72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hellsinghez van felirat mert akkor azt is letepkedem majd! -
koszonooom!!!!
[email protected] -
pap? melyik? -
Szerintem a pap a legnagyobb arc az egész sorozatban. Főleg a hanga überel:P -
én meg Hellsing 10. résznél vagyok. eddig nagyon bejöttek a harcok, meg a karakterek. incognito fegyvere nagyon kemény! :D
ja és azt tudtátok, h Alucard neve anagramma (igaz említi, de szerintem nem tulajdonítanak neki nagy dolgot), visszafele Dracula... :)
Victora elég aranyos ahhoz képest vámpír, nagyon bejött mikor bekattant, és gyilkolta puszta kézzel a ghoulokat. :)
kiváncsi vagyok mi jön ki az egészből ebben az utolsó 3 részben, mert még 2 ellenfelet nem intéztek el... :) -
de van. ha akarod elküldöm mailben... :) -
nah haver segit. holnapr az egesz FLCL meglesz... fogadjunk nincs hozza felirat:(((((((((((((((((
nah akkor kernek seegitseget!!!! olyan aki nagyjabol vagja mit lattam mar.. az irjon olyat ami jo es van felirat!! koszike!!! -
nahh nembirtam magammal es leszedtem a GITS SAC opening theme-jet...halgassa meg mindenki:))..ilyen intro zenet japan animenel meg nemhallottam:PP -
most találtam remélem még nem volt -
kenshinben 3 széria van.
de sajnos az nem jut eszebe... :(
1. wandering samurai
2. legedns of kyoto
3. ???
szal ilyen sorrendbe nézd.
thx az oldalt :) -
masodik sorozatnak is jo a zeneje:)
(sac) -
Uhh nah most neztem meg a Ghost in the shell Stand Alone Complex - et..(a sorozat nem a film)
Hat nekem nagyon tetszett..folleg az intro zeneje...azon nagyon meglepodtem:PP...oroszul angolul es latinul enekelt benne a no:P...eloszor hirtelen aszittem orosz verziot szedtem le de megnyugodtam hogy japan volt...mindenesetre erdekes volt:P
Meg most neztem hogy lehet Kenshin DVDket letolteni..asszem az a neve hogy the legend of Kyoto es Wandering samurai....elkeztem letolteni oket de vagy 10-11 DVD van szal bele fog tellni vagy ket hetbe is:(....
.hack//sign kiraly zene erdekes tortenet (szamomra erdhetetlen fordulatok)
Hellsing hat alapmu ha tudsz angolul akkor itt egy kiraly site ami eleg erdekesen de elmondja hogy mirol szol:P -
Azt max meg lehetne oldani, hogy átFXP-zed egy másik magyar FTP-re ahova tudsz csatlakozni és utánna te tudod szedni a saját FTP-dről... -
ugy nez ki talaltam egy csakot aki fel tud nekem animeket tolteni egy ftp re.. !!!!jihhaaa. csak arra leszek kivancsi mennyire lassan tud feltenni vmit az ftp re.. ki kene talalni hogyan lehet kozvetlen csatlakozni ftp-n keresztul az usteamra.. vagy vaalmi... -
hack -
hellsing vagy hack///sign -
en az elso harom reszt lattam.. engem erdekelne..csak kajne felirat.. poenkodas baromira nem volt benne.. amugy az elso 3 resz jo volt -
UP!
meseljetek nekem a Hellsing-rol, most azt akarom letolteni. allitolag egyik alapmu, szal nekem sem maradhat ki. :)
aztan jon a hack//sign. arrol is meselhetnetek, h milyen. (vicces, vagy inkabb harcos?) -
Cat #1368 http://www.midaregami.net/weblog/archives/images/japan-hierarchy.jpg -
Cat #1367 ja, később bonyolodik a történet -
Az még nagyon az eleje... -
En meg az elejen vagyok, (6.resz), de mit kene erteni rajta? Marmint vagom a jellemeket, de eddig nagyon hattermondanivaloja nincs. Vagy csak nem vettem eszre? -
hmm ma 3x nézem meg az X 1999 The Movie-t de remélem mostmár tiszta lesz minden :D -
jo oldal a szanalmas neha jo dolgokat raknak fel..de azert volt olyan mikor leterdeltem volna a film elott.. egy gyerekkorombeli meset raktak fel... hat.. MINDENKIT meginditott a cuccos!:) -
a zene szerintem is illett a filmhez.
