72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Ja egyébként megvan teljes Transformers Armada Sorozat:) Ez is Anime ugyanis japánok a készítői:) 52 rész:) Ami lejön a Raytheon és az X adig ezt nézem:)
  • Sadun Tryst
    az NGE más életérzés... :)
  • Laccnemotthon
    Jaja, én is nemrég néztem meg a Bloodlustot, nagyon ütős! Igényes, a zene is nagyon ott van és a történet is király.
  • Sadun Tryst
    befejeztem az Ai Yori Aoshi-t.
    aranyos kis "áj láv jú" anime. van benne 1-2 egész jópofa poén is, szal nekem bejött.
    ez 1 ilyen tipikusan minden happy, minden túlzott, minde szép és jó, soha semm ikomolyabb baj, csak a szerelem...
    1x viszont érdemes mindekinek megnézni :)
  • Gábor
    Eddig sokkal jobban tetszik, mint az eva. Igaz, eddig nem találtam benne olyan világmegváltó gondolatokat, de SOKKAL élvezetesebb!!
  • Sadun Tryst
    bizony! a Vampire Hunter D - Bloodlust a legjobb vámpíros anime! :)
    1ik kedvenc filmem!
  • Bucser
    NA megnéztem a Vampire Hunter D Bloodlustot. Messze sokkal jobb volt mint a síma Vampire Hunter D... Sőt a hellsingnél is sokkal jobb volt...
  • Sadun Tryst
    Cowboy Bebop TV
    Cowboy Bebop - The Movie
    Akira

ezek még kimaradtak a listából :)
  • Sadun Tryst
    akkor Ai YOri Aoshi Einshi és hack//SIGN után ez jön :)
    majd az X, a GITS SAC és a Your Under Arrest... van még mit nézem... :)
  • Gábor
    Az evahoz hasonló, de nincs ilyen sötét hangulata. A rajzok gyönyörűek, a karakterekben van mélység, ellentétben mondjuk a hellsinggel. Reggel nyolc óta nézem, már a hetedik epizódnál tartok, és nem tudom abbahagyni!:)
  • Sadun Tryst
    meséljé má valamit róla! mert eddig mindeki dicséri! de amit láttam háttérképet, eléggé megrémisztett, mert 1 kicsit fura volt...
  • Sadun Tryst
    nekem csak 3 hónapja van írom, szal én még itt nem tartok... :)
    DVD ezek vannak:
    Tenchi Muyo! OVA
    Tenchi Universe
    Tenchi in Tokyo
    Tenchi Muyo! GXP
    Tenchi Muyo! in Love
    Tenchi Muyo! - Daughter of Love
    Love Hina
    Love Hina X-Mas Special
    Love Hina Spring Special
    Love Hina Again
    Neon Genesis Evangelion TV (Remastered)
    End of Evangelion
    Samurai X - Betreyal
    Samurai X - Reflections
    Berserk
    FLCL - Furi Kuri
    Midori no Hibi
    Video Girl Ai
    Oh! My Goddess
    Jin-Roh The Wolf Brigade
    Vampire Hunter D - Bloodlust
    Abenobashi Mahou Shoutengai
    AI Yori Aoshi
    Hellsing
    Kiddy Grade
    Black Bible
    Kite
  • Sadun Tryst
    aham. hát USTEAM-ről töltök szinte csak... szal nemtom...
    az a lényeg már 2 hónapja ennyit töltök amennyit akarok! :)
  • Gábor
    RahXephon NAGYON király!!
  • Gábor
    Nálam is furcsa, nulla forgalmam van júliusra
  • repro
    Van limit a Chellonál, de ha "belső" hálózatról töltesz (pl. DC++ másik chellóstól) akkor azt nem számolja.
  • CSOCSO
    nekem van vagy 40 dvd-m meg 40 cd-m:) eddig kiirtam 30 dvd-t es par cd-t...
  • Sadun Tryst
    Kérdés:

Van rajtam kívül olyan elvetemült ember aki még Chello-val netezik? Mert ha igen, akkor lenne hozzá 1 kérdésem...
    Nálam mintha már nem lenne letöltés-limit. Legalábbis 15GB-nál biztosan többet tölthetek le, mert a múlt hónapban 25GB-ot töltöttem le(bár akkor modem csere volt új beállításokkal, tehát akkor valoszínűleg előről számolta a hónapot).
    Viszont ebben a hónapban semmi nem volt, és még 19 GB-nál járok, de még mindig nem dobtak le lassabb szerverre.
    Tehát a kérdés nem más: Van még limit a Chello-nál, ha van akkor mennyi az új?

