72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #408 Meg vagyok elégedve vele, csak az árral,meg a korláttal nem. EUban ezért a pénzért 1,5mbos vonalat kapnék korlát nélkül :( -
#407 De legalább hasznos dologra megy el ;)
egyébként jó a chello? -
#406 nekem is már a 10 gigámból márciusban van 2 és fél kb.... :D
nagyon eszi az anime a letöltést... :D -
Gábor #405 Bazze! :) A chello korlátom rá fog menni -
#404 fent van! így keresd, hogy Kenshin TV, OVA, OVA2
95 részes 1ébként, és 1 rész 20 perces kb., és átlagban 210 MB-osak! :) -
Gábor #403 Hány részes? Fent van az usteamen? -
#402 Rorouin Kenshin! :)
OVA1 majd TV aztán OVA2. ebben a sorrendben érdemes ezekt megnézni! felejthetetlen 1 sorozat! nekem a kedvencem! :) -
Gábor #401 Épp ezért írtam ide, hátha ismer vki, mivel 300ból megtalálni a jót nem egyszerű, de köszönöm! :) -
#400 Hasonlót, mint a Berserk nem tudok mondani, de ha esetleg eszement ökörködésre vágysz, akkor: Slayers. Ha pedig az ökörködésbe némi komolyságot is szeretnél, akkor: Trigun.
Ha a Hellsing kiábrándító volt, akkor esetleg bróbáld ki a Vampire Hunter D: Bloodlust -ot!
Fantasy-re ezeket dobta ki az AnimeNfo.com. (Összesen 328 db, úgyhogy szemesgess csak ... ;) -
Gábor #399 SZiasztok!
Nála, az all-time favorit a Berserk és a NGE együtt, ezeket láttam először. Ami még tetszett az a record of lodoss war, cowboy bebop nagyon remek darab, a hellsing kicsit kiábrándító volt, a now and then,here and there pedig sokkoló,most nézem. Ja, és jókat kuncogtam a Jubei-chanon.
Amit nagyon keresek,az egy sorozat, ami olyan hagyományos fantasy környezetben játszódik,mint a berserk. Tud vki ilyet?
JA, és a vision of escaflowne is nagyon nagyon jó! -
#398 Ha idióta humorral fűszerezett máguscsajok bénázását bemutató anime-ra vagytok kíváncsiak, akkor: Slayers!
Kiváló elmelazító a Serial Experiments Lain igen elvont részei között. -
#397 köszi, de már via_mala segített rajtam! :)
le is töltöttem már a Samurai X OVA 2-t! nagyon király! :)
DC meg lassú, szal nekem elég lesz 1 idöre ez is! a 95%-át ennek sem láttam... szal nyár végéig elvagyok látva anime-vel! :) -
#396 Bocsi, hogy nem írtam ,nem voltam gépnél:))
ftp://usteam.uw.hu
acc:Anonymus
pass: egy e-mail cím...
Meg rengeteg Anime-re specializált DC hub van:))
JA és perce IRC-ről kell a legújabb dolgokat letölteni:)))
-
#395 szerintem egész jó kis film, bár a végét 1 picit elbaszták, az tény, de azért nem olyan rossz... -
#394 A múltkor volt az RTL2-n, de nagyon ratyi. Vagy lehet hogy én néztem túl sok animet. Ja és ez valami amerikai-német megmégmittudoménmilyen koprodukció.GYENGE!!! -
#393 jee! a játék elött, vagy után készítették! az a lényeg, hogy valami regény alapján (mint ugyebár a játék is az alapján készült!).
lehet, hogy a Heavy Metal FAKK nem pont anime, de rajzfilm! és nagyon burutál és jó! majdnem 2 órás ha emlékeim nem csalnak. sajna letöltést ne kérjen senki, mert "offline" szereztem... :( -
#392 "Heavy Metal FAKK 2000" van ilyen anime?? Valaki homályosítson már fel, hogy mégis milyen meg ilyesmi! -
#391 magyar címe a filmnek: Ha igazán figyelsz.
