72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Davidus
    FFV-VI snes emulatorral :P
  • Seth
    Tényleg..valaki mondjon nekem egy jó japán RPG-t PC-re
    (FinalVII-VIII-en kívül)
  • Seth
    Hellsing?
  • Punker
    titeket is emlékeztet valamire?

• Sadun Tryst
    katt jobb gombbal a filmre, majd a a feliratok menü alatt ki lehet választani a nyelvet és a feliratot. vagy ha van VobSub-od, akkor ott biztosan be tudod állítani... :)
  • Rigley
    Akkor ezt jól benéztem :) köszi, most töltöm csak - épp, hogy belenéztem, de mintha nem láttam volna... megnézem mégegyszer
  • Bucser
    A Usteamen lévő Lain-en rajta van a felirat.... A filmen!!!!!
  • Bucser
    Ventrilo....

A GSm codecet használja amit a MIcrosoft codec packban van fennt... Viszont Ace kipurgálja a codeceket mégis a driverlistben úgy néz ki mintha fennt lenne:(
  • Rigley
    Innocence engem is érdekelne, na meg az Appleseed -is. ha jól tudom, azt mostanában fogják Japánban bemutatni.

Valaki nem tud a Serial Experiments Lain-hez (ami az usteam-en van fent) angol vagy magyar feliratot ? a feliratok.hu-n levo felirat nem illik hozzá.
  • Gábor
    Nálam fut minden, codec hibám rééééég óta nem volt. Mondj egy alkalmazást példának, kipróbálom.
  • Bucser
    Szerintem legalább dvd megjelenésig várni kell az Innocence-l... Sajna.....
  • Jóska Kapitány
    Szevasztok!

Ghost in the sell inocence-ről nem halott valaki valamit? Elvileg már márciusban bemutaták, azóta nem hallani róla semmit?

Esetleg még nem jött ki közhazsnú verzióban????????
  • Bucser
    Próbáltál már olyan alkalmazést használni ami az XP saját eredetileg felpakolt codecjeit használja???? Mert azokat az Aace meg a nimo meg minde n úgy eltünteti, hogy nyoma sem marad:(((
  • Gábor
    Nekem az AMCP teljesen tökéletesen fut magyar xp pron.
  • Sadun Tryst
    ok, megnézem... :)
  • Bucser
    Gábor Ace mega Codec pack az utolsó amit valaha is telepíteni fogok:))) Lenyúzza a gépről az XPalap codecjeit és nem rak fel helyette újat szívtam is emiatt pár progival...

VAn egy cucc ami felismeri biztosan ez egy container mint az OGM tehát benne van a fileban a felirat is ha jól tudom... Itt megtalálod a részleteket
  • Gábor
    Ace mega codec pack telepítve van? Abban van media player classic,ami lenyom minden más lejátszót.
  • Sadun Tryst
    megnézetm mind... :) és nagyon tetszett, bár az ürbéli animáció engem nagyon az ürgammákra emlékeztetett (fúú de rüheltem azt régen!), persze nem pozitív értelemben. jobban örültem volna ha az is kézzel van rajzolva!
    viszont azt el kell ismerni, Dita karaktere nagyon tiszta lett. nincs benne semmi gonosz, csak jó. ha ilyen lenne minden élö csaj... menny lenne a fölödön... :D

sajna viszont az OVA-t nem tudtam megnézni, pedig letöltöttem... mkv formátumban van, és semmivel nem tudom lejátszani... vmi tipp, hogy ezt hogyan oldjam meg?
  • Bucser
    Vandread hogy tetszik?? Hol tartassz benne????

Másik: Berserk 25 rész valóban és Usteamen fennt is van.... Max nem a dvd-ripes változatot kell nézni hanem a másikat...
  • Sadun Tryst
    volt. sajna nem volt helyem, és már nem bírtam magammal... ja és az utolsó pár részt én sem láttam, mert hibás... :( de egyébként a sorozatot nagyon tudom ajánlani, mert nagyon jó és nagyon poénos! de ha kell tök komoly is. akár az OVA. 1estést filmben abban a témában még mindig a BEST... :)
  • Sadun Tryst
    hát igen, van 25. rész, és fent is van USTEAM-en... én is onnan szedtem le... szal nem tudom mi lehet a baj... :(
  • Lacc
    A US-team serverén a Berserk csak a 24. részig van fent :( Vagy nincs is tovább? Akkor ott vége van? Mert nem volt teljesen világos, szerintem még kellene lennie egy 25. résznek :)
  • Bucser
    Én most Noir-t szedek:)
  • Bucser
    Áttanásolnálak Sadun Tryst-hez:)) Asszem neki megvan:)
  • Gábor
    Vkinek megvan az összes Rurouni Kenshin epizód? Meg lehetne beszélni,hogy akinek megvan dvdre kiírja, én meg kifizetem? Ez a 95 epizód hónapokba telik a chello korláttal,mire lejön :(
  • CSOCSO
    akirat en se ajanlanam elsore:)) ahogy pl a Jin Roh ot se
    valoban jokat meg mar leirtak elottem..azokat lesd meg.s.zerintem legelsore a GITS et:) az a legjott:)
  • Sadun Tryst
    vagy komolyabb témák, amiben tényleg nulla % happy:

