72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#808 Kérdés:
Működik mindenkinél az FTP? nálam még bejön addig, hogy kéri a jelszót, majd betöltné a listát, oszt időtúllépés, és semmilyen szart nem hoz be... :(
-
#807 Első dolgom volt hogy megnézzem a banlistát. Háát.....nem voltam rajta -
NormalisEmber #806 azt kiirta ki = azt irta ki :)) -
NormalisEmber #805 Én meg mindig félek amikor ilyen történik , hogy valamit rosszul csinálok és felkerülök a banlistára.(tegnap a total commander azt kiirta ki hogy maximum number of clients(2) already connected) -
#804 Már nekem is megy ....én 2 óráig nem tudtam felmenni -
NormalisEmber #803 Én már reggel óta töltök le folyamatosan.
Ezidáig 1X dobott csak ki vagy 20perce, de rá 5perccel már ment is. -
#802 Hejj...nálatok megy a usteam ftp
Nálam most nem müxik
próbálja ki vki -
#801 Raidelve vannak a vinyók már az USTEAMEN így nincsennek számozott anime mappák... -
#800 oksika..csak arra voltam kivancsi hogy hanyas anime mappaban.. e shogy NGE vagy EVA vagy milyen nevu mappaban van..de mar remelem megtalalta z illeto! koszi mindenkinek! -
#799 anime/neon genesis evangelion/neon genesis evangelion (original)/tv series -
#798 Berserknek vagy a feléhez vagy az egészhez van magyar felirat ugyanabban a könyvtárban ahol a film van. NGE 2 verzióban is fennt van.
berserk 25 részes a félreértések elkerülése végett:) NGE 26 + Death&Rebirth+ End Of EVA ezek külön könyvtárban. Bár minden könyvtár utal a tartalomra. Elérés belép USteaqmre az illető Uténa Anime és onnan megkersi mit akar.. Nem egy nagy Wasistdas... -
#797 felirattal? -
#796 mint mondottam baromira nemtom mert nemtok felmenni a szerverre es olyannak kell megaszondanom hogy hol van a dolog aki rohadtul nem ert hozza... szoval koszonom:))) megha ilyen egyszeru is:) -
Gábor #795 Berserk 26 epizódos, és legutóbb még fent volt. -
#794 Anime---->Neon Genesis Evangelion ( jé ilyen egyszerű? :)
Megvan a régi és a remastered is. (felirat is van-mondjuk nem próbáltam) -
#793 ahoy!!! de reg irtatok ide.. de remelem akad olyan aki a kovetkezendo par oraban segiteni tud... szoval...
valaki meg tudna nekem potnosan mondani hogy hol van az usteamon az NGE???
nemtom melyik verzio van fent.. teljesen jo a sima kisebb meretu resze4k.. nem fontos a remastered...
csak annyit mondjatok meg hogy melyik mappaban melyin neven van... van e ott felirat vagy van a feliratok.hu-n?...
masik.. berserk fentvan??? hany resz kb hany giga? felirat van hozza??? ennek is johet az elerei utja:) koszonom!!
(ui:sajna en nemtok felmenni az usteamre...)
-
#792 Sorozatot érdemesebb előbb, hogy megtudd a szereplők hátterét.... A Filmben sok az Utalás.... -
#791 Független a kettő. Én spec. a movie-t láttam előbb. -
#790 ez jó kérdés, én is ezt akarom most letölteni... :) -
#789 A Cowboy Bebop sorozatot vagy a filmet érdemes előbb megnézni ?
-- -
#788 leszedtetek mar a sleepwalkert??? nagy hioba tkovettek el ha nem!! GITS roxx!!! -
#787 a cikkírással nekem semmi gondom... csak a dizáj ami gázos. de nagyon... de ha majd nem bírom 1edül az írást, feltétlen szólok! ;) -
#786 Használj MAcromedia Dreamweaver-t vagy Flash-t nagyon könnyen elsajátitható és fasza kis weblapokat lehet vele összerakni.
Cikkírásba szívesen segítek. -
#785 Lenne 1 kérdésem:
Indítani próbálok egy anime-rovatot a GameStar újság CD/DVD mellékletén. Csak sajnos egy nagyon szomorú tényre kellett rádöbbenem, hogy nem tudok normális weblapot készíteni. Sőt mi több, semmilyet...
