72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
mar a 8. oldalt irom es mindenhol mas datumot irnak..valahol 2003 at.. valahol 2001 et.. es az OVA rol beszelunk... -
Jinchuu #2905 Van belőle tv sorozat is, meg OVA is, persze az OVA előbb jött ki! -
Úgy is van. Bár én még nem láttam túl sok anime sorozatot (
) de ez nagyon tetszik.
-
A Slayers nagyon magávalragadó.. nemhiába lett ilyen hosszú... -
Nem gondoltam volna hogy a Slayers ennyire megfog tetszeni. Mostmár egy részt sem tudok kihagyni és már várom a következöt. Amúgy ez az Inuyasha is egész jó. -
nah.. ez a read or die ez nem a tv sorozat hanem a 2003 as OVA... 3*30 perc... bar nem tudtam vegiglesni mer haver atjott.. de eddig elegge tetszett! -
nincs rola sorozat? -
nem a lába helyzetére gondoltam-hogy bele van piszkálva- hanem hogy photoshop-al vagy valamivel. (túl sima és egyenletes) -
uhh talán ez az eslő cosplayes Rikku akinek még az alakja is olyan:) teccik nagyon:))
PS: FF-ben is mindig ilyen hülyén tartja a lábát sőtt még ennél lehetetlenebb helyzetekben is látható:) -
arrol a csajrol nincs tobb kep? -
a 2. szerintem is nagyon jó, bár mintha belepiszkáltak volna-nézd meg a lábát -
3. ubermeredek:)
4. meg cseles:)
a masodik nagyon tetszik -
Itt is van egypár:
1.kép
2.kép
3.kép :))
4.kép :))))))) -
nahja..
mindegy.. amugy lattam par jo cosplayos csakot is. .uberzsir cuccai voltak a csavonak..ertelmesen nezett ki.. jol megcsinalva animesra a jah.. bazinagy fegyver nahde mindegy -
hát nemcsak csajos cosplay van...
és vannak rövidebb életű topic-ok is -
inkabb nem nyitok topicot.. ugyis csak keves csaj van aki jo cosplayes..
no mindegy.. amugy meg nem szennyeztuk teli a topicot szal ne nyavalyogjatok.. de azert a kevesert is bocs...
ui: azert olyan messze nem all a cosplay az animetol..de mindegy.. -
Ez megér egy topicot Csocso ,úgyhogy inkább nyissál neki egyet,nehogy balhé legyen belőle :)) -
szerintem ezzel cos-player-es izével nem kéne teleszórni a fórumot...
(ok még nincs teleszórva, de nem is kell szvsz) -
Gábor #2888 Nem tudok hozzászólni. -
na kanyarodjunk vissza az anime témához. Látta már valaki a Saber Marionette J-t???? Ismerős unszolgatott régen. hogy nyugodtan nézzem meg... Ki milyennek látta? -
sok kep van meg rola igaz van egy ket kis hiba a csajon de igy nez ki kb...
-
erősen fotoshoppolt ... Ez a csaj akár olyan pattanásos is lehet a valóságban mint egy leprás.... -
Oooohhh MAMA!!!! HI HA HO. ahogy bravo mondana:) -
szerelmes sziiivek.. a parnan diszek... ez a gadzsi el ne merjen jonni mert mege****lom!

bocs a kep nagysagaert -
dec 12 miami beach:))))))))))))) ott a helyem:) persze csak korulnezek, meg max fotozok.. -
tegyuk hozza hogy azert ez a cucc egy kicsit nekem mar metalos.. /hot topicos, stb/ -
gondoltam hogy azokra gondolsz.. csak ez topikusan az a : anime rajongo vagyok.... az a dragon ball?? fujj!!!!!
van par csinosabb ( ez se a legcsinosabb csaj a vilagon)
akiknek van jo kosztumuk.. ezeket szeressem.. ezek a jo kosztumosok:) -
hátő ezzel semmi bajom:P...csak azokkal akik súlyban kb hatszor ennyiek és beölttöznek Sailor Moonnak...szép dolog a rajongás de ha lehet én inkább kihagynám:D....de ha neked ez bejön mondom menyj el az Idei Otakonra ott láthatsz tucattjávak ilyen csajokat mint a képen....igaz egy pár tonnával többet nyomnak de legalább szép kosztümjük va..:P
lsd:"szeressem a JO kosztumosoket" -
mit pfff ozol??
hm????
ezzel mi a baj?:
-
Pff..öltözz be te is és irány az Otakon.. -
tok rakattantam a cosplayosokra...
marmint azokra akik jol neznek ki es kurvajo kosztumjuk van.. nagyon jo oket nezegetni -
sok film van aminek a sztorija nem jon be annyira.. de ettol meg lehet elvezni.. a read or dienak sem kell lennie olyannak hogy 1 hetig ulok meg nyaladvza, szemremegessel...
a bemutatoja tetszett, ma este tuti meglesem az elso reszt:)
(nahja.. usteamrol konnyu lenen leszedni.. csak nincs hozza felirat) -
John Woo-san azaz... :DDDD
majd letöltöm akkor :)
oszt ha az OVA teccik, akkor jöhet a sorozat is -
Nézd meg az OVA-t! Az csak 3 rész és nagyon jó. A sorozat már egy kicsit gyengébb, de ott viszont az intro és outro dalok csodálatosak.
A sorozatról:
Az animáció végig magas szintű, és a bujtatott utalások is érdekesek, pl. a fehér galambot Woo-san -nak hívják. A papírhasználó főhős csajok nevei is híres kínai harcművészek neveiből vannak kikavarva. -
USTEAM-en már asszem elég régóra fent van a Read or Die.
de nekem a leírása nem nagyon tetszett... :( -
paze ez az adultswim meredek!!!! 30 an adjak le az animatrixot!!!:)
ilyen csati kene hungaryba is.. es neten lehessen nezni! felvetelrol lehessen lesni a kovetkezo reszt... ahh ilyen tuti nem lesz soha -
baaaaaaaaaaazeeeeeee:) most ment a hatam mogott az inuyasha.. es most figyeltem fel hogy a vegcim dal ayumi hamasakitol van (dearest)
hat most azert ez odabaszott:) be is tettem azonnal a zenet:)
ehh
amugy az elobb neztem lesz GITS SAC az adult swimen.. sot valami uj anime is jon a read or die
23.az este lesz az elso resz.. a bemutatoja nagyon tetszett! nah bye:)
ez a inuyasha vegcimdal megcsinalta a napomat:) (egy kicsit) -
úgy tűnik most pihenő van :)
de jó nekem ilyenkor, h nézem a Narutot. minden héten van mit nézem így ^_^
egyébként most Boogiepop Phantom-mal és LAIN-nel "szenevedek". nagyon nehéz nézni őket...
de nagyon jók! elborult embereknek kötelező darab! ;) -
Gábor #2868 Up -
thnx:) majd megnézem most elhúzok vissza tanulni:)