72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#528 Vandread hogy tetszik?? Hol tartassz benne????
Másik: Berserk 25 rész valóban és Usteamen fennt is van.... Max nem a dvd-ripes változatot kell nézni hanem a másikat... -
#527 volt. sajna nem volt helyem, és már nem bírtam magammal... ja és az utolsó pár részt én sem láttam, mert hibás... :( de egyébként a sorozatot nagyon tudom ajánlani, mert nagyon jó és nagyon poénos! de ha kell tök komoly is. akár az OVA. 1estést filmben abban a témában még mindig a BEST... :) -
#526 hát igen, van 25. rész, és fent is van USTEAM-en... én is onnan szedtem le... szal nem tudom mi lehet a baj... :( -
#525 A US-team serverén a Berserk csak a 24. részig van fent :( Vagy nincs is tovább? Akkor ott vége van? Mert nem volt teljesen világos, szerintem még kellene lennie egy 25. résznek :) -
#524 Én most Noir-t szedek:) -
#523 Áttanásolnálak Sadun Tryst-hez:)) Asszem neki megvan:) -
Gábor #522 Vkinek megvan az összes Rurouni Kenshin epizód? Meg lehetne beszélni,hogy akinek megvan dvdre kiírja, én meg kifizetem? Ez a 95 epizód hónapokba telik a chello korláttal,mire lejön :( -
#521 akirat en se ajanlanam elsore:)) ahogy pl a Jin Roh ot se
valoban jokat meg mar leirtak elottem..azokat lesd meg.s.zerintem legelsore a GITS et:) az a legjott:) -
#520 vagy komolyabb témák, amiben tényleg nulla % happy:
Serial Experiments Lain
Boogiepop Phantom -
#519 vagy még a Neon Genesis Evangelion :)
igaz kicsit komoly a téma, de ha elkapjuk a szálat, akkor egyszerüen befejezhetetlen... :) -
#518 Amit még ajánlok megnézésre a lent említetteken kívül....
Berserk feltétlenül (egyik első anime amit láttam és nálam fertőző lett:)))
és mondjuk ha szereted a realitást kicsit vagy annak a szagát akkor Noir... -
#517 Az Akira valóban jó anime, de igen alkalmas lehet arra is, hogy elriassza az embereket (egyrészt mert régi, másrészt mert a vége egy kicsit elvont). A Szomszédom Totoro (My Neighbour Totoro) már sokkal jobb kezdésnek, de esetleg gyermetegnek fogod találni, inkább a Mononoke Hime (aka Princess Mononoke)-t ajánlanám először Miyazaki-tól.
Ha az akciódúsabb filmeket favorizálod, akkor a Ninja Scroll Movie-t, a Cowboy Bebop Movie (aka Cowboy Bebop Knockin' on Heaven's Door)-t, vagy ha a cyber téma is jó, akkor a Ghost in the Shell Movie-t ajánlanám (ezekből létezik sorozat is). Ha a thriller is jöhet, akkor Perfect Blue, vagy ha a vámpíros történeteket kedveled, akkor próbálkozhatsz Vampire Hunter D Bloodlust-tal.
És a legfontosabb:
Olvass vissza a fórumban!
Kb. 150 hozzászóláson belül is rengeteg info-t találsz. (Esetleg ellátogathatsz az www.animeVilag.hu és az usteam.uw.hu oldalakra is, vagy a hardwired anime fórumra.) -
#516 Az szuper lenne...köszi -
#515 Az Akira nagyon jó kezdés! De még mondhatnám a Rurouni Kenshin OVA1-et is! Metropolis, Szomszédom Totoro és még miegymás is egész jó.
Bemutatók
itt találsz leírásokat is, és így akár ezek alapján is eldöntheted a neked tetszöt... :) -
#514 mondjatok mar jo animeket amiket meg lehet nezni ug yhogy meg egyet se lattam -
#513 Figyi.
Nekem megvan úgy ahogy van (death&rebirth nélkül). csak az a baj, hogy nincs még DVD íróm. de vmikor lesz lehetöségem majd DVD-t írni. akkor majd szólok, és ha még akkor is kell, akkor csupán a DVD-k és a postakölcség árráért kiíratom neked. (azaz plusz külcséget neked nem jelent) ^_^ -
#512 Huh..ez meredek lesz:
Nincs meg valakinek a NGE szőröstül bőröstül, aki kiírná nekem DVD(k)-re?Az árakat meg megbeszéljük. -
#511 Most néztem meg a Cowboy Bebop végét.... megint és megint és megint.... MÉg mindig az egyik kedvencem a befejezése.... -
#510 És ne feledd a Great Teacher Onizuka-t (GTO) sem! :)
Egy review. És egy idézet a főhősről:
Onizuka is the coolest character ever. He’s funny, vulgar, heroic, perverted, determined, desperate, and caring all at once.