Szerintem ez az 1ik legszebb romatkus anime film! :) -
#390 Na tegnap este bővítettem Hayao Miyazaki kultúrámat: megnéztem a Whispers of the Heart (Mimi wo sumaseba) című, majdnem 2 órás anime filmet. Számomra még mindig lenyűgőző az az igényesség és részletesség, ahogyan ezek a filmek rajzban, animációban elkészültek. A történet is jól tervezett, bájos, emberi és megragadó. Szintén minden korosztálynak tudom ajánlani, de különösen azok fogják majd élvezni, akik emléxenek még a kamaszkori önkeresés kínkeserveire. -
#389 ezeket mind (387-tel együtt), honnan töltötted le? én csak az animevilag.hu-t ismerem... szal elég szegényes a táram. lécci írj nekem 1-2 ilyen címet, ahonnan lehet anime-ket letölteni... -
#388 Ja persze aztán elfelejtettem még:
patlabor OVA 2
Patlabor TV
A.D. Police
Agent Aika
Kite
Gall force eternal story
C.a.t
Ohh My Godess
M.D. Geist -
#387 na én is beírom, bár sok címre nem is emléxem:)))
Akira
Animatrix
BAttle Angel Alita
Blood D the last Vampire
Escaflowne (TV és nagyfilm is)
Ghost in the shell SAC 16-ik részig
Ghost in the shell
Ninja Scroll
ninja Resurection
MAcross/robotech
Macross: Do you remember Love
Macross 2
Macross 7
Macross 7: Dynamite (ova)
Macross 7"the movie"
Macross plus (ova)
Macross Zero az eddig elkészült 3 része
Record of Lodoss War Tv & OVA
Gundam Wings
Gundam Wings Endless Waltz
Gundam X
Gundam Z
BAstard (elég pihent)
Laputa
Hellsing
NGE TV Death and rebirth End of eva
Berserk
Bubble Gum Crisis első évad
Vandread TV Series 1-2 OVA
Cowboy Bebop TV + movie (Knockin' on heavens door)
Trigun
Outlaw Star
Mononoke Hime
X: the movie
Lain (betegesebb mint az NGE... Hangulat kell hozzá)
És rengeteg van amit elkezdtem de nem fejeztem be...
-
#386 Nekem az eddigi Anime pályafutásom másfél hónap alatt nem sok, de büszke! :) Íme:
Akira
Animatrix
Avalon
Battle Angel Alita
Blood
Chihiro
Escaflowne
Dallos
Ghost in the Shell
Ha igazán figyelsz
Heavy Metal FAKK 2000
Kite
Könnyes emlékek
Laputa
Ninja Scroll
Samirai X OVA 1
Szomszédom Totoro
Dragon Ball és Dragon Ball Z saga -
#385 ezeket honnan töltöd le?
föleg a Samurai X OVA 2 kéne!!!
lécci segíts rajtam! -
#384 Nekem kimaradt, baj? Szerintem nem is lesz meg, de nem bánom... (túl sok jót nem hallottam róla ;). -
#383 Dragonball? -
#382 nem tom reggel volt 10-12 fele -
#381 Konnichi wa.
Jéé van itt ilyen topic is?!!!
Na én csak tavaly (2003) szeptember óta kattantam rá az anime témára, azóta intenzív anime-fogyasztó vagyok, néha-néha becsúszik egy-egy manga scanlation (főleg Berserk és Trigun, nameg Golden Boy), és elég rendesen rákaptam az anime OST-kre is (per pillanat a Cowboy_Bebop_ost_box_set_limited_edtition szól a fülembe :). Sőt kacérkodom a japán nyelvtanulás gondolatával is ...
Leginkább a hardwired fórumain és elvétve az usteam fórumain vagyok "megtalálható" anime témában (mindenhol via_mala néven). Rövidke, kb. féléves anime múltamat beidézném ide:
.hack GIFT
.hack Liminality
.hack//SIGN
.hack//SIGN Legend of Twilight's Bracelet
Akira
Angel Sanctuary
Animatrix
Avenger
Bastard
Battle Angel Alita OAV (aka Gunnm)
Berserk (aka Kenfu Denki Berserk)
Blood: The Last Vampire
Cowboy Bebop TV
Cowboy Bebop Movie (aka Cowboy Bebop Knockin' on Heaven's Door)
DNA^2
Ghost in the Shell Movie
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
Ghost in the Shell: Tachikoma Special
Golden Boy
Hellsing
Ippatsu Kikimusume
Jubei-chan - Secret of the Lovely Eyepatch
Kaze no Tani no Naushika (aka Nausicaä of the Valley of Wind)
Kenshin OVA (aka Samurai X)
Kenshin OVA2 (aka Samurai X: Reflection)
Mononoke Hime (aka Princess Mononoke)
My Neighbour Totoro (aka Tonari no Totoro)
Neon Genesis Evangelion Death & Rebirth
Ninja Ressurection
Ninja Scroll Movie
Ninja Scroll TV
Noir
Perfect Blue
Read or Die OAV
Slayers Perfect (aka Slayers: The Motion Picture)
Spirited Away (aka Sen to Chihiro no Kamikakushi)
