72805
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    á, még csak 3 részt láttam... :) de már megtetszett nagyon! :) fura az egész, hogy a nök és a férfiak külön élnek + szinte külön faj! :) kiváncsi vagyok, hogy majd mit hoznak ki belöle... :)
  • Bucser
    2 sorozat + egy movie van mindet leszedted?
  • Sadun Tryst
    jah, a Vandread után jön a SlayerS! :)
  • Sadun Tryst
    ez a VanDread kurva jó! :D
    asszem megvan 1 másik kedvenc! :)
  • Bucser
    ftp://usteam.uw.hu
    acc anonymus

másrészt anime képregény=MANGA
  • Brutal
    Nem tudtok olyan helyet ahol anime képregények vanak fennt?
    Mert torrenteket találtam csak iszonyú lassan jött le mind eddig...
  • Bucser
    Slayers nagyon ott van:DDDD Golden Boy-t anno MTV-n néztem tetszett ott is:) Tenchi-t nézni az istenért nem tudott még rávenni senki:)) Onizuka-t meg nem ismerem:)
  • via_mala
    Én még a Vandread-et nem láttam, csak az Taidouhen OVA-t(az úgy szar, ahogy van), úgyhogy arról nem nyilatkozom. De:
    Tenchi Muyo! OVA
    Ez elég jó, még a Jubei-chan-nál is jobb. Ja és most nézem a Slayers sorozatokat, valamint a Great Teacher Onizuka-t, ezek is fenomenálisak. Erről jut eszembe még a Golden Boy is. Ezeket mind megnézheted. Az utóbbi kettőben töménytelen mennyiségű fan service-zel találkozhatsz. :D
    Ejj, egyszer már meg kell néznem ezt az NGE-t is ...
  • Sadun Tryst
    mégmegnézek belöle 3 részt, ha akkor sem nyeri el a tetszésem, akkor Vandread jön! :)
  • Bucser
    Ha a Jubei Chan-t túl nagy ökörségnek tartod nézd meg a Vandread-et:) Nekem jobban tetszett:)
  • Sadun Tryst
    lejött 1 Jubei-chan rész... hát elég idióta, de jókat lehet rajta röhögni... :D
    viszont ez a Lovely Eye-Patch sztem túlzás benne... :P
  • Sadun Tryst
    Neon Genesis Evangelion

Erröl a sorozatról csak annyit mondanék, hogy talán azért is lett a kedvencem, mert a történet föhösei (Ikari Shinji) 1 bizonyos szemszögböl olyanok, mint én. Éppen ezért 1 kicsit magamének is gondolom az egész sorozatot. Az egész légkör, kapcsolatok, helyzetek, gondolatok sok helyen nagyon elgondolkodtattak engem. Sokkal jobban, mint mondjuk a GITS, vagy az Animatrix. Az End of Evangelion pedig egyszerüen meghatott, és a végé a filmnek annyira megindító volt, hogy azt mondtam magamnak, hogy most komoly és szomorú történetet nem is akarok látni 1 ideig(ezért is kértem vicces animek címét)!
    Az End of Eva elején lévö jeleneten pedig meglepödtem. A sorozatban is volt szexualitás, de az, hogy 1 komában fekvö Asuka-ra kiverje Shinji? "Kicsit" meglepett...
    Ez az egész NGE 1 olyan egészt alkot bennem, amit más nem tudott elérni. Aki ezt a darabot nem látta eddig, azonnal pótolja be! Kötelezö darab mindenkinek!
  • Sadun Tryst
    Jubei-Chan rögtön megvolt, szal azt töltöm is! :)
  • Sadun Tryst
    ok, thx mindenki, meg is nézem öket, le-e tölthetöek a USTEAM-en... :)
  • Gábor
    Jubei-chan
  • Bucser
    Kevés férfi sok nő összezárva egy hajón:) Úgy hogy alapból nem tudnak semmit a másik felépítéséről és kultúrájáról....
  • Bucser
    Erre mondtam, hogy VAndread!!!!
  • Bucser
    VANDREAD!!!!!!!
  • Sadun Tryst
    kivégeztem a NGE-t, és azt kell, hogy mondjam, nálam a BEST! :) letolta a Rurouni Kenshin-t is! :)

és nem tudna nekem vki valami nagyon vicces, de nem idióta sorozatot ajánlani? lehet felölem szerelmes, és átlagos életröl szoló is, csak vmileyet lécci! thx! :)
  • Bucser
    fel tudsz menni ide?
    Itt van egy fórum technikai segítség végett. gondolom itt biztosan tudnak segíteni... Én sajnos nem igazán tuom a megoldást a problémádra de emléxem, hogy volt már ilyen probléma valakinél...
  • CSOCSO
    aha tehat fxp felejtos?:(
    de hogyan szerzek proxy szervert?
    magyar net szolgaltatotol?? vagy ez valami manis szarsag amiert fizetni kell havonta x ezret? vagy van valami ingyenes baleset?
  • Seth
    Ja értem...hol külföldön?
  • Bucser
    Seth a baj az, hogy nem tud letölteni, mert külföldön én van és onnan csak egy magyar proxy-n keresztül kapcsolodva tudna töltewni... FXP-t azért javasoltam, mert ennek a segytségével át tudja tölteni egy nem magyar serverre a cuccot és onnan le tudja szedni ő is.
  • Seth
    Fxp= FlashFxp----> ftp progi ittenvane
    Ezzel a progival kapcsolódsz a usteam.uw.hu-ra oszt tőtessz lefele
  • CSOCSO
    proxy cimet kitol vagy honnan szerzek? es mi ez az Fxp? mert az kicsit zavaros volt
  • Bucser
    hmmmmmmmmmm:) Érdekes:)) Kíváncsi vagyok meddig húzzák még a mangát:)) 27. rész finished és tetszett csak a történetben olyan going nowhere érzésem van:))
  • Bucser
    Ehhh most végeztem a 26. résszel és szerintem nem hagyom ki ma a 27-et...... ezt nem lehet abbahagyni egyszerűen magábahúz....
  • Bucser
    :))) Jó akkor nem mondtam semmit:)))
  • Sadun Tryst
    tudom, megvan magyarul az egész AI a videolány igazi képregényben... :) amikor még megpróbálkoztak vele, én rögötn lecsaptam rá! :) akkor ment a Dragon Ball is (a sima), de azt nem tudták befejezni... :D sajnos még a Spawn-al jártam így... :( megvan, vagy 20 része, vagy mennyi, erre mivelhogy nagyon kevesen veszik (kicsi reklám, nagy összeg) leállították... végülis nem voltam márges... :D

