72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    igen..kicsit en is szegyenlem neha bevallani hogy anime rajongo vagyok mert mindenki a buzi dragonballra gondol meg a sailor moonra.. .. en mind akettot utalom..bar sajnalatos modon sok jo animeban talalok olyan dolgokat mint az elobbi ket utalt animeban... ( pl a rajzmod ..levegoben verekedes.. vagy a lunaris prizma fele okossagok.....)
  • Eye-scream
    Na igen ez a sokszor hallott:"18évesen mesétnézel??????"
  • Bucser
    Igen mert balfaszok:) Mert sztereotípiákban élnek:) volt egy klubbom (tulképp netcafe) és először mindenki hülyének nézett mikor bementem leültem az egyik géphez és elkezdtem Berserket nézni.. Aztán 4 rész után kb 12-en álltak a székem mögött és bámulták velem a Berserket az utsó részig:) Király volt nagyon:) Azután jött EVA, MAcross Plus, meg Record of lodoss War akkoriban csak ezek voltak számomra hozzáférhetők de mindenkinek tetszett és meglepődve látták, hogy a "Manga" nem a Dragonball:)
  • magus
    érdekes. eddig akárkinek mondtam haverok közül hogy animet nezek, mindenki azt hitte az olyan mint a dragon ball vagy a pokemon, se mindegyik anime ilyen...
  • CSOCSO
    felirat gondolom nincs:(
    vagy van??
  • Sadun Tryst
    x-mas special egy karácsonyi kis megható történet (Naru és Kei főszerepben), majd Spring Special, ahol inkább egy lelkesítő történetet láthatunk.
    az again pedig a 2 spec után jön. s ezzel le is zárul az egész saga :)
    sorrend: 1. x-mas, 2. spring, 3. again
  • CSOCSO
    van meg love hina special meg again.. ugye?? azok mik???
  • Sadun Tryst
    talán csak Naru igazi oldalát mutatta meg valamennyire (agresszívitás). de azért erre már más részekben is rájöttünk :)))))
  • CSOCSO
    nekem bejott mind... es az is erdekes volt egy ket dolog miatt:)
  • Bucser
    A Patlabor filmek viszont nagyon jók.. Főleg az első OVA... Klasszikus Krimi lassú folyású nyomozói meló és a legelején Meghal a tettes és csak egy üzenetet hagy hátra amiben megjósolja, hogy el fog pusztulni a város:) Nekem nagyon tetszett abban a sztori volt nagyon jó...
  • Sadun Tryst
    Naruto 35. részénél vagyok és eddig nagyon bejött.
    Az 1. SAGA nagyon kemény és érzelmes lett a végén, már a könnyekkel küszködtem néha, pedig nem vagyok egy érzelgős típus... Főleg az utolsó harcca a kardos faszinak nagyon bejött. Mind a 2 karja sérült, erre a szájába kap egy kést, oszt azzal legyakja a fél sereget!
    A 2. SAGA sem rossz, bár ez 1értelműen durvább lett. Igazából csak most fog jönni a szaftos rész, szal a java még hátra van, de amennyit eddig láttam belőle, az alapján ajánlom mindenkinek! :)
  • Gábor
    Pontosan a jellemekért és cselekményért nézem a legtöbb sorozatot, és hagyom ki az ovakat:)
  • Sadun Tryst
    szerintem egyedül a popsztáros rész nem volt olyan jó. többi mind nagyon korrekt volt. főleg a színházos rész volt nagyon kir! azon halálra röhögtem magam! :)
  • Bucser
    NEm vesztessz a storyból.. Bármelyik sorozat elején lehet kezdeni.. Egyébklnt szerintem hiba, hogy kihagyod az OVAkat mert pont azok vannak szebben megrajzolva... Igaz a jellemekt nem tudják olyan jól kialakítani...
  • Gábor
    Pont ezért kérdeztem, mert engem nagyáltalánosságban mindenből a tv sorozat érdekel, így ha kihagyom az ovakat menet közben, veszítek-e a sztoriból, ez itt a kérdés?
  • Eye-scream
    Hmm letöltöttem az end of eva-t de a remastered verziót ami 2x akkora mint az eredeti és a háttérben angolul sivalkodnak végig.... Ez most mi a fene?:)
  • Bucser
    A Moviek és sorozatok szereplői egybetartoznak szal ugyanazok, de ninc kronológiai sorrend.. Érdemes a kiadási dátumok alapján nézni...Ott van címek mellett..
  • Gábor
    Ezek különállóak, mint a gundam ovak, vagy kronologikusan egyb e tartoznak?
  • CSOCSO
    ez kimaradt

a 25 resz erdekes volt:) csak azt hianyoltam hogy nem mutattak narut es keitarot egyutt..boldogan.... ezt nagyon hianyoltam..legalabb az utcso kep lehett volna az hogy egymas karjaiban elalsznak vagy valami...
    a 24. resz kemeny volt!! gomboc volt a torkomban rednesen!!:)
  • CSOCSO
    Love Hina
    Vegiglestem! Baromira tetszett mindenkinek ajanlom!! en se hittem volna hogy egy ilyen szerelmes sorozat lekot...
    az alabbi iromany szpojlert rejteget magaban.. aki el akarja olvasni csak jelolje ki a szoveget es lathato lesz...

