72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Eye-scream
    Aha csak most meg megint töröltek mindent :\
  • Sadun Tryst
    jeee! :)
  • Gábor
    Megy az usteam!!
  • Sadun Tryst
    tegnap egész nap nem voltam otthon... fasza... :(
  • Gábor
  • Eye-scream
    Tegnap nekem lejött 8 rész az EVA-ból egész nap :)
  • Sadun Tryst
    nem... :(
  • Gábor
    Megy már az usteam?
  • Gnome
    az olyannak orulni kell...ugy lathatod a sorozatot ahogy a rendezo akarta hogy lassak
  • Eye-scream
    Az EVA remastered részeinél az utolsó párnál oda van írva, hogy directors cut. Mennyiben vannak ezek megváltoztatva?
  • Sadun Tryst
    csak 2-en :)
  • CSOCSO
    bazz... nezem az adult swimet erre benyomjak a GITS SACOT... azt hittem elkezdik vetiteni de csak DVD reklam volt...
  • Bucser
    Ti is 6-an vagytok????
  • Sadun Tryst
    aham. reméljük akkor nem volt semmi gond, csak rendezgeti a dolgait... :)
    reméljük minnél hamarabb végez :)
  • Bucser
    HTTP meg egyátalán nem megy... Rakott be Zsozso 28.-án új vinyót, lehet arra pakol át meg rendezi össze a cucccost és addig az oldal sem megy meg a szervert is csak saját maga akarja használni. lehet ezért tiltotta le az anonymus acc-kat
  • CSOCSO
    nekem 8 csak adjatok jelszot:)
  • Sadun Tryst
    megy USTEAM, de jelszót kér... hogyvanez?
  • Serphentiot
    teccik látni? :)
  • Sadun Tryst
    thx, azt az üzit nem is vettem észre :)

hm. akkor rosszul emlékeztem. de most, h így írod, neked van igazad :)
  • Sadun Tryst
    ja és mellesleg, akik rámkerestek ICQ, azoknak mondom, hogy Serphentiot vagyok. :)
    (azon oknál fogva, h az eredeti nick-em az, csak valahogy ide Sadun Tryst-ként sikerült regisztrálni :)
  • Bucser
    Nem Rei Shinji anyjának a klónja és Lilithnek csak a lelkének egy darabja van benne... Nincs más köze Lilithez

Másrészt azt nem olvastad amit én írtam az X-ről??? csak le kell fordítanod a rot13.com-on...
  • Sadun Tryst
    ezzel sokra mentem! :D
    na mind1. esetleg röviden, h miről szól, megosztanád velem? :)
  • Sadun Tryst
    jaj! még nem is láttad az end of EVA-t? én meg azt magyaráztam egész eddig... sry...
  • Sadun Tryst
    mint írtam, Rei Lilith klónja (Shinji anyukájának a génjeivel)
    Kaworu viszont Adam klónja, mert az a Seele kezében van. sőt, az EVA-05-től felfelé az összeset Kaworu irányítja, Dummy plug rendszerrel, mert mikor megfigyeljük, az EVA-kba piros kapszulát inzertálnak. és ugyebár a dummy plug piros :)
  • Sadun Tryst
    Lilith-ből készül Rei is, ezért akar egyesülni Rei (és fog is), Lilith-el. "hazatér"
  • Sadun Tryst
    persze, csak be kéne kapcsolnom :D
  • Cat #1782
    nem irnak semmit, simán nem jön be a weblap
  • Gábor
    Sadun, Butcher kértem engedélyt icq-n, kaphatok?
  • PResident Evil
    ehh... elég veszett... 3x láttam de mindig nem értem teljesen végig... :D
  • CSOCSO
    nah most olvasom..fasza.. mi tortent az usteammal??? valaki vegre lesz oolyan kedves hogy meglesi az usteam oldalat??? mikor otthon voltam es hasonlo gond volt az usteam forumaba leirtak hogy elszarodott a ram majd kijavitjak stb..szal valaki nezze mar meg hogy mi tortenik odaat?? okesz?? koszike!!! vagy emailt irjon neki vki..
  • CSOCSO
    spoiler (szpojler)
  • Eye-scream
    Hentai meg manga sincs...:(
  • Gábor
  • Bucser
    Igaz... Én csak felmetnem és bementem az anime könyvtárba, de most hogy mondtad megnéztem és tényleg üresek a könyvtárak.. IMO valamelyik vinyó meghalt...
  • Gábor
    Tényleg minden könyvtár üres!!!
  • Gábor
    Törölték a gundam winget?!
  • Eye-scream
    Hát nekem most fölmegy simán, de az anime könyvtárban csak könyvtárakat látok és nincs bennük semmi...
  • Gábor
    Tessék???
  • Bucser
    Usteam-el minden rendben van.. próbálj újra csatlakozni...
  • Bucser
    EVA-01 Lilith egyetlen klónja.

EVA-02 is Adam segítségével lett előállítva, mégsem Adam klónja. Asuka anyja, Soryu Kyoko Zeppelin egy szinkronteszt közben Yui Ikarihoz hasonlóan balesetet szenvedett, és EVA-02-ben valamilyen okból személyiség-törést szenvedett el, melynek köszönhetően később öngyilkos lett.

ÉS valóban Kaoru az 5. gyermek, Toji a 4. (ő volt az aki az EVA 03-ban ült az angyal támadásakor) Shinji a 3. Asuka a 2. Rei az első ... Ez szerintem az EVAk-kal való szinkronizálások sorrendje.. Ugye EVA 00 REi őt aktiválták először EVA02 lett másodikra aktiválva Asukaval (még ha nem is jelent meg a filmben Asuka régóta gyakorolt vele) Majd sok sikertelen kísérlet után Shunjivel aktiválják az EVA01-et. Toji-val szinkronizálják és aktiválják EVA 03-at és vgül Kaoru-val végzik az utsó szinkronizálást neki mindegyik EVA engedelmeskedik...