72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #1546 Angolban az assassin az tényleg mindkettő. Esetleg royal assassin az orgyilkosra. -
orgyilkos/bérgyilkos assassin/assassin...
:)
A diverzáns és terrorista témában meg nem vagyok annyira benne:) -
Gábor #1544 A terrorista a mi szemszögünkből az az egyén, aki saját, szövetségesei, ill civilek testi épségével nem számolva válogatás nélkül próbál kárt okozni az ellenségének.
A diverzáns az a speciálisan képzett egyén, aki az ellenség hátországában egyedül vagy egy csapat részeként operál, és létfontosságú létesítmények (gyárak, hidak, híradási központok) megsemmisítésével foglalkozik.
Ezért nem mindegy,hogy minek nevezed.
Ja, ha itt tartok, orgyilkos meg az, aki hazájáért/kormányáért/királyáért gyilkol magas rangú, vagy kiemelt célpontokat, míg a bérgyilkos ezt pénzért csinálja. -
nem-nem... :)
előszőr Naruto. most könnyed szórakozásra vágyom poénnal, harccal meg minden. a Rahxephon majd ezután jön. így is a Naruto 85 részes :) -
:D
jaja, ott volt ez a mondás és nagyon megjegyeztem, mert nagyon bejön! :) -
nemtom Te, h vagy vele, de ha engem a szereplők nem fognak meg, akkor a történet lehet bármilyen jó, nem nézem meg.
pl. én így vagyok a Detective Conan-al. sokan mondják, h jó, de én megnem nézném a képek és a kisebb videók miatt... -
Gábor #1540 Kezd a RahXephonnal! -
Gábor #1539 Látom a halj meg máskor jegyében élsz! :D -
Ez max 1 hónap, ha nem kell mellette tanulénod:) -
Hát akkor ezzel nem vagyunk egy véleményen.. engem pont a szereplők idegesítenek mert halmozottan hátrányosak szerintem:) A sztori pedig istenien jó és a hangulata is megvan az aláfestőzenével... -
tényleg, most fogok nekiállni 1 pár sorozatnak... :D
Naruto
RahXephon
.hack//SIGN
.hack//Gift
.hack//Luminity (vagy mi)
Excel Saga
Ghost in the Shell - Stand Alone Complex
Serial Experiments LAIN
Boogipop Phantom
Your Under Arrest
Trigun
X
Vampire Princess Miyu
szóval az elkövetkező fél évben lesz mit néznem... :D -
A Gundam 01-et vezető srác egyértelműen terrorista kiképzést kapott. Trowa Barton a bérgyilkos... -
pedig az NGE-ben a szereplők a fontosak... :)
nekem pontosan miattuk az 1ik kedvenc sorozatom az NGE. a nagyon jól kitalált és felépített történet és cselekmény pedig csak hab a tortán. :) -
a terrorista elég szubjektív fogalom. mert valakinek bűnöző, de valakinek szabadságharcos... :) -
Gábor #1532 Terroristák? Nem inkább diverzánsok, vagy orgyilkosok? NAGY a különbség! -
Itt sokkal ezárkózottabbak a karakterek.. majd csak a végére nyílnak meg... Ezek a srácok nem egyszerű diákok... hanem jól képzett terroristák... -
Gábor #1530 Nem világmegváltást várok, csak szerethető karaktereket...... pl:Kenshin 95 részes, csak szólok :P -
Én nem utálom, mert a történet jó, csak a szereplk miatt inkább 8/10 mint 10/10:) -
Egy 52 részes sorozatnál azt várod hogy a 4. résznál máegváltsa a világot?:) -
így van.
