72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Gábor:

Fmrevagrz n Zhxng arz Oneorz ubmmn yéger, unarz záe yégrmarx eétógn. n ZH-xng arz ő xeráywn, unarz ő uíiwn ág nm rzorerx ivyátáon. Znwq xéfőoo göxéyrgrfígv őxrg fmrercrvx fmrevag.. Yáfq O=Obql Q=Qbyrz K=Krcuba... Éf n Zh-x rzorexéag éyarx 17 éirf xbehxvt nzít or arz göygvx n sryaőggxbeg. Arxrz ibyg aéun bylna éeméfrz, ubtl rmrx n qbytbx záe zrtgöegéagrx göoofmöe... Rm arz nm ryfő xíféeyrg ibyg n EnuKrcuba yégerubmáfáen. N Oneorz sbhaqngvba ghynwqbaxéccra veáalígwn n oáobxng n xrmqrgrxgőy sbtin. zvaq n Srqrengvbaöa oryüy (Gbxlb Whcvgre yégerwöggr) zvaq n Gbxlb Whcvgreora... qr zvag zvaqvt n göxéyrgrf greirg sryobeígwn n fmreryrz:)
  • Sadun Tryst
    jó lett thx CSOCSO :)
  • Gábor
    www.rot13.com
  • Gábor
    On
    Bucser
    Neen yraaéx xíiáapfv antlba, ubtl xv/zv n srar Ybeq Oneorz....Fmgrz zvhgáa wáeg n zhx yégfíxwáa ivffmnwögg n söyqer, xvgnyáygn, ubtl n zrtfmremrgg ghqáfáiny vfgrag wágfmvx, éf ryxrmqgr tláegnav n krcubabxng/qbyrzrxrg göoo-xrirfroo fvxreery. Nuubm, ubtl vafgehzragnyvfg-wr yrtlra, ryxrmqgr tláegnav n zhxng (htlr pfnx őx irmrgurgvx n krcubabxng), qr fbx séyer fvxreüyg (yáfq Znxbgb). Ivfmbag rtl-xrggő wóy, zvag Znln, qr ő arz yrurgrgg vafgehzragnyvfg. Ítl gbiáoo tláegbgg,znwq zvxbe Nlngbeóy xvqreüyg, ubtl Byyva yrfm, zrtfmreirmgéx n Gbxlb Whcvgre yégerwöggég fmbetnyznmó öffmrrfxüiéfg (Xhxv Znfnlbfuv rmerqrf éf nm ngbz rfrgr), ítl orag "graléfmgurggéx" n snwgáwhxng, éf gnaígunggáx nm Byyvag.
    Wnivgf xv, un iuby fmgrq uvoámgnz.
  • Bucser
    Mármint minek randa a minősége???? A te képed az már bocs én csak az a valkirye-t tettem át....
  • Gábor
    Egyébként nézd meg jól azt a szmájlit: az [idiota] tartja a ban táblát....ezt nem lehet komolyan venni! :)
  • CSOCSO
    ja okes:)
  • Gábor
    Cool, danke.
  • Cat #1600
    logomühely
  • Gábor
    Nekem ban :)
  • CSOCSO
    most me ban plz???
  • Gábor
    Király Csocseszkám! Igazi tehetség vagy! Nincs kedved nekem logot csinálni?
  • CSOCSO
    szerintem is ez a legjobb
  • Seth
    ez a Lain-es szerintem pont passzol
  • CSOCSO
    randa a minosege:(
    a betukeszlet a netrol van...
    innen

neha a fekete hatteru oldal helyett egy feher jon be es csak fel van sorolva a sok betukeszlet.. elofordul de ki lehet jatszani.. csak menj vissza es annak a linket ird at ahol normalisan bejott az oldal...
    gyk: mondjuk ranyomsz valamire es ha fekete az oldal akkor a linkben ird azta betut mas beture... es igy mehetsz tovabb az osszesre..
  • CSOCSO

nah tobbet most nem csinalok
  • Bucser
    Apropó CSOCS a betűkészlet honnan van amivel csináltad a feliratot??
  • Bucser
    Valkyrie a bal oldalon a Macross Zeroból származik:) csináltam régebben pár wallpapert belőle és a scrap még visszamaradt:)
  • Bucser
    Csináltam egy kis változást az eredetin:)

Hope it works:)
  • CSOCSO
    EEEZAZ:))) sokkalta zsirabb
  • CSOCSO
    csinalok evasat
    1) hogy mindenki boldog legyen
    2)mert imadok PS el fabrikalni...

szerintetek nem kene erre ragyurnom??? talan munkam is lehet meg belole.. vagy nem???
  • CSOCSO
    kosz
  • Gábor
    Köszi a linket! Igazolta azt a feltevésemet, hogy Ixtli Haruka kamaszkori formáját vette fel.
  • CSOCSO
    :( ez nem gyo.. evanak evas de nem animes... inkabb ez a ketto.. nekem inkabb a lain es tetszik:) majd cserelgessetek a valtozatossag kedveert:)
  • Bucser
    Tök mind1 a lényeg, hogy jó lett:)
  • CSOCSO
    ez igaz.. de nem tudok beletenni 820 kep reszletet hogy jol nezzen ki.. nezd meg az animevilag logojat..benne van sokminden de ocsmany...szerintem ez a ket kep amit elobb csinaltam jobban nez ki mint az animevilag logoja.. node mindegy.. engem jobban megfog a lain logo de amugy nekem 8...
  • Gábor
    Tény, de a topic nem éppen a ghost in the shellről szól ;)
    Végülis mindegy, tény, hogy Csocsopapa nagyot alkotott
  • Bucser
    De ne egyetlen műre legyen már kihegyezve... ez a topic az EVA nal többről szól...
  • Bucser
    Inkább az alsó a #1575-ben lévő
  • Gábor
    Esetleg egy evasat nem tudnál? A www.animewallpapers.com -on van egy két fasza kép. PL Eva
  • CSOCSO
  • CSOCSO
    pill csinalok meg masikat is... bar ez is teljesenmegfelel:)
  • Seth
    ez jó
  • CSOCSO
    nay...
    ezt sikerult hirtelen osszedobnom de mindjart csinalok masikat is!
  • CSOCSO
    ja ja ja!!ki csinalja???ha gondoljatok megprobalom..mi legyen rajta?
  • Sadun Tryst
    tényleg...
    azon gondolkodtam, h kéne 1 banner a topiknak! :D
    mit szóltok hozzá? :)
  • Sadun Tryst
    de ha magyarul menne az okosítás, kicsit hasznosabb lenne az oldal. neeeem???? :)
  • Bucser
    Nem a magyar volta lényeg tudtommal, hanem az oldal nem??:)
  • Sadun Tryst
    még szerencse, h magyar az oldal...
  • Sadun Tryst
    egy elég újszerű megrajzolással ellátott modern, kicsit cyberpunkos anime. ha a megrajzolást megszokod, akkor nagyon fog tetszeni az anime, mert nagyon jó. én pl. HBO-n láttam szinkronizálva. :D a legnagyobb szar az egészben az volt, hogy az 1ik srác hangja Kristófé volt (Viva tv). :D
    igazából nem is a hang volt nagyon gáz, hanem ahogy magam elé képzeltem a fejét... :D