72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Eye-scream
    usteamről töröltek mindent?
  • Bucser
    Nem a 04 volt az ami felrobbant az S2 szerv tesztelésekor.Bocs a 03 volt az amit megszállt az angyal és 05-13-ig épült fel az Élet Fája...
  • magus
    az a 04-es volt
  • Bucser
    Eva-k Adamből (lásd Biblia teremtésmítosza Ádámból készül ÉVa) KAoru és rei pedig Lilithből...

Egyébként az egyik részben tesztelt Eva 05-t is egy angyal szállja meg... Ekkor teszteliki először a Dummy Plugokat...
  • magus
    vegigolvastam, de igy is maradt par kerdes:)
  • magus
    na akkor mar csak 1 kerdes a csokon kivul:)

azt mondjak hogy Megtalaltak Istent, de elszokott. Ki szokott el?

Amugy valami hatterinformacio nincs Lilithrol, hogy hogy kerult oda vagy valami, amit a sorozat melle adtak ki?
  • Gábor
    Olvasd végig az aoianimeon. Tényleg minden ki van ott tárgyalva.
  • Gábor
    A Kaoru-szériát Lilithből, a gépeket Adamból, vagy fordítva :)
  • Bucser
    Kaoru is klon volt ő volt tudtommal a The First Child. Őt a Seele hozta létre a human Instrumentality Project kiváltására.. Amit végülis nem Kaoru váltott ki hanem Rei... A Seele Kaoru-t akarta használni A Nerv pedig Rei-t.
  • magus
    most nezem az utolso ket reszt, hogy megertsem teljesen, de asszem csak az end of evaval fogom...
  • magus
    Reibol keszultek a dummy plugok nem? Kaoru is klon volt, de ot hol csinaltak? Azt nem vagom akkor o hogy lett angyal a vegen.

csak azt nem ertem, h miert nem Lilithet hasznaltak fel az evak gyartasara, ha mar ot megtalaltak regebben az antarktiszon, miert az elso angyalbol kellett az evakat megcsinalni.
  • Bucser
    De minden pilótáknak érzelmileg köze volt az evákhoz... Pl. Kaoru és rei klón volt A Dummy Plugokhoz Kaoru klónjait használták fel. Shinji azért tudott az EVA 3-al szinkronizálni, mert Az anyja feloldódott benne, Míg Asuka az EVA 2-jében szintén feloldódott Asuka anyja de őt ki tudták hozni viszont ennek köszönhetően lett öngyilkos Auka anyja...
  • Bucser
    X?? Hát egy erősen elgondolkoztató film az is...

Spoiler

Nm K-ora 2 eraq xümq rtlzáf ryyra. N ivyátiétég zrtnxnqáylbmnaqó... N Söyq éf nm Ét fáexáalnv.. zvaqnaalvna inaa 6-na nmg uvfmrz rooőy n 2 eraq irmrgőwr arz vf ghqwn xv ő inyówáona. N fbebmng fbeáa xvqreüy, ubtl n xég őfryyrafét n inyófátona yrtwboo oneágbx. Un 2 eraqgnt öffmrpfnc nxxbe rtl ohebx irfmv xöeor n urylfmíag éf zrtáyy n abezáyvf öffmrpfncáf. Rrtlsnwgn zátvxhf unep xrmqv rxxbe xrmqrgég. Un nm Ét fáexáalnvanx gntwn alre nxxbe n ohebx nynggv unep xömora orxöirgxrmrgg chfmgígáf ivffmnáyy, un n söyq fáexáaláanx gntwn alre nxxbe zrtznenq éf yágungóiá iáyvx. N söyq fáexáalnvanx xüyqrgéfr srygáznfmgnav n Söyq fáexáalág éf rychfmgígnav n söyqrg Nm Ét fáexáalnanx crqvt n srynqgngn, ubtl rmg zrtnxnqáylbmmáx... N fbebmng n gntbxxny sbtynyxbmvx éf nm Ét fáexáalnvanx fmrzfötéoőy zhgngwn or n göegéaéfrxrg... Nm K-zbivr crqvt cbag n ebffm byqny zbgviápvóvg ceóoáywn zrtzhgngav.. fmny n fbeeraq K fbebmng nmgáa K zbivr

