72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#1488 Egyébként a Gundam Pl eléggé megrázó és hatásvadász.. Szinte mindegyikben túlfűtött érzelmek vannak és szabályos népírtások... Dehát már csak ilyenek a War anime-k... -
Gábor #1487 Azért írtam az alábbiban a címet, mert onnan szedtem! ;)
CSak biztosra akartam menni :) -
#1486 Igen sorozat... De ott van ugyanazon az oldalon a leírás:) -
Gábor #1485 Super dimension fortress macross az első, ugye? -
Gábor #1484 És a macross hány sorozatból áll, ill melyik az első? -
#1483 JA MEcha témára még ott a Patlabor és a Macross... A patlabor klasszikus Krimi sorozat Sci-Fi-be ágyazva a Macross meg egy szerintem erősen megfogó Anime univerzum... Asszem ez a 2 legnagyobb Mechás Franchise... -
#1482 Nézz el IDE
Abban a sorrendben jönek a sorozatok.. Egyébként nem függenek össze és soka karakterek hasonlósága de mindegyik történet kicsit más.. -
Gábor #1481 Kicsit robotokra vagyok most kattanva, ezért mgmondaná nekem vki,hogy a sok gundamből melyik az első, ill mi a sorrend? -
Gábor #1480 Amúgy nézzed, mert NAGYON üt a sorozat, most nézem másodszorra. -
Gábor #1479 Hogy lehet üresség? Talán nem jó az ogg codeced. Sztem meg kicsit megszokod az angolt, és nagyon fog tetszeni. Ezzel én is így vagyok. A trigunban sem tetszett elsőre az angol, de aztán megtetszett. Amúgy azért is kezdtem el angolt hallgatni, mert kíváncsi voltam a felirathoz képest az eltérésre, ami minimális. -
#1478 van egy 5letem! vki csinaljon hozza magyar feliratot -
#1477 RahXephon-t leszedtem de üresség van az angol felirat helyén az amcsi szinkron meg nagyon macsós lett. inkább hllgatnám a japánt... Valakinek valami ötlete??? -
#1476 az is meglesz! :) -
Gábor #1475 Nézed meg a RahXephont, kötelező darab!! -
#1474 Naruto-nak most állok neki majd a napokban, de az előzetes AMV-k, és egyéb képek eddig nagyon meggyőztek. nagyon fasza kis ninnyás anime! ajánlom mindenkinek a My Generation és Linkin Park-os AMV-t bemutatónak, mert mind a 2 nagyon jó! :) -
#1473 bizony! a legjobb vámpíros anime! :) -
#1472 Megnéztem a Vampire Hunter D-Bloodlustot és mindenkinek csak ajánlani tudom. Az első résznél mérföldekkel jobb, a sztori izgalmas és nagyon szépen van megrajzolva. Nekem nagyon bejött. -
#1471 :) -
#1470 végére kicsit én is untam a folytonos verést, de aztán rájöttem, ez így jó, ahogy van... :) -
#1469 szegeny kolkot mindig elverik:((((((( kicsit kezd elegem lenni belole:) amugy lol mert elegge csurik csavarjak a dolgokat:) pl en remenykedtem hogy a kek haju...khm.. vagy motoko:)))no mindegy.. amugy nekem tetszik mindegyik... motoko.. a kek haju... su ( zold szemu:) tok ari mind:) csak sajna megszuntettek az accot a szerveren igy varnom kell akov resszel addig amig nincs szerverem:( -
#1468 Kite inkább akció, mint hentai, mert a hentai rész nagyon szar. viszont az akció nekem nagyon bejött :) igaz kicsit nagyob irreális az egész és túlzott :) -
#1467 kardos csaj rulez! :) (Aoyama Motoko)
szerintem a sorozat nem az "áj láv jú" miatt gyó, hanem a poénok miatt, amit a helyzetekből hoztak ki :)
nekem 1ik kedvenc sorozatom :) -
#1466 love hina:) nekem bejon aranyos.. igaz neha van ebbe egy ket bugyuta dolog de istenem:) a szereplok elegge arik:) no mindegy...
amugy sajna nincs tobbet az az ftp amit hasznaltam ha valaki tud ajanlani egy jo magyar ftp-t amit tudnank hasznalni attoltesre az szoljon pls!!! -
#1465 Ja lol, most vettem észre, hogy le is van töltve a felirat csak nem figyeltem :) Feliratok.hun csak francia volt sajnos... -
#1464 Ez is fenntvan a magyarfelirat az Usteam-en a film mellett. kicsit visszább olvasol ott van valahol a cím.. Lustavagyok előkeresni:) -
#1463 Meg tudná mondani valaki, hogy a Vampire Hunter D-Bloodlusthoz honnan szerezhetnék angol vagy magyar feliratot? Sajnos csak az alapfilmhez találtam... -
#1462 "egyáltalán nem tudok érvet :)"
jo akkor nem is ram gondoltal....
mert en kozepesen tudok...
a nyelvtant nemtom.. 1 mondatbol megertek mindent kiveve egy ket szavacskat.. az airbatsot szinte meglestem felirat nelkul es ugy erzem mindent ertettem.. mondjuk konnyebb is a szovege mint egy hack signek..azert annak nem ulnek neki..
1) mert angolban van valaki nem fog megtanulni pikk pakk angolul
2)voltam suliban... haaaaaat... hagyjuk.. -
Gábor #1461 Ha vkit érdekel, h miért gondolom, annak három nap múlva válaszolok, ha megjöttem:) -
Gábor #1460 NAh, megnéztem a RahXephon, és a látottak után istenkáromló leszek: üti az evat. /legalábbis nálam/ -
Gábor #1459 Tudom, h csocsesz rosszul áll az angollal, de akkor is kint van már hónapok óta, tehát nem vagyok elfogadni az angolul egyáltalán nem tudok érvet :) -
#1458 mit mondasz a love hinarol??? en hetedig resznel tartok.. hat nem egy cyborg sci fi feleseg de nagyom megfog:)) es ez erdekes mert nem birom az ilyen nyalas cuccokat...viszont a szereplok elegge megfognak.. mindenki nagyon jol ki van talalva, kurvajo egyeniseg mindegyik:)
foleg a kardos a kis katonas csaj:) nomeg persze a kek haju es a hosszu barna haju...
kicsit ailor moon ra emlekeztet ami nem gyo:( -
#1457 Airbats anime 4. reszenel tartok idaig mindent ertettem szinte.. meg ha nemis full tisztan..es tetszik is :) -
#1456 love hina mar jon le -
#1455 CSOOCSO alapvető problémája, hogy nem tud angolul és magyar felirattal kellenek neki a cuccok.. (bár nem tudom akkor hogy boldogulsz odakint???) -
#1454 Kite hentai...
Love hina aranyos kis szerelmi torzsalkodás előreelrendeltségről... -
Gábor #1453 Angol felirat integrált, sőt angolul is beszél
A sztori kezd NAGYON durva lenni, már eva szintű sokk éri a főhőst! Bekerül a mindenkori kedvenceim közé! -
#1452 Kite baromira ismeros:((( a kep is ami a bemutatohoz van... plusz live hina...ezt ekettot meglesem majd -
#1451 felirat nincs hozza, mi? -
Gábor #1450 16. epizódnál tartok. Majdnem olyan csavaros a sztori, mint az evaban! Kib* jó!! -
#1449 honnan szeded? oszd meg velünk a TransFormers topikban!!!!!! :) lécci-lécci-lécci!
TS