72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Használj MAcromedia Dreamweaver-t vagy Flash-t nagyon könnyen elsajátitható és fasza kis weblapokat lehet vele összerakni.

Cikkírásba szívesen segítek.
  • Sadun Tryst
    Lenne 1 kérdésem:

Indítani próbálok egy anime-rovatot a GameStar újság CD/DVD mellékletén. Csak sajnos egy nagyon szomorú tényre kellett rádöbbenem, hogy nem tudok normális weblapot készíteni. Sőt mi több, semmilyet...
    Ezért keresek olyan egyéneket, akik szívesen vállalnák ezt a betyár feladatot, és lennének velem társszerkesztők. Szal ha vkit érdekel, akkor válaszoljon akár itt helyben, akár privátban. THX! ;)
  • CSOCSO
    szekrol..na
  • CSOCSO
    sleepwalker - face to face
    szedje le minden anime kedvelo!! en majdnem leestem az asztalrol mikor meghallottam!!!!!
    trance a zene... nemsok helyen talalhato meg.. talan dc++ trance hubok..
  • Bucser
    Nekem bejött csak kicsit lassúcska a drága.. nézd meg nem-e tiltó listán van az IP-d...
  • Sadun Tryst
    még mindig ugyan az
  • Zsoltee_a_bator
    hi

nem tudjatok, usteam megszunt mar? vagy csak mas cimen elerheto?
  • Sadun Tryst
    én most a Love Hinta-t nézem (22. rész) és durva jó! :) akkorák derülök rajta, hogy az nemigaz! :) ez előtt a Tenchi Muyo-t néztem, és az is nagyon über! ajánlom mind2t mindenkinek! ;)
  • via_mala
    A Witch Hunter Robin-ban a 20. résznél tartok, és bár nem túl szövevényes a cselekmény, én azért reménykedem egy csavaros fordulatban.

A Silent möbius-ról egyenlőre visszavonom negatív véleményemet, mert a 9-10. részre már egészen érdekes lett.

És a végére egy ajánló azoknak, akik nem tudják, hogy melyik animét kezdjék el: Animage Awards (olvasói szavazatok alapján)
    Favorite Anime Series
    01. Full Metal Alchemist
    02. Mobile Suit Gundam SEED
    03. Get Backers
    ...
  • Gnome
    jah adult-swimen mar le is nyomtak....tenyleg hangulatos anime csak az utolso reszhez nemvolt szerencsem mert bolondok napjara az elso reszt adtak le "atfirkalva":P
  • Sadun Tryst
    animeVilág-on voltam, USTEAM-et nem látogatom, hardwired pedig csak letöltés szempontjából érdekes számomra...
    és az anime társadalom tényleg pici. csak általában akikről tudni azoknak van net. szóval tulajdonképpen a fórumokon ismertekre, még 1 bő 1000-1300 főt rászámolunk, és ennyi...
    ennél többen nem vagyunk... ami viszont tényleg nem sok...
  • via_mala
    Tényleg nem kötözködésképpen, de voltál már az USTeam, AnimeVilág és a Hardwired fórumokon? Hát én nem mondanám, hogy olyan kicsi a honi anime társadalom, max. szervezetlen ...
    Más:
    Most a Witch Hunter Robin-t nézem (11/26). Elég hangulatos sorozat, az animáció viszont csak közepes.
    A történet arról szól, hogy van egy szervezet, akik begyűjtik a paranormális képességekkel rendelkező egyéneket (witch), hogy miért az még nem tisztázódott, de talán a génállományukat akarják megfejteni. A csapat tagjai is rendelkeznek mindenféle extra képességel, pl. a főszereplő Robin (csaj) amolyan tűzgyújtó, mint a Stephen King regényben a kislány.
    Volt már valakinek szerencséje ehhez a sorozathoz?
  • Sadun Tryst
    hát látod... ha már ilyen kicsi az anime társadalom, akkor már tartsunk össze... ;)
  • Gábor
    Mindig flashgetet használok,igaz csak egy szálon töltök!
  • Gábor
    Vazz...Mindenképpen köszönöm,hogy gondoltál rám! :)
  • Sadun Tryst
    OVA1: elmondja, hogy hogyan lett a keresztalakú vágás Kenshin arcán. nagyon szomorú és véres film. 4 részből áll, ás nagyon jól megvan rajzolva! :)

Sorozat: sokkal erősebb vonalakat, és színeket használnak benne, és a hősök arca is kicsit másabb.p.. itt már Kenshin-ről tökéletesen meg lehet mondani, hogy férfi! :D (az OVA1-ben az első 5 percen ezen filoztam)

