72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    mivel usteamot nem tok elerni..valaki tud valami modrol hogyan tudok animekhoz jutni?? esetleg van valakinek egy t3 as haverja?
    leszedhetne az usteamrol a cuccokat amik nekem kene en meg 300k/s el tudnam lehuzni rola.. tehat szerintem.. max 1 nap alatt lejonn egy fullos sorozatnyi anime.. vagy esetlegh van valami masik ftp hely? ahol legalabb a . hack fentvan meg az eva?? vagy valami mas coolos feliratos anime
  • CSOCSO
    szerintem az eva utan a .hack//SIGN ek kezdek neki. marha van a 26 resznek felirata
  • CSOCSO
    nah mar 9. ig jutottam de itt elakadtam a letoltesben..remelem majd a csako akirol eddig szedtem az hamar visszatalal!... amugy oke.. meglestem a GITS SAC elso sorozatat.. most ezt.. de van meg valami nagyon uberkiraly sorozat?
    mert amugy eddig senki nem mondta hogy ez NGE ennyire zsir.. szal kijelentem.. hogy MINDENKINEK KOTELEZO AZ NGE!!! mert uberfasza! remelem mindenki megertette:))))(aki eddig nem tudta:)
  • Sadun Tryst
    ja és az NGE hatás már az aláírásomon is kijött!
    bazze! nem tudok szabadulni a feelingtől... :)
  • Sadun Tryst
    usteam-en fent van! hentai részlegen keresd... :)
    vagy ha a vágott kell, ami 45 perces, akkor ide leszel szíves fáradni, ahol csak 1 gyors regosztráción kell átesned, majd mehet a letöltés... :)
  • cenobite
    A Kite című remekművet keresem, nem tud valaki lelőhelyet? Usteam-en nincs fent... :(
  • Sadun Tryst
    megnéztem az End of Evangelion - In the End AMV-t, és azt kell, hogy mondjam nagyon jó lett! :) igaz itt-ott van értelmetlenség, de úgy összeségében nagyon jó! ajánlom mindenkinek! ;)
  • Sadun Tryst
    nem vagyok mazochista megnyugtathatlak, de... de nagyon szeretem az End of Eva témáját. minden ami benne van, minden kis képkocka mond valamit. meg 1 kicsit hasonultam a főhőssel is, így kicsit magaménak érzem az egész NGE-t... és úgy hiszem DVD-n is megveszem majd a filmet, vagy mindent amit eddig kiadtak hozzá! ha kell japánból hozatom majd angol felirattal, de kell nekem ez a sorozat és film! :)
  • Bucser
    Akkor te mazochista vagy:)) Én is szeretem, de nincs gyomrom többször megnézni:) Pláne nem egyedül... Grave of the fireflies is az egyik legmeghatóbb és legszebb anime még sincs kedvem újra és újra megnézni... Nem akarok depressziós lenni....
  • Sadun Tryst
    én minden nap újra és újra megnézem az End of Evangelion-t... :P
    egyzserűen nem tudok betelleni az élménnyel és a gondolatokkal, amit ez az anime nyújt! most is az End of Evangelion zenét hallgatom (amikor Asuka az ellen a csomo S2-es ellen harcol) ! :)
  • Davidus
    Én nem merem ujra megnézni mert megint szarul lennék:)
  • Davidus
    Ha végig akarod nézni akkor a sorozat vége felé vegyél be valami gyógyszert depresszió ellen:P
  • Rigley
    A többi is tetszeni fog ! :)
  • CSOCSO
    NGE elso 7 reszet meg is lestem:) ideig nagyon bejott!!!
  • CSOCSO
    LOL:) tovabbneztem a filmet es azonnal megmutattak hogy mi tortent:) lol..szal a lenyeg hogy rohadtul tetszik a sorozat:) mar lejott 7 resz:)
  • CSOCSO
    nahjolvan valamit nem ertek.. neki kezdtem a NGE nek.. elsot meglestem oke.. masodikban meg csak annyi volt hogy az angyal dongoli a 001 es gepet.. aztan ki is nyirja. majd vagas es a gyerek az agyban ebred bekotozve..erre meg ebben a reszben tobb utalast is tesznek hogy az angyalt megoltek.... hat en nem vagom mikor hol mert en nem lattam semmit..tuti hogy a masodikat lesem mert a felirat is illik ra.. a masodik resz felirata..szal tuti jo reszt nezem de akkor se vagom..amugymeg eddig rohadtul tetszett szal le fogom szedni az egeszet!
  • Bucser
    Spoiler-

