72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#3008 fúú eddig nem is vettem észre, h az eSGén is van anime-topik -
#3007 Ha valakit érdekelne, jónéhány anime-hoz van magyar felirat ITT
Én is itt találtam... -
#3006 Nem tudtok a Blood - The Last Vampire-hoz angol vagy magyar feliratot? Japánul nemtok...
Vagy az Angel's Egg-hez, mert ahoz sincs. -
#3005 ja -
#3004 Az biztos. De még mindig nem tudjuk hogy került oda Rezó.
Azért Szil-Filt sajnálom. Eddig ő a legaribb a sorozatban. -
#3003 azt a rohadt. ez nem volt semmi -
#3002 váááá!
most dobom el az agyam!!!! egy idiótának nagyon sikerült felhúzni a GS fórumán!
azt mondta, h az NGE nem elég mély és semmi értelme nincs... azaz semmi mondanivalója... most szóljatok hozzá... -
#3001 3000-es ték az enyém, gratz magamnak!
-
#3000 (Erősen)Ajánló:
Fullmetal Alchemist
Most tartok a 33. részénél, az 51-ből, és alig bírom abbahagyni! Ma már 12 részt megnéztem! Egyedül erre csak a Naruto és a Bleach volt képes (Bleach manga formátumban, azt 2 nap alatt kiolvastam). Szal aki akar egy érdekes és csavaros története néha nagyon vicces és akciódús animét nézni, akkor mindenképpen szedje le! Akármilyen gyerekesnek is tűnik, közel sem az! ^_^
Szal aki nem látta eddig, gyorsan pótolja be! -
#2999 zsír! -
#2998 OK. Rájöttem. -
#2997 "Gunnm (Battle Angel Alita) anime csak 2 részes, a többi már csak mangában létezik."
Hol van a második része? Kell. -
#2996 úgy értem hogy a rész címéből lehetett tudni. -
#2995 amúgy szerintem a magyarok a rész címeknél valahogy elrontották mert sok résznál elég nagy spoiler volt. pl a tegnapinál is lehetett tudni hogy rezo vissza tér. -
#2994 b.a.a.: nagy kár :( -
#2993 remélem majd a try-t is megveszik -
#2992 királyos!!! -
#2991 Az első 2 szériát, azaz a The Slayers és a Slayers Next szériát vették meg, de a Slayers Try-t (még) nem.
Gunnm (Battle Angel Alita) anime csak 2 részes, a többi már csak mangában létezik.
Elfen Lied: miről szól?
Scrapped Princess: detto -
#2990 Aha. Akkor EZEK a képregények lesznek. OK kössz. -
#2989 Alita csak 2 részes de van belőle Manga... Azt még a mai napig írják tovább ha jól tudom.. -
#2988 a battle angel az csak ket reszes nem?
en is lattam oooosregen -
#2987 Most néztem meg a Battle Angel Alita-t. legalábbis 2 részt belőle, ennyi van az oldalon. Nekem rettenetesen teccett, igaz a nyelvezete kissé nehezen érthető (angolul is) az igaz, de imádom a scifi műfaját, és ilyen kivitelezésben nagyon megfogott. Talán a Ghost in Shell fogott meg utóljára ennnyire, de sztem ez még annál is jobb valamicskével :)
Szívesen néznék meg belőle mégtöbb rész ha van máshol letölthető, ha nincs, hát szomorúan nézem a többit, reménykedve találok még ehhez hasonlókat... -
#2986 Ja aha. Mint a dragonball Z nél is. Értem. Remélem megvették. -
#2985 következő sorzat vagy season vagy hogy mondják. -
#2984 Azmi? Biztosan. Ha meg nem, akkor majd látják ennek a nézetségét és megveszik salz... -
#2983 amúgy nemtudjátok a cooltv a slayers nextet is meg vette? -
#2982 Jah. És ha nincs benne a démon, miért vak még mindig? -
#2981 énisénis
bár asszem amikor shabra akárkit legyőzték akkor nem halt meg hanem külön váltak. de nem értem ha már nincs benne a démon akkor miért gonosz még mindig? -
#2980 Jah. Rohattkíváncsi vagyok hogy került oda Rezo... -
#2979 Basszus hogy vége :((
megint lehet várni holnapig -
#2978 Nagyon tetszett az Elfen Lied ! -
#2977 lattatok mar nike anime reklamot??
ha meg nem:
ide klikk
majd lent skip intro
majd bal oldalt up ketszer.. ( amig el nem juttok oda ahol csajok lesznek es nem a szakallas oregur)
majd klikk kozepre.. magyaraz a kinai csavo es elojon egy kis ablak.. abban lesz a reklam.. sajna kicsi.. de amugy nagyon allatul nez ki, foleg mikor a csajok sikitanak:) -
#2976 Lemaradtam az elejéről. Nem hiszem el
De amennyit láttam az tényleg nagy volt -
#2975 váááááá ez a rész nagyon fájt :DDD -
#2974 jah :)
meg amúgyis, tökre lassan telt ez a hétvége...semmi esemény... -
#2973 jah, óra vissza állítás, értem :)) -
#2972 ma is 11-kor lesz, nem? -
#2971 ??
hogy érted? -
#2970 Ja. Most 1 órával többet kellett rá várni :) -
#2969 huh ma végre Slayers, már keztek elvonási tüneteim lenni.