72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    metropolis eleg jo...
  • Bucser
    Akkor nézd meg Ezt az oldalt... Ezzel foglalkozik..
  • Gábor
    Engem nem is a vége zavar:)
    Hanem pl az előzmények. Pl mi az a Lord Bahbem, mert nem ember, az tuti. Sőt, a mukat is ő hozta létre a Földön, sztem.
  • Eye-scream
    Hát nekem is csak 40GB-om van, azértis csak az első öt részt húztam le először, most meg már nézném tovább csak nemtom :C
    Más: A Metropolis jó anime? Mert már lenn csücsül a gépemen egy ideje, csak sosem volt lelkierőm nekiállni :)
  • Sadun Tryst
    én meg átkozom magam, h amikor vettük a gépet, akkor miért nem 60GB-os winyót rendeltem, mikor lett volna rá lehetőség. most teljesen tele vagyok, és nem tudok tölteni semmit... :(
    bár az Amon Saga lent van, amit még nem láttam, de hát régi kis anime, és még a szinkron is angol... :(
    de asszem lehet megint megnézem a Tenchi Muyo! OVA sorozatot, vagy újra mgnézem egy hónap után az End of Eva-t... :)
  • Bucser
    Szerintem a Rahxephon abszolút nem olyan ellentmondásos mint az EVA eléggé egyértelmű vége van....
  • Eye-scream
    Ez válasz az #1558-ra ;)
  • CSOCSO
    ??:)
  • Eye-scream
    Nahát, ehh... Végre nekiálltam megnézni az EVA-t és erre most megrekedtem az 5. résznél...:-\
  • Sadun Tryst
    tényleg, megnéztem a Final Fantasy animét :)
    elég aranyos kis anime, jót lehet rajta szórakozni. de sajnos az nagyon zavaró volt, hogy a 3. rész alatt az 1. rész audiosávja ment
  • Sadun Tryst
    jah...
    de remélem most nem olyan leállíások lesznek, mint durván 1 hónapja... :(
  • Eye-scream
    Másnak sem működik az ftp://usteam.uw.hu?
  • Gábor
    Örülnék egy olyan magyarázatnak RahXephonhoz, mint amilyen az aoianime-on van az evahoz.
  • Gábor
    Még jobb :D
  • Sadun Tryst
    orgylkos - assassin
    bérgyilkos - hitman :D
  • Gábor
    Persze csak akkor, ha a hadsereg kötelékébe tartozik az illető.
  • Gábor
    Úgy sem rossz:)
  • Cat #1551
    egy állami szervnél maradjunk simán a katona fogalmánál
  • Gábor
    USA-nak milye van? Black ops. Hazájért és kormányért harcolnak, tehát nem bérgyilkosok, hanem orgyilkosok.
  • Gábor
    Ha a royal fogalmazás nem tetszik, akkor megnyugtatlak,hogy az középkori viszonyokban jellemző. Példa: ninja mindeképpen bérgyilkos. A sógunban Toranaga jobbkeze egy női diplomata volt, aki emlékeim szerint ölt is. Ő orgyilkos.
  • Gábor
    NEm értem mit etessek meg velük?
  • Bucser
    ÉS probáld meg ezt megetetni abszolút demokrata pártiakkal is:) Királyi orgyilkos:) ÉS az USA-nak akkor milye van?:)
  • Gábor
    Angolban az assassin az tényleg mindkettő. Esetleg royal assassin az orgyilkosra.
  • Bucser
    orgyilkos/bérgyilkos assassin/assassin...

:)

A diverzáns és terrorista témában meg nem vagyok annyira benne:)
  • Gábor
    A terrorista a mi szemszögünkből az az egyén, aki saját, szövetségesei, ill civilek testi épségével nem számolva válogatás nélkül próbál kárt okozni az ellenségének.
    A diverzáns az a speciálisan képzett egyén, aki az ellenség hátországában egyedül vagy egy csapat részeként operál, és létfontosságú létesítmények (gyárak, hidak, híradási központok) megsemmisítésével foglalkozik.
    Ezért nem mindegy,hogy minek nevezed.
    Ja, ha itt tartok, orgyilkos meg az, aki hazájáért/kormányáért/királyáért gyilkol magas rangú, vagy kiemelt célpontokat, míg a bérgyilkos ezt pénzért csinálja.
  • Sadun Tryst
    nem-nem... :)
    előszőr Naruto. most könnyed szórakozásra vágyom poénnal, harccal meg minden. a Rahxephon majd ezután jön. így is a Naruto 85 részes :)
  • Sadun Tryst
    :D
    jaja, ott volt ez a mondás és nagyon megjegyeztem, mert nagyon bejön! :)
  • Sadun Tryst
    nemtom Te, h vagy vele, de ha engem a szereplők nem fognak meg, akkor a történet lehet bármilyen jó, nem nézem meg.
    pl. én így vagyok a Detective Conan-al. sokan mondják, h jó, de én megnem nézném a képek és a kisebb videók miatt...
  • Gábor
    Kezd a RahXephonnal!
  • Gábor
    Látom a halj meg máskor jegyében élsz! :D
  • Bucser
    Ez max 1 hónap, ha nem kell mellette tanulénod:)
  • Bucser
    Hát akkor ezzel nem vagyunk egy véleményen.. engem pont a szereplők idegesítenek mert halmozottan hátrányosak szerintem:) A sztori pedig istenien jó és a hangulata is megvan az aláfestőzenével...
  • Sadun Tryst
    tényleg, most fogok nekiállni 1 pár sorozatnak... :D

Naruto
    RahXephon
    .hack//SIGN
    .hack//Gift
    .hack//Luminity (vagy mi)
    Excel Saga
    Ghost in the Shell - Stand Alone Complex
    Serial Experiments LAIN
    Boogipop Phantom
    Your Under Arrest
    Trigun
    X
    Vampire Princess Miyu

szóval az elkövetkező fél évben lesz mit néznem... :D
  • Bucser
    A Gundam 01-et vezető srác egyértelműen terrorista kiképzést kapott. Trowa Barton a bérgyilkos...
  • Sadun Tryst
    pedig az NGE-ben a szereplők a fontosak... :)
    nekem pontosan miattuk az 1ik kedvenc sorozatom az NGE. a nagyon jól kitalált és felépített történet és cselekmény pedig csak hab a tortán. :)
  • Sadun Tryst
    a terrorista elég szubjektív fogalom. mert valakinek bűnöző, de valakinek szabadságharcos... :)
  • Gábor
    Terroristák? Nem inkább diverzánsok, vagy orgyilkosok? NAGY a különbség!
  • Bucser
    Itt sokkal ezárkózottabbak a karakterek.. majd csak a végére nyílnak meg... Ezek a srácok nem egyszerű diákok... hanem jól képzett terroristák...
  • Gábor
    Nem világmegváltást várok, csak szerethető karaktereket...... pl:Kenshin 95 részes, csak szólok :P
  • Bucser
    Én nem utálom, mert a történet jó, csak a szereplk miatt inkább 8/10 mint 10/10:)