72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
thx a leírást!
a wolf's rain-t akkor bizotan megnézem, a scrapped princess-ől meg nézegetek képeket még... :)
valamikor még regisztráltam anno a hardwired-re, de nem tudom már milyen néven. asszem ott még Serphentio vagyok... :/ -
huh, ma végre Slayers újra! -
A Scrapped Princess-t még nem néztem meg, de már be van tervezve.
A Wolf's Rain-ről már értekeztem korábban:
[URL=http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=1505&p=60]#1423 és #1486 hozzászólások[/URL]
13. hozzászólás
Szomorú, de nagyon szép anime a kihaltnak hitt farkasokról, akik embernek álcázva magukat az emberek között élnek, de egy kis csapat elindul, hogy megtalálja a Paradicsom-ot, melynek kapuját a legenda szerint csak a kiválasztott farkas nyithatja ki. Elvileg 26 részes, de van a 16. rszé táján van egy 4 részes ismétlés, ami nyugodtan kihagyható, így lett végül 30 részes.
Ja és a zenéjét külön kiemelném (Kenji Kawaii)!
Mi a nick-ed van a Hardwired fórumban? -
Ezeket a kisebb animeke sorozatokat (mind pl a pokemon, dragonball, sőt anno még a holdtündért is :DDDD ) én is néztem, de ekkor még nem is nagyon tudtam hogy mit nézek. Az 1. film az a Ghost in shell volt, és innen kezdtem komolyabban érdeklődni a műfaj iránt. Sajna netem nekem se volt akkoriban, mióta van azóta nagyobb a lelkesedés, és mióta adtatok llinket kész fanatikus vagyok :DDDD -
nekem anno a TransFormes adta meg a kezdő lökést! :D
régen és még most is imádom a sorozatot. és állítólag még a Cartoon Network-ön is megy! Ami miatt pedig igazán megszerttem a stílust, az a Rurouni Kenshin OVA 1 volt. az volt az első anime film, amit úgy láttam. teljesen a hatása alá kerltem akkor. ez volt már lassan 1 éve :)
(persze csak azért 1 éve kezdődött nálam ez a mizéra, mert amíg nem volt netem, sehol nem tudtam animéhez jutni... :( ) -
wow. Allig várom hogy lássam :D
Nemtom mit értesz "csajos" anime alatt, még nem láttam sok olyat ;) -
Ghost in shell volt az 1. anime film amit láttam, még cd-n hozta apám munkatársa, ott tetszett meg igazán a műfaj, node mind1
-
Azt nagyon régen láttam már, és akárcsak az Akira, a Blood, a Totoro, a Laputa, a Whisper of the Hearth, a Wonderful days, és még sok másik anime nincs meg emiatt. Akkor még nem volt DVD írom. Egyébként nekem is csak egy 40GB-os winyóm van. Szal havonta írok 6 DVD-t, h legyen helyem... :/ Főleg ez akkor volt gáz, mikor megvolt 6 rész híján az egész Rurouni Kenshin TV (ez 89 rész volt), és más sem volt a winyómon, mint az akkor. persze akkor még írom sem volt, így delete lett a sorsa... :( azóta is sírok emiatt)
De lassan azokat is bepótolom DVD-re. :)
Ja, a listából kiahagyram még (valamit mindig kihagyok :D):
Ghost in the Shell
Ghost in the Shell 2 : Innocence
Ghost in the Shell : Stand Alone Complex
Ghost in the Shell : Stand Alone Complex 2nd GIG
Mononoke Hime -
Hol a Gunnm? 
Amúgy ez télleg a legtöbb sorozat. Én nem mondtam hogy nem komálom a sorozatokat, sőt, csak az a baj hogy problémás leszedni. A winyóm nagyon nembírja, és ezek full igen sok helyet foglalnak... -
Az hogy püfölik Osaka-t és Chiyo-chan-t a csuklás miatt az szinte eltörpül ahhoz képest, amekkora marhaságokat csinálnak majd még. Tomo-chan-t ajánlom figyelmedbe!!! Nekem Sakaki-chan volt a legszimpatikusabb.
Érdekes, hogy az ilyen "csaj"-os animékben mindig van egy magas, gátlásos, de fizikumban erős és lélekben gazdag főhős. (Read or Die-ban: Maggie Mui, Love Hina-ban: Motoko Aoyama)
:D -
A Scrapped Princess és Wolf's Rain pontosan milyen anime? Egy kis spoilert írnál nekem? -
Nekem a Fullmetal ALchemist jött be az Azumanga előtt, szal az majd csak köv. hónapban lesz meg. :)
Egyébként én minden jó animét kiírok (DVD). Szeretem őket visszanézni, ha sorozat, ha nem. Pl. ilyen nálam a Tenchi Muyo!. Vagy 5x láttam már az alapsorozatot, és most olvasom a mangát is. :)
Eddig nekem ezek vannak meg DVD-n, szal ezeket bátran ajánlom barkinek.
Neon Genesis Evangelion TV
Neon Genesis Evangelion : Death & Rebirth
Neon Genesis Evangelion : End of Evangelion
Berserk
Rurouni Kenshin OVA 1-2
Love Hina
Love Hina Again
Love Hina Specials (ez 2 film)
Trigun
Hellsing
Serial Experiments LAIN
Tenchi Muyo!
