72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
igen koszonom bar a mail kicsit kesett igy szinte targytalan volt de azert koszonom:)))))) -
megkaptad mailt? -
ami engem érdekel és még állítólag jó is :) -
Akkor hogyan mondhatod, hogy láttál mindent amit érdemes?:) -
most valami Airbatsot szedek le. igaz nem talaltam feliratot de ha mar a szerveren van miert ne?:) -
konyorgom mondjatok olyan sorozatokat, filmeket amikrol tudjatok hogy jo es van felirat..sajna en nemtok utanna nezni.. a haver aki toltogeti nekem az meg nem ert annyira hozza.. PLEASE!!! -
én jók szoktam röhögni pedig a szitukon :)
(Love Hina, Ai Yori Aoshi, Abenobashi Mahou Shoutengai Rulez! :) ) -
Noir-en gondolkodom még, Memories-t 1x leszedtem, de nem ment a film akkor valami baj volt, szal azt nem láttam. de majd letöltöm még 1x :)
a többiről meg nem is hallottam még :D -
Grave of the Fireflies még nem. de azt mostanában nem is akarom megnézni... -
nem lattuk meg. a neten csak kaki verziot lattam meg az egesz azzal kezdodik hogy bemegy batou a boltba stb.. mint a trailerben.. japcsiban elvileg mar marcius ota megy. nem ertem mi a fasz van mar... -
hat ez a panty show nem igazan jon am be:) -
Meg mondjuk nem tudom Noir-t láttad -e, vagy a teljes Memories-t(1-2-3), vagy ott a Nausicaa vagy a Nadesico ezek is mind jó filmek.. vagy esetleg a Green legend Rain is nagyon jó film, valamint a Gall Force sem elhanyagolható... Ami pedig kül9ön tetszett az a L.I.L.Y. C.A.T. -
Bocsi a dupláért:( -
Kérdés Ghost In the Shell innocence milyen lett??? Látta már valaki??? -
Grave of The fireflies?? Vagy Miyazaki művei??? (My neighbour Totoro, Castle in the sky, Chihiro) Ezek is megvoltak? -
Slayers Hentai??? Valmit nagyon benézhettél:) -
en meg nagyonregen elkezdtem letolteni slayer reszeket de csak a sorozat felenel vettem eszre hogy Hentai volt(akkor meg Kazaa rol toltottem)...Mondjuk meg igyis megneztem es tetszett:P -
nekem még GITS SAC, Trigun, hack//SIGN, Wolf's rain nem volt meg... :)
minden más érdekesebbett láttam már.
bár a Your Under Arrest-et, a Slayers-t, és a Excel Saga-t is meg akarom még nézni. ezekre azt hallottam, h jók -
GITS SAC, FLCL, Trigun, .hack//sign, Hellsing, Akira, Wolf's rain...meg egyebek amiket meg ense lattam de jok:P.. -
Akkor kezdj bele mondjuk először Gundam Wing-be aztán Gundam Z-be majd mehet Gundam X , de van Már Gundam G, Gundam 0083, ÉS persze a Macross Franchise: Macross első 3 sorozata Macross Do You remember Love, Macross = sorozat, Macross Plus 4 részes OVA, Macross 7 The Galaxy is calling
, Macross 7 Dynamite OVA, És persze a legutóbbi dolgok MAcross Zero eddig 4 rész készült el a tervezett 6-ból...
Akkor Ajánlom Patlabor-t record of Lodoss War OVA +TV egymás után, VAndread pl mindenkinek tetszett eddig 2 Sorozat, HA Bebop tetszett akkor Trigun is fog, valamint nem lehet szó nélkül elmenni a X mellett sem.. A sorozat előbb és utánna a Movie csak...
Most ennyi jutott az eszembe...
Más: Vampire Hunter D nekem sem tetszett.... -
Gábor #1406 No, láttam NGEt, GITSt,Berserkeet,Bebopot,Now and then,Escaflownet,Kenshint. -
Gábor #1405 Megnéztem a vampire hunter d-t, hát.........talán sokat vártam, lehet a hiba bennem van.....
