72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem gyerekek hanem fiatalok de eléggé változó.. van amikor egyetemisták de a Wing is csalóka mert rajzként baszolút gyereknek tűnnek de mind 18 körüli ha jól tudom... -
Azért akarta megölni mert ő volt az egyetlen aki látta addig Heero arcát... Itt nem a komoly reakcióról van szo.. Nem tudta, hogy ő kicsoda csak azt, hogy látta az arcát sisak nélkül... -
Gábor #1664 Amúgy nekem megvan dvdn, kiírhatom, ha pesti vagy. -
Gábor #1663 Hiba volt bizony. Miért nem vitted el vkihez a vincsit? Senki nem tudta volna kiírni? -
jah. csak letölöttem, a 85. részig, majd a többi hibás volt... :(
ezért azokat nem tudtam letölteni. a winyóm meg csak 40 gigás, és akkor még DVD írom sem volt, így nem tudtam kiírni sem. oszt mivel kellett a hely, letöröltem.
ez volt életem 1ik legnagyobb hibája eddig... :( -
Gábor #1661 Kell? Nincs meg neked? -
vázz! kell az nekem is! :)
na mind1... addig nézek 1 kis Love Hinát, vagy End of Eva-t... :) -
Gábor #1659 Mindjárt berakom a Kenshint, mire azon újra végigérek, addigra lesz usteam :) -
Gábor #1658 Az meg már túl komoly reakció volt egy gyerektől, akármilyen képzést is kapott! Minden gundamben gyerekek a pilóták? -
remélem nem hardware hiba, mint ezelőtt... :( de még mindig nem jó, én meg NARUTO-t akarooook! :) -
hát jahh:) De Heero válasza a szülinapi meghívásra jó volt:) "Meg foglak ölni":) -
Gábor #1655 Nem vagyok még oda érte. Egy szimpatikus karakter van: Zechs. De ő is csak azóta, hogy rendbetette a 01-et a párbajhoz, lovagiasan. Amúgy 18 részt néztem meg, most tölteném tovább:/
Ja, sztem kicsit túl sok komolyságot adtak néhány karakternek, a kora ellenére, ami elég hülyén jön ki sztem, lásd Relena a hős szerelmes....látta Heerot vagy háromszor, de fülig bele van esve. Azért egy Haruka után kicsit furának érzem. -
NA milyen a Wing??? még mindig nem tetszik??? -
Tegnap egész nap összvissz 3 EVA részt tudtam leszedni :( -
Gábor #1652 Én mondjuk most gundam wingezek. Mi a fene van az usteammel?? -
áz, pedig úgy nézném a Narutot... :( -
Jogerősen vesztett a Dargon Ball az RTL Klub-on, az ORTT-vel szemben. -
Gábor #1649 Faxom..... -
még mindig... :( -
Gábor #1647 Megint nincs usteam?! -
jóak lett, csak nem hellsinget, anime animét kellett volna odaírni :)
de így is nagyon jó lett szvsz! :) -
ez most erdekes./.. nemtom miert van ott az IMG IMG... -
HELLSING:
amit te kertel:
[/IMG]
es amit en talaltam ki:
[/IMG]
-
http://aoianime.animehq.hu/ -
JA dc-n töltöm szal nemis néztem a Usteamet csak egyszer ma nem ment és hagytam a fenébe.. -
Én most megint Transformers-t töltök:) Armada-t letöröltem mert nem volt helyem helyette jön az energon.. nem olyan súyú az a Transformers hogy ne bírnám ki nélküle:) -
megy valakinél az USTEAM? -
most megint nem megy nálam sem... :(
pedig a Nauro 3. részéig leszedtem és meg is néztem. és mégtöbbet akarok!!!!!!!! :)
nagyon király a sorozat! ajánlom mindenkinek! :) -
Na most nekem se... -
Nekem most megy... -
nálam sem... -
nálam sem megy -
Gábor #1634 Csak nekem nem működik az usteam, vagy más sem tud tölteni? -
kesobb valaszt adok mindenre most rohannom kell -
Gábor #1632 A Mester azt nyilatkozta, hogy mivel két választási lehetősége volt Shinjinek, ezért két befejezésnek is kellett lennie. Semmi köze az amerikaiakhoz. Egyébként meg nem is tervezték kiadni Japánon kívül, állítólag nagyon meglepte a készítőket, hogy a keresztény világban ekkora sikere volt. -
nekem mind a 2 egyformán teccet ^_^ -
End of Eva nem sekélyesebb.... Szerintem az csak az igazán bonyolult, de nekem a pozitív felhang miatt jobban tetszett az eredeti befejezés... -
Cat #1629 sztmis, end of eva sokkal sekélyesebb, sztm hülye amcsiknak készült -
Aha, köszi. -
Szerintem Előbb nézd meg az eredeti végét a sorozatnak és csak utána ez end of eva-t...