72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #1626 Újra végignéztem a RahXephont......kedvenc animem lett. -
a sorozat után van mind a 2.
a death & rebirth a sorozat összefoglalása kicsit másképp. de tényleg csak nagyon kicsit
end of evangelion pedig egy alternatív (de az eredetinek szánt) befejezést tartalmazza. speciel én csak az end of evát néztem meg. -
Nah újra megy a usteam :)
Kérdés: Az EVA filmek hova illeszkednek a történetben? Hányadik rész után kellene megnézni őket? -
Betűstílus erről az oldalról: A Damn Mess
Hellsing
Tessék valahogy bannert csinálni akkor CSOCSO, mert nekem se tehetségem, se programom nincs hozzá! :D
Ha meg kell még kép, akkor tessék zargatni! :) -
Gábor #1622 Ezt a képet amin Eva01 van honnan szedted? Az animewallpapersen szemből nem nagyon van kép róla. -
adj kepeket font linket letoltok minket es megcsinalom!!! -
CSOCSO:
ha már így belejöttél a bannerkészítésbe, akkor csinálhatnál 1 Hellsingeset is! :)
persze a 3 főszereplővel (Alucard, Seras, The Priest) :)
a betűstílus pedig legyen akkor már a honlapról amit adtál a: "A Damn Mess" :)
sztem ütőset lehetne összehozni... :) -
ehh... word-be nem lehet őket beilleszteni? mert ott sem lenne utolsó dolog... :( -
en sem:) amugy sajna egy jopar nem muxik a PS ben:( marmint a fontokrol beszelek -
leszedtem 1 vagon betűstílust... :)
lehet teszek 1 próbát én is, és csinálok 1 bannaert. bár előre szólok, h nagyon nem vagyok májer az ilyenben... :D -
Jahh indítottam Topicot Saját készítésű Wallpapereknek:) Remélem nem csukják be:) Ide jöhetnek csocso mester esetleges Anime-k által megvilágosodott Photoshop művei:) Nem vagyok nagy művész de nézegetni szeretem őket:)
-
Az a +100 pixel szélesítés meg 50 pixel magasítás nem fogja pixelesebbé tenni a képet... ne hülyíts....:)) Mond,m hogy nem tetszik, hogy kontárkodom a képeddel, de azt ne mond, hogy Pixeles mert meghülyülök:) -
maradhat lain, de én nem tudom mekkora felbontásban nézed de 1280*1024-ben tök normalis a kép... A major nálad ugyanolyan mint nálam.... -
:) -
hat nezd meg a kepet amit beszurtal tiszta pixeles:) valszeg azert mert felnagyitottad es szar minosegben mentetted le:))))) nincs mit kotozkodni ezen... csunya minosegu a kep..ez van:) akkor is a lain marad:) -
Megnézem majd újra valamikor:) Ennyire nem figyeltem átadtam magam inkább az élménynek:)
De nincs hozzá lelkierőm.. a vége azért akár happy akár nem engem megrázott.. ÉS a 19. rész egyszerűen lelkileg brutális.... -
Gábor #1610 Megint a 19. résznél tartok.......eszméletlenül brutális.....Talán az evaban sincs ennyire borzasztó rész.... -
Gábor #1609 Nmg zbaqwn Znln n 18. rcvmóqona, ubtl nmbx, nxvx veáalígwáx n qbyrzrxrg (xíféegrgfmreű yáalbx) nmba xrirfrx xömüy inyóx, nxvxrg fvxreüyg reer n yégfíexn águbmav.
Vyy n 15. eéfmora zvxbe ivffmngrxvagüax n gevó zúygwáon (qbxv, pfnw, Znxbgb) ina rtl xéc, zvxbe Znxbgb yág n zrfgreurm unfbayó rzorerxrg (őfm unw, nmbabf nep). Nm rtlvx nmg zbaqwn: "wé, rm yraar n i.3.20 zh n zrtubffmnooígbgg éyrggnegnzzny?"
Rméeg tbaqbybz, ubtl Oneorz (intl Onuorz, aéun ítl, aéun útl íewáx) ceóoáy vafgehzragnyvfgág tláegnav n EnuKrcubaubm.
