72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    még mindig... :(
  • Gábor
    Megint nincs usteam?!
  • Sadun Tryst
    jóak lett, csak nem hellsinget, anime animét kellett volna odaírni :)
    de így is nagyon jó lett szvsz! :)
  • CSOCSO
    ez most erdekes./.. nemtom miert van ott az IMG IMG...
  • CSOCSO
    HELLSING:
    amit te kertel:
    [IMG][/IMG]
    es amit en talaltam ki:
    [IMG][/IMG]
  • CSOCSO
    http://aoianime.animehq.hu/
  • Bucser
    JA dc-n töltöm szal nemis néztem a Usteamet csak egyszer ma nem ment és hagytam a fenébe..
  • Bucser
    Én most megint Transformers-t töltök:) Armada-t letöröltem mert nem volt helyem helyette jön az energon.. nem olyan súyú az a Transformers hogy ne bírnám ki nélküle:)
  • Sadun Tryst
    megy valakinél az USTEAM?
  • Sadun Tryst
    most megint nem megy nálam sem... :(
    pedig a Nauro 3. részéig leszedtem és meg is néztem. és mégtöbbet akarok!!!!!!!! :)
    nagyon király a sorozat! ajánlom mindenkinek! :)
  • Eye-scream
    Na most nekem se...
  • Eye-scream
    Nekem most megy...
  • Sadun Tryst
    nálam sem...
  • Bucser
    nálam sem megy
  • Gábor
    Csak nekem nem működik az usteam, vagy más sem tud tölteni?
  • CSOCSO
    kesobb valaszt adok mindenre most rohannom kell
  • Gábor
    A Mester azt nyilatkozta, hogy mivel két választási lehetősége volt Shinjinek, ezért két befejezésnek is kellett lennie. Semmi köze az amerikaiakhoz. Egyébként meg nem is tervezték kiadni Japánon kívül, állítólag nagyon meglepte a készítőket, hogy a keresztény világban ekkora sikere volt.
  • Sadun Tryst
    nekem mind a 2 egyformán teccet ^_^
  • Bucser
    End of Eva nem sekélyesebb.... Szerintem az csak az igazán bonyolult, de nekem a pozitív felhang miatt jobban tetszett az eredeti befejezés...
  • Cat #1629
    sztmis, end of eva sokkal sekélyesebb, sztm hülye amcsiknak készült
  • Eye-scream
    Aha, köszi.
  • Bucser
    Szerintem Előbb nézd meg az eredeti végét a sorozatnak és csak utána ez end of eva-t...
  • Gábor
    Újra végignéztem a RahXephont......kedvenc animem lett.
  • Sadun Tryst
    a sorozat után van mind a 2.
    a death & rebirth a sorozat összefoglalása kicsit másképp. de tényleg csak nagyon kicsit
    end of evangelion pedig egy alternatív (de az eredetinek szánt) befejezést tartalmazza. speciel én csak az end of evát néztem meg.
  • Eye-scream
    Nah újra megy a usteam :)
    Kérdés: Az EVA filmek hova illeszkednek a történetben? Hányadik rész után kellene megnézni őket?
  • Sadun Tryst
    Betűstílus erről az oldalról: A Damn Mess
    Hellsing

Tessék valahogy bannert csinálni akkor CSOCSO, mert nekem se tehetségem, se programom nincs hozzá! :D
    Ha meg kell még kép, akkor tessék zargatni! :)
  • Gábor
    Ezt a képet amin Eva01 van honnan szedted? Az animewallpapersen szemből nem nagyon van kép róla.
  • CSOCSO
    adj kepeket font linket letoltok minket es megcsinalom!!!
  • Sadun Tryst
    CSOCSO:
    ha már így belejöttél a bannerkészítésbe, akkor csinálhatnál 1 Hellsingeset is! :)
    persze a 3 főszereplővel (Alucard, Seras, The Priest) :)
    a betűstílus pedig legyen akkor már a honlapról amit adtál a: "A Damn Mess" :)
    sztem ütőset lehetne összehozni... :)
  • Sadun Tryst
    ehh... word-be nem lehet őket beilleszteni? mert ott sem lenne utolsó dolog... :(
  • CSOCSO
    en sem:) amugy sajna egy jopar nem muxik a PS ben:( marmint a fontokrol beszelek
  • Sadun Tryst
    leszedtem 1 vagon betűstílust... :)
    lehet teszek 1 próbát én is, és csinálok 1 bannaert. bár előre szólok, h nagyon nem vagyok májer az ilyenben... :D
  • Bucser
    Jahh indítottam Topicot Saját készítésű Wallpapereknek:) Remélem nem csukják be:) Ide jöhetnek csocso mester esetleges Anime-k által megvilágosodott Photoshop művei:) Nem vagyok nagy művész de nézegetni szeretem őket:)

• Bucser
    Az a +100 pixel szélesítés meg 50 pixel magasítás nem fogja pixelesebbé tenni a képet... ne hülyíts....:)) Mond,m hogy nem tetszik, hogy kontárkodom a képeddel, de azt ne mond, hogy Pixeles mert meghülyülök:)
  • Bucser
    maradhat lain, de én nem tudom mekkora felbontásban nézed de 1280*1024-ben tök normalis a kép... A major nálad ugyanolyan mint nálam....
  • CSOCSO
    :)
  • CSOCSO
    hat nezd meg a kepet amit beszurtal tiszta pixeles:) valszeg azert mert felnagyitottad es szar minosegben mentetted le:))))) nincs mit kotozkodni ezen... csunya minosegu a kep..ez van:) akkor is a lain marad:)
  • Bucser
    Megnézem majd újra valamikor:) Ennyire nem figyeltem átadtam magam inkább az élménynek:)

De nincs hozzá lelkierőm.. a vége azért akár happy akár nem engem megrázott.. ÉS a 19. rész egyszerűen lelkileg brutális....
  • Gábor
    Megint a 19. résznél tartok.......eszméletlenül brutális.....Talán az evaban sincs ennyire borzasztó rész....
  • Gábor
    Nmg zbaqwn Znln n 18. rcvmóqona, ubtl nmbx, nxvx veáalígwáx n qbyrzrxrg (xíféegrgfmreű yáalbx) nmba xrirfrx xömüy inyóx, nxvxrg fvxreüyg reer n yégfíexn águbmav.
    Vyy n 15. eéfmora zvxbe ivffmngrxvagüax n gevó zúygwáon (qbxv, pfnw, Znxbgb) ina rtl xéc, zvxbe Znxbgb yág n zrfgreurm unfbayó rzorerxrg (őfm unw, nmbabf nep). Nm rtlvx nmg zbaqwn: "wé, rm yraar n i.3.20 zh n zrtubffmnooígbgg éyrggnegnzzny?"
    Rméeg tbaqbybz, ubtl Oneorz (intl Onuorz, aéun ítl, aéun útl íewáx) ceóoáy vafgehzragnyvfgág tláegnav n EnuKrcubaubm.