72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#1768 usteamről töröltek mindent? -
#1767 Nem a 04 volt az ami felrobbant az S2 szerv tesztelésekor.Bocs a 03 volt az amit megszállt az angyal és 05-13-ig épült fel az Élet Fája... -
#1766 az a 04-es volt -
#1765 Eva-k Adamből (lásd Biblia teremtésmítosza Ádámból készül ÉVa) KAoru és rei pedig Lilithből...
Egyébként az egyik részben tesztelt Eva 05-t is egy angyal szállja meg... Ekkor teszteliki először a Dummy Plugokat... -
#1764 vegigolvastam, de igy is maradt par kerdes:) -
#1763 na akkor mar csak 1 kerdes a csokon kivul:)
azt mondjak hogy Megtalaltak Istent, de elszokott. Ki szokott el?
Amugy valami hatterinformacio nincs Lilithrol, hogy hogy kerult oda vagy valami, amit a sorozat melle adtak ki? -
Gábor #1762 Olvasd végig az aoianimeon. Tényleg minden ki van ott tárgyalva. -
Gábor #1761 A Kaoru-szériát Lilithből, a gépeket Adamból, vagy fordítva :) -
#1760 Kaoru is klon volt ő volt tudtommal a The First Child. Őt a Seele hozta létre a human Instrumentality Project kiváltására.. Amit végülis nem Kaoru váltott ki hanem Rei... A Seele Kaoru-t akarta használni A Nerv pedig Rei-t. -
#1759 most nezem az utolso ket reszt, hogy megertsem teljesen, de asszem csak az end of evaval fogom... -
#1758 Reibol keszultek a dummy plugok nem? Kaoru is klon volt, de ot hol csinaltak? Azt nem vagom akkor o hogy lett angyal a vegen.
csak azt nem ertem, h miert nem Lilithet hasznaltak fel az evak gyartasara, ha mar ot megtalaltak regebben az antarktiszon, miert az elso angyalbol kellett az evakat megcsinalni. -
#1757 De minden pilótáknak érzelmileg köze volt az evákhoz... Pl. Kaoru és rei klón volt A Dummy Plugokhoz Kaoru klónjait használták fel. Shinji azért tudott az EVA 3-al szinkronizálni, mert Az anyja feloldódott benne, Míg Asuka az EVA 2-jében szintén feloldódott Asuka anyja de őt ki tudták hozni viszont ennek köszönhetően lett öngyilkos Auka anyja... -
#1756 X?? Hát egy erősen elgondolkoztató film az is...
Spoiler
Nm K-ora 2 eraq xümq rtlzáf ryyra. N ivyátiétég zrtnxnqáylbmnaqó... N Söyq éf nm Ét fáexáalnv.. zvaqnaalvna inaa 6-na nmg uvfmrz rooőy n 2 eraq irmrgőwr arz vf ghqwn xv ő inyówáona. N fbebmng fbeáa xvqreüy, ubtl n xég őfryyrafét n inyófátona yrtwboo oneágbx. Un 2 eraqgnt öffmrpfnc nxxbe rtl ohebx irfmv xöeor n urylfmíag éf zrtáyy n abezáyvf öffmrpfncáf. Rrtlsnwgn zátvxhf unep xrmqv rxxbe xrmqrgég. Un nm Ét fáexáalnvanx gntwn alre nxxbe n ohebx nynggv unep xömora orxöirgxrmrgg chfmgígáf ivffmnáyy, un n söyq fáexáaláanx gntwn alre nxxbe zrtznenq éf yágungóiá iáyvx. N söyq fáexáalnvanx xüyqrgéfr srygáznfmgnav n Söyq fáexáalág éf rychfmgígnav n söyqrg Nm Ét fáexáalnanx crqvt n srynqgngn, ubtl rmg zrtnxnqáylbmmáx... N fbebmng n gntbxxny sbtynyxbmvx éf nm Ét fáexáalnvanx fmrzfötéoőy zhgngwn or n göegéaéfrxrg... Nm K-zbivr crqvt cbag n ebffm byqny zbgviápvóvg ceóoáywn zrtzhgngav.. fmny n fbeeraq K fbebmng nmgáa K zbivr
Megoldás a rot13.com-on -
#1755 Adamból a pilotakat? Adambol nem az EVAkat? Es a pilotakbol nem mindegyiket klonoztak -
Gábor #1754 Mert Adamból a pilótákat klónozták. -
#1753 nincs kvinek 25-26 os reszhez nem elcsuszo felirata? -
#1752 csók? a sima tv sorozatban? komoly nem lattam...
