72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#3168 Jéé az megvan mangában (Video Girl Ai). Legalábbis az első pár része -
#3167 romantikában nekem a Love Hina sztár! ^_^
ha pedig "igazi" romantikáról van szó, akkor pedig Only Yesterday vagy Video Girl Ai. -
#3166 szép, csak nem az én stílusom. Az olyan romantikát szeretem mint ami pl a Batttle Angel Alita-ban van (nálam még mindig best :)) -
#3165 én is láttam. szerintem nagyon szép volt. :) -
#3164 Nem is tudom minek néztem meg a "Whispers of the Heart"-ot. Úgyértem, a címéből kiderülhet hogy ez egy romantikus anime, annak nemtom jó-e, sztem nem volt túl rossz, csak én nem csípem az ilyen témájú dolgokat. -
#3163 Jah, én is azért töltöttem le, mert meg akarok tölteni egy dvd-t anime filmekkel, és még volt szabad hely, hát mondom nézzük meg hátha jó, de csalódtam... -
#3162 jujj! azt én is megnéztem valami tévedésből! :D
csak azért tölöttem le, mert nem volt több hely a winyón, de valamit nézni akartam. hát a bemutató alaján az animenfo-n nem tűnt olyan rossznak...
azóta minden animét csak személyes ajánlással nézek... :) -
#3161 Megnéztem az Amon Saga-t. Hát szép, kalandos, de már láttunk ilyet. A zsoldosok (barbárok) és a szörnyek eglész jók voltak benne, de a történet nem túl eredeti. Egyszer meg lehet nézni... -
#3160 Meg is néztem épp most a filmet (Kenshin Movie), és hamisítatlan Kenshin feelingje van. Nagyon üt, és elgondolkodtattó. És ennek a filmnek a legnagyobb előnye az, h bárki megnézheti. Csak az lesz neki 1 kicsit fura, h Sano miért olyan erős... ^_^
Na mind1. Ajánlom mindenkinek! ;) -
#3159 htx. asszem le is töltöm azonnal! :) -
#3158 Nos, elismerem a szöveg néhol tényleg olvashatatlan, de sztem azért kivehető.
Magyar nincs sry, ha tudtam volna csinálni, egyértelműen abban csinálom.
A névnapokkal sajna nincs időm bajlódni, bevallom kedvem se nagyon, sry :(
Tény hogy igencsak szinesre sikeredett, és noymtatásnál falja a szines patront, úgyhogy tényleg olyan helyen érdemes kinyomtatni, ahol neked nem költséges (pl apámnak, gyárban van lézernyomtatójuk, neki semmibe nem kerül használni)
Hibát találsz, szólj nyugodtan, megnézem mit tehetek, csakmár nemnagyon emléxem melyik-melyik betűtípus volt, de azért majd próbálkozom.
Ja ha valakit esetleg érdekel, vagy úgy érzi tud csinálni jobbat, annak elmondhatom "Ulead iPhoto Express"-el csináltam, + egy kicsit feldobtam egyes helyeken PS szerű progival ("Photoimpact". Csak azért nehogy azt higyjétek titkoloml csak ezt nem sokan ismerik) -
#3157 Kenshin OVA/[aX]Samurai_X_-_Motion_Picture_[73D3458E].ogminfo
Egy 90 perces film, olyan mint egy kibővített epizód a TV-sorozatból, csak jobban meg vagyon rajzolva. -
#3156 de legalább a tiéd "custom made" lenne! :D -
#3155 viszont az a baj hogy ha ezt en mind kinyomtatom komoly minosegbe.. akkor pont ott vagyok mintha rendelnek a netrol egy olyan naptart:(
(mert vehetek azonnal uj patronokat a hp be) -
#3154 Nagyon tetszik a cuccos...
csak van par bajom vele
1) alig latszanak a szamok
2)nincs magyar veletlen?
