72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#1408 GITS SAC, FLCL, Trigun, .hack//sign, Hellsing, Akira, Wolf's rain...meg egyebek amiket meg ense lattam de jok:P.. -
#1407 Akkor kezdj bele mondjuk először Gundam Wing-be aztán Gundam Z-be majd mehet Gundam X , de van Már Gundam G, Gundam 0083, ÉS persze a Macross Franchise: Macross első 3 sorozata Macross Do You remember Love, Macross = sorozat, Macross Plus 4 részes OVA, Macross 7 The Galaxy is calling
, Macross 7 Dynamite OVA, És persze a legutóbbi dolgok MAcross Zero eddig 4 rész készült el a tervezett 6-ból...
Akkor Ajánlom Patlabor-t record of Lodoss War OVA +TV egymás után, VAndread pl mindenkinek tetszett eddig 2 Sorozat, HA Bebop tetszett akkor Trigun is fog, valamint nem lehet szó nélkül elmenni a X mellett sem.. A sorozat előbb és utánna a Movie csak...
Most ennyi jutott az eszembe...
Más: Vampire Hunter D nekem sem tetszett.... -
Gábor #1406 No, láttam NGEt, GITSt,Berserkeet,Bebopot,Now and then,Escaflownet,Kenshint. -
Gábor #1405 Megnéztem a vampire hunter d-t, hát.........talán sokat vártam, lehet a hiba bennem van.....
Inkább ajánljatok vmi jó kis sorozatot! :) -
#1404 pedig az előzmény a legjobb! :)
nekem jobban tetszett az a 4 rész, mint az egész sorozat. :)
a vége pedig azért érdekes mert elmeséli egy nagyons szép és szomorú történetben Kaoru és Kenshin halálát. :)
én a Te helyedben azonnal megnézném! :) -
#1403 Hát a Hellsing hangulatában nagyon jó anime az igazi baj az, hogy nincs megírva végig... Elvileg valami chip lenne ami vámpírrá változtatta az embereket (Tegyük fel, hogy inkább csak Ghoulok). De erről a végén semmi nem jön át, hanem ikább egy keletről jött ősvámpír lép színre aki legalább olyan idős mint Alucard... Szal meg van keverve a szar.... Nekem a hangulata miatt tetszett és nem a története miatt:) -
Gábor #1402 Nagyon tetszett a kenshin, de nem hiszem,hogy megnézem az előzményt, ill az epilógust. -
#1401 Vampire Hunter D - alapfilm
Vampire Hunter D Special (ugyan az mint az alapfilm, csak feljavított vizuális verzió, mert az alap nagyon ronda - 1986-os kb.)
Vampire Hunter D Bloodlust - új film, nagyon szép animációval, és megrajzolással.
azaz vagy a simát vagy a specialt nézed meg előszőr (ugyan azaok, mint mondtam), majd a Bloodlustot. -
#1400 Samurai X - Betreyal:
4 rész, amit 1 filmbe belesürítve le tudsz tölteni az animevilagról. (USTEAM-en külön fájlokban van minden rész)
Samurai X - Reflection:
2 rész, ami USTEAM-en fent van 2 külön epizódban :) -
Gábor #1399 Most töltöm a vampire hunter D-t. Három filme: vmapire hunter d, vhd:bloodlust, és vhd:special edition. Mi a követendő sorrend? -
#1398 kedvenc vicc animémém pedig nekem... :)
meg is van DVD-n... :) -
#1397 szerintem sem az a nagy anime, mint amire számítottam. egész jók voltak aharcok, az animáció is fasza volt, de valami mégis hiányzott. talán az, h érdekeljen a történet. mert ez annyira lapos volt, h már nagyon. sajnálom is, h ilyen gyenge lett a történet, mert az alapja az egésznek nagyon jó... :( -
#1396 jah, télleg, nagy arc volt! :) -
Gábor #1395 Nekem négy dvdn 95 epizód van meg. Érdekelne a hat másik :) -
Gábor #1394 MEgvan! Meiji. -
Gábor #1393 Hellsingben csalódtam. Sekélyes karakterek, az intro sejtet pár dolgot, de végül nem lesz benne, a sztori sincs rendesen kibontva.
Amúgy elég olcsó trükk ez az Alucard anagramma. -
Gábor #1392 Bocsánat, Tales of.... -
Gábor #1391 Taler of .....
