72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    ez most tuti?? tenyleg a 24. resz utan lessem az end of evangeliont? utanna lessem meg a 25.26. at???
    miert ha nem lesem meg az end et akkor szarabb vagy szomorubb a befejezes?:)))
  • Bucser
    Jó NGE nézést.... Ha valami ikarival kapcsolatos happy endre számítassz akkor meg is lepődsz és mire felfogod a végét már bőgni sem lessz affinitásod... egyszerűen csak sokkol majd:)) Jahh és a 24. rész után nézd meg az end of evat:)) Én a 25 26 rész meg sm nézném magában:))
  • CSOCSO
    oks
  • CSOCSO
    NGE..18 resznel tartok.. ez a resz nagyon erdekes volt..
    amikor ikari kolok teljes erejebol ordit az nagyon kemeny:)) gecc szerintem bogni fogok ha ennek nem happy and lesz a vege!!!! EZ TUTI!!:)) tovabb se merem nezni:(

node ne mondjatok semmit hogy mi lesza a vege mert gyilkolok!!! es fikarcnyit se aruljatok el!!! SENKI!:) mentem vissza
  • Davidus
    Már tudom miért volt a Hentai könyvtérban a Kite :D
  • Davidus
    Death and Rebirth-et nyugodtan kihagyhatod.
  • Sadun Tryst
    én azt meg se néztem... :P
  • CSOCSO
    LEJOTT az egesz NGE.. igaz nem a remastered de ez is jo teljesen.. csak a death and rebirthez sincs felirat:(((((((((((((
  • Sadun Tryst
    hűű! télleg! ráncigálom is le az egészet kemény 6k-val (kibaszott últöltés)! ^^
  • Sadun Tryst
    jó szórakozást! :)
  • Sadun Tryst
    ja, az az utolsó 9 rész engem is nagyon érdekel... dehát most nincs 40e forintom, hogy megvegyem... :P
    majd ősszel, de akkor az NGE-vel együtt! :)
  • Davidus
    Na közben lejött a Kite is mentem nézni:P
  • Davidus
    Csak 700mb :P
  • Davidus
    NGE zene :)
  • Gábor
    Nem láttál kilenc részt belőle? Én felakasztanám magamat, ha így lenne. De így inkább megrendeltem.
  • CSOCSO
    mar leirtad egyszer:))
    en mar a 13. resznel tartok.. elvileg 2-3 ora es itt a 14. is...15. mar megvan 16. itt lesz 30 perc mulva.. szal ma megint leshetek par reszt:) meg a lain-t a 7. reszig...
  • CSOCSO
    mar csak 2 resz hianyzik a 13 bol es itt is van az egesz.. amugy annyit mondanek ra hogy erdekes... de nem egy huu anime. .de remelem majd lesz belole valami.. megcsak a 4. nel tartok. annyi bajom viszont van hogy csak a 7. reszig talaltam feliratot.. neked nincs veletlen?
  • CSOCSO
    sajnos nemtom megoldani az usteam FTP-t:( nemtom hogy oldjam meg.. hungarian FTP proxy kene az meg nemigazan van... vagy olyan haver kene aki t3 as vagy t1 es.. o leszedi ami nekem kell en meg leszedem rola.. de ezert fizetni nem nagyon tudnek... :(
  • Sadun Tryst
    ja és nekem a Chihiro volt az első anime mit láttam (na jó nem, előtte Trans Formes mániás voltam és vagyok! :D ), majd a pár egyestés film (köztük az Akira is), aztán jött az 1. OVA, ami Kenshin volt, amit sajnos az OVA2 követett... :( szart se értettem belőle... :D főleg azt nem ha egyszer vkit nyakonbasznak karddal, az miért nem esik ketté! :D persze miután láttam az 1. sorozat részét, rögötn tiszta lett... :) és aztán úgy 86. részig megnéztem a sorozatot és már az OVA2 is full tiszta! :) KENSHIN RULLA! :)
  • Sadun Tryst
    kiválló lesz akkor az angol... :)
  • Sadun Tryst
    2 hónap lett volna csak... :) én 9 rész kivételével mind láttam, mert azok hibásak a USTEAM-en, legalábbis nekem mindig úgy jöttek le... :(

