72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#3088 Ottto: te is nézted? -
#3087 najah, aztan japok megneztek nge-t es azota nem neznek oriasrobotos animet:D -
#3086 úgy érzem lesz még némi probléma lina és szil-fil között gaurival kapcs. -
#3085 teljesen függő lettem -
#3084 hát ez is király volt
kár hogy ilyen rövid 1 rész :((( -
#3083 nem sokkal az NGE előtt nagyon nagy igény volt ezekre az animékre. volt olyan időszak japánban, amikor egyszerre 8 (vagy ennél SOKKAL több) fajta robotos anime ment a tv műsorán... :) -
#3082 Aha. Hát én sose fizettem kalendárért. Nem is nagyon kellett soha, de ha kellett, csináltam egyet és kinyomtattam...olcsóbb! -
#3081 kb 20-30 dolcsi a postakoltseg
20 dollar ha bator vagy es biztositas nelkul kuldom.. kb..
50 dollar mindenestul a kuldes.. kb.. de a naptar majdnem 30 dollar.. mig idekuldik nekem felszamolnak erte meg egy 10 est.. szal lehet ki se jonnek 50 dodobol... -
#3080 hat eddig akira, wolf's rain, goldenboy, city hunter, hack sign amit kineztem:D
mellesleg, mi ez az irdatlan mennyisegu gundam anime? ha nem lattam vagy 50 kulonbozot akkor egyet sem. Ekkora mania ott japanban ez az oriasrobot es kiskolok kapcsolata? (gyanitom nem ugy mint nge-ben) -
#3079 hat, sztem a cowboy-t egyszer meg meg fogom nezni meg1x. tenyleg, a zene, a szereplok, az animacio minden jo:)
city hunter-rol tudtok valamit?
epp a cowboy bebop alkotoktol keresek hasonlo animet:Ö) -
#3078 aha, foleg ha ismeroshoz kell atmaszni. elmeletileg nyar elejen akartam kiirni... -
#3077 én a Neon és a Love Hina után voltam így. próbáltam hasonló animéket keresni, de nem nagyon találtam. aztán jött a Tenchi Muyo, majd nem olyan rég a RahXephon, szal nagyon nem szabad leragadni egy sorozatnál, vagy ahhoz nagyon hasonlót keresni, mert olyat soha nem fogsz találni.
tessék nézni sok más sorozatot! nagyon sok remek mű van! :) -
#3076 mellesleg a cowboy bebop annyira jo, annyira nem tudtam talalni egy hasonlo animet. marmint ahogy igy olvasom a revieweket, csak a trigunt ajanljak meg. e -
#3075 Ehh....ebből mennyi a postaköltség? 5e? -
#3074 mondjuk úgy gázosabb ha nagyobb mennyiséget kell kiírni, mert akkor ahhoz lelki erő is kell, h nekiálljon az ember... :) -
#3073 ó nekem 300 gb hdd van es tele van. ebbol olyan 8 dvd-nyi kiirando sorozat (nge, cowboy bebop, simpsons) -
#3072 10e egy naptár? durva...
talán majd ha dollárpapa leszek akkor majd rendelek 1et. -
#3071 Hamarosan az 1. sorozat végére érünk, kérdés vetítik e jövőhéttől a Next-et, vagy kezdik előlről -
#3070 katt ide
Anime es japogadzsi naptarak (pl Ayumi)
2005!
ha valakinek nagyon kell valami az szoljon nekem. elore szolok hogy szerintem 10 ezer ft az hogy megveszem es meg haza is kuldom
szal gondolom ennyiert senkinek nem kell... -
#3069 off
nem, nem olvasom abszolúte az ottani fórumot. sőt, még az oldalt sem látogatom. egyébként ez a spontán kérdés miből fakadt? :) -
#3068 /OFF
Az a lényeg, hogy nem láttalak még ott, lehet, hogy csak olvasod a Manga - Anime topic-ot. Múlt héten újult meg a Hardwired és vele együtt a fórum is. Most már egész hasznos funkciók is vannak benne, pl. spoiler, quote. És ott is nagyon rendes a társaság.
