72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Gábor
    Köszi a linket! Igazolta azt a feltevésemet, hogy Ixtli Haruka kamaszkori formáját vette fel.
  • CSOCSO
    :( ez nem gyo.. evanak evas de nem animes... inkabb ez a ketto.. nekem inkabb a lain es tetszik:) majd cserelgessetek a valtozatossag kedveert:)
  • Bucser
    Tök mind1 a lényeg, hogy jó lett:)
  • CSOCSO
    ez igaz.. de nem tudok beletenni 820 kep reszletet hogy jol nezzen ki.. nezd meg az animevilag logojat..benne van sokminden de ocsmany...szerintem ez a ket kep amit elobb csinaltam jobban nez ki mint az animevilag logoja.. node mindegy.. engem jobban megfog a lain logo de amugy nekem 8...
  • Gábor
    Tény, de a topic nem éppen a ghost in the shellről szól ;)
    Végülis mindegy, tény, hogy Csocsopapa nagyot alkotott
  • Bucser
    De ne egyetlen műre legyen már kihegyezve... ez a topic az EVA nal többről szól...
  • Bucser
    Inkább az alsó a #1575-ben lévő
  • Gábor
    Esetleg egy evasat nem tudnál? A www.animewallpapers.com -on van egy két fasza kép. PL Eva
  • CSOCSO
  • CSOCSO
    pill csinalok meg masikat is... bar ez is teljesenmegfelel:)
  • Seth
    ez jó
  • CSOCSO
    nay...
    ezt sikerult hirtelen osszedobnom de mindjart csinalok masikat is!
  • CSOCSO
    ja ja ja!!ki csinalja???ha gondoljatok megprobalom..mi legyen rajta?
  • Sadun Tryst
    tényleg...
    azon gondolkodtam, h kéne 1 banner a topiknak! :D
    mit szóltok hozzá? :)
  • Sadun Tryst
    de ha magyarul menne az okosítás, kicsit hasznosabb lenne az oldal. neeeem???? :)
  • Bucser
    Nem a magyar volta lényeg tudtommal, hanem az oldal nem??:)
  • Sadun Tryst
    még szerencse, h magyar az oldal...
  • Sadun Tryst
    egy elég újszerű megrajzolással ellátott modern, kicsit cyberpunkos anime. ha a megrajzolást megszokod, akkor nagyon fog tetszeni az anime, mert nagyon jó. én pl. HBO-n láttam szinkronizálva. :D a legnagyobb szar az egészben az volt, hogy az 1ik srác hangja Kristófé volt (Viva tv). :D
    igazából nem is a hang volt nagyon gáz, hanem ahogy magam elé képzeltem a fejét... :D
  • CSOCSO
    metropolis eleg jo...
  • Bucser
    Akkor nézd meg Ezt az oldalt... Ezzel foglalkozik..
  • Gábor
    Engem nem is a vége zavar:)
    Hanem pl az előzmények. Pl mi az a Lord Bahbem, mert nem ember, az tuti. Sőt, a mukat is ő hozta létre a Földön, sztem.
  • Eye-scream
    Hát nekem is csak 40GB-om van, azértis csak az első öt részt húztam le először, most meg már nézném tovább csak nemtom :C
    Más: A Metropolis jó anime? Mert már lenn csücsül a gépemen egy ideje, csak sosem volt lelkierőm nekiállni :)
  • Sadun Tryst
    én meg átkozom magam, h amikor vettük a gépet, akkor miért nem 60GB-os winyót rendeltem, mikor lett volna rá lehetőség. most teljesen tele vagyok, és nem tudok tölteni semmit... :(
    bár az Amon Saga lent van, amit még nem láttam, de hát régi kis anime, és még a szinkron is angol... :(
    de asszem lehet megint megnézem a Tenchi Muyo! OVA sorozatot, vagy újra mgnézem egy hónap után az End of Eva-t... :)
  • Bucser
    Szerintem a Rahxephon abszolút nem olyan ellentmondásos mint az EVA eléggé egyértelmű vége van....
  • Eye-scream
    Ez válasz az #1558-ra ;)
  • CSOCSO
    ??:)
  • Eye-scream
    Nahát, ehh... Végre nekiálltam megnézni az EVA-t és erre most megrekedtem az 5. résznél...:-\
  • Sadun Tryst
    tényleg, megnéztem a Final Fantasy animét :)
    elég aranyos kis anime, jót lehet rajta szórakozni. de sajnos az nagyon zavaró volt, hogy a 3. rész alatt az 1. rész audiosávja ment
  • Sadun Tryst
    jah...
    de remélem most nem olyan leállíások lesznek, mint durván 1 hónapja... :(
  • Eye-scream
    Másnak sem működik az ftp://usteam.uw.hu?
  • Gábor
    Örülnék egy olyan magyarázatnak RahXephonhoz, mint amilyen az aoianime-on van az evahoz.
  • Gábor
    Még jobb :D
  • Sadun Tryst
    orgylkos - assassin
    bérgyilkos - hitman :D
  • Gábor
    Persze csak akkor, ha a hadsereg kötelékébe tartozik az illető.
  • Gábor
    Úgy sem rossz:)
  • Cat #1551
    egy állami szervnél maradjunk simán a katona fogalmánál
  • Gábor
    USA-nak milye van? Black ops. Hazájért és kormányért harcolnak, tehát nem bérgyilkosok, hanem orgyilkosok.
  • Gábor
    Ha a royal fogalmazás nem tetszik, akkor megnyugtatlak,hogy az középkori viszonyokban jellemző. Példa: ninja mindeképpen bérgyilkos. A sógunban Toranaga jobbkeze egy női diplomata volt, aki emlékeim szerint ölt is. Ő orgyilkos.
  • Gábor
    NEm értem mit etessek meg velük?
  • Bucser
    ÉS probáld meg ezt megetetni abszolút demokrata pártiakkal is:) Királyi orgyilkos:) ÉS az USA-nak akkor milye van?:)