72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ninja Scroll, Rouroni Kenshin (asszem) Aztán ott van még egy régi sorozat (nagyon régi 94-es) Crying Freeman -
Nagy anime fanok mondjon már valaki szamurájos vagy ninja-ás anime címeket, főként a kardos téma érdekelne.
Thx!
-
Tiszta Black Swordsman! -
1 kis kedvcsináló a Bleach-hez:
Bleach Teaser Pic ^_^ -
jah. első könyv :)
de nem kell megijedni. a könyv jó volt, de a játék nem teccik. sőt, egyenesen utálom már. de manapság már csak Tryst-ként használom a nickem. és nem tértem át a Serphentiot-ra.
2 okból.
1.:
senki nem tudja kimondani, hogy Serphentiot helyesen (Szerfentiot), a Serph-re (sok retartáld LAN-os haver Szerpnetínnek, és hasonló szarságokank nevezett, míg a Sadun-nal elöl Saddam lettem :D. ezért is használom már csak Tryst-ként) + mindenki azt gondolná, hogy Sephirot egy kicsit átírva. :/
2.:
általánosan az SG-n, és a GameStar-on így ismernek a legtöbben, így az animerovatos tevékenységem is ezen a néven kezdem majd el.
sorry az offért ^_^ -
Hát ha megnézem, akkor már nem tudom archiválni ("felvenni"):)))
vannak itt képek is. Próbáltam durvábbakat válogatni, mivel előreláthatólag mindezt karika nélkül fogják nyomni, újabb ORTT-s préda.
kép 01kép 02kép 03 -
Nézd meg és megtudod, hogy az archiválást megéri e... -
Shaman Kingről mondjatok vmit, egy másik fórumon, már láttam képeket, nem olyannak tűnik mint amit egy gyerekcsatornára szánnék:)
Szóval képek alapján jónak tűnik, de még gondolkozom megéri-e archiválni. -
Azt hittem Hellsing, vagy csak a feliratra gondolsz? -
ahh most ugrott be honnan ismerős a nicked!!..Diablo ugye? -
You're under Arrest OVA-t megnéztem. Aranyos meg minden, de nekem egy szülő macska megmentlésénel komolyabb történet kéne azért... :/
Azumanga Daioh pedig most fog következni a sorban, mikor új hónap kezdődik.
Jelneleg továbbra is nézem és olvasom 1aránt a Narutot, és most nekiálltam, egy nagyon új animének is, aminek a címe Bleach. A manga már eléggé előrehaladott állapotban van, de az anime csak ezen ahéten jutott el a 4. részhez. Itt is van a link, ahonnan letölthetitek az összes eddig lefordított mangát és megjelent anime részt. ^_^
Naruto mangát pedig innen szedhetitek le. Persze itt kell 1 gyors regisztráció is. (A Bleach-nél nem kell, mert jelnleg nem nagyon megy nekik a szeveradatbázis. Így jelenleg jóformán csak a letöltés működik a honlapon.) -
Én nem néztem nagyon régóta semmit... nincs szabad időm.. következp nagyobb animenézési időszakom vizsgaidőszakra tehető mert most azért hajtok, hogy ne kelljen majd vizsgáznom (jegymegajánlás Ohh jeah:) -
Gábor #2934 Most nézem a scrapped princesst, és tetszik. Még nagyon az elején vagyok, úh ítéletet még nem hirdetek. -
Nézi még rajtam kívül az Azumanga Daioh és a You're under Arrest sorozatokat?
Ha valaki csak könnyed szórakozásra vágyik, akkor annak az utóbbit ajánlom. Aki nem ódzkodik a kawaii animéktől, annak az előbbit, különösen mivel szvsz japán nyelvtanuláshoz is kiváló. -
Gábor #2932 Föl -
nekem a legszomorúbb jelenet amit valaha láttam, az a Rurouni Kenshin - Betreyal-bal volt. ott a végén már tényleg kijöttek a könnyeim. megrázó volt és szomorúa másdok helyen viszont cakk-pakk az NGE sorozat vége és a film áll.. -
nincs meg valakinek arrol a cosplayos csavorol a teljes sorozat aki sailormoonak oltozott? Tudjatok a dagadt, zsiros, szemuveges, programozo cosplayes:d egy kepet talaltam, de nem kaptam levegot mior megmutattam haverooknak:D kell az egesz sorozat:DDD -
Gábor #2929 A végső csata is elég megrázó volt nekem az utolsó néhány epizóban, sok szívemhez nőtt távozik el :( -
A legdurvább jelenet anime-s pályafutásomban és IMO megrázóbb mint az End of EVA... mert személyes... -
Gábor #2927 Az tényleg nagyon megrázó volt! -
azé lett ilyen hülye a megfogalmazásom, mert nem akartam spoilert írni sehogy... :) -
RahXephon:
szerintem a legdurvább rész az, amikor Ayato találkozik a régi iskolatársával (a lánnyal).
a vége nagyon durva lett. -
Gábor #2924 Hmm...az Evanál jobban elszomorított a RahXephon. Annyira nem hangolt le, de nagyon jó karakterek halnak meg benne. -
Pedig bemutatja a másik oldalt is.... Szerintem a X-The Movie-val teljesebb a történet... -
Original Video Animation
Read or Die: the TV -
mi az az OVA?
ez milyen sorozatbol van? -
Így is elszomorított
Még az Evangelion-nál is jobban? ;) -
Gábor #2919 Nézze az,akinek hat anyja van! Így is elszomorított, nem kell még jobban. -
Gábor #2918 Annyira jól ki van találva, hogy a keresztény hitet szmbeállítja a Gaia elmélettel és hívőivel! Mindkettőnek teljességgel igaza van. És a karakterek mindkét oldalon nagyszerűek tudnak lenni, néhány kivétellel. És a főcimzene is isteni! Miért kellett ennyinek meghalnia.... :( -
Gábor #2917
-
jóvan csakazért is beszerzem, hogy megfejtsem a 2911-es hozzászólást.. -
Igen mert én is látam az X-et. Van az X-TV és az X-The Movie 2 frakció harcáról szól Dragons of heaven és Dragons of earth. Jó kis sorozat de beteg kicsikét. ÉS durván megdöbbentő... a vége... Tipikus Jing és Jang ellentétpélda... Szerezzétek be és nézzétek meg. Így végre animeról i szó lesz igy fölös 150 hozzászólás után. -
wow...te értetted mit írt?
-
Akkor most nézd meg az X moviet..... Azon méginkább befogsz:) -
? -
Gábor #2911 Az X tvt tegnap késő este fejeztem be. Komolyan mondom, a sztori írója beteg! Két oldal van, mindkettőnél nagyon is elfogadható és támogatható érvek, és szeretni való szimpatikus karakterek! Erre SPOILER sokan bekrepálnak mindkét oldalról! Sajnáltam őket, és magamat is :( -
Bocs, nem Kings hanem King, csak egyedül van:) -
november 1-jétől Shaman Kings a Fox Kids-en!
Képek alapján nekem egész jónak tűnik. Amúgy nem tudom milyen, de remélem nem egy Yugioh szintű vmi. -
nah gondolom akkor az OVA 2001 es a tv meg 2003 as...
es melyik van az usteamon?
ide kattintva megleshettek egy kis reszt az OVA bol.. -
irom?? nezem..