72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#1808 Aha csak most meg megint töröltek mindent :\ -
#1807 jeee! :) -
Gábor #1806 Megy az usteam!! -
#1805 tegnap egész nap nem voltam otthon... fasza... :( -
Gábor #1804 -
#1803 Tegnap nekem lejött 8 rész az EVA-ból egész nap :) -
#1802 nem... :( -
Gábor #1801 Megy már az usteam? -
#1800 az olyannak orulni kell...ugy lathatod a sorozatot ahogy a rendezo akarta hogy lassak -
#1799 Az EVA remastered részeinél az utolsó párnál oda van írva, hogy directors cut. Mennyiben vannak ezek megváltoztatva? -
#1798 csak 2-en :) -
#1797 bazz... nezem az adult swimet erre benyomjak a GITS SACOT... azt hittem elkezdik vetiteni de csak DVD reklam volt... -
#1796 Ti is 6-an vagytok???? -
#1795 aham. reméljük akkor nem volt semmi gond, csak rendezgeti a dolgait... :)
reméljük minnél hamarabb végez :) -
#1794 HTTP meg egyátalán nem megy... Rakott be Zsozso 28.-án új vinyót, lehet arra pakol át meg rendezi össze a cucccost és addig az oldal sem megy meg a szervert is csak saját maga akarja használni. lehet ezért tiltotta le az anonymus acc-kat
-
#1793 nekem 8 csak adjatok jelszot:) -
#1792 megy USTEAM, de jelszót kér... hogyvanez? -
#1791 teccik látni? :) -
#1790 thx, azt az üzit nem is vettem észre :)
hm. akkor rosszul emlékeztem. de most, h így írod, neked van igazad :) -
#1789 ja és mellesleg, akik rámkerestek ICQ, azoknak mondom, hogy Serphentiot vagyok. :)
(azon oknál fogva, h az eredeti nick-em az, csak valahogy ide Sadun Tryst-ként sikerült regisztrálni :) -
#1788 Nem Rei Shinji anyjának a klónja és Lilithnek csak a lelkének egy darabja van benne... Nincs más köze Lilithez
Másrészt azt nem olvastad amit én írtam az X-ről??? csak le kell fordítanod a rot13.com-on... -
#1787 ezzel sokra mentem! :D
na mind1. esetleg röviden, h miről szól, megosztanád velem? :) -
#1786 jaj! még nem is láttad az end of EVA-t? én meg azt magyaráztam egész eddig... sry... -
#1785 mint írtam, Rei Lilith klónja (Shinji anyukájának a génjeivel)
Kaworu viszont Adam klónja, mert az a Seele kezében van. sőt, az EVA-05-től felfelé az összeset Kaworu irányítja, Dummy plug rendszerrel, mert mikor megfigyeljük, az EVA-kba piros kapszulát inzertálnak. és ugyebár a dummy plug piros :) -
#1784 Lilith-ből készül Rei is, ezért akar egyesülni Rei (és fog is), Lilith-el. "hazatér" -
#1783 persze, csak be kéne kapcsolnom :D -
Cat #1782 nem irnak semmit, simán nem jön be a weblap -
Gábor #1781 Sadun, Butcher kértem engedélyt icq-n, kaphatok? -
#1780 ehh... elég veszett... 3x láttam de mindig nem értem teljesen végig... :D -
#1779 nah most olvasom..fasza.. mi tortent az usteammal??? valaki vegre lesz oolyan kedves hogy meglesi az usteam oldalat??? mikor otthon voltam es hasonlo gond volt az usteam forumaba leirtak hogy elszarodott a ram majd kijavitjak stb..szal valaki nezze mar meg hogy mi tortenik odaat?? okesz?? koszike!!! vagy emailt irjon neki vki.. -
#1778 spoiler (szpojler) -
#1777 Hentai meg manga sincs...:( -
Gábor #1776 -
#1775 Igaz... Én csak felmetnem és bementem az anime könyvtárba, de most hogy mondtad megnéztem és tényleg üresek a könyvtárak.. IMO valamelyik vinyó meghalt... -
Gábor #1774 Tényleg minden könyvtár üres!!! -
Gábor #1773 Törölték a gundam winget?! -
#1772 Hát nekem most fölmegy simán, de az anime könyvtárban csak könyvtárakat látok és nincs bennük semmi... -
Gábor #1771 Tessék??? -
#1770 Usteam-el minden rendben van.. próbálj újra csatlakozni... -
#1769 EVA-01 Lilith egyetlen klónja.
EVA-02 is Adam segítségével lett előállítva, mégsem Adam klónja. Asuka anyja, Soryu Kyoko Zeppelin egy szinkronteszt közben Yui Ikarihoz hasonlóan balesetet szenvedett, és EVA-02-ben valamilyen okból személyiség-törést szenvedett el, melynek köszönhetően később öngyilkos lett.
ÉS valóban Kaoru az 5. gyermek, Toji a 4. (ő volt az aki az EVA 03-ban ült az angyal támadásakor) Shinji a 3. Asuka a 2. Rei az első ... Ez szerintem az EVAk-kal való szinkronizálások sorrendje.. Ugye EVA 00 REi őt aktiválták először EVA02 lett másodikra aktiválva Asukaval (még ha nem is jelent meg a filmben Asuka régóta gyakorolt vele) Majd sok sikertelen kísérlet után Shunjivel aktiválják az EVA01-et. Toji-val szinkronizálják és aktiválják EVA 03-at és vgül Kaoru-val végzik az utsó szinkronizálást neki mindegyik EVA engedelmeskedik...