72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
jaj! még nem is láttad az end of EVA-t? én meg azt magyaráztam egész eddig... sry...
-
mint írtam, Rei Lilith klónja (Shinji anyukájának a génjeivel)
Kaworu viszont Adam klónja, mert az a Seele kezében van. sőt, az EVA-05-től felfelé az összeset Kaworu irányítja, Dummy plug rendszerrel, mert mikor megfigyeljük, az EVA-kba piros kapszulát inzertálnak. és ugyebár a dummy plug piros :) -
Lilith-ből készül Rei is, ezért akar egyesülni Rei (és fog is), Lilith-el. "hazatér" -
persze, csak be kéne kapcsolnom :D -
Cat #1782 nem irnak semmit, simán nem jön be a weblap -
Gábor #1781 Sadun, Butcher kértem engedélyt icq-n, kaphatok? -
ehh... elég veszett... 3x láttam de mindig nem értem teljesen végig... :D -
nah most olvasom..fasza.. mi tortent az usteammal??? valaki vegre lesz oolyan kedves hogy meglesi az usteam oldalat??? mikor otthon voltam es hasonlo gond volt az usteam forumaba leirtak hogy elszarodott a ram majd kijavitjak stb..szal valaki nezze mar meg hogy mi tortenik odaat?? okesz?? koszike!!! vagy emailt irjon neki vki.. -
spoiler (szpojler) -
Hentai meg manga sincs...:( -
Gábor #1776 
-
Igaz... Én csak felmetnem és bementem az anime könyvtárba, de most hogy mondtad megnéztem és tényleg üresek a könyvtárak.. IMO valamelyik vinyó meghalt... -
Gábor #1774 Tényleg minden könyvtár üres!!! -
Gábor #1773 Törölték a gundam winget?! -
Hát nekem most fölmegy simán, de az anime könyvtárban csak könyvtárakat látok és nincs bennük semmi... -
Gábor #1771 Tessék??? -
Usteam-el minden rendben van.. próbálj újra csatlakozni... -
EVA-01 Lilith egyetlen klónja.
EVA-02 is Adam segítségével lett előállítva, mégsem Adam klónja. Asuka anyja, Soryu Kyoko Zeppelin egy szinkronteszt közben Yui Ikarihoz hasonlóan balesetet szenvedett, és EVA-02-ben valamilyen okból személyiség-törést szenvedett el, melynek köszönhetően később öngyilkos lett.
ÉS valóban Kaoru az 5. gyermek, Toji a 4. (ő volt az aki az EVA 03-ban ült az angyal támadásakor) Shinji a 3. Asuka a 2. Rei az első ... Ez szerintem az EVAk-kal való szinkronizálások sorrendje.. Ugye EVA 00 REi őt aktiválták először EVA02 lett másodikra aktiválva Asukaval (még ha nem is jelent meg a filmben Asuka régóta gyakorolt vele) Majd sok sikertelen kísérlet után Shunjivel aktiválják az EVA01-et. Toji-val szinkronizálják és aktiválják EVA 03-at és vgül Kaoru-val végzik az utsó szinkronizálást neki mindegyik EVA engedelmeskedik...
-
usteamről töröltek mindent?
-
Nem a 04 volt az ami felrobbant az S2 szerv tesztelésekor.Bocs a 03 volt az amit megszállt az angyal és 05-13-ig épült fel az Élet Fája... -
az a 04-es volt -
Eva-k Adamből (lásd Biblia teremtésmítosza Ádámból készül ÉVa) KAoru és rei pedig Lilithből...
Egyébként az egyik részben tesztelt Eva 05-t is egy angyal szállja meg... Ekkor teszteliki először a Dummy Plugokat... -
vegigolvastam, de igy is maradt par kerdes:) -
na akkor mar csak 1 kerdes a csokon kivul:)
azt mondjak hogy Megtalaltak Istent, de elszokott. Ki szokott el?
Amugy valami hatterinformacio nincs Lilithrol, hogy hogy kerult oda vagy valami, amit a sorozat melle adtak ki? -
Gábor #1762 Olvasd végig az aoianimeon. Tényleg minden ki van ott tárgyalva. -
Gábor #1761 A Kaoru-szériát Lilithből, a gépeket Adamból, vagy fordítva :) -
Kaoru is klon volt ő volt tudtommal a The First Child. Őt a Seele hozta létre a human Instrumentality Project kiváltására.. Amit végülis nem Kaoru váltott ki hanem Rei... A Seele Kaoru-t akarta használni A Nerv pedig Rei-t. -
most nezem az utolso ket reszt, hogy megertsem teljesen, de asszem csak az end of evaval fogom... -
Reibol keszultek a dummy plugok nem? Kaoru is klon volt, de ot hol csinaltak? Azt nem vagom akkor o hogy lett angyal a vegen.
