72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Egyébként a Gundam Pl eléggé megrázó és hatásvadász.. Szinte mindegyikben túlfűtött érzelmek vannak és szabályos népírtások... Dehát már csak ilyenek a War anime-k...
  • Gábor
    Azért írtam az alábbiban a címet, mert onnan szedtem! ;)
    CSak biztosra akartam menni :)
  • Bucser
    Igen sorozat... De ott van ugyanazon az oldalon a leírás:)
  • Gábor
    Super dimension fortress macross az első, ugye?
  • Gábor
    És a macross hány sorozatból áll, ill melyik az első?
  • Bucser
    JA MEcha témára még ott a Patlabor és a Macross... A patlabor klasszikus Krimi sorozat Sci-Fi-be ágyazva a Macross meg egy szerintem erősen megfogó Anime univerzum... Asszem ez a 2 legnagyobb Mechás Franchise...
  • Bucser
    Nézz el IDE

Abban a sorrendben jönek a sorozatok.. Egyébként nem függenek össze és soka karakterek hasonlósága de mindegyik történet kicsit más..
  • Gábor
    Kicsit robotokra vagyok most kattanva, ezért mgmondaná nekem vki,hogy a sok gundamből melyik az első, ill mi a sorrend?
  • Gábor
    Amúgy nézzed, mert NAGYON üt a sorozat, most nézem másodszorra.
  • Gábor
    Hogy lehet üresség? Talán nem jó az ogg codeced. Sztem meg kicsit megszokod az angolt, és nagyon fog tetszeni. Ezzel én is így vagyok. A trigunban sem tetszett elsőre az angol, de aztán megtetszett. Amúgy azért is kezdtem el angolt hallgatni, mert kíváncsi voltam a felirathoz képest az eltérésre, ami minimális.
  • CSOCSO
    van egy 5letem! vki csinaljon hozza magyar feliratot
  • Bucser
    RahXephon-t leszedtem de üresség van az angol felirat helyén az amcsi szinkron meg nagyon macsós lett. inkább hllgatnám a japánt... Valakinek valami ötlete???
  • Sadun Tryst
    az is meglesz! :)
  • Gábor
    Nézed meg a RahXephont, kötelező darab!!
  • Sadun Tryst
    Naruto-nak most állok neki majd a napokban, de az előzetes AMV-k, és egyéb képek eddig nagyon meggyőztek. nagyon fasza kis ninnyás anime! ajánlom mindenkinek a My Generation és Linkin Park-os AMV-t bemutatónak, mert mind a 2 nagyon jó! :)
  • Sadun Tryst
    bizony! a legjobb vámpíros anime! :)
  • Eye-scream
    Megnéztem a Vampire Hunter D-Bloodlustot és mindenkinek csak ajánlani tudom. Az első résznél mérföldekkel jobb, a sztori izgalmas és nagyon szépen van megrajzolva. Nekem nagyon bejött.
  • CSOCSO
    :)
  • Sadun Tryst
    végére kicsit én is untam a folytonos verést, de aztán rájöttem, ez így jó, ahogy van... :)
  • CSOCSO
    szegeny kolkot mindig elverik:((((((( kicsit kezd elegem lenni belole:) amugy lol mert elegge csurik csavarjak a dolgokat:) pl en remenykedtem hogy a kek haju...khm.. vagy motoko:)))no mindegy.. amugy nekem tetszik mindegyik... motoko.. a kek haju... su ( zold szemu:) tok ari mind:) csak sajna megszuntettek az accot a szerveren igy varnom kell akov resszel addig amig nincs szerverem:(
  • Sadun Tryst
    Kite inkább akció, mint hentai, mert a hentai rész nagyon szar. viszont az akció nekem nagyon bejött :) igaz kicsit nagyob irreális az egész és túlzott :)
  • Sadun Tryst
    kardos csaj rulez! :) (Aoyama Motoko)
    szerintem a sorozat nem az "áj láv jú" miatt gyó, hanem a poénok miatt, amit a helyzetekből hoztak ki :)
    nekem 1ik kedvenc sorozatom :)
  • CSOCSO
    love hina:) nekem bejon aranyos.. igaz neha van ebbe egy ket bugyuta dolog de istenem:) a szereplok elegge arik:) no mindegy...
    amugy sajna nincs tobbet az az ftp amit hasznaltam ha valaki tud ajanlani egy jo magyar ftp-t amit tudnank hasznalni attoltesre az szoljon pls!!!
