72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Cat #1368 http://www.midaregami.net/weblog/archives/images/japan-hierarchy.jpg -
Cat #1367 ja, később bonyolodik a történet -
#1366 Az még nagyon az eleje... -
#1365 En meg az elejen vagyok, (6.resz), de mit kene erteni rajta? Marmint vagom a jellemeket, de eddig nagyon hattermondanivaloja nincs. Vagy csak nem vettem eszre? -
#1364 hmm ma 3x nézem meg az X 1999 The Movie-t de remélem mostmár tiszta lesz minden :D -
#1363 jo oldal a szanalmas neha jo dolgokat raknak fel..de azert volt olyan mikor leterdeltem volna a film elott.. egy gyerekkorombeli meset raktak fel... hat.. MINDENKIT meginditott a cuccos!:) -
#1362 a zene szerintem is illett a filmhez.
a szanalmas.hu-nak pedig nem véletlenül az a címe... hanem mert szánalmas is az az oldal... -
#1361 ja kellemes egy darab volt a film... szanalmas.hu-n meg elkedtek fikazni a zenejet.. nemtom szerintem nagyon jo volt a zeneje mikor motoroztak,,, -
#1360 a wonderful days tényleg nagyon szép anime (főleg, h az első koreai alkotás), de sajnos a történet és a mozgalmasság nem az igazi (az utazós részes reklámokként mennek, és még véletlenül sem hosszúak).
evangelion:
usteam.uw.hu -
Mentol #1359 Én tegnap láttam a Wonderful Days című alkotást, és teljesen odaszegeződtem a fotelhez. Gyönyörű, lebilincselő, csak még lehetne egy-két része.
Az Evangelion sorozatot honnan lehetne leszedni? -
#1358 Nah. Végignéztem az Abenobashi Mahou Shotengai-t. Ez is 1 GAiNAX mű. A sorozat nagyon király, hatalmasakat röhögtem a poén részeken! Viszont a komoly részekből a végén semmit sem értettem. Na jó, a 90%-át megértettem. De a legeslegvége viszont teljesen fura. Nem tudom mit akartak kihozni belőle, mert sajnos angolul néztem, de az utolsó résznek a szövege megahaladta az angol tudásom... :(
Szal ha valaki leírná az utolsó részt teljesen egészében, h mi miért van, annak nagyon örülnék... -
#1357 "Egyébként csocso ne mond hogy felejtsük el a packokat mer te is azt használsz..."
gunyosan jelentettem ki hogy igen!! felejtsetek el azonnal.. nekem is az van .. es sose volt vele bajom.. nah erted man?:P -
#1356 A poén az, hogy ace mega codecből szinte semmit nem használ a windowsod viszont gyönyőrűen feltakarítja a beépített codeceket.. (gsm codec etc..) Ugyanis külön telepítetted a Divx-et meg az Xvidet... Xvidből meg mindig alegfrisebb kell és kész... Egyébként csocso ne mond hogy felejtsük el a packokat mer te is azt használsz... -
#1355 nahja.. nekem a codec +vobsub+bsplayer...
-
#1354 én ACE MEGA-t használok
kell mellé 1 VobSub, 1 divx + 1 xvid, oszt szinte mindent visz. max még 1 quicktime kell, és semmi bajod nem lesz, mert a bs playert és a wmp classicot is felrakja... -
#1353 igen.. felejtse el mindenki a packokat.. nekem az utcso fel evben majdnem 30 dvd-m van teli filmekkel... ha csak 3 filmet szamolok 1 dvd re az is kb 90 film! es egyikkel se volt bajom codecileg! mindegyiket megettem egy kis szar gordianknot 1.5 codec packkal....
viszont amig magam gyujtottem ossze a szarokat csak a bajom volt az xviddel... 4 fajta verziobol egyik se volt jo.. szoval.. aki ram hallgat es szar a cuccosa akkor szedjen le minden buzerans codecet siman tegye fel a gordian-t vagy mit es kesz... nekem az utobbi evekben sosem volt bajom.... -
#1352 nekem van egy sima codeck packem.. semmi mas plusz egy bsplayer es idaig mindent lejatszott!!!! a multkor szarakodtam .. ez igaz.. de azert nem tudtam lejatszani mert az azurus nem engedte. .miutan leszedte az osszes ogm et utanna mindegyiket le tudtam jatszani... -
Cat #1351 dehogy nézd! csak ha épp beraksz vmit, és mondjuk nincs hang, akkor ezzel a kis progival megnézheted miért nincs -
#1350 most nézzem végig a 40 giga filmemet ? :O -
Cat #1349 de legalább látod hogy mi szar, mit kell leszedned -
Cat #1348 telepítési joga nincsen, hogy lenne, nomeg nincs adatbázisa sem a jövőben megjelenő kodekekről, illetve azok letöltési helyéről :> -
#1347 de ezzel csak megnézni tudom ? azthittem rendbe rakja a codeceimet :( -
#1346 ezt töltöm le... -
Cat #1345 egyetértek, codec packokat felejtsd el -
Cat #1344 töltsd le a GSPOT nevü progit, ez megnézi hogy egy adott videófájl lejátszásához milyen videó és hangkodekekre van szükség, és egyben megnézi azt is hogy a gépeden fennvan e, és utána CSAK AZT telepítsd amit kér
-
Cat #1343 ha beütöd googlen hogy ogm player láthatod hogy az OGM fájlok azok OGG médiafájlok - ugyanarról beszélünk, töltsd csak le az általam adott kodeket -
#1342 gyó... hát most ezt kihagynám... 3kor megyünk sátorozni :> -
Cat #1341 "tehát ha áll a kép azt is kiszámolják 36* másodpercenként" - ez egyszerüen nem igy van, két okból
ha nagyon akarod előkeresem a tankönyvemet, de ez itt kicsit OFF - a lényeg annyi hogy természetesen nem képkocként történik a kódolás, hanem a tömörítőprogram a képkockát kisebb négyzetekre bontja, és csupán ezek változását nézi, és bizonyos időközönként un. "keyframe-ek" vannak, amik ismét az egész képkockát tárolják.
