72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Uhh...ez marhajó oldal. Ezer kössz :)
  • Seth
    usteam.uw.hu
  • Ottto
    FTP címeket plz...
  • Seth
    innen
    Ezen belül pedig FTP
  • Ottto
    Egyébként honnan lehet Anime filmeket, ill. sorozatok részeit letölteni? (Ha valaki rávágja hogy DC++ szappant tömök a szájába!!! Sajna DC nekem valamiért nem megy)
  • Rigley
    Elfen Lied-et láttátok ?
    Én most töltöm a részeket, nagyon durvának néz ki :)
  • Gábor
    Nagyon tetszik a Scrapped Princess, aki még nem látta, pótolja!
  • Sadun Tryst
    nekem nem volt türelmem hozzá. néztem 5 percet, oszt mondtam, h majd USTEAM-ről letöltöm ha lesz hozzá humorom. és azt hiszem köv. hónapban lesz az Azumanga mellett. :)

viszont nem megy az USTEAM? :(
  • Ottto
    Jaja. Rettenetesen akadozott, főleg az utolsó részek, de azért végignéztem...
  • Sadun Tryst
    azzal én is megpróbálkoztam, de valami irdatlan szar volt, ahogy akadt... :/

most a Full Metal Alchemist-nek álltam még neki. elég érdekes eddig, majd még meglátom mi lesz belőle...
  • Ottto
    Asszem azt még winampon néztem meg
  • Gábor
    Scrapped princess nagyon jó. Ajánlom figyelmetekbe.
  • CalebJoe
    Aha megvolt.
  • Sadun Tryst
    Kenshin sorozat is mgevolt? ^_^
  • Rigley
    Nem tudjátok, honnan lehetne leszedni az új Appleseed Movie-t ?
    Látta már valaki esetleg ? Milyen ?
  • CalebJoe
    Persze hogy láttam őket istenek.
  • Sadun Tryst
    és láttad is őket? mert ha nem akkor van mit bepótolnod... ;)
  • Gábor
    www.animenfo.com
  • CalebJoe
    De ezeken kívül van még valami? Mert ezeket ismerem.
  • Sadun Tryst
    mit törődsz az apróságokkal? :D
  • Bucser
    nagyobb a Tok mint a kard!!!!:D:D:D:D:D
  • Sadun Tryst
    nem egészen... ;)
    csak gondoltam az 1ik legdurvább képet nyomom be.
    itt van 1 normálisabb csoportkép
  • Bucser
    Ninja Scroll, Rouroni Kenshin (asszem) Aztán ott van még egy régi sorozat (nagyon régi 94-es) Crying Freeman
  • CalebJoe
    Nagy anime fanok mondjon már valaki szamurájos vagy ninja-ás anime címeket, főként a kardos téma érdekelne.

Thx!
  • via_mala
    Tiszta Black Swordsman!
  • Sadun Tryst
    1 kis kedvcsináló a Bleach-hez:
    Bleach Teaser Pic ^_^
  • Sadun Tryst
    jah. első könyv :)
    de nem kell megijedni. a könyv jó volt, de a játék nem teccik. sőt, egyenesen utálom már. de manapság már csak Tryst-ként használom a nickem. és nem tértem át a Serphentiot-ra.
    2 okból.
    1.:
    senki nem tudja kimondani, hogy Serphentiot helyesen (Szerfentiot), a Serph-re (sok retartáld LAN-os haver Szerpnetínnek, és hasonló szarságokank nevezett, míg a Sadun-nal elöl Saddam lettem :D. ezért is használom már csak Tryst-ként) + mindenki azt gondolná, hogy Sephirot egy kicsit átírva. :/
    2.:
    általánosan az SG-n, és a GameStar-on így ismernek a legtöbben, így az animerovatos tevékenységem is ezen a néven kezdem majd el.

sorry az offért ^_^
  • Waterhorse
    Hát ha megnézem, akkor már nem tudom archiválni ("felvenni"):)))
    vannak itt képek is. Próbáltam durvábbakat válogatni, mivel előreláthatólag mindezt karika nélkül fogják nyomni, újabb ORTT-s préda.
    kép 01kép 02kép 03
  • Bucser
    Nézd meg és megtudod, hogy az archiválást megéri e...
  • Waterhorse
    Shaman Kingről mondjatok vmit, egy másik fórumon, már láttam képeket, nem olyannak tűnik mint amit egy gyerekcsatornára szánnék:)
    Szóval képek alapján jónak tűnik, de még gondolkozom megéri-e archiválni.
  • Waterhorse
    Azt hittem Hellsing, vagy csak a feliratra gondolsz?
  • Gnome
    ahh most ugrott be honnan ismerős a nicked!!..Diablo ugye?
  • Sadun Tryst
    You're under Arrest OVA-t megnéztem. Aranyos meg minden, de nekem egy szülő macska megmentlésénel komolyabb történet kéne azért... :/
    Azumanga Daioh pedig most fog következni a sorban, mikor új hónap kezdődik.

Jelneleg továbbra is nézem és olvasom 1aránt a Narutot, és most nekiálltam, egy nagyon új animének is, aminek a címe Bleach. A manga már eléggé előrehaladott állapotban van, de az anime csak ezen ahéten jutott el a 4. részhez. Itt is van a link, ahonnan letölthetitek az összes eddig lefordított mangát és megjelent anime részt. ^_^
    Naruto mangát pedig innen szedhetitek le. Persze itt kell 1 gyors regisztráció is. (A Bleach-nél nem kell, mert jelnleg nem nagyon megy nekik a szeveradatbázis. Így jelenleg jóformán csak a letöltés működik a honlapon.)
  • Bucser
    Én nem néztem nagyon régóta semmit... nincs szabad időm.. következp nagyobb animenézési időszakom vizsgaidőszakra tehető mert most azért hajtok, hogy ne kelljen majd vizsgáznom (jegymegajánlás Ohh jeah:)
  • Gábor
    Most nézem a scrapped princesst, és tetszik. Még nagyon az elején vagyok, úh ítéletet még nem hirdetek.
  • via_mala
    Nézi még rajtam kívül az Azumanga Daioh és a You're under Arrest sorozatokat?

Ha valaki csak könnyed szórakozásra vágyik, akkor annak az utóbbit ajánlom. Aki nem ódzkodik a kawaii animéktől, annak az előbbit, különösen mivel szvsz japán nyelvtanuláshoz is kiváló.
  • Gábor
    Föl
  • Sadun Tryst
    nekem a legszomorúbb jelenet amit valaha láttam, az a Rurouni Kenshin - Betreyal-bal volt. ott a végén már tényleg kijöttek a könnyeim. megrázó volt és szomorúa másdok helyen viszont cakk-pakk az NGE sorozat vége és a film áll..
  • magus
    nincs meg valakinek arrol a cosplayos csavorol a teljes sorozat aki sailormoonak oltozott? Tudjatok a dagadt, zsiros, szemuveges, programozo cosplayes:d egy kepet talaltam, de nem kaptam levegot mior megmutattam haverooknak:D kell az egesz sorozat:DDD
  • Gábor
    A végső csata is elég megrázó volt nekem az utolsó néhány epizóban, sok szívemhez nőtt távozik el :(