72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    mar a 8. oldalt irom es mindenhol mas datumot irnak..valahol 2003 at.. valahol 2001 et.. es az OVA rol beszelunk...
  • Jinchuu
    Van belőle tv sorozat is, meg OVA is, persze az OVA előbb jött ki!
  • Ottto
    Úgy is van. Bár én még nem láttam túl sok anime sorozatot () de ez nagyon tetszik.
  • Bucser
    A Slayers nagyon magávalragadó.. nemhiába lett ilyen hosszú...
  • Adam5
    Nem gondoltam volna hogy a Slayers ennyire megfog tetszeni. Mostmár egy részt sem tudok kihagyni és már várom a következöt. Amúgy ez az Inuyasha is egész jó.
  • CSOCSO
    nah.. ez a read or die ez nem a tv sorozat hanem a 2003 as OVA... 3*30 perc... bar nem tudtam vegiglesni mer haver atjott.. de eddig elegge tetszett!
  • CSOCSO
    nincs rola sorozat?
  • Seth
    nem a lába helyzetére gondoltam-hogy bele van piszkálva- hanem hogy photoshop-al vagy valamivel. (túl sima és egyenletes)
  • Gnome
    uhh talán ez az eslő cosplayes Rikku akinek még az alakja is olyan:) teccik nagyon:))

PS: FF-ben is mindig ilyen hülyén tartja a lábát sőtt még ennél lehetetlenebb helyzetekben is látható:)
  • CSOCSO
    arrol a csajrol nincs tobb kep?
  • Seth
    a 2. szerintem is nagyon jó, bár mintha belepiszkáltak volna-nézd meg a lábát
  • CSOCSO
    3. ubermeredek:)
    4. meg cseles:)

a masodik nagyon tetszik
  • Seth
    Itt is van egypár:
    1.kép
    2.kép
    3.kép :))
    4.kép :)))))))
  • CSOCSO
    nahja..
    mindegy.. amugy lattam par jo cosplayos csakot is. .uberzsir cuccai voltak a csavonak..ertelmesen nezett ki.. jol megcsinalva animesra a jah.. bazinagy fegyver nahde mindegy
  • Seth
    hát nemcsak csajos cosplay van...
    és vannak rövidebb életű topic-ok is
  • CSOCSO
    inkabb nem nyitok topicot.. ugyis csak keves csaj van aki jo cosplayes..
    no mindegy.. amugy meg nem szennyeztuk teli a topicot szal ne nyavalyogjatok.. de azert a kevesert is bocs...

ui: azert olyan messze nem all a cosplay az animetol..de mindegy..
  • Seth
    Ez megér egy topicot Csocso ,úgyhogy inkább nyissál neki egyet,nehogy balhé legyen belőle :))
  • Sadun Tryst
    szerintem ezzel cos-player-es izével nem kéne teleszórni a fórumot...
    (ok még nincs teleszórva, de nem is kell szvsz)
  • Gábor
    Nem tudok hozzászólni.
  • Bucser
    na kanyarodjunk vissza az anime témához. Látta már valaki a Saber Marionette J-t???? Ismerős unszolgatott régen. hogy nyugodtan nézzem meg... Ki milyennek látta?
  • CSOCSO
    sok kep van meg rola igaz van egy ket kis hiba a csajon de igy nez ki kb...
  • Bucser
    erősen fotoshoppolt ... Ez a csaj akár olyan pattanásos is lehet a valóságban mint egy leprás....
  • CSOCSO
    Oooohhh MAMA!!!! HI HA HO. ahogy bravo mondana:)
  • CSOCSO
    szerelmes sziiivek.. a parnan diszek... ez a gadzsi el ne merjen jonni mert mege****lom!