A Második nagyon nagy rész:))
    A másodikban az a lényeg, hogy elszabadul egy biológiai fegyver... Az elején főhösünk bevesz egy fájdalomcsillapítót:) erről meg kiderül, hogy egy vegyületet tartalmazó kapszula melynek során az ember olyan gázokat fejleszt amibe mások belehalnak:)) És a végén a bizottság előtt kibújik a szkafanderből az ürge és mindenki meghal:DDDDDAnnyira gáz az ilyen és az ipse végig nem érti, hogy miért hullanak körülötte azemberek:)
  • CSOCSO
    azhem azt.. de beleneztem a masodikba is.. amikor kipusztul mindenki mert budi van:) vagy valami hasonlo..csak nincs felirat es igy csak felig ertem..
  • Bucser
    A Magnetic rose-t??? Szerintem elég jó azis:)) Bár kicsit elborult.. Mondjuk én szeretem az összeset..
  • CSOCSO
    a movie-t de annak is ket resze van vagy valami hasonlo..decsak az elsohoz van felirat.. mikor az urben maszkalnak es SOS jelet kapnak...
  • Bucser
    Memories-ből melyiket láttad????
  • CSOCSO
    koszike...!:)
  • Sadun Tryst
    feledékeny vagy! 1szer már kérdezted, és 1szer már válaszoltam is! :) de itt van még 1x! ;)

[email protected]
  • CSOCSO
    az eyes on me-n anno majdnem bogtem:))))
    no mindegy.. meglestem a Memories c. filmet..haaat erdekes...
    emberek..valaki megadna megenn az ustem eseknek az emiljuket ahova irhatok nekik ?
  • Rigley
    Az nekem is NAGYON tetszett, pont azután néztem meg, miután befejeztem az NGE-t. Ügyesen össze lett vágva, és a zene is jó
  • CSOCSO
    nagyon jok: final fantasy cuccosok :
    gravity of love, eyes on me, meg hasonlok
  • CSOCSO
    befejeztem az GITS SAC elso reszet.. marmint tobb honap utan vegre meglestem az utcso reszt is.. ami ennyi ido utan kicsit zavaros volt.. de mindenesetre... tini korom egyik legszeretettebb sorozata marad!...
    a masodik sorozat elso reszet mar meglestem az dog volt.. az kezo zene nagyon tetszik..de az elsoe azert jobb volt.. orultem hogy visszajottek a tachikomaek... csak kar hogy ma rnem gurulnak.... nagy kar.. no mindegy.. cool az egesz.. a masodik felirata pedig szar:( marmint hibaz zip van felteve az animevilagra:(
  • Bucser
    Én most szedek le másik tízet megnézem milyenek kedvenc animeimből vannak =Trigun MAcross Plus MAcross Zero Evangelion Ninja Scroll és Record of Lodoss War
  • Bucser
    Vagy nézd meg az Nge- bohemian rhapsody-t annyira jól össze van vágva......
  • Lacc
    Thnx, megnézem ezeket. Stílusban nemtetszett egyébként, már láttam egy jót, a Love Hina - Life's gonna suck-ot! :)
  • Bucser
    A click-Click-Boom-ot lehet újrakeverem a jóminőségű Trigunokból....
  • Bucser
    Minőségben nem tetszett vagy stílusában???

A Gundam Wings-ből készült Free doors Down nagyon jó lett IMO ÉS a Saliva-tól a ClickClick ez Trigunra épül:) Jahh és van még egy Trigger happy de azon röhögtem rengeteget...
  • Seth
    Evangelion-End Of All Hope---nekem k**vára tetszik
  • Lacc
    Tudtok ajánlani valami jó AMV-t? Mert amiket eddig leszedtem nem voltak valami jók :(
  • Bucser
    Én meg nem szeretem annyira Myazakit
  • Sadun Tryst
    már megvan VHS-en... :)
  • Davidus
    Nyomás DVDExtrát venni !!!!
  • Sadun Tryst
    ja kérdezni akartam... :) a kérdőjel úgytűnik lemaradt vhogy... :)
    és THX!
  • Seth
    Ezt most kérdezted?????
    Ha igen : most már jó
  • Sadun Tryst
    na, jó már az USTEAM? sajnos én ezt nem tudom megnézni... :(