Spriggan
Tenchi Muyo OVA
Tenchi Muyo Movie 2: Daughter of Darkness
Trigun
Vampire Hunter D
Vampire Hunter D Bloodlust
Vandread Taidouhen OVA
You're Under Arrest OVA1
X 1999
És amiket elkezdtem, de még nem néztem végig:
Flame of Recca: 2/42
Fushigi Yuugi OVA 1-2: 2/9
Kanon: 3/13
Kenshin TV: 2/95
Last Exile: 15/26 ** jelenleg ezt nézem
Read or die TV: 22/26 ** jelenleg ezt nézem
Scryed: 22/26 ** jelenleg ezt nézem
Serial Experiments Lain: 5/13 ** jelenleg ezt nézem
Silent Möbius: 5/26
Slayers Special OAV aka Slayers The Book of Spells: Episode 1 - The Scarry Chimera Plan
Tenchi Universe: 3/26
Vampire Princess Miyu: 3/26
Wolf's Rain: 28/30 ** jelenleg ezt nézem
Ezek között van olyan is, ami nem tetszett, pl. a Fushigi Yuugi vagy a Vandread Taidouhen, de a túlnyomó többsége nagyon jó volt. Személyes kedvenceimet ezért talán nem is írom le, mert a fentiek közül majdnem mindet fel kellene sorolnom. :)))))))))) A borzasztó az, hogy még van egy listám a megnézendő anime-kről is, ami majdnem ugyanilyen hosszú ... (pl. Porco Rosso, RahXephon, Angelic Layer, Vandread Season 1,2, Grave Of The Fireflies, X, Scrapped Princess, Samurai Deeper Kyo, Laputa: The Castle in the Sky, Lupin III, stb. ...)
Mindenkinek -- kortól, nemtől, felekezettől függetlenül -- nagyon tudom ajánlani a Hayao Miyazaki anime filmeket, avagy a Studio Ghibli filmjeit:
My Neighbor Totoro
Nausicaä of the Valley of Wind
Princess Mononoke
Spirited Away (avagy Chihiro Szellemországban)
Ezek a -- bátran merem mondani -- mesterművek olyan művészi igényességel vannak elkészítve, hogy bárki számára szórakoztatóak, és jó alkalmat adnak a japán világfelfogás megismerésére is.
Sayonara. -
#380 AVALON HBO-n? érdekes... nekeünk a mióta van Magyarországon, azóta van, és nem is láttam a müsoron soha... most töltöttem le, szal azér vagyok kiváncsi a vélemyénekre, hogy ki mit szól 1 rajzfilm megvalósítása filmben... -
#379 HBO nak szoktak lenni ilyen ingyen napjai amikor az is tudja fogni aki nincs előfizetve
na az eggyik ilyen nap lattam az Avalont és a Final Fantasyt is -
#378 ahol lehet harcolni -
#377 és van egy ilyen virtuális világ vagy mi -
#376 én láttam élőszereplők vannak benne -
#375 AVALON:
Legyelországban készült "anime" film lengyel szereplökkel. Viszont 1 elismert japán animés faszi készítette, szal azt mondják rá ez is halálosan jó. Vélemény aki látta, vagy 1általán az, hogy élö színészek vannak benne? -
#374 Battle Angel Alita: a manga az igazi, érdemes csekkolni, és valóban le van fordítva magyarra. -
Cat #373 Cartoon Network: belehúz 2004/2005-ben
A rajzfilm csatornán új sorozatok, a régiek folytatása és egyéb újdonságok várhatóak a 2004/2005-ös idényben - jelentette be a Cartoon. Kétszer annyi műsort terveznek, mint 2002-ben. Kezdésképpen a Cartoon átszervezi délutáni műsorstruktúráját és Miguzi címmel új akció-vígjáték blokkot indít, ami a japán anime blokk helyére kerül a műsorsávban. Utóbbi műsor április közepétől szombatonként lesz látható. A Miguzi április 19-én indul, 2 órás lesz, és az animációt fogja kombinálni élő elemekkel.
A későbbiekben is sorra indulnak az új sorozatok, május 1-jén a Megas XLR akciósorozat, míg szeptemberben két új program közül is választhatnak a nézők. A Cartoon késő esti felnőtt blokkja is megújul: több új sorozatot is láthatnak a nézők az elkövetkező hónapoktól kezdődően. -
#372 elvileg hibát ír ki mikor befejezi a letöltést. Minden letöltött fájl után megszakad. De resumolni tud az FTP. Legalább is nekem eddig nem volt vele gondom. Mindig mindent folytaott. Használj win commandert. azzal tuti ment... Most szedtem le a macross Zero 2.-3. részét.:))
A kép pedig Battle Angel Alita avagy GunnM:))
Ki hogy ismeri.. anime alap bár kicsit gyors.. Mangat még nem olvastam belőle. elvileg van magyarítva. -
#371 douitashimashite :) -
#370 ARIGATO! -
#369 parancsolj: [email protected] :)