72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • QuippeR
    ja. már vagy három napja töltöm a negyedik részt...
  • Seth
    Most megint nem megy....SHIT
  • QuippeR
    most megy a usteam.

a get backers-t töltöm. nem tudjátok véletlenül, hogy mi a különbség az (a-e) és (ishin) végűek között? én a feliratra gyanakszom (anime empire feliratosokat töltöttem eddig).
  • CSOCSO
    veszek neki egy nagy vioncsit csak oldja meg hogy innen is tudjam hasznalni az ftp -t:)
  • Sadun Tryst
    1 hónap 500 ft SMS nem lenne rossz... többet viszont nem hinném, hogy tudnék rá áldozni... vagy NAGYON max. 800 ft-t... túl magasak a telószámláim... :(
  • Seth
    Semmi :(
    Egyébként azt vettem észre hogy az anime könyvtárban az összes film létrehozás átuma 2004.06.04(5?) volt, tehát át lettek pakolva . Talán karbantartási munka miatt áll a cucc.
    Ja és az oldalon volt egy cikk, hogy az üzemeltető srácnak kezd fogyni a tartaléka, tehát egy kis támogatást kéne adni, mert az lesz a vége hogy megszűnik...vagy fizetős lesz :(
  • Sadun Tryst
    na, valakinél vmi javulás USTEAM felé? mer nálam még mindig nem jó...
  • Sadun Tryst
    olvastam, hogy nagyon zavaros az egész, de már a poén miatt is megfogom nézni. mert amilyen az animáció, hát az nagyon FUN... :)
  • Bucser
    A furi kuri nagyon zavaros sokkal nehezebben emészhető mint az NGE... Volt szerencsém 16 évesen látni... Megfogott a fantasztikus animáció, de nagyon nehezen érthető az egész story.... Olyan mint egy tudathasadásos álom... Kb a a Füves haverok álmodhatnak ilyet ha beszívnak....
  • Sadun Tryst
    láttam 1 AMV-t belőle, aztán most nagyon rá vagyok kattanva... :) de legdurvább az egészben az, hogy a Gainax csinálta ezt is... :)
  • CSOCSO
    faszom.. en is akarok ustemaet:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((picsaba man....
  • Bucser
    Furi-Kuri nagyon elborult film.... Bár a kis robogó a csajszival rulez:)
  • Sadun Tryst
    pics... remélem estére már jó lesz, mert a Tenchi Muyo! első 5 részét és az FLCL-t le akarom tölteni! ^_^
  • Bucser
    Nálam sem megy valszeg UW "karbantartás" van:)

Tőrlik a sokxar warezoldalt:)
  • Sadun Tryst
    hm...
    talán estére már jó lesz...
  • Seth
    Nálam se müxik.
    Rosszat sejtek...
  • Sadun Tryst
    most tényleg baj van... már az usteam.uw.hu sem jön be... mindenkinél oké van, csak nálam van szarozás megint?! :(
  • Sadun Tryst
    már tárgytalan. a tűzfalam a ludas... :)
  • Sadun Tryst
    Kérdés:
    Működik mindenkinél az FTP? nálam még bejön addig, hogy kéri a jelszót, majd betöltné a listát, oszt időtúllépés, és semmilyen szart nem hoz be... :(
  • Seth
    Első dolgom volt hogy megnézzem a banlistát. Háát.....nem voltam rajta
  • NormalisEmber
    azt kiirta ki = azt irta ki :))
  • NormalisEmber
    Én meg mindig félek amikor ilyen történik , hogy valamit rosszul csinálok és felkerülök a banlistára.(tegnap a total commander azt kiirta ki hogy maximum number of clients(2) already connected)
  • Seth
    Már nekem is megy ....én 2 óráig nem tudtam felmenni
  • NormalisEmber
    Én már reggel óta töltök le folyamatosan.
    Ezidáig 1X dobott csak ki vagy 20perce, de rá 5perccel már ment is.
  • Seth
    Hejj...nálatok megy a usteam ftp
    Nálam most nem müxik
    próbálja ki vki
  • Bucser
    Raidelve vannak a vinyók már az USTEAMEN így nincsennek számozott anime mappák...
  • CSOCSO
    oksika..csak arra voltam kivancsi hogy hanyas anime mappaban.. e shogy NGE vagy EVA vagy milyen nevu mappaban van..de mar remelem megtalalta z illeto! koszi mindenkinek!
  • Sadun Tryst
    anime/neon genesis evangelion/neon genesis evangelion (original)/tv series
  • Bucser
    Berserknek vagy a feléhez vagy az egészhez van magyar felirat ugyanabban a könyvtárban ahol a film van. NGE 2 verzióban is fennt van.
    berserk 25 részes a félreértések elkerülése végett:) NGE 26 + Death&Rebirth+ End Of EVA ezek külön könyvtárban. Bár minden könyvtár utal a tartalomra. Elérés belép USteaqmre az illető Uténa Anime és onnan megkersi mit akar.. Nem egy nagy Wasistdas...
  • CSOCSO
    felirattal?
  • CSOCSO
    mint mondottam baromira nemtom mert nemtok felmenni a szerverre es olyannak kell megaszondanom hogy hol van a dolog aki rohadtul nem ert hozza... szoval koszonom:))) megha ilyen egyszeru is:)
  • Gábor
    Berserk 26 epizódos, és legutóbb még fent volt.
  • Seth
    Anime---->Neon Genesis Evangelion ( jé ilyen egyszerű? :)
    Megvan a régi és a remastered is. (felirat is van-mondjuk nem próbáltam)
  • CSOCSO
    ahoy!!! de reg irtatok ide.. de remelem akad olyan aki a kovetkezendo par oraban segiteni tud... szoval...
    valaki meg tudna nekem potnosan mondani hogy hol van az usteamon az NGE???
    nemtom melyik verzio van fent.. teljesen jo a sima kisebb meretu resze4k.. nem fontos a remastered...
    csak annyit mondjatok meg hogy melyik mappaban melyin neven van... van e ott felirat vagy van a feliratok.hu-n?...

masik.. berserk fentvan??? hany resz kb hany giga? felirat van hozza??? ennek is johet az elerei utja:) koszonom!!

(ui:sajna en nemtok felmenni az usteamre...)
  • Bucser
    Sorozatot érdemesebb előbb, hogy megtudd a szereplők hátterét.... A Filmben sok az Utalás....
  • via_mala
    Független a kettő. Én spec. a movie-t láttam előbb.
  • Sadun Tryst
    ez jó kérdés, én is ezt akarom most letölteni... :)
  • Rigley
    A Cowboy Bebop sorozatot vagy a filmet érdemes előbb megnézni ?
    --
  • CSOCSO
    leszedtetek mar a sleepwalkert??? nagy hioba tkovettek el ha nem!! GITS roxx!!!
  • Sadun Tryst
    a cikkírással nekem semmi gondom... csak a dizáj ami gázos. de nagyon... de ha majd nem bírom 1edül az írást, feltétlen szólok! ;)