72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#648 ja és nekem a Chihiro volt az első anime mit láttam (na jó nem, előtte Trans Formes mániás voltam és vagyok! :D ), majd a pár egyestés film (köztük az Akira is), aztán jött az 1. OVA, ami Kenshin volt, amit sajnos az OVA2 követett... :( szart se értettem belőle... :D főleg azt nem ha egyszer vkit nyakonbasznak karddal, az miért nem esik ketté! :D persze miután láttam az 1. sorozat részét, rögötn tiszta lett... :) és aztán úgy 86. részig megnéztem a sorozatot és már az OVA2 is full tiszta! :) KENSHIN RULLA! :) -
#647 kiválló lesz akkor az angol... :) -
#646 2 hónap lett volna csak... :) én 9 rész kivételével mind láttam, mert azok hibásak a USTEAM-en, legalábbis nekem mindig úgy jöttek le... :(
de KENSHIN RULEZ, nemde? :)))) -
Gábor #645 Magyar felirat? Viccelsz? Ez nyugatabbra készült, és ott sem gyakori sztem. Angol felirat tuti van. Ezen kívül beszél fr,sp,ang,jap,németül is talán -
Gábor #644 Nem te basztál ki velem, mikor ajánlottad a Ruroni Kenshint? :))
Meg kellett rendeljem,mert 95 rész letöltésébe beleőszültem volna chelloval :)
KENSHIN RULEZ
@Csocso: csak most fedezted fel az NGE világát? Szegény, mit hagytál eddig ki....nekem az első volt. -
#643 nekem annyit lazán megér... :)
magyar felirat van hozzá? -
#642 KaZaa.
beírtam, hogy Neon Genesis Evangelion, meg End of Evangelion, oszt vmi 10 számot le is hozott... :) amit eddig letöltöttem, mind nagyon kir! -
Gábor #641 Dvdn NAGYON sokba kerül. 40e huf, ha jól emléxem. -
#640 aham! :)
még nem tölöttem le, mert én is a vágotatt láttam... :)
végülis szeretem a hentai filmeket is, de vhogy nagyon sok gusztustalan, ezért csak az igényeseket szeretem (egyszer sikerült letöltenem egy shemale-es videót :D )... címeket meg nem nagyon tudok... hentaiba meg leginkább játék kéne... nem tudtok 1et? -
Gábor #639 HOnnan szerezted be a zenéjét? -
#638 Jaaaaa:P Nincs külön mappája csak oda van dobva:) THX -
#637 Kite_uncut.avi
hentai főkönyvtárban csak kint van. ^^ -
#636 Én nem találom a hentai részlegben. Olyan hogy KITE tuti nincs. Az animevilagos verziót már láttam de megnéznám a vágatlant is. -
#635 ^_^ -
#634 thx! :) megnézem azonnal! :) -
#633 Lain! Az egyik kedvencem. "Kicsit" elborult, de nagyon nagyon jó anime! Ajánlom... -
#632 Hahhh! Nagyon köszönöm! Hentai részleget nem nagyon nézem. ^_^ -
#631 Eddig nem találkoztam olyan avival amivel nem birkozott volna meg mivel a windows codecjeit használja ezért kicsi és szerintem egész jó ki avi.. le tudja szedni és hozzá tud tenni wav-ot... Szerintem tökéletes erre a feladatra -
#630 Asszem Veedub vagyis Virtual DUb megcsinalja.. Én pl azzal lopok képeket animekből... -
#629 Kérdés:
Szeretnék pár AMV-t csinálni, de nincs hozzá programom. Anyagom már van (Berserk, NGE, End of Eva), és ötleteim meg jó zenéim is... :) Szal ha vki tud valamilyen jó videóvágó és összeillesztő progit, ami még könnyen kezelhető, lécci össza meg velem, mert nagyon akarok 1 ilyen videót csinálni! :)
THX minden segítséget! ;) -
#628 Lain unalmasan és vontatottan indul.. Ahogy ébred felfele a kislány úgy lesz egyre pörgősebb. Berserk-et mindenféleképpen nézd meg:)) Jahh ha USteam-et meg tudod oldani, akkor érdees zsozso-tól kérned egy high speed accot.. akkor nem kell a 60 K/seccel bénáznod hanem 500-al jöhet szálonként... -
#627 dragon ball-okat én is csak tv-ben láttam... :) a simát még magyarul, a Z-t pedig németül néztem végig! :DDDD
jó móka volt, de még 1x nem szenvedném végig a sok pofázást és unalmas harcokat... :) -
#626 nah...az NGE bol mar egy csomo lejott... mar csak 6-7 hianyzik.. csak sajna nem sorba jott le.. igy nincs meg a 13.14.16.17.19.22.25
a tobbi megvan...