Tenchi Muyo! Movie (ebből 3 van)
Tenchi in Tokyo
Tenchi Universe
FLCL
Midori no Hibi
Cowboy Bebop
Cowboy Bebop : The Movie
RahXephon
RahXephon : The Movie
GoldenBoy
Video Girl Ai
Oh! My Goddess
Jin-Roh
Vampire Hunter D - Bloodlust
Fullmetal Alchemist
Gunslinger Girl
Nauruto (ami eddig létezik mind, ami eddig 107 epizód)
Bleach (eddig 5 rész van belőle)
+Naruto, Tenchi Muyo, GoldenBoy és Bleach MANGA -
SPOILER included!
2. Seasont a befejezés után?! De hisz a kulcsfigura exitált ugyebár!
Talán előzményt lehetne, de attól tartok erőltetett lenne.
Inkább nézz Wolf's Rain-t! Vagy más BONES animét. -
Az is sorozat mi?....Jah az. Akkor még neem sszedem le, majd csak később. Most az Azumanga Daiohra áltam rá, sorba szedem le a részeket. Mióta a kiscsajt azért kezdték püfölni hogy áljom már el a csuklása, egyszerűen érdekel hogy mit fognak még összehülyéskedni :DDDD
Csak lassan már tele van a winyóm :( Ti kiírjátok az animeket, vagy megnézitek és törlitek?
Hát a nagyobb anime filmeket biztos kiírom. Ilyen volt eddig pl a Battle Angel Alita, az Akira, az Alien 9 (hiába sorozat, ez jó :) ), a Blood - Last Vampire <- ezek nagyon tetszettek... -
én mondtam :))))
a Trigunt nézd meg, mert egy nagyon faja kis anime! ha már másért nem is, a főhősért mindenképpen érdemes! ;) -
izlések és pofonok:) én imádtam...
------------------------SPOILER-------------------------
A Wolfwood halála előtti történések nagyon durvák és maga az egész jelenetsor... nekem tetszik nagyon... -
Gábor #3050 Nekem a trigun nem nagyon jött be. -
Más. A bebopban sokkal életszerűbbek a karakterklisék ellenben Trigun jóval elrugaszkodotabb a valóságtól minden téren. -
elfen lied - hat kb a 2. resz utan meguntam. tenyleg mindenki meghal benne, folyik a ver, a foszereplo meg csak annyit tud mondani hogy nyuuuuuuuu
mellesleg cowboy beboppal meg mindig az a baj, hogy vege van:( nem akarnak masodik seasont csinalni belole vagy valami?:)
mellesleg egy kerdes. Trigun jobb mint bebop vagy nem? -
nekem tetszett a korusos...meg amikor motoroznak es horog a csavo:)
nem hallgatnam meg most.. de a filmhez illet nagyon -
A motorok bejöttek nagyon, a zene meg...hát az elég fura volt, mikor emberek kezdtek el benne kórusban énekelni, de oda nagyon illett :))) -
a zenére nem nagyon emléxem, már vagy 1 éve láttam. a motorok viszont tényleg nagyon ütősek! :)
bár a GoldenBoy óta az álmon egy Bimota Tesi 1D
Bimota Tesi 1D -
a zenek is nagyon jok. .meghat a motorok nagyon bejonnek.. nagyon jo kis anime!:) -
én majdnem behaltam rajta! 1988-as anime, de olyan animációja és effektjei vannak, amit még egy mai anime is megirigyelhet! főleg a film végén! azok a színek és effektek egyszerűen mesteriek! pont mostanában tervezem én is újra megnézni ;)
az 1ik legjobb sci-fi film, amit eddig láttam
-
Ja annyi volt, csak megtévesztett hogy 2 részre van szétsedve sry.
De amúgy jó film volt. Teccett
-
ha szereted a fölösleges vért minden második jelenetben, s nagyon sok ecchit, és a történettelenséget, akkor nézd meg. ha pedig nem akkor kerüld el nagyon messze... -
én úgy emléxem csak 2 és fél órás... :) -
Gábor #3039 Noirt és wolf's raint nézem felváltva. -
en most cowboy bebop movieba kezdek bele -
Jah. 4 órás kb. Hát remélem nem alszom el rajta.... -
sok sikert:) ha jol emlexem elegge hosszu mese -
Az Akirát én ma este nézem meg. -
huhh. .aszem a jin rohot lattam eloszor.. vagy legalabbis az elsok kozott volt.. ..ja lehet hogy az akira volt az elso:) mar nem emlexem.. -
Elfen Liedet látta vki? -
ja, meg Excel-hez 1 érdekesség, h Excel-ben nagon sok olyan név van, mint amik az éléetben is úgy vannak.
pl. Exel magát Kobayashi-nak hívja. így hívják Excel szinkronszínészét is. de még ott van Nabeshin is. (kedvenc karim Excel után a sorozatban) :) -
Megnéztem az Azumanga Daioh 1. részét....uhh, mondom jóvan ez nekem too mutch!
Amúgy nemrossz, mondjuk az 1. részből nem derült ki sok, csakhogy a szereplők milyenek. Hát... :D Azért jókat nevettem rajta (Főleg mikor kislány elkezd főzni és énekel LOÁL
)
Lehet még leszedek 1 részt és megnézem milyen is... -
én már láttam az egész sorzatot! :)
sőt, DVD-n is megvan!
-
A jin-Roh az szerintem inkább brutális... De tényleg jó kis story-ja van... grave of The fireflyies-t nézzétek még meg... Na az az ami abszolút nem gyerekes... -
Hát mondjuk az igaz. Bár a végéből már nem értettem sokat. Már nem tudtam megkülömböztetni az álmot a valóságtól, de amúy jó volt -
Alien 9 nem annyira gyerekes, hacsaknem azért az, mert gyerekekről szól. A vége felé pedig különösen komolyra fordul a történet.