Inkább ajánljatok vmi jó kis sorozatot! :) -
pedig az előzmény a legjobb! :)
nekem jobban tetszett az a 4 rész, mint az egész sorozat. :)
a vége pedig azért érdekes mert elmeséli egy nagyons szép és szomorú történetben Kaoru és Kenshin halálát. :)
én a Te helyedben azonnal megnézném! :) -
Hát a Hellsing hangulatában nagyon jó anime az igazi baj az, hogy nincs megírva végig... Elvileg valami chip lenne ami vámpírrá változtatta az embereket (Tegyük fel, hogy inkább csak Ghoulok). De erről a végén semmi nem jön át, hanem ikább egy keletről jött ősvámpír lép színre aki legalább olyan idős mint Alucard... Szal meg van keverve a szar.... Nekem a hangulata miatt tetszett és nem a története miatt:) -
Gábor #1402 Nagyon tetszett a kenshin, de nem hiszem,hogy megnézem az előzményt, ill az epilógust. -
Vampire Hunter D - alapfilm
Vampire Hunter D Special (ugyan az mint az alapfilm, csak feljavított vizuális verzió, mert az alap nagyon ronda - 1986-os kb.)
Vampire Hunter D Bloodlust - új film, nagyon szép animációval, és megrajzolással.
azaz vagy a simát vagy a specialt nézed meg előszőr (ugyan azaok, mint mondtam), majd a Bloodlustot. -
Samurai X - Betreyal:
4 rész, amit 1 filmbe belesürítve le tudsz tölteni az animevilagról. (USTEAM-en külön fájlokban van minden rész)
Samurai X - Reflection:
2 rész, ami USTEAM-en fent van 2 külön epizódban :) -
Gábor #1399 Most töltöm a vampire hunter D-t. Három filme: vmapire hunter d, vhd:bloodlust, és vhd:special edition. Mi a követendő sorrend? -
kedvenc vicc animémém pedig nekem... :)
meg is van DVD-n... :) -
szerintem sem az a nagy anime, mint amire számítottam. egész jók voltak aharcok, az animáció is fasza volt, de valami mégis hiányzott. talán az, h érdekeljen a történet. mert ez annyira lapos volt, h már nagyon. sajnálom is, h ilyen gyenge lett a történet, mert az alapja az egésznek nagyon jó... :( -
jah, télleg, nagy arc volt! :) -
Gábor #1395 Nekem négy dvdn 95 epizód van meg. Érdekelne a hat másik :) -
Gábor #1394 MEgvan! Meiji. -
Gábor #1393 Hellsingben csalódtam. Sekélyes karakterek, az intro sejtet pár dolgot, de végül nem lesz benne, a sztori sincs rendesen kibontva.
Amúgy elég olcsó trükk ez az Alucard anagramma. -
Gábor #1392 Bocsánat, Tales of.... -
Gábor #1391 Taler of .....
(mi volt az éra neve? az megy a pont helyére) -
Vanna olyan anime-k amik erre kifejezetten utaznak... Ezeket hívják Panty Show-knak.. NEm hentai mert csak bugyiznak:) Nézd meg az Agent Aika-t... Beteg egy film:) -
nah FLCL befejezve.. egesz jo kis anime volt..szerencsere ennek nem volt szomoru befejezese....
nekem ami nem tetszett az a nehai bena rajzolas:(((((
amikor ilyen tipikus buta japcsi modon abrazoljak az embereket.. mikor pl kiborulnak meg kiabalnak meg bognek meg kopkodnek ha rossz kajat ettek:(((( oke megvan ennek is az erdekessege... de nekem annyira nem jon be.. egy NGE sorozatot meg csak csak meg mernek egy olyan embernek mutatni aki nem tudja mijaza NGE de egy ilyet amiben ilyen sailor moon tipusuan van neha abrazolva egy ket jelenet.. haaat.. erdekesen neznenek ram a haverok hogy ilyeneket szeretek.. amugy jo volt. neha tetszett:) amugy szerintem tenyleg kihagyhatatlan a miniszoknya mega bugyi kivillantasa az animekbol:)))) -
FLCL elso resze... haaaat.. remelem lesz ebbol valami mert ezidaig gyenge... -
Alexander Anderson :P