de KENSHIN RULEZ, nemde? :))))
  • Gábor
    Magyar felirat? Viccelsz? Ez nyugatabbra készült, és ott sem gyakori sztem. Angol felirat tuti van. Ezen kívül beszél fr,sp,ang,jap,németül is talán
  • Gábor
    Nem te basztál ki velem, mikor ajánlottad a Ruroni Kenshint? :))
    Meg kellett rendeljem,mert 95 rész letöltésébe beleőszültem volna chelloval :)
    KENSHIN RULEZ
    @Csocso: csak most fedezted fel az NGE világát? Szegény, mit hagytál eddig ki....nekem az első volt.
  • Sadun Tryst
    nekem annyit lazán megér... :)
    magyar felirat van hozzá?
  • Sadun Tryst
    KaZaa.
    beírtam, hogy Neon Genesis Evangelion, meg End of Evangelion, oszt vmi 10 számot le is hozott... :) amit eddig letöltöttem, mind nagyon kir!
  • Gábor
    Dvdn NAGYON sokba kerül. 40e huf, ha jól emléxem.
  • Sadun Tryst
    aham! :)
    még nem tölöttem le, mert én is a vágotatt láttam... :)
    végülis szeretem a hentai filmeket is, de vhogy nagyon sok gusztustalan, ezért csak az igényeseket szeretem (egyszer sikerült letöltenem egy shemale-es videót :D )... címeket meg nem nagyon tudok... hentaiba meg leginkább játék kéne... nem tudtok 1et?
  • Gábor
    HOnnan szerezted be a zenéjét?
  • Davidus
    Jaaaaa:P Nincs külön mappája csak oda van dobva:) THX
  • Sadun Tryst
    Kite_uncut.avi

hentai főkönyvtárban csak kint van. ^^
  • Davidus
    Én nem találom a hentai részlegben. Olyan hogy KITE tuti nincs. Az animevilagos verziót már láttam de megnéznám a vágatlant is.
  • Sadun Tryst
    ^_^
  • Sadun Tryst
    thx! :) megnézem azonnal! :)
  • cenobite
    Lain! Az egyik kedvencem. "Kicsit" elborult, de nagyon nagyon jó anime! Ajánlom...
  • cenobite
    Hahhh! Nagyon köszönöm! Hentai részleget nem nagyon nézem. ^_^
  • Bucser
    Eddig nem találkoztam olyan avival amivel nem birkozott volna meg mivel a windows codecjeit használja ezért kicsi és szerintem egész jó ki avi.. le tudja szedni és hozzá tud tenni wav-ot... Szerintem tökéletes erre a feladatra
  • Bucser
    Asszem Veedub vagyis Virtual DUb megcsinalja.. Én pl azzal lopok képeket animekből...
  • Sadun Tryst
    Kérdés:

Szeretnék pár AMV-t csinálni, de nincs hozzá programom. Anyagom már van (Berserk, NGE, End of Eva), és ötleteim meg jó zenéim is... :) Szal ha vki tud valamilyen jó videóvágó és összeillesztő progit, ami még könnyen kezelhető, lécci össza meg velem, mert nagyon akarok 1 ilyen videót csinálni! :)
    THX minden segítséget! ;)
  • Bucser
    Lain unalmasan és vontatottan indul.. Ahogy ébred felfele a kislány úgy lesz egyre pörgősebb. Berserk-et mindenféleképpen nézd meg:)) Jahh ha USteam-et meg tudod oldani, akkor érdees zsozso-tól kérned egy high speed accot.. akkor nem kell a 60 K/seccel bénáznod hanem 500-al jöhet szálonként...
  • Sadun Tryst
    dragon ball-okat én is csak tv-ben láttam... :) a simát még magyarul, a Z-t pedig németül néztem végig! :DDDD
    jó móka volt, de még 1x nem szenvedném végig a sok pofázást és unalmas harcokat... :)