72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • flashX
    én is azt szettem le még nemtom milyen
  • Ottto
    Aha. Ghost in shell-t láttam, az tényleg jó volt.
    Aranyos animét ki ne szeretné Azumanga Daioh-t meg majd leszedem.
    Most még megnéztem a Black Magic M-66-ot, hát jó, de nekem ez a stílus nem jön be.
  • via_mala
    Ha szereted az aranyos animéket, akkor az Azumanga Daioh neked való. :D
    Az Angel's Egg mondjuk nekem se tetszett, Mamoru Oshii-től inkább a Ghost in the Shell movie-k és a Jin Roh - The Wolf Brigade a jó.
  • Ottto
    Én tegnap az Alien 9-et, és az Angels Egg-et néztem meg. Az Angel's egg inegn csak egy bonyolult, révén alig van benne szöveg, majd elaludtam rajta. Történetét nem sikerült kisilabizálnom, szal nekem annyira neemtetszett...
    Alien 9 aranyos meg minden, csak kissé gyerekes. De legalább nem komolytalan. Sztem egész jó volt.
  • Waterhorse
    Lemaradtam 2 Slayersről most fogom pótolni,
    viszont megnéztem az Excel Saga 1. részét
    Talán még Monthy Phyton, vagy Lart Pour Lart-tól láttam ekkora idiótizmust és ökörséget, nem is tudom, de ez nem negatív vélemény akar lenni, mert nagyon bejött. Olyan elemekkel operál amik egy adott helyzetben egyáltalán nem illenek oda, és sztem ez a legnagyobb humorforrása. Az élmény fokozására viszont nem árt 1-2 doboz sör és egy kis társaság. Senkinek nem ajánlom, hogy egyedül nézze mert még vmi hülyeséget csinálna utána.
  • Adam5
    "-és ha vissza térsz akkor akkor...
    -akkor főzöl nekem valami finomat, ugye?"

:)
  • Adam5
    Ja.

Ahogy észre vettem ez a rész inkább Szil-Fil és Gauri kapcsolatára öszpontosult.
  • Ottto
    Basszus, hogy a Slayeresnek mindig a lehető legrosszabbkor van vége
    Gagyi rész nemvoplt, de néha annyira koomolytalan tud lenni. Gauri meg főleg. "Összekevertem a jobb oldalt a bal oldallal" LOÁL :DDDD
  • Adam5
    nem is volt még gagyi rész ami azt illeti :)

csak kár hogy most lehet várni hétfőig :(((
  • Adam5
    ez is királyos rész volt
  • CSOCSO
    nem idejar.. hanem arra a feliratos oldalra.// mivel a legismertebb itthun.. nem?:)
  • Bucser
    Hát a fél magyarország idejár beírásodról:)
  • CSOCSO
    ? most fejtsd ki ezt az egeszet.. mer nemigazan get it
  • Bucser
    Ez azért erős túlzás a magyar animecommunity szükősségéről..:) USTEAM-rejár fél MO és animevilágra:) meg MAU listán vannak rajta sokan:) Itt vagyunk kb 7-8-an máshol animevel foglalkozó oldalakon meg regelve vannak 500-600-an...
  • CSOCSO
    np!:)
  • Ottto
    Sry én csak most találtam meg...
  • CSOCSO
    fel magyarorszag ide jar..
  • CSOCSO
    :) gratula:)
  • a
    fúú eddig nem is vettem észre, h az eSGén is van anime-topik
  • Ottto
    Ha valakit érdekelne, jónéhány anime-hoz van magyar felirat ITT
    Én is itt találtam...
  • Ottto
    Nem tudtok a Blood - The Last Vampire-hoz angol vagy magyar feliratot? Japánul nemtok...
    Vagy az Angel's Egg-hez, mert ahoz sincs.
  • Adam5
    ja
  • Ottto
    Az biztos. De még mindig nem tudjuk hogy került oda Rezó.
    Azért Szil-Filt sajnálom. Eddig ő a legaribb a sorozatban.
  • Adam5
    azt a rohadt. ez nem volt semmi
  • Sadun Tryst
    váááá!
    most dobom el az agyam!!!! egy idiótának nagyon sikerült felhúzni a GS fórumán!
    azt mondta, h az NGE nem elég mély és semmi értelme nincs... azaz semmi mondanivalója... most szóljatok hozzá...
  • Sadun Tryst
    3000-es ték az enyém, gratz magamnak!
  • Sadun Tryst
    (Erősen)Ajánló:
    Fullmetal Alchemist
    Most tartok a 33. részénél, az 51-ből, és alig bírom abbahagyni! Ma már 12 részt megnéztem! Egyedül erre csak a Naruto és a Bleach volt képes (Bleach manga formátumban, azt 2 nap alatt kiolvastam). Szal aki akar egy érdekes és csavaros története néha nagyon vicces és akciódús animét nézni, akkor mindenképpen szedje le! Akármilyen gyerekesnek is tűnik, közel sem az! ^_^
    Szal aki nem látta eddig, gyorsan pótolja be!
  • Jagi
    zsír!
  • Jagi
    OK. Rájöttem.
  • Jagi
    "Gunnm (Battle Angel Alita) anime csak 2 részes, a többi már csak mangában létezik."

Hol van a második része? Kell.
  • Adam5
    úgy értem hogy a rész címéből lehetett tudni.
  • Adam5
    amúgy szerintem a magyarok a rész címeknél valahogy elrontották mert sok résznál elég nagy spoiler volt. pl a tegnapinál is lehetett tudni hogy rezo vissza tér.
  • Ottto
    b.a.a.: nagy kár :(
  • Adam5
    remélem majd a try-t is megveszik
  • Adam5
    királyos!!!
  • via_mala
    Az első 2 szériát, azaz a The Slayers és a Slayers Next szériát vették meg, de a Slayers Try-t (még) nem.

Gunnm (Battle Angel Alita) anime csak 2 részes, a többi már csak mangában létezik.

Elfen Lied: miről szól?
    Scrapped Princess: detto
  • Ottto
    Aha. Akkor EZEK a képregények lesznek. OK kössz.
  • Bucser
    Alita csak 2 részes de van belőle Manga... Azt még a mai napig írják tovább ha jól tudom..
  • CSOCSO
    a battle angel az csak ket reszes nem?
    en is lattam oooosregen
  • Ottto
    Most néztem meg a Battle Angel Alita-t. legalábbis 2 részt belőle, ennyi van az oldalon. Nekem rettenetesen teccett, igaz a nyelvezete kissé nehezen érthető (angolul is) az igaz, de imádom a scifi műfaját, és ilyen kivitelezésben nagyon megfogott. Talán a Ghost in Shell fogott meg utóljára ennnyire, de sztem ez még annál is jobb valamicskével :)
    Szívesen néznék meg belőle mégtöbb rész ha van máshol letölthető, ha nincs, hát szomorúan nézem a többit, reménykedve találok még ehhez hasonlókat...