 nap néztem meg. És az NGE-t is leülve a gép elé este 8-kor majd reggel 10-kor felkelve előle néztem meg.. Kivéve end of eva-t mert azt másnap este néztem meg:) Fáradt voltam hozzá:))

Szal egy Sorozatot ha huszonvalahány részből áll meg lehet nézni bőven egy este alatt:)))
  • SoDI---
    Hellsingből hogyan nézel napi 5 részt?
    (felirat csak az első 5-höz van)
  • Lacc
    Én most párhuzamosan nézem a Hellsinget és az NGE-t, mindkettő nagyon kúlos :) Minden nap vagy 4-5 részt megnézek mindkettőből nem unatkozok :D
  • SoDI---
    és nem túl elszált

Nem hátrány az :)
  • SoDI---
    A laughing MAn-es részek pedig túlságosan összekevertek voltak.:(( A 16.ik részig nem derül ki róla nagyon semmi:((

Ízlések és pofonok...
    Nekem éppen hogy ez tetszik benne annyira!
  • CSOCSO
    koszike ez nagyon coool!!! csak az a baj ninc skinek mutogatni.. nemtom mennyien ismerik itten a gitset:))
  • CSOCSO
    a vegen van a laughing manrol csomo minden.. azhem 21 tol felfele..vagy talan 20 tol nem emlexem ra...
    amugy azok a reszek nekem is tetszettek de a favpritom a 2. :))) az coolos.. hja meg az sem rossz amikor a beteg kolkoknel maszkalnak es megtalalja oket egy robot:)
  • GaVino
    Üdv nép!

Bevésem ide a személyes kedvenceimet.
    Cowboy Bepop - abszolut favorit minden kategóriában
    Great Teacher Onizuka - humor kategóriában hasít, és nem túl elszált
    Planetes - ez a legutóbbi termés részemről, és nagyon bejött. A valóságtól nem elrugaszkodó scifi egy űrhulladég gyüjtő cspatról sok drámával, és humorral.

+ a klasszikusak: Akira, Gits, NGE, Vision of Escaflowne, Grave of the fireflies.
  • Bucser
    GTS SAC-ben az a rész tetszett a legjobban amikor a tachikoma elkóborol és találkozik a kislánnyal aki a kutyáját keresi. A másik kedvencem ami pedig Batou múltjáról, meg a begőzőlt kommandósról szólt...

Ezek tetszettek.. A laughing MAn-es részek pedig túlságosan összekevertek voltak.:(( A 16.ik részig nem derül ki róla nagyon semmi:(( a végére van valami megoldás?
  • SoDI---
    Jéé, milyen képernyővédőt találtam :-))

(Klikk a képre)

Király...
  • SoDI---
    Mármint GTS S.A.C.-ben :)
  • SoDI---
    Csak az nem tetszik benne, hogy az autóknál, és a robotoknál túl sokat használnak 3D-s modelleket a kézzel rajzoltak helyett.
    Ezt pedig utálom...
  • Davidus
    NGE-ből már készül a film. Annyit lehet csak tudni róla hogy a weta csinálja a specko effekteket. Remélem nem lesz túl szar:)
  • CSOCSO
    a jo kis laughing man reszek.. azok a kiralyosak!!!!!!!
    de a legjobban a masodik tetszett!!! felejthetetlen szamomra.....hasonlo resz mint az eredeti filmben mikor elkapja a tank a motoko fejet...aaarghhh
  • SoDI---
    Na túlvagyok az első öt részen.
    Hmmm... ahogy halad előre a sztori, ez egyre királyosabb :)

A legfőbb gondolat, ami megfogalmazódott bennem, hogy hjaj, de király is lenne néhány holywoodi film, ha nem lenne szentírás a forgatókönyvírók szemében, hogy átlag 80-as IQ-jú 16 éves kölyköknek is megfeleljen a mozipénztáraknál a történet...

Ez a GTS Stand Alone Complex kiváló példa arra, hogy milyen is lehetnének a történetek, ha nem félhülyékre optimalizálnák :)

Vagyis kezdek nagyon ráérezni az anime ízére, na :)
  • CSOCSO
    :))) hehee
    hat par darab ki van javitva. szal azhem a 2. on kivul minden mas felirat kicsit jobb mint ami az animevilagon van.. a tobbihez nem nyultam mert azok is tokeletesek..
  • SoDI---
    A feliratok.hu-n ugyanaz van, mint az animevilágon.
    Csak éppen az összes egyetlen zip fájlban.
    De nem gond, megnéztem úgy, hogy mondtak valamit, akkor gyorsan lenyomtam a lefele gombot a szövegszerkesztőben, amiben megnyitottam a feliratfájlt :-)
    Jó volt így is jobb híjján...
  • CSOCSO
    tudom mar jeleztek nekem is.. szoltam mukinakl nala minden rendbe van szal nem ertem.. de szolok neki mindjart.. addig lesd meg a a feliratok.hu-n.. de szerintem az eminye is szar lesz.. szerintem a videot csereltek le ido kozben.. de mindegy
  • SoDI---
    Viszont a második rész DVD-ripjéhez az AnimeVilágon lévő felirat nagyon szar :(
  • SoDI---
    Japán rajzfilm.
    Orosz ének.
    Angol szintaktikájú fonetikus kakaoke.

Jujjj... :)
  • SoDI---
    Azért oroszt meg lehet különböztetni a japántól :))))
  • SoDI---
    A ciril-betűs felirat csak érdekességnek van ott szerintem.
    Karaoke-mánia lehet a háttérben.
  • SoDI---
    énekelnek...
  • SoDI---
    Hallgasd csak meg.
    Énelek angolul, és oroszul, de japánul aztán nem.
    Ezért kérdem, hogy miért, mert ez egy japán rajzfilm :)))
  • Bucser
    Nem oroszul éneklik a Stand alone Komplex főcímzenéjét, hanem oroszra fordították azt hiszem. Azért van a felirat oroszul alatta. Egyébként legjobb tudomásom szerint japánul énekelnek.
  • SoDI---
    Különben valaki el tudja nekem mondani, hogy miért oroszul éneklik a Ghost in the shell TV-sorozat intróját? :)
  • SoDI---
    kiskoromban még elment, de mosmár ramaty

Azért én még most is nagyon örülök, ha valahol meglátok egy olyan magyar szinkronos DB, vagy DBZ részt, ami még nincs meg :)
  • Bucser
    Bocs egy nagy kedvencemnet kihagytam véletlenül:((( És ez a TRIGUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VASH THE STAMPEDE Rocks