a számokhoz pedig annyit, hogyha 95 250MB-os filet letöltöttem, akkor ez meg sem fog kottyanni... :D
  • Bucser
    És ami fontos a képeket jobbról balra kell nézni a japán írásmód miatt, különben kicsit zavaros:)))
  • Bucser
    Készülj fel többezer oldal képregény.. szmold ki. chapterenként 23 oldal partonként 8-9 chapter és eddig van 27 rész angolra fordítva.

27*8*22=4752

fekete fehér scan (mivel a manga classicusan fekete-fehér ugyebár) részenként olyan 60 mega tömörítve:) Tehát 27 darab 60 megás fájl:))) Szerintm már a számok is impozánsok:)) A Story meg csak great símán:))
  • Sadun Tryst
    thx az infot mindenkinek, akkor most jöhet a manga... :)
  • Bucser
    BERSERK SPOILER****************************************

Caskat megerőszakolta Griffith/Femto. Gatts az after eclipse-ben a Black Swordsmanné válik. És nem a Szolgaság jele ami a nyakán van, hanem az áldozaté. Tehát este a Szellemek kísértik és keresik míg meg nem ölik.

SPOILER VÉGE*******************************

Manga most hol tart? 23. füzetnél hagytam abba.
  • Bucser
    Usteam-en már nincsennek számozva a mappák. Minden 1 mappában van Anime mappa -> Mononoke Hime cím alatt kell keresni.

Proxy ügyben annyit tudok mondani, hogy az USteamnek úgy kell látnia, hogy magyar proxyn keresztül csatlakozol. tehát vagy beszerzel egy proxycímet amin keresztül tudsz csatlakozni az USteamhez (amit be tudsz irni a proxy-hoz az FTP beállításoknál) vagy FXP-d el valamilyen másik serverre ahonnan tudsz külföldről tölteni és szedd le úgy. Az FXP nem terheli a te netedet hanem server server közt történik (ha támogatja a server) Usteam támogatja.

Röviden ennyit tudtam segíteni CSOCSO.
  • CSOCSO
    usteamon melyik mappaban van? en nemtom meglesni... havernak akarok segiteni letolteni..pls mondjatok meg hanyas mappaban van!
    mas.. proxy ugyben meg mindig nem tudtok segiteni?
  • via_mala
    Feltétlenül olvasd el hozzá az After Eclipse mangát, akkor majd lezártnak fogod érezni a történetet. Ha ez megvan, akkor akár el is kezdheted olvasni a teljes mangát is, ami alapján az anime készült, és készülj fel, hogy sokkal részletesebben meg fogot ismerni Gatts életét, egészen a nem igazán leányálomba illő gyermekkorával kezdődően. Egy kis SPOILER www.rot13.com-mal kódolva:
    Tlrerxxbeáona wóy zrtreőfmnxbywn rtl antlqneno xbcnfm mfbyqbf, eánqáfhy n ariryőncwn nqgn ry n unzinf xvf cbcfvwág.
  • Sadun Tryst
    Most néztem végig a Berserk-et...
    Azt hiszem döntetlent hozott ki a végére a Rurouni Kenshinnel... :)
    Ez az anime 1szerüen 1 mestermü, ami 1szeri és megismételhetetlen. Vannak benne mély érzések, harc filozófia, és minden ami 1 komoly témához kell. Igaz a vége 1 picit kurta volt, mert azt hittem, hogy megudjuk, hogy miért harcolt az elején. De nem. Csak annyit, hogy Caska meghalt(?), és Guts-ot elengedték, mint szolgájuk(?). A Matrix-sagákat mind értettem, söt a GITS sem okozott problémát. De ez 1 picit fura volt nekem a végén.
    De lehet, hogy csak ennyi. Guts-ot elengedték/elmenekült és most a bosszúját tölti le a démonokon, és keresi Griffith-et (így kell írni?), hogy megölje. Nemtom. De ha vki tudja a pontos véget, lécci írja le! :)
  • Bucser
    Egyébként USteam-en Mononoke Hime néven van fennt(ez az eredeti címe). nekem is tetszett bár néha eléggé naturalista a dolog:)))
  • CSOCSO
    ja hogy a princess mononoke-t is o cisnalta:)) )akkor jolvan:)) lesz mit toltenem:) kosz
  • CSOCSO
    a princess mononoke is rohadt hosszu.. mar az elejen meglestem hogy meddig elvezkedhetek es erre meglattam a buvos szamot!!!! : 2 ora es 15 perc!!!!! aaaargh az nagyon durva:)) szal kiraly volt a film mindenki szedje le