a szanalmas.hu-nak pedig nem véletlenül az a címe... hanem mert szánalmas is az az oldal... -
ja kellemes egy darab volt a film... szanalmas.hu-n meg elkedtek fikazni a zenejet.. nemtom szerintem nagyon jo volt a zeneje mikor motoroztak,,, -
a wonderful days tényleg nagyon szép anime (főleg, h az első koreai alkotás), de sajnos a történet és a mozgalmasság nem az igazi (az utazós részes reklámokként mennek, és még véletlenül sem hosszúak).
evangelion:
usteam.uw.hu -
Mentol #1359 Én tegnap láttam a Wonderful Days című alkotást, és teljesen odaszegeződtem a fotelhez. Gyönyörű, lebilincselő, csak még lehetne egy-két része.
Az Evangelion sorozatot honnan lehetne leszedni? -
Nah. Végignéztem az Abenobashi Mahou Shotengai-t. Ez is 1 GAiNAX mű. A sorozat nagyon király, hatalmasakat röhögtem a poén részeken! Viszont a komoly részekből a végén semmit sem értettem. Na jó, a 90%-át megértettem. De a legeslegvége viszont teljesen fura. Nem tudom mit akartak kihozni belőle, mert sajnos angolul néztem, de az utolsó résznek a szövege megahaladta az angol tudásom... :(
Szal ha valaki leírná az utolsó részt teljesen egészében, h mi miért van, annak nagyon örülnék... -
"Egyébként csocso ne mond hogy felejtsük el a packokat mer te is azt használsz..."
gunyosan jelentettem ki hogy igen!! felejtsetek el azonnal.. nekem is az van .. es sose volt vele bajom.. nah erted man?:P -
A poén az, hogy ace mega codecből szinte semmit nem használ a windowsod viszont gyönyőrűen feltakarítja a beépített codeceket.. (gsm codec etc..) Ugyanis külön telepítetted a Divx-et meg az Xvidet... Xvidből meg mindig alegfrisebb kell és kész... Egyébként csocso ne mond hogy felejtsük el a packokat mer te is azt használsz... -
nahja.. nekem a codec +vobsub+bsplayer...
-
én ACE MEGA-t használok
kell mellé 1 VobSub, 1 divx + 1 xvid, oszt szinte mindent visz. max még 1 quicktime kell, és semmi bajod nem lesz, mert a bs playert és a wmp classicot is felrakja... -
igen.. felejtse el mindenki a packokat.. nekem az utcso fel evben majdnem 30 dvd-m van teli filmekkel... ha csak 3 filmet szamolok 1 dvd re az is kb 90 film! es egyikkel se volt bajom codecileg! mindegyiket megettem egy kis szar gordianknot 1.5 codec packkal....
viszont amig magam gyujtottem ossze a szarokat csak a bajom volt az xviddel... 4 fajta verziobol egyik se volt jo.. szoval.. aki ram hallgat es szar a cuccosa akkor szedjen le minden buzerans codecet siman tegye fel a gordian-t vagy mit es kesz... nekem az utobbi evekben sosem volt bajom.... -
nekem van egy sima codeck packem.. semmi mas plusz egy bsplayer es idaig mindent lejatszott!!!! a multkor szarakodtam .. ez igaz.. de azert nem tudtam lejatszani mert az azurus nem engedte. .miutan leszedte az osszes ogm et utanna mindegyiket le tudtam jatszani... -
Cat #1351 dehogy nézd! csak ha épp beraksz vmit, és mondjuk nincs hang, akkor ezzel a kis progival megnézheted miért nincs -
most nézzem végig a 40 giga filmemet ? :O -
Cat #1349 de legalább látod hogy mi szar, mit kell leszedned -
Cat #1348 telepítési joga nincsen, hogy lenne, nomeg nincs adatbázisa sem a jövőben megjelenő kodekekről, illetve azok letöltési helyéről :> -
de ezzel csak megnézni tudom ? azthittem rendbe rakja a codeceimet :(