72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#2968 Uhh...ez marhajó oldal. Ezer kössz :) -
#2967 usteam.uw.hu -
#2966 FTP címeket plz... -
#2965 innen
Ezen belül pedig FTP
-
#2964 Egyébként honnan lehet Anime filmeket, ill. sorozatok részeit letölteni? (Ha valaki rávágja hogy DC++ szappant tömök a szájába!!! Sajna DC nekem valamiért nem megy) -
#2963 Elfen Lied-et láttátok ?
Én most töltöm a részeket, nagyon durvának néz ki :) -
Gábor #2962 Nagyon tetszik a Scrapped Princess, aki még nem látta, pótolja! -
#2961 nekem nem volt türelmem hozzá. néztem 5 percet, oszt mondtam, h majd USTEAM-ről letöltöm ha lesz hozzá humorom. és azt hiszem köv. hónapban lesz az Azumanga mellett. :)
viszont nem megy az USTEAM? :( -
#2960 Jaja. Rettenetesen akadozott, főleg az utolsó részek, de azért végignéztem... -
#2959 azzal én is megpróbálkoztam, de valami irdatlan szar volt, ahogy akadt... :/
most a Full Metal Alchemist-nek álltam még neki. elég érdekes eddig, majd még meglátom mi lesz belőle... -
#2958 Asszem azt még winampon néztem meg -
Gábor #2957 Scrapped princess nagyon jó. Ajánlom figyelmetekbe. -
#2956 Aha megvolt. -
#2955 Kenshin sorozat is mgevolt? ^_^ -
#2954 Nem tudjátok, honnan lehetne leszedni az új Appleseed Movie-t ?
Látta már valaki esetleg ? Milyen ? -
#2953 Persze hogy láttam őket istenek. -
#2952 és láttad is őket? mert ha nem akkor van mit bepótolnod... ;) -
Gábor #2951 www.animenfo.com -
#2950 De ezeken kívül van még valami? Mert ezeket ismerem. -
#2949 mit törődsz az apróságokkal? :D -
#2948 nagyobb a Tok mint a kard!!!!:D:D:D:D:D -
#2947 nem egészen... ;)
csak gondoltam az 1ik legdurvább képet nyomom be.
itt van 1 normálisabb csoportkép
-
#2946 Ninja Scroll, Rouroni Kenshin (asszem) Aztán ott van még egy régi sorozat (nagyon régi 94-es) Crying Freeman -
#2945 Nagy anime fanok mondjon már valaki szamurájos vagy ninja-ás anime címeket, főként a kardos téma érdekelne.
Thx!
-
#2944 Tiszta Black Swordsman! -
#2943 1 kis kedvcsináló a Bleach-hez:
Bleach Teaser Pic ^_^ -
#2942 jah. első könyv :)
de nem kell megijedni. a könyv jó volt, de a játék nem teccik. sőt, egyenesen utálom már. de manapság már csak Tryst-ként használom a nickem. és nem tértem át a Serphentiot-ra.
2 okból.
1.:
senki nem tudja kimondani, hogy Serphentiot helyesen (Szerfentiot), a Serph-re (sok retartáld LAN-os haver Szerpnetínnek, és hasonló szarságokank nevezett, míg a Sadun-nal elöl Saddam lettem :D. ezért is használom már csak Tryst-ként) + mindenki azt gondolná, hogy Sephirot egy kicsit átírva. :/
2.:
általánosan az SG-n, és a GameStar-on így ismernek a legtöbben, így az animerovatos tevékenységem is ezen a néven kezdem majd el.
sorry az offért ^_^ -
#2941 Hát ha megnézem, akkor már nem tudom archiválni ("felvenni"):)))
vannak itt képek is. Próbáltam durvábbakat válogatni, mivel előreláthatólag mindezt karika nélkül fogják nyomni, újabb ORTT-s préda.
kép 01kép 02kép 03 -
#2940 Nézd meg és megtudod, hogy az archiválást megéri e... -
#2939 Shaman Kingről mondjatok vmit, egy másik fórumon, már láttam képeket, nem olyannak tűnik mint amit egy gyerekcsatornára szánnék:)
Szóval képek alapján jónak tűnik, de még gondolkozom megéri-e archiválni. -
#2938 Azt hittem Hellsing, vagy csak a feliratra gondolsz? -
#2937 ahh most ugrott be honnan ismerős a nicked!!..Diablo ugye? -
#2936 You're under Arrest OVA-t megnéztem. Aranyos meg minden, de nekem egy szülő macska megmentlésénel komolyabb történet kéne azért... :/
Azumanga Daioh pedig most fog következni a sorban, mikor új hónap kezdődik.
Jelneleg továbbra is nézem és olvasom 1aránt a Narutot, és most nekiálltam, egy nagyon új animének is, aminek a címe Bleach. A manga már eléggé előrehaladott állapotban van, de az anime csak ezen ahéten jutott el a 4. részhez. Itt is van a link, ahonnan letölthetitek az összes eddig lefordított mangát és megjelent anime részt. ^_^
Naruto mangát pedig innen szedhetitek le. Persze itt kell 1 gyors regisztráció is. (A Bleach-nél nem kell, mert jelnleg nem nagyon megy nekik a szeveradatbázis. Így jelenleg jóformán csak a letöltés működik a honlapon.) -
#2935 Én nem néztem nagyon régóta semmit... nincs szabad időm.. következp nagyobb animenézési időszakom vizsgaidőszakra tehető mert most azért hajtok, hogy ne kelljen majd vizsgáznom (jegymegajánlás Ohh jeah:) -
Gábor #2934 Most nézem a scrapped princesst, és tetszik. Még nagyon az elején vagyok, úh ítéletet még nem hirdetek. -
#2933 Nézi még rajtam kívül az Azumanga Daioh és a You're under Arrest sorozatokat?
Ha valaki csak könnyed szórakozásra vágyik, akkor annak az utóbbit ajánlom. Aki nem ódzkodik a kawaii animéktől, annak az előbbit, különösen mivel szvsz japán nyelvtanuláshoz is kiváló. -
Gábor #2932 Föl -
#2931 nekem a legszomorúbb jelenet amit valaha láttam, az a Rurouni Kenshin - Betreyal-bal volt. ott a végén már tényleg kijöttek a könnyeim. megrázó volt és szomorúa másdok helyen viszont cakk-pakk az NGE sorozat vége és a film áll.. -
#2930 nincs meg valakinek arrol a cosplayos csavorol a teljes sorozat aki sailormoonak oltozott? Tudjatok a dagadt, zsiros, szemuveges, programozo cosplayes:d egy kepet talaltam, de nem kaptam levegot mior megmutattam haverooknak:D kell az egesz sorozat:DDD -
Gábor #2929 A végső csata is elég megrázó volt nekem az utolsó néhány epizóban, sok szívemhez nőtt távozik el :(