Megoldás a rot13.com-on
  • magus
    Adamból a pilotakat? Adambol nem az EVAkat? Es a pilotakbol nem mindegyiket klonoztak
  • Gábor
    Mert Adamból a pilótákat klónozták.
  • magus
    nincs kvinek 25-26 os reszhez nem elcsuszo felirata?
  • magus
    csók? a sima tv sorozatban? komoly nem lattam...

amugy meg azon elmelkedtem hogy akkor kit talaltak meg az antarktiszon a second impact elott? Lilithet? Es rajta kisrleteztek, es ezert kuldtek Adamot, de a kerszten Lilith van, akit eredetileg megtalaltak, es Adamnak csak a mintajabol csinaltak az EVA-kat. Miert nem Lilithbol csinaltak?
  • Gábor
    usteam még mindig haldoklik.....:((
  • Sadun Tryst
    Aki látta az X-et, írna nekem 1 kis SPOLIER-t (így kell írni?) róla? elképzelésem sincs, h milyen lehet... thx :)
  • Sadun Tryst
    Ritsuko-t lelövi Gendo, mert Ritsuko anyja elárulta, és nem kapcsoltba be az önmegsemmisítést (az önmegsemmisítéshez mind a 3 MAGI-nak kell a beleegyezése, de az anya része megtagadta), és ezzel az anya Gendo mellé állt a lánya helyett. ekkor elveszett minden reményt Ritsuko és engedte, h Gendo lelőjje.
    Misato-t, pedig meglövik mikor Shinji-t menekíti. a liftnél még megpróbál lelket önteni Shniji-be (egy csókkal is, amivel azt akarta mondani Misato, h Ő már felnőtként néz Shunji-re), de aztán csak mégjobban elkeseredik szegény Shinji.

bár ha azt nézzük, h a film végén csak 2 maradnak életben, akkor a válasz elég 1értelmű... :)
  • magus
    és jól láttam hogy Ritsuko és Misato meghalt?
  • Sadun Tryst
    ez is 1 GAiNAX mű. de ez nagyon vicces. lehet bele sokmindent lényeget magyarázni, és akkor megint nagyon nehéz megérteni a lényegét, de ha csak simán végignézed mindenféle gondolkodás nélkül, akkor is nagyon jó a sok poén miatt. :)
    és csupán 6 részes :)
  • Gábor
    FLCL?
  • CSOCSO
    kicsit beleneztem az FLCL be:) megenn kedvet kaptam ra hogy meglessem az egeszet:)
  • Sadun Tryst
    sajna igen. az angol felirat alapban benne van a videóban
  • Sadun Tryst
    valszeg hardware hiba, akárcsak ezelőtt. :(
    de majd mikor teljesen jó lesz, úgyis megtudjuk...
  • Sadun Tryst
    a project sikerült, Shinji és a többiek megtalálták a boldogságot :)
  • Sadun Tryst
    a sorozat összefoglalva 1 filmbe, pár új kérdéssel.
  • CSOCSO
    es azhem az death and rebirth vagy valami ilyesmi
    meghalni es feltamadni
  • CSOCSO
    tomoren az 1 tol a 24. reszig..
  • magus
    a date and rebirth az mi?

basszus most hogy gondolkodom rajta rajottem, hogy meg kell neznem meg parszor hogy megertsem az egeszet. legalabbis az utolso par reszt.
  • Bucser
    Nem tudom.
  • magus
    es a remasteredbe bele van egetve a felirat?
  • Bucser
    Gyere fel dc-re és szedd le tőlem... [HUN]Bucser Koli vagy Matrix hub...
  • magus
    elobb meg ment vazz:( meg akarom nezni az end of evagenliooont!

#1731 -re azert tud vki valaszolni?:(
  • CSOCSO
    valaki nem akar irni a usteamnak? hogy miert van a szarakodas?
  • Gábor
    Usteam még mindig szarakodik :((
  • magus
    csak az nem tiszta, hogy a normal befejezesnel, hogy mi lett a vegen az emberi tokeletesitessel. Vagy sikerult, es az egesz emberiseg egybeolvadt, es ezt a boldogsagot mutattak be Shinji eseteben, hogy hogyan talalta meg a boldogsagot es toltotte ki az urt, vagy nem ertem...
  • magus
    amugy az end of evangelionban is be van egetve a felirat a remastered verzioba?
  • magus
    amint meglattam hogy arrol van szo atugrottam a szememmel, de a 3rd impactot mar 1 honapja benyogte vki jatek kozben aztan mondtam hogy ne loje le a poenokat