de pl. volt olyan is aki a sok rinyálás miatt nagyon utálja! :DDDD -
Gábor #1526 Olvasom a tpoicot rendszeresen. Tudom, hogy volt vita az evaról, mint ahogy azt is tudom, hogy a többségnek mégiscsak nagyon bejön,habár különböző mértékben. Ez rendjén is van. -
OFF: háá én is erre a szakra jártam. Kemény 1 félévet bírtam, aztán otthagytam a picsába. Akkor rágtam be igazán, amikor a többszázféle búzafajtáknak kellett megtanulni a latin nevét. ( Triticum aestivum ugye :)))))) -
pontosan, h nem isteníti itt mindenki az EVA-t. eléggé egyensúlyban vagyunk... ha 200-300 kommentet visszolvasol (kb.), akkor ott láthatsz majd 1 eszmecserét az EVA-ról... :) eléggé kiegyenlített harc... :D -
Gábor #1523 A negyedik gundam wing epizódnál járok, de eddig nem nyűgözött le. Mondhatni inkább csalódást okoz. Remélem lesz ez jobb is. -
Gábor #1522 Van RahXephon ova? -
Gábor #1521 Ugye, hogy milyen jó a befejezés?
Spoiler
AMikor a parancsnok meghal ott rimánkodtam, hogy ne, túl jó fej volt, de mikor Sout megöli, na akkor kicsit kiakadtam!! És amikor Haruka berepül a két Xephon közé....Amúgy most Ixtli a régi világban is Harukát jelentette Ayato tudatalattijában, vagy csak az új világban lett a kettő ugyanaz? -
cool.. feliratot nekije!!:)))))))))))))) -
Megnéztem:) eddig tartott:) Féltem, hogy úgy maradok a végénél mint az end of eva után, de azt vettem észre, hogy az utsó képsoroknál a szám két sarka elindul a füleim felé:) Az első 10 rész kicsit uncsi volt... Fighting with the monstas meg szereplő bemutatás de utánna nagyon beindul.. 26 rész.. a nagyfilmet még nem néztem meg. Most megyek aludni:) De nagyon jó volt.. És lelkileg az utsó 7 rész iszonyatosan megmozgatott... Szükségemvolt már rá.. vol minden sírás nevetés és asztapüfölés, hogy miért kellet ezt most így??:) Szal Nyugodtan nézzétek meg... Tényleg van olyan jó mint az EVA csak pozitívabb felhangal... -
SZTE-SZÉFK- élelmiszeripari vállakozómenedzser mérnöki szak:) -
Gábor #1517 Vizsgaidőszak....igen, az tud bajt okozni :)
Hol tanulsz? Én: BGF-KVIFK->vendéglátás szálloda szakon vagyok. -
Én vizsgaidőszakban napi 1-et tudtam megnézni Gundam Seed-ből, de borzalmas volt:) De vizsgaidőszak végére befejeztem:) -
Gábor #1515 Vhogy a chrono crossra emlékeztet a hegedű ilyen mértékű használata aláfestésként. -
Gábor #1514 Belegondoltam már egy két sorozatnál, és a hideg kirázott :) -
Cat #1513 képzeld el ha heti 1et élvezhetnél csak :D -
Gábor #1512 Ha jobban belegondolok nekem úgy volt másfél nap, hogy egy nap alatt megnéztem huszon pár részt, és kettőt vagy hármat hagytam másnap reggelre. -
Gábor #1511 Ugye, hogy ugye?:)) -
Gábor #1510 Nem úgy gondoltam,hogy lehülyézel vagy hasonló, hanem, hogy nálam is nagyobb eva fanok bizonyítékokat követelnek majd, és magyar feliratot a rahxephonhoz (persze nem csocsora gondolok:)). Elég nagy horderejű kijelentést tettem, ha azt vesszük, hogy itt mindenki isteníti az evat( velem együtt), így csodálod, hogy vártam a reakciókat? -
Gecc 19. rész nagyon durva volt......... Szerintem ezt ma este befejezem:) Jahh ma kezdtem:) -
most miért mennék neked? :)
nem én fogom és nem is akarom megmondani, h mi teccen neked :)
meg különben is, amíg nem láttam a RahXephon-t, addig nem mondhatok semmit, mert még a végén nekem is jobban tetszene, mint az EVA... -
Gábor #1507 Minden másodpercet megér, mint ahogy minden pénzt is. Bárcsak lehetne itthon animet vásárolni. Megvenném az evaval együtt.