  • Eye-scream
    Ja lol, most vettem észre, hogy le is van töltve a felirat csak nem figyeltem :) Feliratok.hun csak francia volt sajnos...
  • Bucser
    Ez is fenntvan a magyarfelirat az Usteam-en a film mellett. kicsit visszább olvasol ott van valahol a cím.. Lustavagyok előkeresni:)
  • Eye-scream
    Meg tudná mondani valaki, hogy a Vampire Hunter D-Bloodlusthoz honnan szerezhetnék angol vagy magyar feliratot? Sajnos csak az alapfilmhez találtam...
  • CSOCSO
    "egyáltalán nem tudok érvet :)"
    jo akkor nem is ram gondoltal....
    mert en kozepesen tudok...
    a nyelvtant nemtom.. 1 mondatbol megertek mindent kiveve egy ket szavacskat.. az airbatsot szinte meglestem felirat nelkul es ugy erzem mindent ertettem.. mondjuk konnyebb is a szovege mint egy hack signek..azert annak nem ulnek neki..
    1) mert angolban van valaki nem fog megtanulni pikk pakk angolul
    2)voltam suliban... haaaaaat... hagyjuk..
  • Gábor
    Ha vkit érdekel, h miért gondolom, annak három nap múlva válaszolok, ha megjöttem:)
  • Gábor
    NAh, megnéztem a RahXephon, és a látottak után istenkáromló leszek: üti az evat. /legalábbis nálam/
  • Gábor
    Tudom, h csocsesz rosszul áll az angollal, de akkor is kint van már hónapok óta, tehát nem vagyok elfogadni az angolul egyáltalán nem tudok érvet :)
  • CSOCSO
    mit mondasz a love hinarol??? en hetedig resznel tartok.. hat nem egy cyborg sci fi feleseg de nagyom megfog:)) es ez erdekes mert nem birom az ilyen nyalas cuccokat...viszont a szereplok elegge megfognak.. mindenki nagyon jol ki van talalva, kurvajo egyeniseg mindegyik:)
    foleg a kardos a kis katonas csaj:) nomeg persze a kek haju es a hosszu barna haju...
    kicsit ailor moon ra emlekeztet ami nem gyo:(
  • CSOCSO
    Airbats anime 4. reszenel tartok idaig mindent ertettem szinte.. meg ha nemis full tisztan..es tetszik is :)
  • CSOCSO
    love hina mar jon le
  • Bucser
    CSOOCSO alapvető problémája, hogy nem tud angolul és magyar felirattal kellenek neki a cuccok.. (bár nem tudom akkor hogy boldogulsz odakint???)
  • Bucser
    Kite hentai...

Love hina aranyos kis szerelmi torzsalkodás előreelrendeltségről...
  • Gábor
    Angol felirat integrált, sőt angolul is beszél
    A sztori kezd NAGYON durva lenni, már eva szintű sokk éri a főhőst! Bekerül a mindenkori kedvenceim közé!
  • CSOCSO
    Kite baromira ismeros:((( a kep is ami a bemutatohoz van... plusz live hina...ezt ekettot meglesem majd
  • CSOCSO
    felirat nincs hozza, mi?
  • Gábor
    16. epizódnál tartok. Majdnem olyan csavaros a sztori, mint az evaban! Kib* jó!!
  • Sadun Tryst
    honnan szeded? oszd meg velünk a TransFormers topikban!!!!!! :) lécci-lécci-lécci!
    TS