OVA2: ugyan olyan szép, mint az OVA1, és ugyan olyan szép. csak itt arról szól, hogy hogyan hal meg Kenshin, mint beteg férfi, Kaoru-val együtt... nagyon szép ez az anime, és ebben szinte csak visszaemlékezés van. szóval ehhez kell látni a sorozatot is, hogy értsük... :)
  • Sadun Tryst
    Kenshin: OVA1, sorozat, majd OVA2
  • Bucser
    Én most egy ideje nem szedtem semmit (Ojvé ZH-k) Mit kezdjek el??? Valami ritkaságot mondjatok... Ami jó is és még nem láttam... Kenshin milyen sorrendben jöhet???
  • Sadun Tryst
    nem használok semmilyen letöltőprogik... de most pl. jó a szerver... :)
  • CSOCSO
    nekem mindig kapcsolodasi hiba van:)))
  • Gnome
    lehet hogy letiltottak...meny el a forumba es ellenoriztesd az IP cimed..(asszem va negy lista amiben megnezheted)...gondolom tobb szalon akartal kapcsolotni vagy flashgetet hasznaltal etc...

CSa`
  • Sadun Tryst
    bazze... akkor csak nálam van gáz... most se megy még mindig... "Kapcsolathívási hiba" van nálam... :( esetleg nem tudná vki megmondani, hogy mi a gáz?
  • Seth
    Nálam megy...többször is néztem a héten,mindíg jó volt
  • Sadun Tryst
    USTEAM megy nektek? az utóbbi 1 hétben mindig csak időszakosan jön be... pl. most se jó... :(
  • Sadun Tryst
    nem az a baj, hogy nem jó az időzítés, hanem az, hogy eddig nem volt... :)
    ja és a remastered 7 giga... :)
  • CSOCSO
    miert nem jo hozza az ami fentvan az animevilagon? mert ami nekem van ahhoz mindig hozza kellett igazitanom azt ami az animevilagon van.lehet hogy neked is csak igazitani kene.. amugy hany giga a remastered??10?
  • Sadun Tryst
    vki NGE Remastered-hez tudna magyar feliratot? mostmá' magyarul is végigkéne néznem a sorozatot... :D
  • Sadun Tryst
    szombaton lesz DVD írom... szal úgy tűnik csak eddig kellett volna várnod... :)
  • Bucser
    Sajna nem tudok segíteni.. Nekem csak az van meg ami rá van égetve a filmre de az is angol... Gondolom Magyar feliratra gondoltál:))
  • Jagi
    Srácok, a Gundam Wing Endless Waltz -SE - hez kéne nekem felirat(HUN), nincs ötletetek, hogy honnan,szedjem le?
  • CSOCSO
    akkor mindketten:)) es szerintem akkor ezt csak itt lehet fogni...
  • Gnome
    en jelenleg USaban vagyok:P...bar lehet hogy eubol lehet fogni muholddal...mondjuk csak az a baj hogy a jobb animek csak nagyonkesson kezdodnek el rajta...es gyakran okozott 1-2 ora PM lefekveseket ez az ado:)
  • Davidus
    Aki még nem látta a Hellsinget az kezdheti tölteni mert már van az usteamről letölthető verzóhoz felirat. Mind a 13 részhez!
  • Sadun Tryst
    tudom... pl. 1 elit helyen 1 liter likőr 4000 dollár... :D és még beszélgető partnert is lehet kérni az ital mellé plusz pénért! :D
  • CSOCSO
    hja.. van valami netes gamez...mindenki szereti.. es az egyik kolok nem tud kijonni.. de rajon hogy kulonleges kepessege(i) van(nak) van valami hasonlo.. majd le akarom szedni a netrol...
  • CSOCSO
    dede adult swim.. te hol vagy>>> vagy az adult swim megy eu ban is????
  • CSOCSO
    ne csak ettol ajulj el..vilag legdragabb helye..szal nemcsak a kave lesz draga!...
  • Gnome
    Ahh meg hallot vki a .hack//COM rol?...nah az ment meg ezen az adon asszem szombatonkent...az egy eszmeletlen jo anime jo zenevel csak az a baj hogy alig ertettem belole vmit mert a kozepetol kezdtem el nezni
  • Gnome
    Nem veletlenul az Adult Swim?:P...most vettem eszre hogy ittisvan....asszem ment rajta regebben a witchunter Robin vagy vmi ilyesmi azis erdekesvolt...
  • Sadun Tryst
    tom! :) sok idióta reklám van... de már felkészültem mindenből... tudtad pl., hogy Tokyo-ban 1 átlagos helyen 1 kávé 10 dollár? nem semmi...