72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#3128 okok -
#3127 Nyissál Slayers opicot mert itt mi sem minden rész után íronk egy sorozatról, hanem a sorozat egészéből és vállalom, hogy engem basznak le érte.. mert engem pl baromira iritál, hogy az egyik kedvenc topicomban 10-ből 8-9 üzenet a Slayersről szól. Pont. Ez olyan mintha a nagy filmes topicban elkezdenéd elemezgetni részenként a Magnum P.I.-t vagy a LOLKA Bolkát. Engem igenis zavar... -
#3126 mármint ha engem basznak le hogy miért nem az anime topicba ment. -
#3125 sztem se, de akkár tetszik akár nem én minden rész után lefogom írní a véleményemet a részről vagy nyirhatok slayers topicot is de akkor válald a felelőséget ha lebasznak. -
#3124 Jó akkor a topic ne menjen már át helyesírás megörzőtopicba meg Slayers topicba se ha szabad kérnem... Jahh egyébként Javaslom mindenkinek megtekintésre A MAcross Zero eddig megjelent 5 részét.. már csak 4 hónap és itt az utolsó is!!!!! tessék csak tessék szedni az USTEAM- nevű csodáról:) -
#3123 Az biztos! ;)
[apro]helyes írásom = helyesírásom[apro]
Na jó abbahagyom. -
#3122 én írtam csak rossz login -
#3121 ezt felesleges volt :D
nem ettől fog a helyes írásom megjavulni de azé thx :) -
#3120 Nyelvtan óra? -
#3119 Ne vedd már annyira szívedre! ;)))))))))))))
órdibál = ordibál
tehen = tehet
semmíről = semmiről
'hogy' előtt vessző
'amikor' előtt vessző -
#3118 jó van csak nekem nem jön be hogy akkor is órdibál amikor a másik nem tehen semmíről. -
Prof William #3117 Nem azér, de nehogy már valami Berserk szintű jellemfejlődést várjatok Linától! -
#3116 pontosan -
#3115 Én nem tudom de Lina kezd nagyon idegesítő lenni a folyamatos üvöltözésével, kitöréseivel, idegbetegeskedéseivel. -
#3114 amúgy én most nem Lina általános viselkedésére gondoltam hanem pont arra a jelenetre amikor jól lebaszta szil-filt pedíg csak segíteni akart. -
#3113 és a kaszttya határozza meg a természetét? -
#3112 Még szép hogy agresszív, elvégre Chaotic Neutral, Black Mage/Fighter kasztba tartozik, specialitása a támadó sötét varázslatok és a sámánizmus tűzvarázslatai. (az összes varázslat listája)
Ajánlom figyelmetekbe: Kapcsolatok a Slayers szereplői között
Slayers Universe
Lina biography
Lina Inverse profile
Egyéb linkek:
Slayers gyűjtőoldal (nem minden link működek benne) -
#3111 SPOILER
[color=white]Az utolsó kép, a Csók az igazi, ha jól tudom a Next sorozat végén lesz.[/color]
SPOILER VÉGE -
#3110 nem feltétlenül kell a háttérképnek a sorozathoz szorosan kapcsolódni. legtöbbször csak a szereplők ugyan azok :)
nagyon sok esetben a szereplőket más ruhában láthatjuk, mint szoktak lenni...
[URL=http://www.geocities.com/asher_aj_wei/wp/walls/love_hina.jpg]Love Hona Wallpaper. A sorozatban 1x nem néz ki 1 szereplő sem. ^_^[/URL] -
#3109 a 2. és a 3. szerintem tuti fake. -
#3108 Jó csak azt akarom mondani hogy úgy mint ezeket, úgy azokat is bárki csinálhatta, attól még nem lesz igaz... -
#3107 ezek háttérképek, nem kell hogy a sorozatból legyenek -
#3106 Hát EZ is Slayers, meg EZ is Slayers, sőt még EZ is az, de sztem ez mind fake, csak jól néz ki. Persze lehet hogy ez másik évad -
#3105 jó de azért nem vágom hogy miért kellet idiótának nevezni szil-filt.
jaja vannak benne jó poénok :D -
#3104 Sztem érthetően. Már régóta mehetnek lefelé a lépcsőn.
Bazz ez a Slayers, esküszöm néha többet röhögök rajta mint a south parkon :DDD
"Te vagy a legcsirkébb csirke" :DDD -
#3103 jó rész volt ez is. csak rövid :(
amúgy Lina kezd egyre agresszívabb lenni -
#3102 egyre roszabb a kép előttem... :D -
#3101 22-28 a naptar.. csak a postakoltseget altalaban nem irjak oda.. alegfikabb postakoltseg altalaban ilyen 6 dolcsi.. tudod.. a vagy megerkezik vagy nem tipusu -
#3100 jah. sajna nagyon drága az ilyen tengeren túli rendelés, meg postázás. bár az a 30-35 dollár sem kevés egy ilyen naptárért... :/ -
#3099 meg amerikaban megvan 30-35 dollarbol.. csak a hazakuldes kerul annyiba hogy 50 lesz -
#3098 nemtom hogy ezekből mennyi igazi és mennyi csak fan készitmény. na mind1 majd kiderül. -
#3097 Neeeem. Ezek mindig egymás nyakán lógnak, szal...majd kiderül (remélem) -
#3096 "Szil-fil nem túl ellenséges, inkább csak csalódott lenne" <--- ezzel eggyet értek
"Linának csak a fénykard kell" <--- ezzel már kevésbé -
#3095 Ja néztem jó volt. Sztem nem lesz gond Lina és Szil-fil között. Linának csak a fénykard kell. Mégha némi féltékenységre is adna ez okot, látszólag Szil-fil nem túl ellenséges, inkább csak csalódott lenne... -
#3094 :)
pedig nem is láttam még az animét, csak cikket olvastam róla, elég sokat. meg láttam képeket is. -
#3093 A spontán kérdés csupán abból fakadt, hogy a #3041-es hozzászólásod nagyon egybecseng egy-két ottani fórumozó véleményével az Elfen Lied-et illetően, gondoltam valamelyik te lehetsz. De ezexerint nem.
Gunslinger Girl-ről valaki? Főleg a Noir-hoz hasonlítva kérnék véleményt! -
Gábor #3092 Gundam SEED FOREVER!! -
#3091 hát ja, vannak nagyon furcsa emberek, az biztos. én mondjuk egy naptárért 10e-t biztosan nem adnék ki. sőt, semmilyen eredeti animés szarért nem adnék ennyi lóvét. ha valaha is 10e-nél több lóvét fogok animébe ölni, akkor azok az erdeti DVD-k lesznek...
bár mondjuk amerikában ennek a naptárnak biztosan elég nagy sikere lesz. ott elég sok az öntudatlan ember. csak a folyosót látját szegélyek, amiknek a végén a fehér fény van ^_^
(a fehér fényt tessék animének érteni) -
#3090 hát ja, az NGE lezáta az óriás-robotos-kisfiús korszakot. ^_^
egyedül a RahXephon ami még nagyon igényesnek mondható ebben a stílusban. -
#3089 naja.. nem olcso. bevallom en se veszek...
csak vannak rajongok akik neha erdekes dolgokert is erdekes osszegeket adnak ki...