72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    A legdurvább jelenet anime-s pályafutásomban és IMO megrázóbb mint az End of EVA... mert személyes...
  • Gábor
    Az tényleg nagyon megrázó volt!
  • Sadun Tryst
    azé lett ilyen hülye a megfogalmazásom, mert nem akartam spoilert írni sehogy... :)
  • Sadun Tryst
    RahXephon:
    szerintem a legdurvább rész az, amikor Ayato találkozik a régi iskolatársával (a lánnyal).
    a vége nagyon durva lett.
  • Gábor
    Hmm...az Evanál jobban elszomorított a RahXephon. Annyira nem hangolt le, de nagyon jó karakterek halnak meg benne.
  • Bucser
    Pedig bemutatja a másik oldalt is.... Szerintem a X-The Movie-val teljesebb a történet...
  • via_mala
    Original Video Animation

Read or Die: the TV
  • magus
    mi az az OVA?

ez milyen sorozatbol van?
  • via_mala
    Így is elszomorított
    Még az Evangelion-nál is jobban? ;)
  • Gábor
    Nézze az,akinek hat anyja van! Így is elszomorított, nem kell még jobban.
  • Gábor
    Annyira jól ki van találva, hogy a keresztény hitet szmbeállítja a Gaia elmélettel és hívőivel! Mindkettőnek teljességgel igaza van. És a karakterek mindkét oldalon nagyszerűek tudnak lenni, néhány kivétellel. És a főcimzene is isteni! Miért kellett ennyinek meghalnia.... :(
  • Gábor
  • Gnome
    jóvan csakazért is beszerzem, hogy megfejtsem a 2911-es hozzászólást..
  • Bucser
    Igen mert én is látam az X-et. Van az X-TV és az X-The Movie 2 frakció harcáról szól Dragons of heaven és Dragons of earth. Jó kis sorozat de beteg kicsikét. ÉS durván megdöbbentő... a vége... Tipikus Jing és Jang ellentétpélda... Szerezzétek be és nézzétek meg. Így végre animeról i szó lesz igy fölös 150 hozzászólás után.
  • Gnome
    wow...te értetted mit írt?
  • Bucser
    Akkor most nézd meg az X moviet..... Azon méginkább befogsz:)
  • CSOCSO
    ?
  • Gábor
    Az X tvt tegnap késő este fejeztem be. Komolyan mondom, a sztori írója beteg! Két oldal van, mindkettőnél nagyon is elfogadható és támogatható érvek, és szeretni való szimpatikus karakterek! Erre SPOILER sokan bekrepálnak mindkét oldalról! Sajnáltam őket, és magamat is :(
  • Waterhorse
    Bocs, nem Kings hanem King, csak egyedül van:)
  • Waterhorse
    november 1-jétől Shaman Kings a Fox Kids-en!
    Képek alapján nekem egész jónak tűnik. Amúgy nem tudom milyen, de remélem nem egy Yugioh szintű vmi.
  • CSOCSO
    nah gondolom akkor az OVA 2001 es a tv meg 2003 as...
    es melyik van az usteamon?
    ide kattintva megleshettek egy kis reszt az OVA bol..
  • CSOCSO
    irom?? nezem..
  • CSOCSO
    mar a 8. oldalt irom es mindenhol mas datumot irnak..valahol 2003 at.. valahol 2001 et.. es az OVA rol beszelunk...
  • Jinchuu
    Van belőle tv sorozat is, meg OVA is, persze az OVA előbb jött ki!
  • Ottto
    Úgy is van. Bár én még nem láttam túl sok anime sorozatot () de ez nagyon tetszik.
  • Bucser
    A Slayers nagyon magávalragadó.. nemhiába lett ilyen hosszú...
  • Adam5
    Nem gondoltam volna hogy a Slayers ennyire megfog tetszeni. Mostmár egy részt sem tudok kihagyni és már várom a következöt. Amúgy ez az Inuyasha is egész jó.
  • CSOCSO
    nah.. ez a read or die ez nem a tv sorozat hanem a 2003 as OVA... 3*30 perc... bar nem tudtam vegiglesni mer haver atjott.. de eddig elegge tetszett!
  • CSOCSO
    nincs rola sorozat?
  • Seth
    nem a lába helyzetére gondoltam-hogy bele van piszkálva- hanem hogy photoshop-al vagy valamivel. (túl sima és egyenletes)
  • Gnome
    uhh talán ez az eslő cosplayes Rikku akinek még az alakja is olyan:) teccik nagyon:))

PS: FF-ben is mindig ilyen hülyén tartja a lábát sőtt még ennél lehetetlenebb helyzetekben is látható:)
  • CSOCSO
    arrol a csajrol nincs tobb kep?
  • Seth
    a 2. szerintem is nagyon jó, bár mintha belepiszkáltak volna-nézd meg a lábát
  • CSOCSO
    3. ubermeredek:)
    4. meg cseles:)

a masodik nagyon tetszik
  • Seth
    Itt is van egypár:
    1.kép
    2.kép
    3.kép :))
    4.kép :)))))))
  • CSOCSO
    nahja..
    mindegy.. amugy lattam par jo cosplayos csakot is. .uberzsir cuccai voltak a csavonak..ertelmesen nezett ki.. jol megcsinalva animesra a jah.. bazinagy fegyver nahde mindegy
  • Seth
    hát nemcsak csajos cosplay van...
    és vannak rövidebb életű topic-ok is
  • CSOCSO
    inkabb nem nyitok topicot.. ugyis csak keves csaj van aki jo cosplayes..
    no mindegy.. amugy meg nem szennyeztuk teli a topicot szal ne nyavalyogjatok.. de azert a kevesert is bocs...

ui: azert olyan messze nem all a cosplay az animetol..de mindegy..
  • Seth
    Ez megér egy topicot Csocso ,úgyhogy inkább nyissál neki egyet,nehogy balhé legyen belőle :))
  • Sadun Tryst
    szerintem ezzel cos-player-es izével nem kéne teleszórni a fórumot...
    (ok még nincs teleszórva, de nem is kell szvsz)