72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Inkább nem szállok vitába számomra akkor is Beteg mind a 2 gyerek (ugyanis Ayanami egy Klón volt). Ettől Függetlenül szeretem EVA-t de néha képen töröltem volna legszívesebben shinji-t.. olyan volt mint egy lány... Állandóan csak nyafogott... -
Cat #1505 még nem látták (én se), de ha ennyire dicséred, feltétlen megnézem -
Cat #1504 "rosszul nevelt reszkető idegbeteg" - ez hatalmas hülyeség
ha ugy nönél fel hogy nincs anyukád, és apád szarik rád, te is ugyanilyen szeretetéhes lennél (ugyanez látszik az intézetis gyerekeken is). Mindennél jobban vágyott apja elismerésére, amit nem kapott meg, természetes hogy lelkileg sérült volt. -
Gábor #1503 Ja, én lejjebb kijelentettem, hogy üti az evat, meg is lepődtem, hogy még nem jöttek nekem :D -
Gábor #1502 Nézd végig, én 1,5 nap alatt lezavartam, annyira megragadtak.Az nge-t minden évben megnézem, amikor eszembe jut. DE mostantól RahXephon kicsit fölötte van a listámon. -
Én meg 22:) Az eva-ban a csávó egy rosszul nevelt reszkető idegbeteg volt:) Az EVA-ban ami megragadott az nem csak a szereplők voltak (halmozottan hátrányos helyzetűek szerintem). Az egész Transzcendentális mizéria... Az angyalok (amik ugye eredetileg nem is nagyalok, hanem próféták (így már érthető az azrael név is etc) Nem az erősségük a japánoknak az angol:)) Na de nem fikázom tovább EVA-t mert CSOCSO és Sadun kiakad:) Tetszik határozottan.. Ha a szereplők megragadtak ennyire akkor javaslom a gundam Seedet szedd le amíg a winget nézed... Ott vannak hasonlóak... (Jahh és ott is Főiskolásokról van szó) Engem is Zavart az EVA-ban, hogy 14-15 évesek voltak a gyerekek... -
Gábor #1500 Egyébként nekem azért is jön be jobban, mert inkább át tudom érezni egy felnőtt problémáját, szerelmi dilemmáját,mint egy 14 évesét, főleg úgy, hogy 21 vagyok. -
Gábor #1499 A későbbi részektől kezd nagyon eldurvulni a sorozat. -
Gábor #1498 Harukara figylej, nekem az ő érzései voltak nagyon, de nagyon szimpatikusak.
kis spoiler:
számolj utána: adj 12 évet Ajato korához, és nézd meg kiével fog egyezni :) -
Az openingje viszont erősen emlékeztet a Gundam Seed opening zenéjére... Egész jó bár szerintem zavarosabb mint az Eva.. -
Már a 11-ik résznél tartok a RahXephon-al de egyáltalán nem olyan magábaszívó mint az Eva vagy mondjuk a Trigun... Ennek valahogy más a hangvétele.. -
Gábor #1495 Hmm...kicsit hiányos a gundam széria az usteamen. No sebaj, elkezdem nézni a gundam winget. -
Gábor #1494 Akkor kezdem a gundammel, köszi az infot!:)
Hol tartasz Xephonnal? -
HA szereted a lélektani dolgokat akkor Gundam, ha csak hátra akarsz dőlni és végignézni egy poénos aranyos és látványos univerzális szeretetről és zenéről szóló sorozatot akkor Macross... Így már látod a különbséget? -
Mind a 2-nek van egy hangulata.. Túlságosan különbözőek... A Gundam teljes egészében azzal foglalkozik, hogy az emberekre belsőleg hogyan hat a háború a két félt bemutatja. Ez a franchise jobban foglalkozik a lelkekkel és azok torzulásával a háború hatásával.. Míg a Macross más fonalat vesz ott öldönkívüliek harcolnak az emberek a jók és egy egyértelmű a Gundamban nincsen jó és gonosz csakis háború van... -
Gábor #1491 Hangulatilag melyiket tartod jobbnak? Macrosst vagy Gundamt? Nekem az, hogy idealistább nem mérvadó. -
Márt nézem a RahXephont első három részt megnéztem sokkal zavarosabban kezd mint az EVA...