Serial Experiments Lain
    Boogiepop Phantom
  • Sadun Tryst
    vagy még a Neon Genesis Evangelion :)
    igaz kicsit komoly a téma, de ha elkapjuk a szálat, akkor egyszerüen befejezhetetlen... :)
  • Bucser
    Amit még ajánlok megnézésre a lent említetteken kívül....

Berserk feltétlenül (egyik első anime amit láttam és nálam fertőző lett:)))

és mondjuk ha szereted a realitást kicsit vagy annak a szagát akkor Noir...
  • via_mala
    Az Akira valóban jó anime, de igen alkalmas lehet arra is, hogy elriassza az embereket (egyrészt mert régi, másrészt mert a vége egy kicsit elvont). A Szomszédom Totoro (My Neighbour Totoro) már sokkal jobb kezdésnek, de esetleg gyermetegnek fogod találni, inkább a Mononoke Hime (aka Princess Mononoke)-t ajánlanám először Miyazaki-tól.
    Ha az akciódúsabb filmeket favorizálod, akkor a Ninja Scroll Movie-t, a Cowboy Bebop Movie (aka Cowboy Bebop Knockin' on Heaven's Door)-t, vagy ha a cyber téma is jó, akkor a Ghost in the Shell Movie-t ajánlanám (ezekből létezik sorozat is). Ha a thriller is jöhet, akkor Perfect Blue, vagy ha a vámpíros történeteket kedveled, akkor próbálkozhatsz Vampire Hunter D Bloodlust-tal.
    És a legfontosabb:
    Olvass vissza a fórumban!
    Kb. 150 hozzászóláson belül is rengeteg info-t találsz. (Esetleg ellátogathatsz az www.animeVilag.hu és az usteam.uw.hu oldalakra is, vagy a hardwired anime fórumra.)
  • Seth
    Az szuper lenne...köszi
  • Sadun Tryst
    Az Akira nagyon jó kezdés! De még mondhatnám a Rurouni Kenshin OVA1-et is! Metropolis, Szomszédom Totoro és még miegymás is egész jó.
    Bemutatók
    itt találsz leírásokat is, és így akár ezek alapján is eldöntheted a neked tetszöt... :)
  • magus
    mondjatok mar jo animeket amiket meg lehet nezni ug yhogy meg egyet se lattam
  • Sadun Tryst
    Figyi.
    Nekem megvan úgy ahogy van (death&rebirth nélkül). csak az a baj, hogy nincs még DVD íróm. de vmikor lesz lehetöségem majd DVD-t írni. akkor majd szólok, és ha még akkor is kell, akkor csupán a DVD-k és a postakölcség árráért kiíratom neked. (azaz plusz külcséget neked nem jelent) ^_^
  • Seth
    Huh..ez meredek lesz:
    Nincs meg valakinek a NGE szőröstül bőröstül, aki kiírná nekem DVD(k)-re?Az árakat meg megbeszéljük.
  • Bucser
    Most néztem meg a Cowboy Bebop végét.... megint és megint és megint.... MÉg mindig az egyik kedvencem a befejezése....
  • via_mala
    És ne feledd a Great Teacher Onizuka-t (GTO) sem! :)
    Egy review. És egy idézet a főhősről:
    Onizuka is the coolest character ever. He’s funny, vulgar, heroic, perverted, determined, desperate, and caring all at once.
    Asszem nem kell többet mondanom. ;)
  • Brutal
    Hihetetlen hogy még Magic: The Gathering képregényt is találtam...
  • Sadun Tryst
    mint kb. az összes többi... :D
    kiv. a szerelö csaj (idióta szemüveggel) és a Dita! :)
  • Bucser
    Ja csak szegényke leszbikus:DDDDDD