72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    Dita tényleg 1 haláli karakter lett. Olyan tipikusan minden-férfi-álma! :D
    Szép, kedves, aranyos, semmi rosszakarás, és még sorolhatnám napestig a jó tulajdonságait. :) AZ biztos, h az 1ik legjobb női kari az egész anime világban! ^_^
  • Ottto
    Másfél órát igazán rászánhatsz, és sztem nem fogod megbánni!!!
  • Sadun Tryst
    azt hiszem nekiállok. 1 esélyt mindenképpen érdemes neki adni :)
  • Gábor
    Nekikezdtem a full metal panic-nak, nem tűnik rossznak ez sem.
  • Gábor
    Várjunk csak....már ajánlottad?! A fene.
    Dita forvever :)
  • Bucser
    Már mióta mondtam neked, hogy nézd meg:) Mondtam, hogy imádnivaló az egész story meg lelkivilág:)

DITA RULEZ:D
  • Gábor
    Annyira tetszik a vandread season 1 és 2! Azt hiszem egyik kedvenc szériám lett.
  • Ottto
    Nos nem tudok sokat mondani mert én sem tudok sokat. Röviden, van egy sziget, amin egy iskola működik. Ezen a szigeten démoni lények léteznek, elbújva a közeli erdőkbe. A HiME-ok ami a "Highly-advanced Materializing Equipment" rövidítése, tulajdonképpen különleges képességekkel ellátott emberek, próbálják védeni. Na persze ez nem ilyen egyszerűen. A 3 főhős közül 2en már felfedezték különleges képességüket. Ezek egyfajta elemek, ill modifikációk. Egyiknek a technika szelleme, a másik egy bazinagy kardal mászkáló macskalány (megjegyzem csípem nagyon, aranyos :)). A 3. HiME egy épp az iskola felé tartó lány. Új diák, aki épp hogy csak megismerkedik különleges képességével (elem:tűz) Egyikőjük sem önszántából megy a sziget védelmére, van egy (pár) kulcsszereplő, akik inkább okosak, és összehozzák a 3 lányt hogy az iskolában tanuljon, ezzel együtt meg is védjék azt. Persze mindegyik lány okból kerül oda. az egyik a testvérét keresi, a másik valamire/valakire vadászik, és sztem egy titkos szervezetnek dolgozik. A 3. lány pedig örül hogy ide jöhetett továbbtanulni öccsével. De egyik lány sem bízik meg azokban akik összehozták őket, amit meg is értek, valami más is van a háttérben, amiről nem tudunk.
    KB ennyi derül az 1. 3 részből, talán kissé hosszú lett.
    Köszi a linket rettentően sajnálom hogy torrentes, de ezért a sorozatért megéri kivárni a hosszú-hosszú teletöltési időt.
  • Sadun Tryst
    figyeld ezt az oldalt hetente ésj egyezd meg mikor jön ki új rész, mert azon a napon fog minden héten új rész jönni.
    amúgy miről szól röviden az anime?
  • Gábor
    Mindjárt végig érek a második vandread évadon. FENOMENÁLIS! Nagyon tetszik ez a széria.
  • Ottto
    Jah. Nálam megy. Pont most néztem meeg hogy a My HiME-nek vannak e több részei fent, de nincs.
    Most néztem meg a fent lévő 3-at, és csak annyit mondhatok fantasztikus! Hihetetlenül fordulatos, jól kitalált, szép, akciódús. Nagyonszép grafikával készült, és a zene....hát az mindent ver.
    Szal nagyon tetszik, ha valaki nem látta nézze meg mindenképp!!!
    Nem utdjátok honnan lehetne letölteni még több részt?
  • Sadun Tryst
    Macross-t akkor majd megnézem, mihelyt lesz megint letöltésem :)

amúgy megy az USTEAM? már nálam nem...
  • Bucser
    A maga idejében az a CG egész jól nézett ám ki... (akkor jött ki asszemmint a Blue Submarine.. Ha jó ccg-re vágysz akkor ott a GITS2 meg a MACROSS ZERO!!! Fenomenális.. mindenki nézze meg!!!! Jahh a Zeronak sajna az utsó része még nincs kész...
  • Sadun Tryst
    Elég aranyos kis anime, az biztos! :)
    Nekem csak az szúrja a szemem 1 picit, h gagyi lett a CG...
  • Gábor
    Végignéztem, kár,hogy csak 13 epizód, de már töltöm is a második évadot :)
  • Gábor
    Vandread fenomenális! Rég röhögtem filmen ennyit! Ja, season 1.
  • Ottto
    (Egon...áhh ez jó :D Amúgy tényleg Ido)
    Igen én is valami ilyesmire gondoltam, inkább érzelmekkel teli, de sosem szerettem ezeket az igennyálas filmeket. Mondjuk Whispers of the Heart sem komolyan volt olyan, de közelebb járt hozzá. Alita az eggyszerűen jól kitalált, talán tényleg rohanós egy cseppet, sokminden történik egyszerre.
  • Waterhorse
    Abban inkább érzelem van, mint romantika. Vagyis azt mondanám érzelmi, és nem romantikus jegyekkel rendelkezik. Talán egy kicsikét kevés volt az idő a fiú és a lány valódi, ténylegesen szoros kacsolatának bemutatására, