72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    nah...az NGE bol mar egy csomo lejott... mar csak 6-7 hianyzik.. csak sajna nem sorba jott le.. igy nincs meg a 13.14.16.17.19.22.25
    a tobbi megvan...
    lain bol meglestem az elsot.. meg nem mondanek semmit.. eddig smemi olyan hogy tetszedjen..lejott par resz..belelesek de ha szarok inkabb a berserket eroltetem majd..
  • CSOCSO
    ehhez komoly csak 7 reszhez van felirat??????:(((((((
  • CSOCSO
    ha tudnek usteamozni menne mint a karikacsapas.. de igy marad a lassu DC:(((((((((
    vegulis en se lestem meg keves filmet.. de az ilyen dragon ball okat tuti nem fogom meglesni... tv ben lattam es attol a belem kifordult:) de ez a sajat okossagom..szal ettol meg masnak lehet hogy uberzsir.. de szinte nem is neveznem animenak..
  • Sadun Tryst
    én radler, csoki, chips, vmi süti, oszt mehet az 5 rész... ez 2 és fél órás elfoglaltság... és nekem talán okosabb is 5 részekként nézni az anime-kat, mert ha lent lenne az összes, akkor képes lennék, és 1 nap alatt kivégezném az egészet... :)
  • Bucser
    Én szeretek rá bekészülni:)) Ropi kola pattogatott kukorica ágyban ülve fekve mikor milyen állapotban vagyok:)) JA és mielőtt az egész lejönne bele sem kezdek:)
  • Sadun Tryst
    ahogy tölöttem le őket, nézeztem őket... :) hazaértem a suliból kapásból 5 rész, majd amennyi estére lejött... :)
  • via_mala
    Ez nem más mint a Haibane Renmei!
    Ugyanannak a ABe Yoshitoshi -nak az agyszüleménye, mint a Serial Experimens Lain, ami egyet jelent: itt bizony el leszel gondolkodtatva!
    Sürgősen nézd meg őket!

És akkor a többit is egy-egy szóban:
    Spriggan: nagyon gyengusz akciófilm, felejtős
    .hack//SIGN: nagyon vontatott, de azért jó
    Silent Möbius: nekem 5 rész után még mindig nem az igazi
    Berserk: alapmű! (+ manga)
  • Davidus
    Bazz nem láttad a Berserket? De jó neked:P Kéne valami tabletta amivel ki lehetne törölni a filmeket az agyból. Egymás után 10x néznám meg a Berserket:P
  • Bucser
    Nekem NGE-hez csak 2 kellett:)))) (No alvás Rulez) HA szereted a sötét hangulatot akkor nézd meg a Jin-Roh-t.... Eszement dúrva... Wolf Brigade, ha amúgy nem találnád...
  • Sadun Tryst
    ja és ez durván december óta jött össze... :)
    pl. a NGE 26 részét 4 nap alatt végeztem ki kábé... :)
    azt hiszem anime fanatic vagyok...:)
  • Rigley
    Én most nézem a Lain-t. Érdekes..., de azért nem hiszem, hogy a kedvencem lesz.
  • Sadun Tryst
    Én eddig ezeket láttam:

Akira
    Ghost in the Shell
    Neon Genesis Evangelion
    End of Evangelion
    Rurouni Kenshin TV
    Rurouni Kenshin OVA1
    Rurouni Kenshin OVA2
    My neighbor Totoro
    Spirited away
    Berserk TV
    Escaflowne
    Dallos (ez nagy szar volt)
    KITE
    Blood
    Ninja Scroll
    Wondeful days (ez elég átlagos volt, de a grafika eddigi legszebb amit láttam)
    Whisper of the Hearth
    Battle Angel Alita
    Metropolis (ma nézem meg videoról, szinkronizálva! HBO...)
    Avalon
    Laputa - Castle in the Sky
    Only yesterday
    Jubei Chan 1. rész (az idiótasága miatt nem bírtam a 2. részbe belenézni :D )
    VanDread TV Season 1
    VanDread TV Season 2
    Tenchi Muyo 1-5. rész (mihelyt lesz megint letöltésem, folytatom)
    Dragon Ball
    Dragon Ball Z
    Dragon Ball Films

dióhéjban eddig ennyit láttam... :)
  • CSOCSO
    Spriggan

akcio movie. ha tudjatok szedjetek le allitolag jo filmecske
  • CSOCSO
    es ezeket szeretnem meglesni:
    NGE 9-26.resz
    .hack//sign full
    Silent Möbius full
    Serial Experiments Lain full
    Berserk full
  • CSOCSO
    hm.. KITE... nem is tudom de szerintem en ezt mar lattam:)))
    no mindegy.. azert en is eleg sok animet lattam mar idaig...
    megprobalom osszefoglalni:
    Akira
    GITS
    Jin Roh
    Metropolis
    Spirited away
    Memories
    Battle Angel Alita
    Grave of the Fireflies
    Princess Mononoke
    Whisper of the Heart
    Ninja Scroll
    Sin, the movie
    Blood the last vampire
    Wonderful Days

sorozatok:
    GITS SAC elso sorozat 1-26 ig
    GITS SAC masodik sorozat (felirat hianyaban az eddigi 6 bol 1)
    NGE bol 9 ig de mar itt van a 10-11 is szal mindjart allok neki:)

