72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Hát EZ is Slayers, meg EZ is Slayers, sőt még EZ is az, de sztem ez mind fake, csak jól néz ki. Persze lehet hogy ez másik évad
  • Adam5
    jó de azért nem vágom hogy miért kellet idiótának nevezni szil-filt.

jaja vannak benne jó poénok :D
  • Ottto
    Sztem érthetően. Már régóta mehetnek lefelé a lépcsőn.

Bazz ez a Slayers, esküszöm néha többet röhögök rajta mint a south parkon :DDD
    "Te vagy a legcsirkébb csirke" :DDD
  • Adam5
    jó rész volt ez is. csak rövid :(

amúgy Lina kezd egyre agresszívabb lenni
  • Sadun Tryst
    egyre roszabb a kép előttem... :D
  • CSOCSO
    22-28 a naptar.. csak a postakoltseget altalaban nem irjak oda.. alegfikabb postakoltseg altalaban ilyen 6 dolcsi.. tudod.. a vagy megerkezik vagy nem tipusu
  • Sadun Tryst
    jah. sajna nagyon drága az ilyen tengeren túli rendelés, meg postázás. bár az a 30-35 dollár sem kevés egy ilyen naptárért... :/
  • CSOCSO
    meg amerikaban megvan 30-35 dollarbol.. csak a hazakuldes kerul annyiba hogy 50 lesz
  • Adam5
    nemtom hogy ezekből mennyi igazi és mennyi csak fan készitmény. na mind1 majd kiderül.
  • Ottto
    Neeeem. Ezek mindig egymás nyakán lógnak, szal...majd kiderül (remélem)
  • Adam5
    "Szil-fil nem túl ellenséges, inkább csak csalódott lenne" <--- ezzel eggyet értek

"Linának csak a fénykard kell" <--- ezzel már kevésbé
  • Ottto
    Ja néztem jó volt. Sztem nem lesz gond Lina és Szil-fil között. Linának csak a fénykard kell. Mégha némi féltékenységre is adna ez okot, látszólag Szil-fil nem túl ellenséges, inkább csak csalódott lenne...
  • Sadun Tryst
    :)
    pedig nem is láttam még az animét, csak cikket olvastam róla, elég sokat. meg láttam képeket is.
  • via_mala
    A spontán kérdés csupán abból fakadt, hogy a #3041-es hozzászólásod nagyon egybecseng egy-két ottani fórumozó véleményével az Elfen Lied-et illetően, gondoltam valamelyik te lehetsz. De ezexerint nem.

Gunslinger Girl-ről valaki? Főleg a Noir-hoz hasonlítva kérnék véleményt!
  • Gábor
    Gundam SEED FOREVER!!
  • Sadun Tryst
    hát ja, vannak nagyon furcsa emberek, az biztos. én mondjuk egy naptárért 10e-t biztosan nem adnék ki. sőt, semmilyen eredeti animés szarért nem adnék ennyi lóvét. ha valaha is 10e-nél több lóvét fogok animébe ölni, akkor azok az erdeti DVD-k lesznek...
    bár mondjuk amerikában ennek a naptárnak biztosan elég nagy sikere lesz. ott elég sok az öntudatlan ember. csak a folyosót látját szegélyek, amiknek a végén a fehér fény van ^_^
    (a fehér fényt tessék animének érteni)
  • Sadun Tryst
    hát ja, az NGE lezáta az óriás-robotos-kisfiús korszakot. ^_^
    egyedül a RahXephon ami még nagyon igényesnek mondható ebben a stílusban.
  • CSOCSO
    naja.. nem olcso. bevallom en se veszek...
    csak vannak rajongok akik neha erdekes dolgokert is erdekes osszegeket adnak ki...
  • Adam5
    Ottto: te is nézted?
  • magus
    najah, aztan japok megneztek nge-t es azota nem neznek oriasrobotos animet:D
  • Adam5
    úgy érzem lesz még némi probléma lina és szil-fil között gaurival kapcs.
  • Adam5
    teljesen függő lettem
  • Adam5
    hát ez is király volt

kár hogy ilyen rövid 1 rész :(((
  • Sadun Tryst
    nem sokkal az NGE előtt nagyon nagy igény volt ezekre az animékre. volt olyan időszak japánban, amikor egyszerre 8 (vagy ennél SOKKAL több) fajta robotos anime ment a tv műsorán... :)
  • Ottto
    Aha. Hát én sose fizettem kalendárért. Nem is nagyon kellett soha, de ha kellett, csináltam egyet és kinyomtattam...olcsóbb!
  • CSOCSO
    kb 20-30 dolcsi a postakoltseg
    20 dollar ha bator vagy es biztositas nelkul kuldom.. kb..

