72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#1448 Ja egyébként megvan teljes Transformers Armada Sorozat:) Ez is Anime ugyanis japánok a készítői:) 52 rész:) Ami lejön a Raytheon és az X adig ezt nézem:) -
#1447 az NGE más életérzés... :) -
Laccnemotthon #1446 Jaja, én is nemrég néztem meg a Bloodlustot, nagyon ütős! Igényes, a zene is nagyon ott van és a történet is király. -
#1445 befejeztem az Ai Yori Aoshi-t.
aranyos kis "áj láv jú" anime. van benne 1-2 egész jópofa poén is, szal nekem bejött.
ez 1 ilyen tipikusan minden happy, minden túlzott, minde szép és jó, soha semm ikomolyabb baj, csak a szerelem...
1x viszont érdemes mindekinek megnézni :) -
Gábor #1444 Eddig sokkal jobban tetszik, mint az eva. Igaz, eddig nem találtam benne olyan világmegváltó gondolatokat, de SOKKAL élvezetesebb!! -
#1443 bizony! a Vampire Hunter D - Bloodlust a legjobb vámpíros anime! :)
1ik kedvenc filmem! -
#1442 NA megnéztem a Vampire Hunter D Bloodlustot. Messze sokkal jobb volt mint a síma Vampire Hunter D... Sőt a hellsingnél is sokkal jobb volt... -
#1441 Cowboy Bebop TV
Cowboy Bebop - The Movie
Akira
ezek még kimaradtak a listából :) -
#1440 akkor Ai YOri Aoshi Einshi és hack//SIGN után ez jön :)
majd az X, a GITS SAC és a Your Under Arrest... van még mit nézem... :) -
Gábor #1439 Az evahoz hasonló, de nincs ilyen sötét hangulata. A rajzok gyönyörűek, a karakterekben van mélység, ellentétben mondjuk a hellsinggel. Reggel nyolc óta nézem, már a hetedik epizódnál tartok, és nem tudom abbahagyni!:) -
#1438 meséljé má valamit róla! mert eddig mindeki dicséri! de amit láttam háttérképet, eléggé megrémisztett, mert 1 kicsit fura volt... -
#1437 nekem csak 3 hónapja van írom, szal én még itt nem tartok... :)
DVD ezek vannak:
Tenchi Muyo! OVA
Tenchi Universe
Tenchi in Tokyo
Tenchi Muyo! GXP
Tenchi Muyo! in Love
Tenchi Muyo! - Daughter of Love
Love Hina
Love Hina X-Mas Special
Love Hina Spring Special
Love Hina Again
Neon Genesis Evangelion TV (Remastered)
End of Evangelion
Samurai X - Betreyal
Samurai X - Reflections
Berserk
FLCL - Furi Kuri
Midori no Hibi
Video Girl Ai
Oh! My Goddess
Jin-Roh The Wolf Brigade
Vampire Hunter D - Bloodlust
Abenobashi Mahou Shoutengai
AI Yori Aoshi
Hellsing
Kiddy Grade
Black Bible
Kite -
#1436 aham. hát USTEAM-ről töltök szinte csak... szal nemtom...
az a lényeg már 2 hónapja ennyit töltök amennyit akarok! :) -
Gábor #1435 RahXephon NAGYON király!! -
Gábor #1434 Nálam is furcsa, nulla forgalmam van júliusra -
#1433 Van limit a Chellonál, de ha "belső" hálózatról töltesz (pl. DC++ másik chellóstól) akkor azt nem számolja. -
#1432 nekem van vagy 40 dvd-m meg 40 cd-m:) eddig kiirtam 30 dvd-t es par cd-t... -
#1431 Kérdés:
Van rajtam kívül olyan elvetemült ember aki még Chello-val netezik? Mert ha igen, akkor lenne hozzá 1 kérdésem...
Nálam mintha már nem lenne letöltés-limit. Legalábbis 15GB-nál biztosan többet tölthetek le, mert a múlt hónapban 25GB-ot töltöttem le(bár akkor modem csere volt új beállításokkal, tehát akkor valoszínűleg előről számolta a hónapot).
