72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Gábor
    Angolban az assassin az tényleg mindkettő. Esetleg royal assassin az orgyilkosra.
  • Bucser
    orgyilkos/bérgyilkos assassin/assassin...

:)

A diverzáns és terrorista témában meg nem vagyok annyira benne:)
  • Gábor
    A terrorista a mi szemszögünkből az az egyén, aki saját, szövetségesei, ill civilek testi épségével nem számolva válogatás nélkül próbál kárt okozni az ellenségének.
    A diverzáns az a speciálisan képzett egyén, aki az ellenség hátországában egyedül vagy egy csapat részeként operál, és létfontosságú létesítmények (gyárak, hidak, híradási központok) megsemmisítésével foglalkozik.
    Ezért nem mindegy,hogy minek nevezed.
    Ja, ha itt tartok, orgyilkos meg az, aki hazájáért/kormányáért/királyáért gyilkol magas rangú, vagy kiemelt célpontokat, míg a bérgyilkos ezt pénzért csinálja.
  • Sadun Tryst
    nem-nem... :)
    előszőr Naruto. most könnyed szórakozásra vágyom poénnal, harccal meg minden. a Rahxephon majd ezután jön. így is a Naruto 85 részes :)
  • Sadun Tryst
    :D
    jaja, ott volt ez a mondás és nagyon megjegyeztem, mert nagyon bejön! :)
  • Sadun Tryst
    nemtom Te, h vagy vele, de ha engem a szereplők nem fognak meg, akkor a történet lehet bármilyen jó, nem nézem meg.
    pl. én így vagyok a Detective Conan-al. sokan mondják, h jó, de én megnem nézném a képek és a kisebb videók miatt...
  • Gábor
    Kezd a RahXephonnal!
  • Gábor
    Látom a halj meg máskor jegyében élsz! :D
  • Bucser
    Ez max 1 hónap, ha nem kell mellette tanulénod:)
  • Bucser
    Hát akkor ezzel nem vagyunk egy véleményen.. engem pont a szereplők idegesítenek mert halmozottan hátrányosak szerintem:) A sztori pedig istenien jó és a hangulata is megvan az aláfestőzenével...
  • Sadun Tryst
    tényleg, most fogok nekiállni 1 pár sorozatnak... :D

Naruto
    RahXephon
    .hack//SIGN
    .hack//Gift
    .hack//Luminity (vagy mi)
    Excel Saga
    Ghost in the Shell - Stand Alone Complex
    Serial Experiments LAIN
    Boogipop Phantom
    Your Under Arrest
    Trigun
    X
    Vampire Princess Miyu