(mi volt az éra neve? az megy a pont helyére) -
#1390 Vanna olyan anime-k amik erre kifejezetten utaznak... Ezeket hívják Panty Show-knak.. NEm hentai mert csak bugyiznak:) Nézd meg az Agent Aika-t... Beteg egy film:) -
#1389 nah FLCL befejezve.. egesz jo kis anime volt..szerencsere ennek nem volt szomoru befejezese....
nekem ami nem tetszett az a nehai bena rajzolas:(((((
amikor ilyen tipikus buta japcsi modon abrazoljak az embereket.. mikor pl kiborulnak meg kiabalnak meg bognek meg kopkodnek ha rossz kajat ettek:(((( oke megvan ennek is az erdekessege... de nekem annyira nem jon be.. egy NGE sorozatot meg csak csak meg mernek egy olyan embernek mutatni aki nem tudja mijaza NGE de egy ilyet amiben ilyen sailor moon tipusuan van neha abrazolva egy ket jelenet.. haaat.. erdekesen neznenek ram a haverok hogy ilyeneket szeretek.. amugy jo volt. neha tetszett:) amugy szerintem tenyleg kihagyhatatlan a miniszoknya mega bugyi kivillantasa az animekbol:)))) -
#1388 FLCL elso resze... haaaat.. remelem lesz ebbol valami mert ezidaig gyenge... -
#1387 Alexander Anderson :P -
#1386 hellsinghez van felirat mert akkor azt is letepkedem majd! -
#1385 koszonooom!!!!
[email protected] -
#1384 pap? melyik? -
#1383 Szerintem a pap a legnagyobb arc az egész sorozatban. Főleg a hanga überel:P -
#1382 én meg Hellsing 10. résznél vagyok. eddig nagyon bejöttek a harcok, meg a karakterek. incognito fegyvere nagyon kemény! :D
ja és azt tudtátok, h Alucard neve anagramma (igaz említi, de szerintem nem tulajdonítanak neki nagy dolgot), visszafele Dracula... :)
Victora elég aranyos ahhoz képest vámpír, nagyon bejött mikor bekattant, és gyilkolta puszta kézzel a ghoulokat. :)
kiváncsi vagyok mi jön ki az egészből ebben az utolsó 3 részben, mert még 2 ellenfelet nem intéztek el... :) -
#1381 de van. ha akarod elküldöm mailben... :) -
#1380 nah haver segit. holnapr az egesz FLCL meglesz... fogadjunk nincs hozza felirat:(((((((((((((((((
nah akkor kernek seegitseget!!!! olyan aki nagyjabol vagja mit lattam mar.. az irjon olyat ami jo es van felirat!! koszike!!! -
#1379 nahh nembirtam magammal es leszedtem a GITS SAC opening theme-jet...halgassa meg mindenki:))..ilyen intro zenet japan animenel meg nemhallottam:PP -
#1378 most találtam remélem még nem volt -
#1377 kenshinben 3 széria van.
de sajnos az nem jut eszebe... :(
1. wandering samurai
2. legedns of kyoto
3. ???
szal ilyen sorrendbe nézd.
thx az oldalt :) -
#1376 masodik sorozatnak is jo a zeneje:)
(sac) -
#1375 Uhh nah most neztem meg a Ghost in the shell Stand Alone Complex - et..(a sorozat nem a film)
Hat nekem nagyon tetszett..folleg az intro zeneje...azon nagyon meglepodtem:PP...oroszul angolul es latinul enekelt benne a no:P...eloszor hirtelen aszittem orosz verziot szedtem le de megnyugodtam hogy japan volt...mindenesetre erdekes volt:P
Meg most neztem hogy lehet Kenshin DVDket letolteni..asszem az a neve hogy the legend of Kyoto es Wandering samurai....elkeztem letolteni oket de vagy 10-11 DVD van szal bele fog tellni vagy ket hetbe is:(....
.hack//sign kiraly zene erdekes tortenet (szamomra erdhetetlen fordulatok)
Hellsing hat alapmu ha tudsz angolul akkor itt egy kiraly site ami eleg erdekesen de elmondja hogy mirol szol:P -
#1374 Azt max meg lehetne oldani, hogy átFXP-zed egy másik magyar FTP-re ahova tudsz csatlakozni és utánna te tudod szedni a saját FTP-dről... -
#1373 ugy nez ki talaltam egy csakot aki fel tud nekem animeket tolteni egy ftp re.. !!!!jihhaaa. csak arra leszek kivancsi mennyire lassan tud feltenni vmit az ftp re.. ki kene talalni hogyan lehet kozvetlen csatlakozni ftp-n keresztul az usteamra.. vagy vaalmi... -
#1372 hack -
#1371 hellsing vagy hack///sign -
#1370 en az elso harom reszt lattam.. engem erdekelne..csak kajne felirat.. poenkodas baromira nem volt benne.. amugy az elso 3 resz jo volt -
#1369 UP!
meseljetek nekem a Hellsing-rol, most azt akarom letolteni. allitolag egyik alapmu, szal nekem sem maradhat ki. :)
aztan jon a hack//sign. arrol is meselhetnetek, h milyen. (vicces, vagy inkabb harcos?)