72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #2888 Nem tudok hozzászólni. -
#2887 na kanyarodjunk vissza az anime témához. Látta már valaki a Saber Marionette J-t???? Ismerős unszolgatott régen. hogy nyugodtan nézzem meg... Ki milyennek látta? -
#2886 sok kep van meg rola igaz van egy ket kis hiba a csajon de igy nez ki kb...
-
#2885 erősen fotoshoppolt ... Ez a csaj akár olyan pattanásos is lehet a valóságban mint egy leprás.... -
#2884 Oooohhh MAMA!!!! HI HA HO. ahogy bravo mondana:) -
#2883 szerelmes sziiivek.. a parnan diszek... ez a gadzsi el ne merjen jonni mert mege****lom!
bocs a kep nagysagaert -
#2882 dec 12 miami beach:))))))))))))) ott a helyem:) persze csak korulnezek, meg max fotozok.. -
#2881 tegyuk hozza hogy azert ez a cucc egy kicsit nekem mar metalos.. /hot topicos, stb/ -
#2880 gondoltam hogy azokra gondolsz.. csak ez topikusan az a : anime rajongo vagyok.... az a dragon ball?? fujj!!!!!
van par csinosabb ( ez se a legcsinosabb csaj a vilagon)
akiknek van jo kosztumuk.. ezeket szeressem.. ezek a jo kosztumosok:) -
#2879 hátő ezzel semmi bajom:P...csak azokkal akik súlyban kb hatszor ennyiek és beölttöznek Sailor Moonnak...szép dolog a rajongás de ha lehet én inkább kihagynám:D....de ha neked ez bejön mondom menyj el az Idei Otakonra ott láthatsz tucattjávak ilyen csajokat mint a képen....igaz egy pár tonnával többet nyomnak de legalább szép kosztümjük va..:P
lsd:"szeressem a JO kosztumosoket" -
#2878 mit pfff ozol??
hm????
ezzel mi a baj?:
-
#2877 Pff..öltözz be te is és irány az Otakon.. -
#2876 tok rakattantam a cosplayosokra...
marmint azokra akik jol neznek ki es kurvajo kosztumjuk van.. nagyon jo oket nezegetni -
#2875 sok film van aminek a sztorija nem jon be annyira.. de ettol meg lehet elvezni.. a read or dienak sem kell lennie olyannak hogy 1 hetig ulok meg nyaladvza, szemremegessel...
a bemutatoja tetszett, ma este tuti meglesem az elso reszt:)
(nahja.. usteamrol konnyu lenen leszedni.. csak nincs hozza felirat) -
#2874 John Woo-san azaz... :DDDD
majd letöltöm akkor :)
oszt ha az OVA teccik, akkor jöhet a sorozat is -
#2873 Nézd meg az OVA-t! Az csak 3 rész és nagyon jó. A sorozat már egy kicsit gyengébb, de ott viszont az intro és outro dalok csodálatosak.
A sorozatról:
Az animáció végig magas szintű, és a bujtatott utalások is érdekesek, pl. a fehér galambot Woo-san -nak hívják. A papírhasználó főhős csajok nevei is híres kínai harcművészek neveiből vannak kikavarva. -
#2872 USTEAM-en már asszem elég régóra fent van a Read or Die.
de nekem a leírása nem nagyon tetszett... :( -
#2871 paze ez az adultswim meredek!!!! 30 an adjak le az animatrixot!!!:)
ilyen csati kene hungaryba is.. es neten lehessen nezni! felvetelrol lehessen lesni a kovetkezo reszt... ahh ilyen tuti nem lesz soha -
#2870 baaaaaaaaaaazeeeeeee:) most ment a hatam mogott az inuyasha.. es most figyeltem fel hogy a vegcim dal ayumi hamasakitol van (dearest)
hat most azert ez odabaszott:) be is tettem azonnal a zenet:)
ehh
amugy az elobb neztem lesz GITS SAC az adult swimen.. sot valami uj anime is jon a read or die
23.az este lesz az elso resz.. a bemutatoja nagyon tetszett! nah bye:)
ez a inuyasha vegcimdal megcsinalta a napomat:) (egy kicsit) -
#2869 úgy tűnik most pihenő van :)
de jó nekem ilyenkor, h nézem a Narutot. minden héten van mit nézem így ^_^
egyébként most Boogiepop Phantom-mal és LAIN-nel "szenevedek". nagyon nehéz nézni őket...