Viszont ebben a hónapban semmi nem volt, és még 19 GB-nál járok, de még mindig nem dobtak le lassabb szerverre.
Tehát a kérdés nem más: Van még limit a Chello-nál, ha van akkor mennyi az új?
Thx a választ előre is. ;) -
#1430 Hát nálam is van egy rakás cucc... Nekem inkább dvd Író kéne egy:) De várom a dl-es írókat:) -
#1429 aham. mert amikor még én néztem, nem volt semmi. :(
szívás, mert felirat nélkül írtm ki DVD-re is az FLCL-t. most írhatom rá 1 másik DVD-re a feliratokat...
tényleg bazze! most, h belegondolok, a kis 40GB-os winyómon, h megint legyen hely, legalább kell vennem 6 DVD-t. :D
bazze, más sincs a gépen csak anime, meg StarCraft! :D (no + a Transpor Tycoon Deluxe) -
#1428 nincs baj mert alabol voltak a szerveren.. csaknem tudtam -
#1427 kicsit "fáradt" voltam ahhoz, h időben eltudjam küldeni... :) -
#1426 igen koszonom bar a mail kicsit kesett igy szinte targytalan volt de azert koszonom:)))))) -
#1425 megkaptad mailt? -
#1424 ami engem érdekel és még állítólag jó is :) -
#1423 Akkor hogyan mondhatod, hogy láttál mindent amit érdemes?:) -
#1422 most valami Airbatsot szedek le. igaz nem talaltam feliratot de ha mar a szerveren van miert ne?:) -
#1421 konyorgom mondjatok olyan sorozatokat, filmeket amikrol tudjatok hogy jo es van felirat..sajna en nemtok utanna nezni.. a haver aki toltogeti nekem az meg nem ert annyira hozza.. PLEASE!!! -
#1420 én jók szoktam röhögni pedig a szitukon :)
(Love Hina, Ai Yori Aoshi, Abenobashi Mahou Shoutengai Rulez! :) ) -
#1419 Noir-en gondolkodom még, Memories-t 1x leszedtem, de nem ment a film akkor valami baj volt, szal azt nem láttam. de majd letöltöm még 1x :)
a többiről meg nem is hallottam még :D -
#1418 Grave of the Fireflies még nem. de azt mostanában nem is akarom megnézni... -
#1417 nem lattuk meg. a neten csak kaki verziot lattam meg az egesz azzal kezdodik hogy bemegy batou a boltba stb.. mint a trailerben.. japcsiban elvileg mar marcius ota megy. nem ertem mi a fasz van mar... -
#1416 hat ez a panty show nem igazan jon am be:) -
#1415 Meg mondjuk nem tudom Noir-t láttad -e, vagy a teljes Memories-t(1-2-3), vagy ott a Nausicaa vagy a Nadesico ezek is mind jó filmek.. vagy esetleg a Green legend Rain is nagyon jó film, valamint a Gall Force sem elhanyagolható... Ami pedig kül9ön tetszett az a L.I.L.Y. C.A.T. -
#1414 Bocsi a dupláért:( -
#1413 Kérdés Ghost In the Shell innocence milyen lett??? Látta már valaki??? -
#1412 Grave of The fireflies?? Vagy Miyazaki művei??? (My neighbour Totoro, Castle in the sky, Chihiro) Ezek is megvoltak? -
#1411 Slayers Hentai??? Valmit nagyon benézhettél:) -
#1410 en meg nagyonregen elkezdtem letolteni slayer reszeket de csak a sorozat felenel vettem eszre hogy Hentai volt(akkor meg Kazaa rol toltottem)...Mondjuk meg igyis megneztem es tetszett:P -
#1409 nekem még GITS SAC, Trigun, hack//SIGN, Wolf's rain nem volt meg... :)
minden más érdekesebbett láttam már.
bár a Your Under Arrest-et, a Slayers-t, és a Excel Saga-t is meg akarom még nézni. ezekre azt hallottam, h jók