3)gondolom nagyon nincs kedved rarakni a magyar nevnapokat:))))))))))))
ha megcsinalod magyarba
es vhogy megoldod hogy lathato legyen a sok cuccos akkor kinyomtatom!
ha PS el csinalod akkor adj neki egy kis feher hatso ragyogast.. attol jobban fog latszani minden...
megneztem a tobbit is.. egy ketto nagyon jo.. csak par radabbal van egy ket hiba.. -
#3153 nincs mit:) -
#3152 hali! Segítsetek plíz ROBOTECH macross saga rajzfílm kéne nagyon!:)Akinek megvan jelezzen felém köszönöm! -
#3151 Movie? ezt kifejtenéd bővebben? -
#3150 huh tényleg! úgy emlékeztem Bucsernek van meg a Kenshin 4 DVD-n. de úgy tűnik rosszul... na mind1. akkor is nézd meg az OVA 2-t! :)
-
#3149 nekem nem jó az a parancsikon -
#3148 Pedig rendesen pontot tesz az anime végére, még akkor is, ha szomorú.
Én anno az OVA1-et és az OVA2-t egymás után néztem meg (meg a Movie-t, de az nagyon kilógott), és nem mondanám, hogy nem értettem meg a 2. OVA-t. Persze hozzá kell tenni, hogy olvastam a TV sorozatról egyet s mást, ámbár látni még csak 8 részt sikerült belőle mostanság, mert nem volt lelkierőm egy 95 részes sorozatba belekezdeni, de már látom, hogy nem kerülhetem el a végzetem. ;)
Ottto: Sakaki és Chiyo a két végpont -- már termetre -- mert belsőleg elég békés mindkettő, úgyhogy van benne logika, hogy rajtuk nagyobb a hangsúly. Mindkettő kawaii, főleg Chiyo a pingvin-jelmezben! :))) -
Gábor #3147 Itt figyel négy dvdn ;) Én meg figyeltem hetekig.
De nem akarom látni a halálát, úh a 2. kimarad. -
#3146 ez elég rövid vélemény. :)
nekem az anime nézésem egyik meghatározó darabja volt. ennek a hatására kezdtem el úgy igazán animéket nézni! ^_^
+ az OVA 2-t csak akkor nézd meg, ha láttad a sorozatot is (95 rész). mert ha nem, akkor szinte semmit nem fogsz érteni belőle. -
Gábor #3145 Megnztem a Kenhshin Ova 1t. Szép. -
#3144 Na. Csak a végére értem az Azumanga Daioh-nak. Aranyos, csak ajánlani tudom. Gyakran röhögtem rajta jókat. Tomo-n meg főleg, amikor szivatta Chiyo-chant, vagy Yomi-chant :D Osaka nagyon bejött, különc természetévvel, meg a horrorsztorijaival :D Sakaki-san számomra is szimpatikus volt. Magas, csendes, titokzatos, menő (lásd:Kaorin ugye :D), macskaimádó (magam is nagy macseimádó vagyok), I'm loving her!
Meg amiken balhéztak, hát az haláli :D
Bár nekem kissé úgy tűnt, Sakaki-san és Chiyo-chan köré, kicsit jobban fűzték a történet szálait, de jó volt. -
#3143 Köszi :)
kb 5-6 nap volt míg készült. Ebből csak a képeket 3 napig kerestem, az összeállítás már 2 napba belefért. -
#3142 jóak lett. gratz! ^_^ -
#3141 Thnx ezt kipróbálom... -
#3140 Elkészült! 2005ös Anime Kalendárium (Thx CsoCso az 5letért :) ). A képek a netről vannak leszedve (Thnx AnimeWallpaper), talán egyesekre rá is ismertek, talán mindre, de sztem egész jó lett. Sry ezért, meg az angol nyelvért is, de a napokat nem sikerült magyarra fordítani (progi), szal inkább alkalmazkodtam, így a kalendárium angol nyelven született. Nyomtatást nem vállalok, azt mindenkinek magának kell megoldania ;) -
#3139 Na most képzeld el, hogy a Gundam Seed és Gundam wing mind az 52+60 részét részenként én elkezdeném nektek ecsetelni???? Vagy részenként 18-20 hozzászólást gyártanánk gáborral... Vagy nem olvasná senki a topicot vagy elküldenétek a picsába.... Erről ennyit téma lezárva... Van slayers topic... -
#3138 teljesen korrekt gondolat, de itt jelen esetben az volt a gáz, h szinte minden részt kitárgyaltak. ami nem egyenlő egy anime általános kibeszélésével.