Thx a választ előre is. ;)
  • Bucser
    Hát nálam is van egy rakás cucc... Nekem inkább dvd Író kéne egy:) De várom a dl-es írókat:)
  • Sadun Tryst
    aham. mert amikor még én néztem, nem volt semmi. :(
    szívás, mert felirat nélkül írtm ki DVD-re is az FLCL-t. most írhatom rá 1 másik DVD-re a feliratokat...

tényleg bazze! most, h belegondolok, a kis 40GB-os winyómon, h megint legyen hely, legalább kell vennem 6 DVD-t. :D
    bazze, más sincs a gépen csak anime, meg StarCraft! :D (no + a Transpor Tycoon Deluxe)
  • CSOCSO
    nincs baj mert alabol voltak a szerveren.. csaknem tudtam
  • Sadun Tryst
    kicsit "fáradt" voltam ahhoz, h időben eltudjam küldeni... :)
  • CSOCSO
    igen koszonom bar a mail kicsit kesett igy szinte targytalan volt de azert koszonom:))))))
  • Sadun Tryst
    megkaptad mailt?
  • Sadun Tryst
    ami engem érdekel és még állítólag jó is :)
  • Bucser
    Akkor hogyan mondhatod, hogy láttál mindent amit érdemes?:)
  • CSOCSO
    most valami Airbatsot szedek le. igaz nem talaltam feliratot de ha mar a szerveren van miert ne?:)
  • CSOCSO
    konyorgom mondjatok olyan sorozatokat, filmeket amikrol tudjatok hogy jo es van felirat..sajna en nemtok utanna nezni.. a haver aki toltogeti nekem az meg nem ert annyira hozza.. PLEASE!!!
  • Sadun Tryst
    én jók szoktam röhögni pedig a szitukon :)
    (Love Hina, Ai Yori Aoshi, Abenobashi Mahou Shoutengai Rulez! :) )
  • Sadun Tryst
    Noir-en gondolkodom még, Memories-t 1x leszedtem, de nem ment a film akkor valami baj volt, szal azt nem láttam. de majd letöltöm még 1x :)
    a többiről meg nem is hallottam még :D
  • Sadun Tryst
    Grave of the Fireflies még nem. de azt mostanában nem is akarom megnézni...
  • CSOCSO
    nem lattuk meg. a neten csak kaki verziot lattam meg az egesz azzal kezdodik hogy bemegy batou a boltba stb.. mint a trailerben.. japcsiban elvileg mar marcius ota megy. nem ertem mi a fasz van mar...
  • CSOCSO
    hat ez a panty show nem igazan jon am be:)
  • Bucser
    Meg mondjuk nem tudom Noir-t láttad -e, vagy a teljes Memories-t(1-2-3), vagy ott a Nausicaa vagy a Nadesico ezek is mind jó filmek.. vagy esetleg a Green legend Rain is nagyon jó film, valamint a Gall Force sem elhanyagolható... Ami pedig kül9ön tetszett az a L.I.L.Y. C.A.T.
  • Bucser
    Bocsi a dupláért:(
  • Bucser
    Kérdés Ghost In the Shell innocence milyen lett??? Látta már valaki???
  • Bucser
    Grave of The fireflies?? Vagy Miyazaki művei??? (My neighbour Totoro, Castle in the sky, Chihiro) Ezek is megvoltak?
  • Bucser
    Slayers Hentai??? Valmit nagyon benézhettél:)
  • Gnome
    en meg nagyonregen elkezdtem letolteni slayer reszeket de csak a sorozat felenel vettem eszre hogy Hentai volt(akkor meg Kazaa rol toltottem)...Mondjuk meg igyis megneztem es tetszett:P
  • Sadun Tryst
    nekem még GITS SAC, Trigun, hack//SIGN, Wolf's rain nem volt meg... :)
    minden más érdekesebbett láttam már.
    bár a Your Under Arrest-et, a Slayers-t, és a Excel Saga-t is meg akarom még nézni. ezekre azt hallottam, h jók