72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • magus
    elfen lied - hat kb a 2. resz utan meguntam. tenyleg mindenki meghal benne, folyik a ver, a foszereplo meg csak annyit tud mondani hogy nyuuuuuuuu

mellesleg cowboy beboppal meg mindig az a baj, hogy vege van:( nem akarnak masodik seasont csinalni belole vagy valami?:)

mellesleg egy kerdes. Trigun jobb mint bebop vagy nem?
  • CSOCSO
    nekem tetszett a korusos...meg amikor motoroznak es horog a csavo:)
    nem hallgatnam meg most.. de a filmhez illet nagyon
  • Ottto
    A motorok bejöttek nagyon, a zene meg...hát az elég fura volt, mikor emberek kezdtek el benne kórusban énekelni, de oda nagyon illett :)))
  • Sadun Tryst
    a zenére nem nagyon emléxem, már vagy 1 éve láttam. a motorok viszont tényleg nagyon ütősek! :)
    bár a GoldenBoy óta az álmon egy Bimota Tesi 1D
    Bimota Tesi 1D
  • CSOCSO
    a zenek is nagyon jok. .meghat a motorok nagyon bejonnek.. nagyon jo kis anime!:)
  • Sadun Tryst
    én majdnem behaltam rajta! 1988-as anime, de olyan animációja és effektjei vannak, amit még egy mai anime is megirigyelhet! főleg a film végén! azok a színek és effektek egyszerűen mesteriek! pont mostanában tervezem én is újra megnézni ;)
    az 1ik legjobb sci-fi film, amit eddig láttam
  • Ottto
    Ja annyi volt, csak megtévesztett hogy 2 részre van szétsedve sry.
    De amúgy jó film volt. Teccett
  • Sadun Tryst
    ha szereted a fölösleges vért minden második jelenetben, s nagyon sok ecchit, és a történettelenséget, akkor nézd meg. ha pedig nem akkor kerüld el nagyon messze...
  • Sadun Tryst
    én úgy emléxem csak 2 és fél órás... :)
  • Gábor
    Noirt és wolf's raint nézem felváltva.
  • magus
    en most cowboy bebop movieba kezdek bele
  • Ottto
    Jah. 4 órás kb. Hát remélem nem alszom el rajta....
  • CSOCSO
    sok sikert:) ha jol emlexem elegge hosszu mese
  • Ottto
    Az Akirát én ma este nézem meg.
  • CSOCSO
    huhh. .aszem a jin rohot lattam eloszor.. vagy legalabbis az elsok kozott volt.. ..ja lehet hogy az akira volt az elso:) mar nem emlexem..
  • magus
    Elfen Liedet látta vki?
  • Sadun Tryst
    ja, meg Excel-hez 1 érdekesség, h Excel-ben nagon sok olyan név van, mint amik az éléetben is úgy vannak.
    pl. Exel magát Kobayashi-nak hívja. így hívják Excel szinkronszínészét is. de még ott van Nabeshin is. (kedvenc karim Excel után a sorozatban) :)
  • Ottto
    Megnéztem az Azumanga Daioh 1. részét....uhh, mondom jóvan ez nekem too mutch!
    Amúgy nemrossz, mondjuk az 1. részből nem derült ki sok, csakhogy a szereplők milyenek. Hát... :D Azért jókat nevettem rajta (Főleg mikor kislány elkezd főzni és énekel LOÁL )
    Lehet még leszedek 1 részt és megnézem milyen is...
  • Sadun Tryst
    én már láttam az egész sorzatot! :)
    sőt, DVD-n is megvan!
  • Bucser
    A jin-Roh az szerintem inkább brutális... De tényleg jó kis story-ja van... grave of The fireflyies-t nézzétek még meg... Na az az ami abszolút nem gyerekes...
  • Ottto
    Hát mondjuk az igaz. Bár a végéből már nem értettem sokat. Már nem tudtam megkülömböztetni az álmot a valóságtól, de amúy jó volt
  • Waterhorse
    Alien 9 nem annyira gyerekes, hacsaknem azért az, mert gyerekekről szól. A vége felé pedig különösen komolyra fordul a történet.
  • flashX
    én is azt szettem le még nemtom milyen
  • Ottto
    Aha. Ghost in shell-t láttam, az tényleg jó volt.
    Aranyos animét ki ne szeretné Azumanga Daioh-t meg majd leszedem.
    Most még megnéztem a Black Magic M-66-ot, hát jó, de nekem ez a stílus nem jön be.
  • via_mala
    Ha szereted az aranyos animéket, akkor az Azumanga Daioh neked való. :D
    Az Angel's Egg mondjuk nekem se tetszett, Mamoru Oshii-től inkább a Ghost in the Shell movie-k és a Jin Roh - The Wolf Brigade a jó.
  • Ottto
    Én tegnap az Alien 9-et, és az Angels Egg-et néztem meg. Az Angel's egg inegn csak egy bonyolult, révén alig van benne szöveg, majd elaludtam rajta. Történetét nem sikerült kisilabizálnom, szal nekem annyira neemtetszett...
    Alien 9 aranyos meg minden, csak kissé gyerekes. De legalább nem komolytalan. Sztem egész jó volt.
  • Waterhorse
    Lemaradtam 2 Slayersről most fogom pótolni,
    viszont megnéztem az Excel Saga 1. részét
    Talán még Monthy Phyton, vagy Lart Pour Lart-tól láttam ekkora idiótizmust és ökörséget, nem is tudom, de ez nem negatív vélemény akar lenni, mert nagyon bejött. Olyan elemekkel operál amik egy adott helyzetben egyáltalán nem illenek oda, és sztem ez a legnagyobb humorforrása. Az élmény fokozására viszont nem árt 1-2 doboz sör és egy kis társaság. Senkinek nem ajánlom, hogy egyedül nézze mert még vmi hülyeséget csinálna utána.
  • Adam5
    "-és ha vissza térsz akkor akkor...
    -akkor főzöl nekem valami finomat, ugye?"

:)
  • Adam5
    Ja.

Ahogy észre vettem ez a rész inkább Szil-Fil és Gauri kapcsolatára öszpontosult.
  • Ottto
    Basszus, hogy a Slayeresnek mindig a lehető legrosszabbkor van vége
    Gagyi rész nemvoplt, de néha annyira koomolytalan tud lenni. Gauri meg főleg. "Összekevertem a jobb oldalt a bal oldallal" LOÁL :DDDD
  • Adam5
    nem is volt még gagyi rész ami azt illeti :)

csak kár hogy most lehet várni hétfőig :(((
  • Adam5
    ez is királyos rész volt
  • CSOCSO
    nem idejar.. hanem arra a feliratos oldalra.// mivel a legismertebb itthun.. nem?:)
  • Bucser
    Hát a fél magyarország idejár beírásodról:)
  • CSOCSO
    ? most fejtsd ki ezt az egeszet.. mer nemigazan get it
  • Bucser
    Ez azért erős túlzás a magyar animecommunity szükősségéről..:) USTEAM-rejár fél MO és animevilágra:) meg MAU listán vannak rajta sokan:) Itt vagyunk kb 7-8-an máshol animevel foglalkozó oldalakon meg regelve vannak 500-600-an...
  • CSOCSO
    np!:)
  • Ottto
    Sry én csak most találtam meg...
  • CSOCSO
    fel magyarorszag ide jar..
  • CSOCSO
    :) gratula:)