Gindam Macross dillemában azt javaslom, hogy Előbb Superdimensional Fortress Macross aztán felváltva nézd a macross és Gundam sorozatokat.. Ugyanis a Macross sokkal idealistább és álhatatosabb mint a Gundam... Jahh és nekem igazán a csak a Wing után láttam Gundameket.. de az is elég vegyes:) IMo eddig a legjobb a Wing és a seed... Az X is elmegy de az egint teljesen másmilyen:) Nézd meg a WEing-et és a Seed-et Gundamból aztán döntsd el melyik tetszett jobban..:) Jahh mind a 2 minimum 52 rész:) + Gundam Wing Endless Waltz és készól a Seednek egy 52 részes folytatása... -
Gábor #1489 Akkor most melyiknek álljak neki? Gundam vagy Macross?
Te meg tölts le a RahXephont AZONNAL! :) -
Egyébként a Gundam Pl eléggé megrázó és hatásvadász.. Szinte mindegyikben túlfűtött érzelmek vannak és szabályos népírtások... Dehát már csak ilyenek a War anime-k... -
Gábor #1487 Azért írtam az alábbiban a címet, mert onnan szedtem! ;)
CSak biztosra akartam menni :) -
Igen sorozat... De ott van ugyanazon az oldalon a leírás:) -
Gábor #1485 Super dimension fortress macross az első, ugye? -
Gábor #1484 És a macross hány sorozatból áll, ill melyik az első? -
JA MEcha témára még ott a Patlabor és a Macross... A patlabor klasszikus Krimi sorozat Sci-Fi-be ágyazva a Macross meg egy szerintem erősen megfogó Anime univerzum... Asszem ez a 2 legnagyobb Mechás Franchise... -
Nézz el IDE
Abban a sorrendben jönek a sorozatok.. Egyébként nem függenek össze és soka karakterek hasonlósága de mindegyik történet kicsit más.. -
Gábor #1481 Kicsit robotokra vagyok most kattanva, ezért mgmondaná nekem vki,hogy a sok gundamből melyik az első, ill mi a sorrend? -
Gábor #1480 Amúgy nézzed, mert NAGYON üt a sorozat, most nézem másodszorra. -
Gábor #1479 Hogy lehet üresség? Talán nem jó az ogg codeced. Sztem meg kicsit megszokod az angolt, és nagyon fog tetszeni. Ezzel én is így vagyok. A trigunban sem tetszett elsőre az angol, de aztán megtetszett. Amúgy azért is kezdtem el angolt hallgatni, mert kíváncsi voltam a felirathoz képest az eltérésre, ami minimális. -
van egy 5letem! vki csinaljon hozza magyar feliratot
-
RahXephon-t leszedtem de üresség van az angol felirat helyén az amcsi szinkron meg nagyon macsós lett. inkább hllgatnám a japánt... Valakinek valami ötlete??? -
az is meglesz! :)
-
Gábor #1475 Nézed meg a RahXephont, kötelező darab!! -
Naruto-nak most állok neki majd a napokban, de az előzetes AMV-k, és egyéb képek eddig nagyon meggyőztek. nagyon fasza kis ninnyás anime! ajánlom mindenkinek a My Generation és Linkin Park-os AMV-t bemutatónak, mert mind a 2 nagyon jó! :) -
bizony! a legjobb vámpíros anime! :) -
Megnéztem a Vampire Hunter D-Bloodlustot és mindenkinek csak ajánlani tudom. Az első résznél mérföldekkel jobb, a sztori izgalmas és nagyon szépen van megrajzolva. Nekem nagyon bejött. -
:) -
végére kicsit én is untam a folytonos verést, de aztán rájöttem, ez így jó, ahogy van... :) -
szegeny kolkot mindig elverik:((((((( kicsit kezd elegem lenni belole:) amugy lol mert elegge csurik csavarjak a dolgokat:) pl en remenykedtem hogy a kek haju...khm.. vagy motoko:)))no mindegy.. amugy nekem tetszik mindegyik... motoko.. a kek haju... su ( zold szemu:) tok ari mind:) csak sajna megszuntettek az accot a szerveren igy varnom kell akov resszel addig amig nincs szerverem:( -
Kite inkább akció, mint hentai, mert a hentai rész nagyon szar. viszont az akció nekem nagyon bejött :) igaz kicsit nagyob irreális az egész és túlzott :) -
kardos csaj rulez! :) (Aoyama Motoko)
szerintem a sorozat nem az "áj láv jú" miatt gyó, hanem a poénok miatt, amit a helyzetekből hoztak ki :)
nekem 1ik kedvenc sorozatom :)