72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nekem az első sorozat volt az NGE amit letölöttem. nem tudom milyen felindulásból, de azt hiszem 1szer olvastam itt, h az nagyon jó és látványos anime, és nekem több se kellett. :)
szal mást nem is adthattam akkor a haveroknak :)))
enegem nagyon megfogott, és már itt tartok. ma sem bírtam meglenni anime nélkül, és letölöttem a Spriggan-t.
nem rossz kis anime, de kicsit bárgyú a története. ezt élőszereplősben Van Dame-al csinálták volna :) -
Igazából térítés során azért érdemes az Berserkel kezdeni mert,látványos és megdöbbentő... Utána érdemes a Vampire Hunter D BloodLustot odaadni majd valami pörgősebb sorozatot mint Pl Macross plus OVA-t vagy Macross Zerot... Ezek után esetleg Record of Lodoss War-t majd Escaflowne-t Ezután javasolnám csak a RahXephon-t és az EV-t semmiféleképpen nem elsőre.. ahhoz túl nehéz mű.... Miyazaki filmjeit is EVA előtt... -
93. részig adták is ki? száksz...
a special rész meg kritikán aluli. legalábbis nekem nagyon nem teccett az alap sorozathoz mérten... :( -
én NGE-vel kezdtem averi körben :)
1ik el sem vitte, másik a 8. résznél abbagyatra, a 3. végignézte, de csak az akció érdekelte, szal ez totális sikertelenség. majd jött a Love Hina, amit már 1ik haver megnézett és nagyon bejött neki, majd Tenchi Muyo, amit megint ugyan az a haver nézett meg és nagyon tetszett neki. majd jött a Berserk, Ai Yori Aoshi, FLCL, GoldenBoy, Hellsing... :)
folyamatosan csak 1 haver néz animét, a másik 3 csak a jobb filmeket, de azokat szívesen megnézik. azaz ők is csak az akcióra kiváncsiak :) -
A kemlényvonalas fejesek akika tántikorszakból még itt maradtak azt hiszik ez még működik... ÉS ez rontja a gyerekek szellemi fejlődését... -
Gábor #1901 Mi értelme a cenzúrának? Ennek a módszernek már nincs létjogosultsága (legalábbis nyíltan, "ha nem tudom, nem fáj") -
Azért fogják játszani mert a német kiherélt változat lesz ebből is.. Ugyanis RTLII -n megy... -
Naruto - ez engem is erdekelt volna...csak93 reszig adtak ki asszem de van egy special resz is...
Anime megteritessel kapcsolatban:P.....szal az en barati koromnek megmutattam a hellsinget..varhatoan ..Nagysikere volt..utanna a Berserket ennek is nagy sikere volt(utanna meg jatszottunk DCn a jatekkal is) aztan adtam oda nekik az NGE-t...ittmar megoszlottak a velemenyek mert nagyon sokuk nem keres erzelmeket egy "rajzfilmben"....szal en odaig jutottam el hogy az akciodus nem annyira depresszios animeket megnezik es meg elvezik is, a tobbitmeg....
egyebkent az RTLklubbon fogjak jatszani az InuYashat..eleg szorakoztato kis anime...biztos erre is betiltas var dehat remenykedjunk... -
Sokkal emocionálisabb a Seed mint a Wing ugyanis nem egy rezzenéstelen arcú srác a főhős hanem egy civil arcán mutatja be a háború borzalmait... -
Gábor #1897 Most néztem a Seed első részét, na, ez már kedvemre való! :) -
Gábor #1896 Így első blikkre elég rendesen depressziós a boogiepop. -
Gábor #1895 Arra emléxem,h a film annyira nem tetszett, de lehet megnézem újra. Előfordulhat, h csak rosszul emlékszem. -
Nekem SAC-ból csak pár rész tetszett Ami Batou Múltjáról szólt pl.. Vagy ami az elkóborolt Tachikomáról, de nem ütötte meg a film mércéjét... Boogiepop Phantomot nem láttam eddig.. valaki tud róla valamit?? -
Gábor #1893 Most éppen első epizódokat töltögetek gits-sacból, boogiepopból, seedből, hogy lássam melyik legyen a köv.