azhem ennyi. lehet valamit kihagytam. .meg nagyon ismeros a szomszedom totoro, meg a nausicaa de lehet hogy nem lattam oket.. nemtom...
  • CSOCSO
    Grey Wing Federation
    ezt is erdekes lehet!:)
  • CSOCSO
    Serial Experiments Lain
    ez is erdekes lehet
  • CSOCSO
    berserk?
  • CSOCSO
    mivel usteamot nem tok elerni..valaki tud valami modrol hogyan tudok animekhoz jutni?? esetleg van valakinek egy t3 as haverja?
    leszedhetne az usteamrol a cuccokat amik nekem kene en meg 300k/s el tudnam lehuzni rola.. tehat szerintem.. max 1 nap alatt lejonn egy fullos sorozatnyi anime.. vagy esetlegh van valami masik ftp hely? ahol legalabb a . hack fentvan meg az eva?? vagy valami mas coolos feliratos anime
  • CSOCSO
    szerintem az eva utan a .hack//SIGN ek kezdek neki. marha van a 26 resznek felirata
  • CSOCSO
    nah mar 9. ig jutottam de itt elakadtam a letoltesben..remelem majd a csako akirol eddig szedtem az hamar visszatalal!... amugy oke.. meglestem a GITS SAC elso sorozatat.. most ezt.. de van meg valami nagyon uberkiraly sorozat?
    mert amugy eddig senki nem mondta hogy ez NGE ennyire zsir.. szal kijelentem.. hogy MINDENKINEK KOTELEZO AZ NGE!!! mert uberfasza! remelem mindenki megertette:))))(aki eddig nem tudta:)
  • Sadun Tryst
    ja és az NGE hatás már az aláírásomon is kijött!
    bazze! nem tudok szabadulni a feelingtől... :)
  • Sadun Tryst
    usteam-en fent van! hentai részlegen keresd... :)
    vagy ha a vágott kell, ami 45 perces, akkor ide leszel szíves fáradni, ahol csak 1 gyors regosztráción kell átesned, majd mehet a letöltés... :)
  • cenobite
    A Kite című remekművet keresem, nem tud valaki lelőhelyet? Usteam-en nincs fent... :(
  • Sadun Tryst
    megnéztem az End of Evangelion - In the End AMV-t, és azt kell, hogy mondjam nagyon jó lett! :) igaz itt-ott van értelmetlenség, de úgy összeségében nagyon jó! ajánlom mindenkinek! ;)
  • Sadun Tryst
    nem vagyok mazochista megnyugtathatlak, de... de nagyon szeretem az End of Eva témáját. minden ami benne van, minden kis képkocka mond valamit. meg 1 kicsit hasonultam a főhőssel is, így kicsit magaménak érzem az egész NGE-t... és úgy hiszem DVD-n is megveszem majd a filmet, vagy mindent amit eddig kiadtak hozzá! ha kell japánból hozatom majd angol felirattal, de kell nekem ez a sorozat és film! :)
  • Bucser
    Akkor te mazochista vagy:)) Én is szeretem, de nincs gyomrom többször megnézni:) Pláne nem egyedül... Grave of the fireflies is az egyik legmeghatóbb és legszebb anime még sincs kedvem újra és újra megnézni... Nem akarok depressziós lenni....
  • Sadun Tryst
    én minden nap újra és újra megnézem az End of Evangelion-t... :P
    egyzserűen nem tudok betelleni az élménnyel és a gondolatokkal, amit ez az anime nyújt! most is az End of Evangelion zenét hallgatom (amikor Asuka az ellen a csomo S2-es ellen harcol) ! :)
  • Davidus
    Én nem merem ujra megnézni mert megint szarul lennék:)
  • Davidus
    Ha végig akarod nézni akkor a sorozat vége felé vegyél be valami gyógyszert depresszió ellen:P
  • Rigley
    A többi is tetszeni fog ! :)
  • CSOCSO
    NGE elso 7 reszet meg is lestem:) ideig nagyon bejott!!!
  • CSOCSO
    LOL:) tovabbneztem a filmet es azonnal megmutattak hogy mi tortent:) lol..szal a lenyeg hogy rohadtul tetszik a sorozat:) mar lejott 7 resz:)
  • CSOCSO
    nahjolvan valamit nem ertek.. neki kezdtem a NGE nek.. elsot meglestem oke.. masodikban meg csak annyi volt hogy az angyal dongoli a 001 es gepet.. aztan ki is nyirja. majd vagas es a gyerek az agyban ebred bekotozve..erre meg ebben a reszben tobb utalast is tesznek hogy az angyalt megoltek.... hat en nem vagom mikor hol mert en nem lattam semmit..tuti hogy a masodikat lesem mert a felirat is illik ra.. a masodik resz felirata..szal tuti jo reszt nezem de akkor se vagom..amugymeg eddig rohadtul tetszett szal le fogom szedni az egeszet!
  • Bucser
    Spoiler-

A Második nagyon nagy rész:))
    A másodikban az a lényeg, hogy elszabadul egy biológiai fegyver... Az elején főhösünk bevesz egy fájdalomcsillapítót:) erről meg kiderül, hogy egy vegyületet tartalmazó kapszula melynek során az ember olyan gázokat fejleszt amibe mások belehalnak:)) És a végén a bizottság előtt kibújik a szkafanderből az ürge és mindenki meghal:DDDDDAnnyira gáz az ilyen és az ipse végig nem érti, hogy miért hullanak körülötte azemberek:)
  • CSOCSO
    azhem azt.. de beleneztem a masodikba is.. amikor kipusztul mindenki mert budi van:) vagy valami hasonlo..csak nincs felirat es igy csak felig ertem..
  • Bucser
    A Magnetic rose-t??? Szerintem elég jó azis:)) Bár kicsit elborult.. Mondjuk én szeretem az összeset..
  • CSOCSO
    a movie-t de annak is ket resze van vagy valami hasonlo..decsak az elsohoz van felirat.. mikor az urben maszkalnak es SOS jelet kapnak...
  • Bucser
    Memories-ből melyiket láttad????
  • CSOCSO
    koszike...!:)