csak azt nem ertem, h miert nem Lilithet hasznaltak fel az evak gyartasara, ha mar ot megtalaltak regebben az antarktiszon, miert az elso angyalbol kellett az evakat megcsinalni. -
De minden pilótáknak érzelmileg köze volt az evákhoz... Pl. Kaoru és rei klón volt A Dummy Plugokhoz Kaoru klónjait használták fel. Shinji azért tudott az EVA 3-al szinkronizálni, mert Az anyja feloldódott benne, Míg Asuka az EVA 2-jében szintén feloldódott Asuka anyja de őt ki tudták hozni viszont ennek köszönhetően lett öngyilkos Auka anyja... -
X?? Hát egy erősen elgondolkoztató film az is...
Spoiler
Nm K-ora 2 eraq xümq rtlzáf ryyra. N ivyátiétég zrtnxnqáylbmnaqó... N Söyq éf nm Ét fáexáalnv.. zvaqnaalvna inaa 6-na nmg uvfmrz rooőy n 2 eraq irmrgőwr arz vf ghqwn xv ő inyówáona. N fbebmng fbeáa xvqreüy, ubtl n xég őfryyrafét n inyófátona yrtwboo oneágbx. Un 2 eraqgnt öffmrpfnc nxxbe rtl ohebx irfmv xöeor n urylfmíag éf zrtáyy n abezáyvf öffmrpfncáf. Rrtlsnwgn zátvxhf unep xrmqv rxxbe xrmqrgég. Un nm Ét fáexáalnvanx gntwn alre nxxbe n ohebx nynggv unep xömora orxöirgxrmrgg chfmgígáf ivffmnáyy, un n söyq fáexáaláanx gntwn alre nxxbe zrtznenq éf yágungóiá iáyvx. N söyq fáexáalnvanx xüyqrgéfr srygáznfmgnav n Söyq fáexáalág éf rychfmgígnav n söyqrg Nm Ét fáexáalnanx crqvt n srynqgngn, ubtl rmg zrtnxnqáylbmmáx... N fbebmng n gntbxxny sbtynyxbmvx éf nm Ét fáexáalnvanx fmrzfötéoőy zhgngwn or n göegéaéfrxrg... Nm K-zbivr crqvt cbag n ebffm byqny zbgviápvóvg ceóoáywn zrtzhgngav.. fmny n fbeeraq K fbebmng nmgáa K zbivr
Megoldás a rot13.com-on -
Adamból a pilotakat? Adambol nem az EVAkat? Es a pilotakbol nem mindegyiket klonoztak -
Gábor #1754 Mert Adamból a pilótákat klónozták. -
nincs kvinek 25-26 os reszhez nem elcsuszo felirata? -
csók? a sima tv sorozatban? komoly nem lattam...
amugy meg azon elmelkedtem hogy akkor kit talaltak meg az antarktiszon a second impact elott? Lilithet? Es rajta kisrleteztek, es ezert kuldtek Adamot, de a kerszten Lilith van, akit eredetileg megtalaltak, es Adamnak csak a mintajabol csinaltak az EVA-kat. Miert nem Lilithbol csinaltak? -
Gábor #1751 usteam még mindig haldoklik.....:(( -
Aki látta az X-et, írna nekem 1 kis SPOLIER-t (így kell írni?) róla? elképzelésem sincs, h milyen lehet... thx :) -
Ritsuko-t lelövi Gendo, mert Ritsuko anyja elárulta, és nem kapcsoltba be az önmegsemmisítést (az önmegsemmisítéshez mind a 3 MAGI-nak kell a beleegyezése, de az anya része megtagadta), és ezzel az anya Gendo mellé állt a lánya helyett. ekkor elveszett minden reményt Ritsuko és engedte, h Gendo lelőjje.
Misato-t, pedig meglövik mikor Shinji-t menekíti. a liftnél még megpróbál lelket önteni Shniji-be (egy csókkal is, amivel azt akarta mondani Misato, h Ő már felnőtként néz Shunji-re), de aztán csak mégjobban elkeseredik szegény Shinji.
bár ha azt nézzük, h a film végén csak 2 maradnak életben, akkor a válasz elég 1értelmű... :) -
és jól láttam hogy Ritsuko és Misato meghalt? -
ez is 1 GAiNAX mű. de ez nagyon vicces. lehet bele sokmindent lényeget magyarázni, és akkor megint nagyon nehéz megérteni a lényegét, de ha csak simán végignézed mindenféle gondolkodás nélkül, akkor is nagyon jó a sok poén miatt. :)
és csupán 6 részes :)