Ezért keresek olyan egyéneket, akik szívesen vállalnák ezt a betyár feladatot, és lennének velem társszerkesztők. Szal ha vkit érdekel, akkor válaszoljon akár itt helyben, akár privátban. THX! ;) -
#784 szekrol..na -
#783 sleepwalker - face to face
szedje le minden anime kedvelo!! en majdnem leestem az asztalrol mikor meghallottam!!!!!
trance a zene... nemsok helyen talalhato meg.. talan dc++ trance hubok.. -
#782 Nekem bejött csak kicsit lassúcska a drága.. nézd meg nem-e tiltó listán van az IP-d... -
#781 még mindig ugyan az -
Zsoltee_a_bator #780 hi
nem tudjatok, usteam megszunt mar? vagy csak mas cimen elerheto? -
#779 én most a Love Hinta-t nézem (22. rész) és durva jó! :) akkorák derülök rajta, hogy az nemigaz! :) ez előtt a Tenchi Muyo-t néztem, és az is nagyon über! ajánlom mind2t mindenkinek! ;) -
#778 A Witch Hunter Robin-ban a 20. résznél tartok, és bár nem túl szövevényes a cselekmény, én azért reménykedem egy csavaros fordulatban.
A Silent möbius-ról egyenlőre visszavonom negatív véleményemet, mert a 9-10. részre már egészen érdekes lett.
És a végére egy ajánló azoknak, akik nem tudják, hogy melyik animét kezdjék el: Animage Awards (olvasói szavazatok alapján)
Favorite Anime Series
01. Full Metal Alchemist
02. Mobile Suit Gundam SEED
03. Get Backers
... -
#777 jah adult-swimen mar le is nyomtak....tenyleg hangulatos anime csak az utolso reszhez nemvolt szerencsem mert bolondok napjara az elso reszt adtak le "atfirkalva":P -
#776 animeVilág-on voltam, USTEAM-et nem látogatom, hardwired pedig csak letöltés szempontjából érdekes számomra...
és az anime társadalom tényleg pici. csak általában akikről tudni azoknak van net. szóval tulajdonképpen a fórumokon ismertekre, még 1 bő 1000-1300 főt rászámolunk, és ennyi...
ennél többen nem vagyunk... ami viszont tényleg nem sok... -
#775 Tényleg nem kötözködésképpen, de voltál már az USTeam, AnimeVilág és a Hardwired fórumokon? Hát én nem mondanám, hogy olyan kicsi a honi anime társadalom, max. szervezetlen ...
Más:
Most a Witch Hunter Robin-t nézem (11/26). Elég hangulatos sorozat, az animáció viszont csak közepes.
A történet arról szól, hogy van egy szervezet, akik begyűjtik a paranormális képességekkel rendelkező egyéneket (witch), hogy miért az még nem tisztázódott, de talán a génállományukat akarják megfejteni. A csapat tagjai is rendelkeznek mindenféle extra képességel, pl. a főszereplő Robin (csaj) amolyan tűzgyújtó, mint a Stephen King regényben a kislány.
Volt már valakinek szerencséje ehhez a sorozathoz? -
#774 hát látod... ha már ilyen kicsi az anime társadalom, akkor már tartsunk össze... ;) -
Gábor #773 Mindig flashgetet használok,igaz csak egy szálon töltök! -
Gábor #772 Vazz...Mindenképpen köszönöm,hogy gondoltál rám! :) -
#771 OVA1: elmondja, hogy hogyan lett a keresztalakú vágás Kenshin arcán. nagyon szomorú és véres film. 4 részből áll, ás nagyon jól megvan rajzolva! :)
Sorozat: sokkal erősebb vonalakat, és színeket használnak benne, és a hősök arca is kicsit másabb.p.. itt már Kenshin-ről tökéletesen meg lehet mondani, hogy férfi! :D (az OVA1-ben az első 5 percen ezen filoztam)
OVA2: ugyan olyan szép, mint az OVA1, és ugyan olyan szép. csak itt arról szól, hogy hogyan hal meg Kenshin, mint beteg férfi, Kaoru-val együtt... nagyon szép ez az anime, és ebben szinte csak visszaemlékezés van. szóval ehhez kell látni a sorozatot is, hogy értsük... :) -
#770 Kenshin: OVA1, sorozat, majd OVA2 -
#769 Én most egy ideje nem szedtem semmit (Ojvé ZH-k) Mit kezdjek el??? Valami ritkaságot mondjatok... Ami jó is és még nem láttam... Kenshin milyen sorrendben jöhet???