Naszoval....
    Hat befejeztem... a Love Hinat!:)
    Nincs kedvenc szereplom. Egyszeruen imadom mindegyik szereplot...Mindenkinek megvan a sajat kis cuki dolga..
    Lessuk sorba:

Shinobu: nagy kek szemek, es nagyon ari ahogy allandoan ketsegbe van esve kei ert:) vartam hogy tortenjen valami hogy elmondja neki hogy mennyire szereti vagy ilyesmi
    Su: nagy zold szemeivel meg a vigyorgasaval azonnal belopta magat a szivembe meg a sok baromsaggal amit csinak:)
    Motoko nah o nagyon erdekes.. o tetszett meg legeloszor..mert olyan kisugarzasa van hogy jujj de tul furcsa a csaj:)
    Mitsune: erdekes.. es allandoan hunyorit:) de azert aranyos
    Naru: hat igen.. o is nagyon arin nez ki meg minden csak allandoan bantja keiterot...persze mindig ellentmond maganak az erzelmekkel kapcsolatban:)
    a tea hazas csaj neve nem jut eszembe:)
    de rulez a csaj. mindig az a szar van a szajaban es csak a poker arc:)
    meg a csaj aki allandoan elaludt: az is edi volt.. mindig vartam hogy raakaszkodjon keitarora:))
    a lenyeg hogy nemtok kulombseget tenni. mindegyik csajnak megvolt a sajat tulajdonsaga amiert kurvaedik voltak..
    bar sajnaltam kei-t hogy mindig elverik de azert jo volt az egesz sorozat:) 120 epizod is keves lenne.. mert mindig imadtam nezni hogy mit ossze vissza baromkodnak.. nem gondotlam volna hogy egy ilyen love "szarsag" igy lekot.. ubercool volt!!!:)
    Amire igy hirtelen emlexem:
    erdekes volt mikor azt hittem hogy motoko tok oda van keitaro ert..mikor allandoan elajult mikor meglatta ot:)
    aztan soxor erdekes volt hogy shinobu mennyire odavan keitaroert...
    vegig erdekes volt ami naru es keitaro kozott volt
    es ott van a teknos csaj.. nah az uberbrutal erdekes volt:))
    vegig zsir volt az egesz.. csak egyszer ketszer nem volt olyan hudejo egy egy resz...

• CSOCSO
    nah mindjart befejezem a love hinat aztan irok ...
  • Bucser
    A Patlabor franchise-ba ezek tartoznak remélem nem kapja szét a formázást:)

Title Total Year
    Mobile Police Patlabor 47 1989
    Mobile Police Patlabor New Files 16 1992
    Mobile Police Patlabor Original Files 7 1989
    Patlabor Movie 1 1 1989
    Patlabor Movie 2 1 1993
    Patlabor Movie 3 1 2002
    Patlabor OVA 1 7 1989
    Patlabor OVA 2 16 1992
    Patlabor TV 47 1989
    Patlabor WXIII 1 2002
  • Sadun Tryst
    kedvenc szereplőm nekem Motoko :)
  • Gábor
    Háyn részes?
  • CSOCSO
    hurra.. de en nem latom az anime ftp-t...
  • Bucser
    Ezzel próbáltam.. Nem engedi...
  • Cat #1822
    http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=3144

baloldalt egyik ftp, jobboldalt másik ftp, és transfer
  • Bucser
    Én patlabor-t DC-ről szedte3m anime hubokról...
  • Gábor
    Patlabor? vKi?
  • Bucser
    Privát ment...
  • CSOCSO
    enmar most sajnalom hogy vege van .. mert.. elvezem mint atom... bejon minden szereplo a maga kis hulyesegevel...
    nah mindgey majd irok valami spoiler hegyet ha keszen vagyok a sorozattal....

FELHIVAS:
    valaki aki ert az ftp hez es tudja hogyan kell ftp rol ftp re attolteni valami progival..az jelentkezzen nalam mert az emberem meg jopar oraig nem lesz neten..es szeretnem ha valaki addig is elkezdene nekem attolteni a filmeket...
    ha van valaki aki vagja az irja be ide hogy stipi stopi oszt keressen meg privibe.. megadom az ftp met ahova kene totleni!! koszke!! csao all
  • via_mala
    Én pont vasárnap néztem végig a Love Hina-t. Ne add fel, később érdekesebb lesz. A 25. részben pedig lesz elég fanservice is Motoko-val. :D
  • Gábor
    Patlabor sorozat nincsen fent? Csak 3 ovat találtam.
  • CSOCSO
    nah lejott megenn par love hina resz... de megenn csak szegeny kolkot verik:((((((((((((
  • Eye-scream
    Ja mégsem...Pedig nekem az előbb úgy tűnt, fura...
  • Bucser
    A régi szerkezetet állította vissza zsozsó úgy tűnik.. Minden számozott könyvtár egy vinyot jelent.. Ha egy kiesik így nem az egész beraidelt sorbakötött cucc úszik el és nem elérhető, hanem csak az a vinyó lesz kivéve ami hibás. Így Winchester csere esetén az FTP továbbra is elérhető... Ez az oka, hogy sokminden nem elérhető jelenleg...
  • Eye-scream
    Igen azt tudom de most aabból egy csomó könyvtárban nincs semi...
  • Eye-scream
    Hmm nem indent csak elég sok dolgot...
  • Sadun Tryst
    nem, elnézést, megy :)
  • Sadun Tryst
    nem töröltek semmit, csak más lett a könyvtárszerkezet.
    de most nekem megint nem megy... :(