72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    feledékeny vagy! 1szer már kérdezted, és 1szer már válaszoltam is! :) de itt van még 1x! ;)

[email protected]
  • CSOCSO
    az eyes on me-n anno majdnem bogtem:))))
    no mindegy.. meglestem a Memories c. filmet..haaat erdekes...
    emberek..valaki megadna megenn az ustem eseknek az emiljuket ahova irhatok nekik ?
  • Rigley
    Az nekem is NAGYON tetszett, pont azután néztem meg, miután befejeztem az NGE-t. Ügyesen össze lett vágva, és a zene is jó
  • CSOCSO
    nagyon jok: final fantasy cuccosok :
    gravity of love, eyes on me, meg hasonlok
  • CSOCSO
    befejeztem az GITS SAC elso reszet.. marmint tobb honap utan vegre meglestem az utcso reszt is.. ami ennyi ido utan kicsit zavaros volt.. de mindenesetre... tini korom egyik legszeretettebb sorozata marad!...
    a masodik sorozat elso reszet mar meglestem az dog volt.. az kezo zene nagyon tetszik..de az elsoe azert jobb volt.. orultem hogy visszajottek a tachikomaek... csak kar hogy ma rnem gurulnak.... nagy kar.. no mindegy.. cool az egesz.. a masodik felirata pedig szar:( marmint hibaz zip van felteve az animevilagra:(
  • Bucser
    Én most szedek le másik tízet megnézem milyenek kedvenc animeimből vannak =Trigun MAcross Plus MAcross Zero Evangelion Ninja Scroll és Record of Lodoss War
  • Bucser
    Vagy nézd meg az Nge- bohemian rhapsody-t annyira jól össze van vágva......
  • Lacc
    Thnx, megnézem ezeket. Stílusban nemtetszett egyébként, már láttam egy jót, a Love Hina - Life's gonna suck-ot! :)
  • Bucser
    A click-Click-Boom-ot lehet újrakeverem a jóminőségű Trigunokból....
  • Bucser
    Minőségben nem tetszett vagy stílusában???

A Gundam Wings-ből készült Free doors Down nagyon jó lett IMO ÉS a Saliva-tól a ClickClick ez Trigunra épül:) Jahh és van még egy Trigger happy de azon röhögtem rengeteget...
  • Seth
    Evangelion-End Of All Hope---nekem k**vára tetszik
  • Lacc
    Tudtok ajánlani valami jó AMV-t? Mert amiket eddig leszedtem nem voltak valami jók :(
  • Bucser
    Én meg nem szeretem annyira Myazakit
  • Sadun Tryst
    már megvan VHS-en... :)
  • Davidus
    Nyomás DVDExtrát venni !!!!
  • Sadun Tryst
    ja kérdezni akartam... :) a kérdőjel úgytűnik lemaradt vhogy... :)
    és THX!
  • Seth
    Ezt most kérdezted?????
    Ha igen : most már jó
  • Sadun Tryst
    na, jó már az USTEAM? sajnos én ezt nem tudom megnézni... :(
  • Sadun Tryst
    thx! :) asszem töltöm is le azonnal a kodeket! :)
  • via_mala
    Na nekem pont a film tett be, nem is a CGI, azzal semmi bajom nincs. Úgyhogy ne bánd, hogy nem tudtad megnézni az OVA-t. (Az OVA állítólag az első sorozat zanzásított változata.)
    Az .MKV kiterjesztés a Matroska formátumot takarja (hasonló az OGM-hez, csak a sub-okban + fícsöröket is tud). Innen tudsz, hozzá kódeket leszedni: Matroska.org
  • Sadun Tryst
    a Vandread-ban az emberben csak 1 kis ellenállás lehet... a nem kézzel rajzol undorító külső animációk (űrcsaták), de ha az feloldódik, akkor lazán megy a napi 5-6 rész... :) én 4 vagy 5 nap alatt kivégeztem mind 2 szezont... :) csak sajnos a filmet nem tudtam megnézni, mert mkv formátumban volt... :(
  • via_mala
    Dehogynem, csak nem kötjük egymás orrára. De ha már válaszoltam, akkor válaszolok rendesen:
    Slayers Next(26): a 22. résznél tartok, kezd rendesen felpörögni, a kezdeti agyalágyult ökörködések után itt már jóval csavarosabb, és brutálisabb fordulatok jönnek.
    Great Teacher Onizuka(43): 30. résznél tartok, és még mindig eszméletlenül jól elszórakoztat. Jó példa erre, hogy tegnap este azt terveztem, hogy megnézek 1 részt belőle, azután jöhet a Slayers, meg a Vandread, de aztán végül megnéztem 4 részt (aztán jött a Slayers, meg a Vandread ;). Fanservice hegyek!
    Vandread - Season 1 (13): kezdeti ellenállásom kezd lassan feloldódni a kellemes kis történet hatására. Szívzűrök, helyes karakterek. Jelenleg a 7. résznél tartok benne.
  • Bucser
    OKés köszi az infot:)
  • Seth
    A usteam oldalán kint a hír hogy gondok vannak a serverrel,
    majd talán holnap jó lesz
  • bazsi123
    jah, a dvdfutarnal a gitsd is r1-es, jeee. ki vagyok segítve vele :-) de azért köszi!!
  • Bucser
    NEm akkor azt írná, hoagy too many users.. Ez kifejezetten a hibás belépés kódja.. Mind1 este újra megpróbálom...