amugy meg azon elmelkedtem hogy akkor kit talaltak meg az antarktiszon a second impact elott? Lilithet? Es rajta kisrleteztek, es ezert kuldtek Adamot, de a kerszten Lilith van, akit eredetileg megtalaltak, es Adamnak csak a mintajabol csinaltak az EVA-kat. Miert nem Lilithbol csinaltak? -
Gábor #1751 usteam még mindig haldoklik.....:(( -
#1750 Aki látta az X-et, írna nekem 1 kis SPOLIER-t (így kell írni?) róla? elképzelésem sincs, h milyen lehet... thx :) -
#1749 Ritsuko-t lelövi Gendo, mert Ritsuko anyja elárulta, és nem kapcsoltba be az önmegsemmisítést (az önmegsemmisítéshez mind a 3 MAGI-nak kell a beleegyezése, de az anya része megtagadta), és ezzel az anya Gendo mellé állt a lánya helyett. ekkor elveszett minden reményt Ritsuko és engedte, h Gendo lelőjje.
Misato-t, pedig meglövik mikor Shinji-t menekíti. a liftnél még megpróbál lelket önteni Shniji-be (egy csókkal is, amivel azt akarta mondani Misato, h Ő már felnőtként néz Shunji-re), de aztán csak mégjobban elkeseredik szegény Shinji.
bár ha azt nézzük, h a film végén csak 2 maradnak életben, akkor a válasz elég 1értelmű... :) -
#1748 és jól láttam hogy Ritsuko és Misato meghalt? -
#1747 ez is 1 GAiNAX mű. de ez nagyon vicces. lehet bele sokmindent lényeget magyarázni, és akkor megint nagyon nehéz megérteni a lényegét, de ha csak simán végignézed mindenféle gondolkodás nélkül, akkor is nagyon jó a sok poén miatt. :)
és csupán 6 részes :) -
Gábor #1746 FLCL? -
#1745 kicsit beleneztem az FLCL be:) megenn kedvet kaptam ra hogy meglessem az egeszet:) -
#1744 sajna igen. az angol felirat alapban benne van a videóban -
#1743 valszeg hardware hiba, akárcsak ezelőtt. :(
de majd mikor teljesen jó lesz, úgyis megtudjuk... -
#1742 a project sikerült, Shinji és a többiek megtalálták a boldogságot :) -
#1741 a sorozat összefoglalva 1 filmbe, pár új kérdéssel. -
#1740 es azhem az death and rebirth vagy valami ilyesmi
meghalni es feltamadni -
#1739 tomoren az 1 tol a 24. reszig.. -
#1738 a date and rebirth az mi?
basszus most hogy gondolkodom rajta rajottem, hogy meg kell neznem meg parszor hogy megertsem az egeszet. legalabbis az utolso par reszt. -
#1737 Nem tudom. -
#1736 es a remasteredbe bele van egetve a felirat? -
#1735 Gyere fel dc-re és szedd le tőlem... [HUN]Bucser Koli vagy Matrix hub... -
#1734 elobb meg ment vazz:( meg akarom nezni az end of evagenliooont!
#1731 -re azert tud vki valaszolni?:( -
#1733 valaki nem akar irni a usteamnak? hogy miert van a szarakodas? -
Gábor #1732 Usteam még mindig szarakodik :(( -
#1731 csak az nem tiszta, hogy a normal befejezesnel, hogy mi lett a vegen az emberi tokeletesitessel. Vagy sikerult, es az egesz emberiseg egybeolvadt, es ezt a boldogsagot mutattak be Shinji eseteben, hogy hogyan talalta meg a boldogsagot es toltotte ki az urt, vagy nem ertem... -
#1730 amugy az end of evangelionban is be van egetve a felirat a remastered verzioba? -
#1729 amint meglattam hogy arrol van szo atugrottam a szememmel, de a 3rd impactot mar 1 honapja benyogte vki jatek kozben aztan mondtam hogy ne loje le a poenokat