72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#1608 Gábor:
Fmrevagrz n Zhxng arz Oneorz ubmmn yéger, unarz záe yégrmarx eétógn. n ZH-xng arz ő xeráywn, unarz ő uíiwn ág nm rzorerx ivyátáon. Znwq xéfőoo göxéyrgrfígv őxrg fmrercrvx fmrevag.. Yáfq O=Obql Q=Qbyrz K=Krcuba... Éf n Zh-x rzorexéag éyarx 17 éirf xbehxvt nzít or arz göygvx n sryaőggxbeg. Arxrz ibyg aéun bylna éeméfrz, ubtl rmrx n qbytbx záe zrtgöegéagrx göoofmöe... Rm arz nm ryfő xíféeyrg ibyg n EnuKrcuba yégerubmáfáen. N Oneorz sbhaqngvba ghynwqbaxéccra veáalígwn n oáobxng n xrmqrgrxgőy sbtin. zvaq n Srqrengvbaöa oryüy (Gbxlb Whcvgre yégerwöggr) zvaq n Gbxlb Whcvgreora... qr zvag zvaqvt n göxéyrgrf greirg sryobeígwn n fmreryrz:) -
#1607 jó lett thx CSOCSO :) -
Gábor #1606 www.rot13.com -
Gábor #1605 On
Bucser
Neen yraaéx xíiáapfv antlba, ubtl xv/zv n srar Ybeq Oneorz....Fmgrz zvhgáa wáeg n zhx yégfíxwáa ivffmnwögg n söyqer, xvgnyáygn, ubtl n zrtfmremrgg ghqáfáiny vfgrag wágfmvx, éf ryxrmqgr tláegnav n krcubabxng/qbyrzrxrg göoo-xrirfroo fvxreery. Nuubm, ubtl vafgehzragnyvfg-wr yrtlra, ryxrmqgr tláegnav n zhxng (htlr pfnx őx irmrgurgvx n krcubabxng), qr fbx séyer fvxreüyg (yáfq Znxbgb). Ivfmbag rtl-xrggő wóy, zvag Znln, qr ő arz yrurgrgg vafgehzragnyvfg. Ítl gbiáoo tláegbgg,znwq zvxbe Nlngbeóy xvqreüyg, ubtl Byyva yrfm, zrtfmreirmgéx n Gbxlb Whcvgre yégerwöggég fmbetnyznmó öffmrrfxüiéfg (Xhxv Znfnlbfuv rmerqrf éf nm ngbz rfrgr), ítl orag "graléfmgurggéx" n snwgáwhxng, éf gnaígunggáx nm Byyvag.
Wnivgf xv, un iuby fmgrq uvoámgnz. -
#1604 Mármint minek randa a minősége???? A te képed az már bocs én csak az a valkirye-t tettem át.... -
Gábor #1603 Egyébként nézd meg jól azt a szmájlit: az [idiota] tartja a ban táblát....ezt nem lehet komolyan venni! :) -
#1602 ja okes:) -
Gábor #1601 Cool, danke. -
Cat #1600 logomühely -
Gábor #1599 Nekem ban :) -
#1598 most me ban plz??? -
Gábor #1597 Király Csocseszkám! Igazi tehetség vagy! Nincs kedved nekem logot csinálni? -
#1596 szerintem is ez a legjobb -
#1595 ez a Lain-es szerintem pont passzol -
#1594 randa a minosege:(
a betukeszlet a netrol van...
innen
neha a fekete hatteru oldal helyett egy feher jon be es csak fel van sorolva a sok betukeszlet.. elofordul de ki lehet jatszani.. csak menj vissza es annak a linket ird at ahol normalisan bejott az oldal...
gyk: mondjuk ranyomsz valamire es ha fekete az oldal akkor a linkben ird azta betut mas beture... es igy mehetsz tovabb az osszesre.. -
nah tobbet most nem csinalok -
#1592 Apropó CSOCS a betűkészlet honnan van amivel csináltad a feliratot?? -
#1591 Valkyrie a bal oldalon a Macross Zeroból származik:) csináltam régebben pár wallpapert belőle és a scrap még visszamaradt:) -
#1590 Csináltam egy kis változást az eredetin:)
Hope it works:) -
#1589 EEEZAZ:))) sokkalta zsirabb -
#1588 csinalok evasat
1) hogy mindenki boldog legyen
2)mert imadok PS el fabrikalni...
szerintetek nem kene erre ragyurnom??? talan munkam is lehet meg belole.. vagy nem??? -
#1587 kosz -
Gábor #1586 Köszi a linket! Igazolta azt a feltevésemet, hogy Ixtli Haruka kamaszkori formáját vette fel. -
#1585 :( ez nem gyo.. evanak evas de nem animes... inkabb ez a ketto.. nekem inkabb a lain es tetszik:) majd cserelgessetek a valtozatossag kedveert:) -
#1584 Tök mind1 a lényeg, hogy jó lett:) -
#1583 ez igaz.. de nem tudok beletenni 820 kep reszletet hogy jol nezzen ki.. nezd meg az animevilag logojat..benne van sokminden de ocsmany...szerintem ez a ket kep amit elobb csinaltam jobban nez ki mint az animevilag logoja.. node mindegy.. engem jobban megfog a lain logo de amugy nekem 8... -
Gábor #1582 Tény, de a topic nem éppen a ghost in the shellről szól ;)
Végülis mindegy, tény, hogy Csocsopapa nagyot alkotott -
#1581 De ne egyetlen műre legyen már kihegyezve... ez a topic az EVA nal többről szól... -
#1580 Inkább az alsó a #1575-ben lévő -
Gábor #1579 Esetleg egy evasat nem tudnál? A www.animewallpapers.com -on van egy két fasza kép. PL Eva -
#1578 -
#1577 pill csinalok meg masikat is... bar ez is teljesenmegfelel:) -
#1576 ez jó -
#1575 nay...
ezt sikerult hirtelen osszedobnom de mindjart csinalok masikat is!
-
#1574 ja ja ja!!ki csinalja???ha gondoljatok megprobalom..mi legyen rajta? -
#1573 tényleg...
azon gondolkodtam, h kéne 1 banner a topiknak! :D
mit szóltok hozzá? :) -
#1572 de ha magyarul menne az okosítás, kicsit hasznosabb lenne az oldal. neeeem???? :) -
#1571 Nem a magyar volta lényeg tudtommal, hanem az oldal nem??:) -
#1570 még szerencse, h magyar az oldal... -
#1569 egy elég újszerű megrajzolással ellátott modern, kicsit cyberpunkos anime. ha a megrajzolást megszokod, akkor nagyon fog tetszeni az anime, mert nagyon jó. én pl. HBO-n láttam szinkronizálva. :D a legnagyobb szar az egészben az volt, hogy az 1ik srác hangja Kristófé volt (Viva tv). :D
igazából nem is a hang volt nagyon gáz, hanem ahogy magam elé képzeltem a fejét... :D