/ON
A Gunslinger Girl mennyiben lesz más a Noir-nál? A felütés elég hasonló. -
#3067 leellőríztem, igen ott még Serphentiot vagyok... :) -
#3066 thx a leírást!
a wolf's rain-t akkor bizotan megnézem, a scrapped princess-ől meg nézegetek képeket még... :)
valamikor még regisztráltam anno a hardwired-re, de nem tudom már milyen néven. asszem ott még Serphentio vagyok... :/ -
#3065 huh, ma végre Slayers újra! -
#3064 A Scrapped Princess-t még nem néztem meg, de már be van tervezve.
A Wolf's Rain-ről már értekeztem korábban:
[URL=http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=1505&p=60]#1423 és #1486 hozzászólások[/URL]
13. hozzászólás
Szomorú, de nagyon szép anime a kihaltnak hitt farkasokról, akik embernek álcázva magukat az emberek között élnek, de egy kis csapat elindul, hogy megtalálja a Paradicsom-ot, melynek kapuját a legenda szerint csak a kiválasztott farkas nyithatja ki. Elvileg 26 részes, de van a 16. rszé táján van egy 4 részes ismétlés, ami nyugodtan kihagyható, így lett végül 30 részes.
Ja és a zenéjét külön kiemelném (Kenji Kawaii)!
Mi a nick-ed van a Hardwired fórumban? -
#3063 Ezeket a kisebb animeke sorozatokat (mind pl a pokemon, dragonball, sőt anno még a holdtündért is :DDDD ) én is néztem, de ekkor még nem is nagyon tudtam hogy mit nézek. Az 1. film az a Ghost in shell volt, és innen kezdtem komolyabban érdeklődni a műfaj iránt. Sajna netem nekem se volt akkoriban, mióta van azóta nagyobb a lelkesedés, és mióta adtatok llinket kész fanatikus vagyok :DDDD -
#3062 nekem anno a TransFormes adta meg a kezdő lökést! :D
régen és még most is imádom a sorozatot. és állítólag még a Cartoon Network-ön is megy! Ami miatt pedig igazán megszerttem a stílust, az a Rurouni Kenshin OVA 1 volt. az volt az első anime film, amit úgy láttam. teljesen a hatása alá kerltem akkor. ez volt már lassan 1 éve :)
(persze csak azért 1 éve kezdődött nálam ez a mizéra, mert amíg nem volt netem, sehol nem tudtam animéhez jutni... :( ) -
#3061 wow. Allig várom hogy lássam :D
Nemtom mit értesz "csajos" anime alatt, még nem láttam sok olyat ;) -
#3060 Ghost in shell volt az 1. anime film amit láttam, még cd-n hozta apám munkatársa, ott tetszett meg igazán a műfaj, node mind1 -
#3059 Azt nagyon régen láttam már, és akárcsak az Akira, a Blood, a Totoro, a Laputa, a Whisper of the Hearth, a Wonderful days, és még sok másik anime nincs meg emiatt. Akkor még nem volt DVD írom. Egyébként nekem is csak egy 40GB-os winyóm van. Szal havonta írok 6 DVD-t, h legyen helyem... :/ Főleg ez akkor volt gáz, mikor megvolt 6 rész híján az egész Rurouni Kenshin TV (ez 89 rész volt), és más sem volt a winyómon, mint az akkor. persze akkor még írom sem volt, így delete lett a sorsa... :( azóta is sírok emiatt)
De lassan azokat is bepótolom DVD-re. :)
Ja, a listából kiahagyram még (valamit mindig kihagyok :D):
Ghost in the Shell
Ghost in the Shell 2 : Innocence
Ghost in the Shell : Stand Alone Complex
Ghost in the Shell : Stand Alone Complex 2nd GIG
Mononoke Hime -
#3058 Hol a Gunnm?