szóval az elkövetkező fél évben lesz mit néznem... :D
  • Bucser
    A Gundam 01-et vezető srác egyértelműen terrorista kiképzést kapott. Trowa Barton a bérgyilkos...
  • Sadun Tryst
    pedig az NGE-ben a szereplők a fontosak... :)
    nekem pontosan miattuk az 1ik kedvenc sorozatom az NGE. a nagyon jól kitalált és felépített történet és cselekmény pedig csak hab a tortán. :)
  • Sadun Tryst
    a terrorista elég szubjektív fogalom. mert valakinek bűnöző, de valakinek szabadságharcos... :)
  • Gábor
    Terroristák? Nem inkább diverzánsok, vagy orgyilkosok? NAGY a különbség!
  • Bucser
    Itt sokkal ezárkózottabbak a karakterek.. majd csak a végére nyílnak meg... Ezek a srácok nem egyszerű diákok... hanem jól képzett terroristák...
  • Gábor
    Nem világmegváltást várok, csak szerethető karaktereket...... pl:Kenshin 95 részes, csak szólok :P
  • Bucser
    Én nem utálom, mert a történet jó, csak a szereplk miatt inkább 8/10 mint 10/10:)
  • Bucser
    Egy 52 részes sorozatnál azt várod hogy a 4. résznál máegváltsa a világot?:)
  • Sadun Tryst
    így van.
    de pl. volt olyan is aki a sok rinyálás miatt nagyon utálja! :DDDD
  • Gábor
    Olvasom a tpoicot rendszeresen. Tudom, hogy volt vita az evaról, mint ahogy azt is tudom, hogy a többségnek mégiscsak nagyon bejön,habár különböző mértékben. Ez rendjén is van.
  • LezLee
    OFF: háá én is erre a szakra jártam. Kemény 1 félévet bírtam, aztán otthagytam a picsába. Akkor rágtam be igazán, amikor a többszázféle búzafajtáknak kellett megtanulni a latin nevét. ( Triticum aestivum ugye :))))))
  • Sadun Tryst
    pontosan, h nem isteníti itt mindenki az EVA-t. eléggé egyensúlyban vagyunk... ha 200-300 kommentet visszolvasol (kb.), akkor ott láthatsz majd 1 eszmecserét az EVA-ról... :) eléggé kiegyenlített harc... :D
  • Gábor
    A negyedik gundam wing epizódnál járok, de eddig nem nyűgözött le. Mondhatni inkább csalódást okoz. Remélem lesz ez jobb is.
  • Gábor
    Van RahXephon ova?
  • Gábor
    Ugye, hogy milyen jó a befejezés?
    Spoiler
    AMikor a parancsnok meghal ott rimánkodtam, hogy ne, túl jó fej volt, de mikor Sout megöli, na akkor kicsit kiakadtam!! És amikor Haruka berepül a két Xephon közé....Amúgy most Ixtli a régi világban is Harukát jelentette Ayato tudatalattijában, vagy csak az új világban lett a kettő ugyanaz?
  • CSOCSO
    cool.. feliratot nekije!!:))))))))))))))
  • Bucser
    Megnéztem:) eddig tartott:) Féltem, hogy úgy maradok a végénél mint az end of eva után, de azt vettem észre, hogy az utsó képsoroknál a szám két sarka elindul a füleim felé:) Az első 10 rész kicsit uncsi volt... Fighting with the monstas meg szereplő bemutatás de utánna nagyon beindul.. 26 rész.. a nagyfilmet még nem néztem meg. Most megyek aludni:) De nagyon jó volt.. És lelkileg az utsó 7 rész iszonyatosan megmozgatott... Szükségemvolt már rá.. vol minden sírás nevetés és asztapüfölés, hogy miért kellet ezt most így??:) Szal Nyugodtan nézzétek meg... Tényleg van olyan jó mint az EVA csak pozitívabb felhangal...
  • Bucser
    SZTE-SZÉFK- élelmiszeripari vállakozómenedzser mérnöki szak:)
  • Gábor
    Vizsgaidőszak....igen, az tud bajt okozni :)
    Hol tanulsz? Én: BGF-KVIFK->vendéglátás szálloda szakon vagyok.
  • Bucser
    Én vizsgaidőszakban napi 1-et tudtam megnézni Gundam Seed-ből, de borzalmas volt:) De vizsgaidőszak végére befejeztem:)
  • Gábor
    Vhogy a chrono crossra emlékeztet a hegedű ilyen mértékű használata aláfestésként.
  • Gábor
    Belegondoltam már egy két sorozatnál, és a hideg kirázott :)
  • Cat #1513
    képzeld el ha heti 1et élvezhetnél csak :D
  • Gábor
    Ha jobban belegondolok nekem úgy volt másfél nap, hogy egy nap alatt megnéztem huszon pár részt, és kettőt vagy hármat hagytam másnap reggelre.
  • Gábor
    Ugye, hogy ugye?:))
  • Gábor
    Nem úgy gondoltam,hogy lehülyézel vagy hasonló, hanem, hogy nálam is nagyobb eva fanok bizonyítékokat követelnek majd, és magyar feliratot a rahxephonhoz (persze nem csocsora gondolok:)). Elég nagy horderejű kijelentést tettem, ha azt vesszük, hogy itt mindenki isteníti az evat( velem együtt), így csodálod, hogy vártam a reakciókat?
  • Bucser
    Gecc 19. rész nagyon durva volt......... Szerintem ezt ma este befejezem:) Jahh ma kezdtem:)
  • Sadun Tryst
    most miért mennék neked? :)
    nem én fogom és nem is akarom megmondani, h mi teccen neked :)
    meg különben is, amíg nem láttam a RahXephon-t, addig nem mondhatok semmit, mert még a végén nekem is jobban tetszene, mint az EVA...
  • Gábor
    Minden másodpercet megér, mint ahogy minden pénzt is. Bárcsak lehetne itthon animet vásárolni. Megvenném az evaval együtt.