72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Adam5
    okok
  • Bucser
    Nyissál Slayers opicot mert itt mi sem minden rész után íronk egy sorozatról, hanem a sorozat egészéből és vállalom, hogy engem basznak le érte.. mert engem pl baromira iritál, hogy az egyik kedvenc topicomban 10-ből 8-9 üzenet a Slayersről szól. Pont. Ez olyan mintha a nagy filmes topicban elkezdenéd elemezgetni részenként a Magnum P.I.-t vagy a LOLKA Bolkát. Engem igenis zavar...
  • Adam5
    mármint ha engem basznak le hogy miért nem az anime topicba ment.
  • Adam5
    sztem se, de akkár tetszik akár nem én minden rész után lefogom írní a véleményemet a részről vagy nyirhatok slayers topicot is de akkor válald a felelőséget ha lebasznak.
  • Bucser
    Jó akkor a topic ne menjen már át helyesírás megörzőtopicba meg Slayers topicba se ha szabad kérnem... Jahh egyébként Javaslom mindenkinek megtekintésre A MAcross Zero eddig megjelent 5 részét.. már csak 4 hónap és itt az utolsó is!!!!! tessék csak tessék szedni az USTEAM- nevű csodáról:)
  • via_mala
    Az biztos! ;)
    [apro]helyes írásom = helyesírásom[apro]
    Na jó abbahagyom.
  • Adam5
    én írtam csak rossz login
  • Tom3 #3121
    ezt felesleges volt :D

nem ettől fog a helyes írásom megjavulni de azé thx :)
  • Ottto
    Nyelvtan óra?
  • via_mala
    Ne vedd már annyira szívedre! ;)))))))))))))

órdibál = ordibál
    tehen = tehet
    semmíről = semmiről
    'hogy' előtt vessző
    'amikor' előtt vessző
  • Adam5
    jó van csak nekem nem jön be hogy akkor is órdibál amikor a másik nem tehen semmíről.
  • Prof William
    Nem azér, de nehogy már valami Berserk szintű jellemfejlődést várjatok Linától!
  • Adam5
    pontosan
  • Waterhorse
    Én nem tudom de Lina kezd nagyon idegesítő lenni a folyamatos üvöltözésével, kitöréseivel, idegbetegeskedéseivel.
  • Adam5
    amúgy én most nem Lina általános viselkedésére gondoltam hanem pont arra a jelenetre amikor jól lebaszta szil-filt pedíg csak segíteni akart.
  • Adam5
    és a kaszttya határozza meg a természetét?
  • via_mala
    Még szép hogy agresszív, elvégre Chaotic Neutral, Black Mage/Fighter kasztba tartozik, specialitása a támadó sötét varázslatok és a sámánizmus tűzvarázslatai. (az összes varázslat listája)

Ajánlom figyelmetekbe: Kapcsolatok a Slayers szereplői között

Slayers Universe

Lina biography

Lina Inverse profile

Egyéb linkek:
    Slayers gyűjtőoldal (nem minden link működek benne)
  • Waterhorse
    SPOILER

[color=white]Az utolsó kép, a Csók az igazi, ha jól tudom a Next sorozat végén lesz.[/color]

SPOILER VÉGE
  • Sadun Tryst
    nem feltétlenül kell a háttérképnek a sorozathoz szorosan kapcsolódni. legtöbbször csak a szereplők ugyan azok :)
    nagyon sok esetben a szereplőket más ruhában láthatjuk, mint szoktak lenni...
    [URL=http://www.geocities.com/asher_aj_wei/wp/walls/love_hina.jpg]Love Hona Wallpaper. A sorozatban 1x nem néz ki 1 szereplő sem. ^_^[/URL]
  • Adam5
    a 2. és a 3. szerintem tuti fake.
  • Ottto
    Jó csak azt akarom mondani hogy úgy mint ezeket, úgy azokat is bárki csinálhatta, attól még nem lesz igaz...
  • Seth
    ezek háttérképek, nem kell hogy a sorozatból legyenek
  • Ottto
    Hát EZ is Slayers, meg EZ is Slayers, sőt még EZ is az, de sztem ez mind fake, csak jól néz ki. Persze lehet hogy ez másik évad
  • Adam5
    jó de azért nem vágom hogy miért kellet idiótának nevezni szil-filt.

jaja vannak benne jó poénok :D
  • Ottto
    Sztem érthetően. Már régóta mehetnek lefelé a lépcsőn.

Bazz ez a Slayers, esküszöm néha többet röhögök rajta mint a south parkon :DDD
    "Te vagy a legcsirkébb csirke" :DDD
  • Adam5
    jó rész volt ez is. csak rövid :(

amúgy Lina kezd egyre agresszívabb lenni
  • Sadun Tryst
    egyre roszabb a kép előttem... :D
  • CSOCSO
    22-28 a naptar.. csak a postakoltseget altalaban nem irjak oda.. alegfikabb postakoltseg altalaban ilyen 6 dolcsi.. tudod.. a vagy megerkezik vagy nem tipusu
  • Sadun Tryst
    jah. sajna nagyon drága az ilyen tengeren túli rendelés, meg postázás. bár az a 30-35 dollár sem kevés egy ilyen naptárért... :/
  • CSOCSO
    meg amerikaban megvan 30-35 dollarbol.. csak a hazakuldes kerul annyiba hogy 50 lesz
  • Adam5
    nemtom hogy ezekből mennyi igazi és mennyi csak fan készitmény. na mind1 majd kiderül.
  • Ottto
    Neeeem. Ezek mindig egymás nyakán lógnak, szal...majd kiderül (remélem)
  • Adam5
    "Szil-fil nem túl ellenséges, inkább csak csalódott lenne" <--- ezzel eggyet értek

"Linának csak a fénykard kell" <--- ezzel már kevésbé
  • Ottto
    Ja néztem jó volt. Sztem nem lesz gond Lina és Szil-fil között. Linának csak a fénykard kell. Mégha némi féltékenységre is adna ez okot, látszólag Szil-fil nem túl ellenséges, inkább csak csalódott lenne...
  • Sadun Tryst
    :)
    pedig nem is láttam még az animét, csak cikket olvastam róla, elég sokat. meg láttam képeket is.
  • via_mala
    A spontán kérdés csupán abból fakadt, hogy a #3041-es hozzászólásod nagyon egybecseng egy-két ottani fórumozó véleményével az Elfen Lied-et illetően, gondoltam valamelyik te lehetsz. De ezexerint nem.

Gunslinger Girl-ről valaki? Főleg a Noir-hoz hasonlítva kérnék véleményt!
  • Gábor
    Gundam SEED FOREVER!!
  • Sadun Tryst
    hát ja, vannak nagyon furcsa emberek, az biztos. én mondjuk egy naptárért 10e-t biztosan nem adnék ki. sőt, semmilyen eredeti animés szarért nem adnék ennyi lóvét. ha valaha is 10e-nél több lóvét fogok animébe ölni, akkor azok az erdeti DVD-k lesznek...
    bár mondjuk amerikában ennek a naptárnak biztosan elég nagy sikere lesz. ott elég sok az öntudatlan ember. csak a folyosót látját szegélyek, amiknek a végén a fehér fény van ^_^
    (a fehér fényt tessék animének érteni)
  • Sadun Tryst
    hát ja, az NGE lezáta az óriás-robotos-kisfiús korszakot. ^_^
    egyedül a RahXephon ami még nagyon igényesnek mondható ebben a stílusban.
  • CSOCSO
    naja.. nem olcso. bevallom en se veszek...
    csak vannak rajongok akik neha erdekes dolgokert is erdekes osszegeket adnak ki...