50 dollar mindenestul a kuldes.. kb.. de a naptar majdnem 30 dollar.. mig idekuldik nekem felszamolnak erte meg egy 10 est.. szal lehet ki se jonnek 50 dodobol...
  • magus
    hat eddig akira, wolf's rain, goldenboy, city hunter, hack sign amit kineztem:D

mellesleg, mi ez az irdatlan mennyisegu gundam anime? ha nem lattam vagy 50 kulonbozot akkor egyet sem. Ekkora mania ott japanban ez az oriasrobot es kiskolok kapcsolata? (gyanitom nem ugy mint nge-ben)
  • magus
    hat, sztem a cowboy-t egyszer meg meg fogom nezni meg1x. tenyleg, a zene, a szereplok, az animacio minden jo:)

city hunter-rol tudtok valamit?

epp a cowboy bebop alkotoktol keresek hasonlo animet:Ö)
  • magus
    aha, foleg ha ismeroshoz kell atmaszni. elmeletileg nyar elejen akartam kiirni...
  • Sadun Tryst
    én a Neon és a Love Hina után voltam így. próbáltam hasonló animéket keresni, de nem nagyon találtam. aztán jött a Tenchi Muyo, majd nem olyan rég a RahXephon, szal nagyon nem szabad leragadni egy sorozatnál, vagy ahhoz nagyon hasonlót keresni, mert olyat soha nem fogsz találni.
    tessék nézni sok más sorozatot! nagyon sok remek mű van! :)
  • magus
    mellesleg a cowboy bebop annyira jo, annyira nem tudtam talalni egy hasonlo animet. marmint ahogy igy olvasom a revieweket, csak a trigunt ajanljak meg. e
  • Ottto
    Ehh....ebből mennyi a postaköltség? 5e?
  • Sadun Tryst
    mondjuk úgy gázosabb ha nagyobb mennyiséget kell kiírni, mert akkor ahhoz lelki erő is kell, h nekiálljon az ember... :)
  • magus
    ó nekem 300 gb hdd van es tele van. ebbol olyan 8 dvd-nyi kiirando sorozat (nge, cowboy bebop, simpsons)
  • Sadun Tryst
    10e egy naptár? durva...
    talán majd ha dollárpapa leszek akkor majd rendelek 1et.
  • Waterhorse
    Hamarosan az 1. sorozat végére érünk, kérdés vetítik e jövőhéttől a Next-et, vagy kezdik előlről
  • CSOCSO
    katt ide

Anime es japogadzsi naptarak (pl Ayumi)

2005!

ha valakinek nagyon kell valami az szoljon nekem. elore szolok hogy szerintem 10 ezer ft az hogy megveszem es meg haza is kuldom
    szal gondolom ennyiert senkinek nem kell...
  • Sadun Tryst
    off
    nem, nem olvasom abszolúte az ottani fórumot. sőt, még az oldalt sem látogatom. egyébként ez a spontán kérdés miből fakadt? :)
  • via_mala
    /OFF
    Az a lényeg, hogy nem láttalak még ott, lehet, hogy csak olvasod a Manga - Anime topic-ot. Múlt héten újult meg a Hardwired és vele együtt a fórum is. Most már egész hasznos funkciók is vannak benne, pl. spoiler, quote. És ott is nagyon rendes a társaság.
    /ON
    A Gunslinger Girl mennyiben lesz más a Noir-nál? A felütés elég hasonló.
  • Sadun Tryst
    leellőríztem, igen ott még Serphentiot vagyok... :)