másrészt a te általad említett 36-os érték ugyanugy 23.936, nézd csak meg az usteamen lévő NGE részeket - én megnéztem, mivel némelyik feliratot kellett egy piciket igazitani -
#1340 Hát le kéne szedni mindent
és feltenni egy 3-as egy 5-ös divX-et külön feltenni az új Xvidet meg esetleg Dvosubot
aztán mehet hozzá a matroska meg az Ogg vorbis...
többet soha nem fogsz használni..
A codec packokat meg felejtsd el..
Ja ami még kellhet az az AC3 filter...
Enniy ezzel megy az összes anime meg film...
Good Luck... -
#1339 nekem csupán a világ összes codec-e megvan, mert már annyit telepítetem fel, és baszik normálisan lejtszatni vmit is... szóval állandóan suxolok ! -
#1338 nem ogg a winamphoz, hanem ogm !!! -
#1337 használj Zoom Playert... gond nálkül megbírkózik Matroskával + OGG-vel OGM-el meg mindennel... Ja és képes DVD-t is gond nélkül beállítani... Konfigurációs lehetőségi pedig igazán mesterien jók... -
#1336 nem tudom, de a mai codecek nem úgy működnek, hogy mozgásfázis alapján tömörítik újra a fájlt... szóval nem állóképeket tárolnak le, hanem az állóképeket is mozgóképként tárolják...tehát ha áll a kép azt is kiszámolják 36* másodpercenként mert annyiszor jelenik meg.. Ugyanis az SRT felirat meg framekkel dolgozik.... egyeddl a Sub az ami időt használ a filmben lévő hely beigazításához... MEg nem tudom aláltálmár olyan codecet aminek megmondhatd, hogy melyik frame-et meddig mutassa??? mert ilyen nincs... Szal a film nagyságában az egyetlen tényező a FELB0NTÁS a hossz a SZÍNMÉLYSÉG és az FPS... Tökre lényegtelen, hogy a szemednek mozdulatlan a kép a codecnek ki kell számolnia azt a képet 36-szor.... -
#1335 end of eva igazából a szereplők igazi érzéseiről szól.
asuka végre rátalál anyura, shnji-ben 2ős érzelmek dúlnak (az elején még azt mondja, hogy mindenkit újra akar látni, mégha az újabb fájdalmakkal jár is, de igazából a végén kiderül, hogy ő csak asukával akart élni, de ez nincs teljesen tisztázva), rei végre ráébred, h ő csak 1 játékszer volt eddig, és ennek véget akar vetni, katsuragi pedig nemtom... őt teljesen bemutatták a sorozatban... -
#1334 classic is megvan, de azzal meg az a baj az avi-knál, hogy egy idő után sietni fog a hang! nemtom mi a szaré csinálja ezt! wmp 2-vel pedig minden okés...
elég 1edi gépem van... :D -
Cat #1333 megnéztem end of evangeliont is, és nem teccik
a sima sorozatos befejezés sokkal jobb, gondolkodni kell, beleérezni - az sokkal forradalmibb ilyen szempontból, ez meg csak egy hülyegyerekeknek szánt verzió... -
Cat #1332 ne használj windows media player 7 től felfelé, csakis classicot (6.4es) vagy bsplayert vagy egyebet
Windows Media Player Classic 6.4.8.2 (1Mb) - mindent lejátszik, spywarementes, az OMO és a Persil ajánlásával! -
#1331 nekem pl. wpm7.1-től felfelé kiakad a lejátszó. :) hiába van fent az ogg codec. -
Cat #1330 akármi, csak telepítened kell az OGG kodeket
Ogg Codec 0.9.9.5 (0.4Mb) -
#1329 a legdurvább az 5. rész a verseny miatt volt (ott folyamatosan, szinte sírva röhögtem), a másik nagyon durva rész az uszós volt, mikor a csaj pináját majdnem lenyelte Kintaro! :D