Asszem nem kell többet mondanom. ;) -
#509 Hihetetlen hogy még Magic: The Gathering képregényt is találtam... -
#508 mint kb. az összes többi... :D
kiv. a szerelö csaj (idióta szemüveggel) és a Dita! :) -
#507 Ja csak szegényke leszbikus:DDDDDD -
#506 naná! :) bár Jura sem rossz suna... ;) -
#505 Kedvet kaptam hozzá... Assze megnézem mégegyszer....
Dita tündéri egy csajszika:))) -
#504 Asszem standard 21-es porton nyomja meg explorerrel is be lehet menni. -
#503 de köcce az ftp-t...az a baj hogy melóból nyomom a netet és nem igazán enged letölteni se dc-ről, se ftp-ről... -
#502 szerintem a kérdés elég egyértelmű volt, attól, hogy elírtam a mangát..... -
#501 Animation=Anime=Japán razfilm
Manga=Japán képregény
szal manga film nincs, és anime képregény... :) -
#500 á, még csak 3 részt láttam... :) de már megtetszett nagyon! :) fura az egész, hogy a nök és a férfiak külön élnek + szinte külön faj! :) kiváncsi vagyok, hogy majd mit hoznak ki belöle... :) -
#499 2 sorozat + egy movie van mindet leszedted? -
#498 jah, a Vandread után jön a SlayerS! :) -
#497 ez a VanDread kurva jó! :D
asszem megvan 1 másik kedvenc! :) -
#496 ftp://usteam.uw.hu
acc anonymus
másrészt anime képregény=MANGA -
#495 Nem tudtok olyan helyet ahol anime képregények vanak fennt?
Mert torrenteket találtam csak iszonyú lassan jött le mind eddig... -
#494 Slayers nagyon ott van:DDDD Golden Boy-t anno MTV-n néztem tetszett ott is:) Tenchi-t nézni az istenért nem tudott még rávenni senki:)) Onizuka-t meg nem ismerem:) -
#493 Én még a Vandread-et nem láttam, csak az Taidouhen OVA-t(az úgy szar, ahogy van), úgyhogy arról nem nyilatkozom. De:
Tenchi Muyo! OVA
Ez elég jó, még a Jubei-chan-nál is jobb. Ja és most nézem a Slayers sorozatokat, valamint a Great Teacher Onizuka-t, ezek is fenomenálisak. Erről jut eszembe még a Golden Boy is. Ezeket mind megnézheted. Az utóbbi kettőben töménytelen mennyiségű fan service-zel találkozhatsz. :D
Ejj, egyszer már meg kell néznem ezt az NGE-t is ... -
#492 mégmegnézek belöle 3 részt, ha akkor sem nyeri el a tetszésem, akkor Vandread jön! :) -
#491 Ha a Jubei Chan-t túl nagy ökörségnek tartod nézd meg a Vandread-et:) Nekem jobban tetszett:) -
#490 lejött 1 Jubei-chan rész... hát elég idióta, de jókat lehet rajta röhögni... :D
viszont ez a Lovely Eye-Patch sztem túlzás benne... :P -
Erröl a sorozatról csak annyit mondanék, hogy talán azért is lett a kedvencem, mert a történet föhösei (Ikari Shinji) 1 bizonyos szemszögböl olyanok, mint én. Éppen ezért 1 kicsit magamének is gondolom az egész sorozatot. Az egész légkör, kapcsolatok, helyzetek, gondolatok sok helyen nagyon elgondolkodtattak engem. Sokkal jobban, mint mondjuk a GITS, vagy az Animatrix. Az End of Evangelion pedig egyszerüen meghatott, és a végé a filmnek annyira megindító volt, hogy azt mondtam magamnak, hogy most komoly és szomorú történetet nem is akarok látni 1 ideig(ezért is kértem vicces animek címét)!
Az End of Eva elején lévö jeleneten pedig meglepödtem. A sorozatban is volt szexualitás, de az, hogy 1 komában fekvö Asuka-ra kiverje Shinji? "Kicsit" meglepett...
Ez az egész NGE 1 olyan egészt alkot bennem, amit más nem tudott elérni. Aki ezt a darabot nem látta eddig, azonnal pótolja be! Kötelezö darab mindenkinek!