-
Gábor:
Fmrevagrz n Zhxng arz Oneorz ubmmn yéger, unarz záe yégrmarx eétógn. n ZH-xng arz ő xeráywn, unarz ő uíiwn ág nm rzorerx ivyátáon. Znwq xéfőoo göxéyrgrfígv őxrg fmrercrvx fmrevag.. Yáfq O=Obql Q=Qbyrz K=Krcuba... Éf n Zh-x rzorexéag éyarx 17 éirf xbehxvt nzít or arz göygvx n sryaőggxbeg. Arxrz ibyg aéun bylna éeméfrz, ubtl rmrx n qbytbx záe zrtgöegéagrx göoofmöe... Rm arz nm ryfő xíféeyrg ibyg n EnuKrcuba yégerubmáfáen. N Oneorz sbhaqngvba ghynwqbaxéccra veáalígwn n oáobxng n xrmqrgrxgőy sbtin. zvaq n Srqrengvbaöa oryüy (Gbxlb Whcvgre yégerwöggr) zvaq n Gbxlb Whcvgreora... qr zvag zvaqvt n göxéyrgrf greirg sryobeígwn n fmreryrz:) -
jó lett thx CSOCSO :) -
Gábor #1606 www.rot13.com -
Gábor #1605 On
Bucser
Neen yraaéx xíiáapfv antlba, ubtl xv/zv n srar Ybeq Oneorz....Fmgrz zvhgáa wáeg n zhx yégfíxwáa ivffmnwögg n söyqer, xvgnyáygn, ubtl n zrtfmremrgg ghqáfáiny vfgrag wágfmvx, éf ryxrmqgr tláegnav n krcubabxng/qbyrzrxrg göoo-xrirfroo fvxreery. Nuubm, ubtl vafgehzragnyvfg-wr yrtlra, ryxrmqgr tláegnav n zhxng (htlr pfnx őx irmrgurgvx n krcubabxng), qr fbx séyer fvxreüyg (yáfq Znxbgb). Ivfmbag rtl-xrggő wóy, zvag Znln, qr ő arz yrurgrgg vafgehzragnyvfg. Ítl gbiáoo tláegbgg,znwq zvxbe Nlngbeóy xvqreüyg, ubtl Byyva yrfm, zrtfmreirmgéx n Gbxlb Whcvgre yégerwöggég fmbetnyznmó öffmrrfxüiéfg (Xhxv Znfnlbfuv rmerqrf éf nm ngbz rfrgr), ítl orag "graléfmgurggéx" n snwgáwhxng, éf gnaígunggáx nm Byyvag.
Wnivgf xv, un iuby fmgrq uvoámgnz. -
Mármint minek randa a minősége???? A te képed az már bocs én csak az a valkirye-t tettem át.... -
Gábor #1603 Egyébként nézd meg jól azt a szmájlit: az [idiota] tartja a ban táblát....ezt nem lehet komolyan venni! :) -
ja okes:) -
Gábor #1601 Cool, danke. -
Cat #1600 logomühely -
Gábor #1599 Nekem ban :) -
most me ban plz??? -
Gábor #1597 Király Csocseszkám! Igazi tehetség vagy! Nincs kedved nekem logot csinálni?
-
szerintem is ez a legjobb -
ez a Lain-es szerintem pont passzol -
randa a minosege:(
a betukeszlet a netrol van...
innen
neha a fekete hatteru oldal helyett egy feher jon be es csak fel van sorolva a sok betukeszlet.. elofordul de ki lehet jatszani.. csak menj vissza es annak a linket ird at ahol normalisan bejott az oldal...
gyk: mondjuk ranyomsz valamire es ha fekete az oldal akkor a linkben ird azta betut mas beture... es igy mehetsz tovabb az osszesre.. -

nah tobbet most nem csinalok -
Apropó CSOCS a betűkészlet honnan van amivel csináltad a feliratot?? -
Valkyrie a bal oldalon a Macross Zeroból származik:) csináltam régebben pár wallpapert belőle és a scrap még visszamaradt:) -
Csináltam egy kis változást az eredetin:)

Hope it works:) -
EEEZAZ:))) sokkalta zsirabb -
csinalok evasat
1) hogy mindenki boldog legyen
2)mert imadok PS el fabrikalni...
szerintetek nem kene erre ragyurnom??? talan munkam is lehet meg belole.. vagy nem??? -
kosz