Eddig a gits-sacba néztem bele. A grafika fenomenális az biztos! -
csak az azonos nevű franmchise-ok.. Tehát pl a Macross 7-ben van utalás a Super Dimensional Fortress MAcrossra és a Macross 2-ben szintén.. A MAcross Plusba és a MAcross 2-ben a A MAcross fortress Szerepel Míg a Macross Zeroban Roy Fockert lehet jól megismerni... Egyébként általában itt is mindegy, hogy melyikkel kezded de érdemes az évszámok szerint menni mert támaszkodnak egymásra... -
Gábor #1891 Hmmm....ahogy elnézem a másik macross tv sorozat nincsen fenn az usteamen:( -
Gábor #1890 Tény, h elfelejtettem a dátumot. A többi kérdésre tudod a választ? -
mit vársz egy 86-os rajzfilmtől??? :) -
Kérdés:
Naruto pontosan hány részes? Mert USTEAM-en 93-ig van fent, és a 93 rész vége akció közben van. szal kell lennie folytatásnak.
valaki valami megoldást tud? -
én Nagykanizsán osztom az észt! :)
baráti körben már sikerült 4 ember megfertőzöm vele!
-
Gábor #1886 Kicsit megrázott a super dimensional macross első része, amit kíváncsiságból letöltöttem......rusnya,na! Vagy megszokom, vagy egy újabb sorozatot töltök le belőle:)
@Bucser
Ezek a sorozatok összefüggnek? -
Gábor #1885 Küldetésem a Földnek ezen a szegletén, hogy megszüntessem az előítéleket, kitágítsam a csőlátókört,elhintsem az értelem magvait,megkedveltessem az animet az arra méltóakkal, és hogy kurva jól érezzem magam úgy általában!
-

Anime-misszionárius
-
Gábor #1883 Jelentem az egyik bölcsész érdeklődését felkeltettem! :D -
en nekem nge az elso, es hidd el megfoga ragadni, foleg ha viszel ugye kenderkotelet:) -
Gábor #1881 A gundam seed még aviban van sajnos az usteamen :/
Lehet kivárom az ogmet.
Mibe kezdejk bele? Super dimensional fortress macross, gits-sac,boogiepop phantom? -
Gábor #1880 Azért a minőség prioritást élvez :)
Mi az a gits-tachikoma special edition? -
De nyomd be együtt gugliba, hogy mecha + anime+ series...
válogasss.. -
MIndegy milyen a mechás story?? mert akkor dögivel van.. nézhetőt akarsz az már sokkal kevesebb:) De pl RahXephon-t és EVA-t is mechas animenek sorolnak... -
Gábor #1877 Hmm. Azt hittem a japcsik imádják a mechakat....lehet csak itthon nincs annyi az usteamen? -
VAnnak még mások is.. Pl a Guyver utsó rész a Rahxephon egyes részeivel vetekszik azt hiszem... Bár grafikai megvalósítása elég gyengusz...
Másrészt nagyon más robotos szériáról nem tudok.. csak talán egyedülálló filmekről mint pl. az M.D.Geist de ez eléggé rossz értékelést kapott ugyanis beteg film:) -
Gábor #1875 Ha ezt tudom.....na mindegy, most már ezt is megnézem, de akkor letöltöm a seedet is. Esetleg más mechás cucc? Macrossról és Patlaborról tudok. -
Ott a főhős nem kiképzett katona... csak a többiek... IMo sokkal emberközelibb és jobban bele tudod élni magad A szereplőkbe... -
Gábor #1873 Milyen értelemben más? -
A seed más teljesen... -
Gábor #1871 Folytatom a gundam winget, de a huszadik részig még mindig nem fogott meg :(
A seed is ilyen, vagy azért az már jobb? -
Gábor #1870 Annyira én sem vagyok bizakodó, de a remény hal meg utoljára, mint tudjuk. -
Jól van. Majd mesélj az eredményről! -
Gábor #1868 Egyébként mással nem tudom jobban bizonyítani azt,h nagyon mély filozófiai mondandót közvetíthetnek "sima" rajzfilmek, mint az EVAval. -
Gábor #1867 Egy bölcsész reményeim szerint bölcs ész, és nem fogja az ítélőképességét befolyásolni a kereszténységre tett utalások tömkelege.