Amúgy ez télleg a legtöbb sorozat. Én nem mondtam hogy nem komálom a sorozatokat, sőt, csak az a baj hogy problémás leszedni. A winyóm nagyon nembírja, és ezek full igen sok helyet foglalnak... -
#3057 Az hogy püfölik Osaka-t és Chiyo-chan-t a csuklás miatt az szinte eltörpül ahhoz képest, amekkora marhaságokat csinálnak majd még. Tomo-chan-t ajánlom figyelmedbe!!! Nekem Sakaki-chan volt a legszimpatikusabb.
Érdekes, hogy az ilyen "csaj"-os animékben mindig van egy magas, gátlásos, de fizikumban erős és lélekben gazdag főhős. (Read or Die-ban: Maggie Mui, Love Hina-ban: Motoko Aoyama)
:D -
#3056 A Scrapped Princess és Wolf's Rain pontosan milyen anime? Egy kis spoilert írnál nekem? -
#3055 Nekem a Fullmetal ALchemist jött be az Azumanga előtt, szal az majd csak köv. hónapban lesz meg. :)
Egyébként én minden jó animét kiírok (DVD). Szeretem őket visszanézni, ha sorozat, ha nem. Pl. ilyen nálam a Tenchi Muyo!. Vagy 5x láttam már az alapsorozatot, és most olvasom a mangát is. :)
Eddig nekem ezek vannak meg DVD-n, szal ezeket bátran ajánlom barkinek.
Neon Genesis Evangelion TV
Neon Genesis Evangelion : Death & Rebirth
Neon Genesis Evangelion : End of Evangelion
Berserk
Rurouni Kenshin OVA 1-2
Love Hina
Love Hina Again
Love Hina Specials (ez 2 film)
Trigun
Hellsing
Serial Experiments LAIN
Tenchi Muyo!
Tenchi Muyo! Movie (ebből 3 van)
Tenchi in Tokyo
Tenchi Universe
FLCL
Midori no Hibi
Cowboy Bebop
Cowboy Bebop : The Movie
RahXephon
RahXephon : The Movie
GoldenBoy
Video Girl Ai
Oh! My Goddess
Jin-Roh
Vampire Hunter D - Bloodlust
Fullmetal Alchemist
Gunslinger Girl
Nauruto (ami eddig létezik mind, ami eddig 107 epizód)
Bleach (eddig 5 rész van belőle)
+Naruto, Tenchi Muyo, GoldenBoy és Bleach MANGA -
#3054 SPOILER included!
2. Seasont a befejezés után?! De hisz a kulcsfigura exitált ugyebár!
Talán előzményt lehetne, de attól tartok erőltetett lenne.
Inkább nézz Wolf's Rain-t! Vagy más BONES animét. -
#3053 Az is sorozat mi?....Jah az. Akkor még neem sszedem le, majd csak később. Most az Azumanga Daiohra áltam rá, sorba szedem le a részeket. Mióta a kiscsajt azért kezdték püfölni hogy áljom már el a csuklása, egyszerűen érdekel hogy mit fognak még összehülyéskedni :DDDD
Csak lassan már tele van a winyóm :( Ti kiírjátok az animeket, vagy megnézitek és törlitek?
Hát a nagyobb anime filmeket biztos kiírom. Ilyen volt eddig pl a Battle Angel Alita, az Akira, az Alien 9 (hiába sorozat, ez jó :) ), a Blood - Last Vampire <- ezek nagyon tetszettek... -
#3052 én mondtam :))))
a Trigunt nézd meg, mert egy nagyon faja kis anime! ha már másért nem is, a főhősért mindenképpen érdemes! ;) -
#3051 izlések és pofonok:) én imádtam...
------------------------SPOILER-------------------------
A Wolfwood halála előtti történések nagyon durvák és maga az egész jelenetsor... nekem tetszik nagyon... -
Gábor #3050 Nekem a trigun nem nagyon jött be. -
#3049 Más. A bebopban sokkal életszerűbbek a karakterklisék ellenben Trigun jóval elrugaszkodotabb a valóságtól minden téren.