szal a Lina-s dumával nem is volt gond, mert abba akit látta a részeket már vagy éppen nézi a sorozatot, ahhoz hozzá is szólt.
a következőkben szerintem úgyse lesz ilyen, mert ez a Slayers téma felállított egy újabb íratlan szabályt. ;) -
#3137 Valamiért leszedték a Win32-es csomagot, de innen még letöltheted. -
#3136 Használj mplayert. Nem kell kódek. Csinálsz egy ikont a Total Commander Button Bar-jára, beírod command line paraméternek, hogy:
%P%N -fs -subcp ISO8859-2
Ráálsz a .avi, .ogm, .mkv, .wmv állományra, benyomod a gombot és megy a film, kódek egy szál sem kell.
Bővebb help ebben a fórumban: klikk.
Az mPlayer egyébként magyar fejlesztés, free, kódekek nem kellenek hozzá, kevés az erőforrás igénye, jóformán minden formátumot ismer, lejátsza az összes fajta feliratfájlt, tehát vobsub sem kell, nem piszkál a registry-be és kb. 5 MB az egész.
Én is ezzel néztem végig az Azumanga Daioh-t, és még sok mást, és soha nem volt baj vel, sőt a hibás, félig letöltött fájlokat is meg lehet vele nézni! -
#3135 Szerintem codec probléma, használj ace mega codec packot, esetleg nézd meg milyen hag és képkódolásban vannnak a videok és csak azokat a codec-eket telepíts az ace-ben. -
#3134 Az utolsó pár hozzászólásban, hagsúlyozom PÁR hozzászólásban, nem a részek tartalmáról volt szó, hanem Lina Inverse jelleméről ami közelről sem ugyanaz.
Most már persze semmi gond, mert van Slayers topic, ezek után oda mennek ezzel kapcsolatban a dolgok. Csak kérlek benneteket, hogy egy ici-picivel több toleranciát mutassatok. Teszem azt 15-20 hozzászólás erejéig leragad vki egy sorozatnál (nem feltétlenül Slayersre értem) és arról megy a diskurzus, akkor ne nyissunk már feltétlenül új témát neki, mert eléggé fölösleges topicnyitogatások lesznek amik úgyis eltűnnek a süllyesztöben 10 hozzászólással.
Köszönöm, ha elolvastok, és még inkább ha megértő fölekre találok ezzel kapcsolatban. -
#3133 Az miért van egyes anime rajzfilmeknél hogy a kép rohan mint a veszett vad, a hang meg marad normális sebességen????
Most ha jól emléxem az Azumaga Daioh 16. v. 17. részénél volt ilyen problem a windvd-vel, de hál istennek le tudtam játszani media playerrel, szal nézem tovább de már a 18as is ilyen volt. Most a 19est töltöm, nemtom milyen lesz...
Mással nekem nem fordult ilyen elő....ja de. A pet shop of horrors-ot sem tudtam megnézni, mer ott meg mindenhol rohant a kép, szal inkább hagytam. Most attól félek hogy mielőtt az Azumaga Daioh végére érnék, a media player is begyorsul, és akkor már nemigen van minvel néznem.
Volt már másnak hasonló problémája? -
#3132 Egyetértek. -
#3131 *Slayers -
#3130 ok megvan a Slayer topic szal akkor ezetúl ha majd részt dumálunk meg akkor oda. -
#3129 jah. tökéletesen igazad van. elég durva lenne ha én is minden Naruto és Bleach részt leírnék amit éppen látok...