Bazsi eredetiben Ghost in the shell kapható dvdfutarnal, Viszont Ninja Scroll-t eddig csak R1-esben láttam... Pedig japán is kettes régió...
  • bazsi123
    halihó!

régóta keresem a ninja scroll és a ghost in the shell dvd-ket. nincs meg vkinek?
  • Sadun Tryst
    úgy tűnik túl sokan vannak fent (valszeg 530 a limitje a szervernek), és most nem tudnak többen fellépni... máma úgytűnik csúcsforgalom van, vagy vmi tényleg megváltozott...
  • Bucser
    Nálam is ez van usteam forumján nem láttam semmi kiírást...
  • Rigley
    köszi a segítséget a Lain-hez !

Most viszont nem tudok belépni az usteam ftp-re... "login incorrect" azt mondja... Valami megváltozott ?
  • Bucser
    NA mi a helyzet? Senki nem nézett meg semmit máig?:)
  • Sadun Tryst
    nekem meg tele lett a faszom a chello nettel... az áprilisi letöltésem limitjét már át is léptem... :( már vagy 7 napja... :( azt hiszem váltani fogok ADSL-re... ott legalább korlátlan a letöltés, ami nekem a lehetö legkedvezöbb! :)
  • Bucser
    Megnéztem a Gundam Seed-et s nagyon bejött... a Végére már sírni lett volna kedvem... Annyira tragikus a vége.. Annyira jó War anime... egyszerűen szép... Nézzétek meg nyugodtan...
  • Davidus
    Mondjuk már az egyes CD óta nyomhatnám mert itt ugye nincs install:P
  • Davidus
    Nekem már csak az uccsó CD kell belőle és nekikezdek.
  • Davidus
    FFIX PS emuval?:P
  • Seth
    Letöltöttem már, de nem működik....
  • Bucser
    Knights of Xenthar!!!!!!! Őrült régi még amolyan Zelda feelinges cucc:)) Még 286-oson nyomtam:)) Kapard elő valami abandonwareből:)) Én imádtam:))
  • Seth
    A VI-ot végényomtam egy párszor, V nem tetszik annyira.
    Valami más? ( de ne emu-s legyen--mondjuk tudom hogy PC-re nincs sok jap. RPG ,de hátha elkerülte a figyelmemet-Grandia 2 is megvolt már)
  • Davidus
    Ez király de Magyar felirat nincs hozzá?:)