lain bol meglestem az elsot.. meg nem mondanek semmit.. eddig smemi olyan hogy tetszedjen..lejott par resz..belelesek de ha szarok inkabb a berserket eroltetem majd.. -
#625 ehhez komoly csak 7 reszhez van felirat??????:((((((( -
#624 ha tudnek usteamozni menne mint a karikacsapas.. de igy marad a lassu DC:(((((((((
vegulis en se lestem meg keves filmet.. de az ilyen dragon ball okat tuti nem fogom meglesni... tv ben lattam es attol a belem kifordult:) de ez a sajat okossagom..szal ettol meg masnak lehet hogy uberzsir.. de szinte nem is neveznem animenak.. -
#623 én radler, csoki, chips, vmi süti, oszt mehet az 5 rész... ez 2 és fél órás elfoglaltság... és nekem talán okosabb is 5 részekként nézni az anime-kat, mert ha lent lenne az összes, akkor képes lennék, és 1 nap alatt kivégezném az egészet... :) -
#622 Én szeretek rá bekészülni:)) Ropi kola pattogatott kukorica ágyban ülve fekve mikor milyen állapotban vagyok:)) JA és mielőtt az egész lejönne bele sem kezdek:) -
#621 ahogy tölöttem le őket, nézeztem őket... :) hazaértem a suliból kapásból 5 rész, majd amennyi estére lejött... :) -
#620 Ez nem más mint a Haibane Renmei!
Ugyanannak a ABe Yoshitoshi -nak az agyszüleménye, mint a Serial Experimens Lain, ami egyet jelent: itt bizony el leszel gondolkodtatva!
Sürgősen nézd meg őket!
És akkor a többit is egy-egy szóban:
Spriggan: nagyon gyengusz akciófilm, felejtős
.hack//SIGN: nagyon vontatott, de azért jó
Silent Möbius: nekem 5 rész után még mindig nem az igazi
Berserk: alapmű! (+ manga) -
#619 Bazz nem láttad a Berserket? De jó neked:P Kéne valami tabletta amivel ki lehetne törölni a filmeket az agyból. Egymás után 10x néznám meg a Berserket:P -
#618 Nekem NGE-hez csak 2 kellett:)))) (No alvás Rulez) HA szereted a sötét hangulatot akkor nézd meg a Jin-Roh-t.... Eszement dúrva... Wolf Brigade, ha amúgy nem találnád... -
#617 ja és ez durván december óta jött össze... :)
pl. a NGE 26 részét 4 nap alatt végeztem ki kábé... :)
azt hiszem anime fanatic vagyok...:) -
#616 Én most nézem a Lain-t. Érdekes..., de azért nem hiszem, hogy a kedvencem lesz. -
#615 Én eddig ezeket láttam:
Akira
Ghost in the Shell
Neon Genesis Evangelion
End of Evangelion
Rurouni Kenshin TV
Rurouni Kenshin OVA1
Rurouni Kenshin OVA2
My neighbor Totoro
Spirited away
Berserk TV
Escaflowne
Dallos (ez nagy szar volt)
KITE
Blood
Ninja Scroll
Wondeful days (ez elég átlagos volt, de a grafika eddigi legszebb amit láttam)
Whisper of the Hearth
Battle Angel Alita
Metropolis (ma nézem meg videoról, szinkronizálva! HBO...)
Avalon
Laputa - Castle in the Sky
Only yesterday
Jubei Chan 1. rész (az idiótasága miatt nem bírtam a 2. részbe belenézni :D )
VanDread TV Season 1
VanDread TV Season 2
Tenchi Muyo 1-5. rész (mihelyt lesz megint letöltésem, folytatom)
Dragon Ball
Dragon Ball Z
Dragon Ball Films
dióhéjban eddig ennyit láttam... :) -
#614 Spriggan
akcio movie. ha tudjatok szedjetek le allitolag jo filmecske -
#613 es ezeket szeretnem meglesni:
NGE 9-26.resz
.hack//sign full
Silent Möbius full
Serial Experiments Lain full
Berserk full -
#612 hm.. KITE... nem is tudom de szerintem en ezt mar lattam:)))
no mindegy.. azert en is eleg sok animet lattam mar idaig...
megprobalom osszefoglalni:
Akira
GITS
Jin Roh
Metropolis
Spirited away
Memories
Battle Angel Alita
Grave of the Fireflies
Princess Mononoke
Whisper of the Heart
Ninja Scroll
Sin, the movie
Blood the last vampire
Wonderful Days
sorozatok:
GITS SAC elso sorozat 1-26 ig
GITS SAC masodik sorozat (felirat hianyaban az eddigi 6 bol 1)
NGE bol 9 ig de mar itt van a 10-11 is szal mindjart allok neki:)
azhem ennyi. lehet valamit kihagytam. .meg nagyon ismeros a szomszedom totoro, meg a nausicaa de lehet hogy nem lattam oket.. nemtom... -
#611 Grey Wing Federation
ezt is erdekes lehet!:) -
#610 Serial Experiments Lain
ez is erdekes lehet -
#609 berserk?