bocs a kep nagysagaert
  • CSOCSO
    dec 12 miami beach:))))))))))))) ott a helyem:) persze csak korulnezek, meg max fotozok..
  • CSOCSO
    tegyuk hozza hogy azert ez a cucc egy kicsit nekem mar metalos.. /hot topicos, stb/
  • CSOCSO
    gondoltam hogy azokra gondolsz.. csak ez topikusan az a : anime rajongo vagyok.... az a dragon ball?? fujj!!!!!

van par csinosabb ( ez se a legcsinosabb csaj a vilagon)
    akiknek van jo kosztumuk.. ezeket szeressem.. ezek a jo kosztumosok:)
  • Gnome
    hátő ezzel semmi bajom:P...csak azokkal akik súlyban kb hatszor ennyiek és beölttöznek Sailor Moonnak...szép dolog a rajongás de ha lehet én inkább kihagynám:D....de ha neked ez bejön mondom menyj el az Idei Otakonra ott láthatsz tucattjávak ilyen csajokat mint a képen....igaz egy pár tonnával többet nyomnak de legalább szép kosztümjük va..:P

lsd:"szeressem a JO kosztumosoket"
  • CSOCSO
    mit pfff ozol??

hm????

ezzel mi a baj?:

• Gnome
    Pff..öltözz be te is és irány az Otakon..
  • CSOCSO
    tok rakattantam a cosplayosokra...
    marmint azokra akik jol neznek ki es kurvajo kosztumjuk van.. nagyon jo oket nezegetni
  • CSOCSO
    sok film van aminek a sztorija nem jon be annyira.. de ettol meg lehet elvezni.. a read or dienak sem kell lennie olyannak hogy 1 hetig ulok meg nyaladvza, szemremegessel...
    a bemutatoja tetszett, ma este tuti meglesem az elso reszt:)

(nahja.. usteamrol konnyu lenen leszedni.. csak nincs hozza felirat)
  • Sadun Tryst
    John Woo-san azaz... :DDDD
    majd letöltöm akkor :)
    oszt ha az OVA teccik, akkor jöhet a sorozat is
  • via_mala
    Nézd meg az OVA-t! Az csak 3 rész és nagyon jó. A sorozat már egy kicsit gyengébb, de ott viszont az intro és outro dalok csodálatosak.
    A sorozatról:
    Az animáció végig magas szintű, és a bujtatott utalások is érdekesek, pl. a fehér galambot Woo-san -nak hívják. A papírhasználó főhős csajok nevei is híres kínai harcművészek neveiből vannak kikavarva.
  • Sadun Tryst
    USTEAM-en már asszem elég régóra fent van a Read or Die.
    de nekem a leírása nem nagyon tetszett... :(
  • CSOCSO
    paze ez az adultswim meredek!!!! 30 an adjak le az animatrixot!!!:)
    ilyen csati kene hungaryba is.. es neten lehessen nezni! felvetelrol lehessen lesni a kovetkezo reszt... ahh ilyen tuti nem lesz soha
  • CSOCSO
    baaaaaaaaaaazeeeeeee:) most ment a hatam mogott az inuyasha.. es most figyeltem fel hogy a vegcim dal ayumi hamasakitol van (dearest)
    hat most azert ez odabaszott:) be is tettem azonnal a zenet:)
    ehh
    amugy az elobb neztem lesz GITS SAC az adult swimen.. sot valami uj anime is jon a read or die
    23.az este lesz az elso resz.. a bemutatoja nagyon tetszett! nah bye:)
    ez a inuyasha vegcimdal megcsinalta a napomat:) (egy kicsit)
  • Sadun Tryst
    úgy tűnik most pihenő van :)
    de jó nekem ilyenkor, h nézem a Narutot. minden héten van mit nézem így ^_^
    egyébként most Boogiepop Phantom-mal és LAIN-nel "szenevedek". nagyon nehéz nézni őket...
    de nagyon jók! elborult embereknek kötelező darab! ;)
  • Gábor
    Up
  • Bucser
    thnx:) majd megnézem most elhúzok vissza tanulni:)