de nagyon jók! elborult embereknek kötelező darab! ;) -
Gábor #2868 Up -
#2867 thnx:) majd megnézem most elhúzok vissza tanulni:) -
Gábor #2866 AnyDvd. www.slysoft.com -
Cloud #2865 Vannak ilyen programok, csak azt nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak. Ilyen pl. a dvd genie, de az még nem elég szvsz ha a software-t átállítod, ha maga a hardware csak 2 régióra van belőve, ugyanugy megkérdezi majd, hogy átállítsa-e azt. Ott meg ugye max. 5x lehet állítani és utána a legutolsó marad érvényben, de azért 1 próbát megér! -
#2864 mivel firmware-t nem akarok cserélni valami olyat ami megérteti a progival, hogy az 1-es régiókód és úgy is játsza vissza... -
Cloud #2863 Magát a lemezt régiomentesíteni? -
#2862 szoftveres régiomentesítési módszert nem tudsz véletlenül? -
Cloud #2861 Szvsz azért manapság símán meg lehet oldani, hogy 1 lejátszó régiomentes legyen, vagy ha máshol nem is, hát pc-n bármiféle gond nélkül!
Japán dvd-ken nem szokott nagyon angol felirat lenni, de hát minek is lenne hiszen nekik aztán nincs szükségük rá! :D A másik meg, hogy ha onnan rendelsz sokkal többe van mintha R1-et rendelnél amerikából! -
#2860 az R1 dvd-vel egy gond van a lejátszás... Az R2-es DVD-n meg csak japán feliratok vannak gondolom mert japán az R2-es regio... -
Cloud #2859 Szerintem erre ne igazán számíts, igaz 1-2 anime azért nállunk is megjelent már (GitS, Metropolis, legutóbb meg Tokyo Godfathers) és majd még jön is, pl. Memories. De azért manapság már nem lehetetlen dolog R1 dvd-t rendelni külföldről és "annyira" nem is drága, kb. mint itthon egy újonnan megjelent dvd. -
Cloud #2858 Látom még mindig megy a topicom! :D
Ennek igazán örülök és remélem, hogy a kezdeti elleséges érzelmek mára már eltüntek és csak anime kedvelők járkálnak ide! :D -
#2857 hülyeség -
#2856 Nem tudom, de már szeretném látni. -
Gábor #2855 www.ebay.de Jó árak. EUtól ne várj semmit, a kereskedőinket nem kötelezhetik arra, h ne 200%os haszonnal dolgozzanak. -
#2854 hát az éjféli DragonBall vetítés mi volt? -
Ersiman #2853 Az RTL Klub kereskedelmi tv, logikus hogy a jól eladható, máshol sikeres sorozatokat hozza be. Még így is rizikós a dolog, mert nálunk nem igazán van még tömegbázisa az animénak. Később ha bejön a számításuk talán hoznak be komolyabbat is. Amúgy szerintem este 11-kor már nem a 14 éves korosztály a megcélzott réteg. -
#2852 én azzal is megelégednék ha DVD-n kiadnák ezeket, magyar felirattal és japán szinkronnal.
ami kicsi reménysugár lehet, az EU. talán majd ezzel könnyebben és olcsóbban lehet majd beszerezni az anime DVD-ket angliából. vagy akárhonnan...
egyébként jah. RTL csak a nagyon populáris, tipikusan "tömegterméknek" szánt animéket vásárolja meg. ami felettébb elszomorító. -
#2851 semmikor...ezek már komoly filmek(drága licensszel) és sztem az RTLnél úgy gondolják, hogy animét csak 14- korosztály néz...max az MTVben bízok hogy lead azért néhanapján moviekat is.. -
#2850 én arra leszek kiváncsi, h 1 Rurouni Kenshin, vagy egy Cowboy Bebop mikor fog ide eljutni. vagy még egy Tenchi Muyonak is nagyon örülnék... -
#2849 Inuyasha pont ma volt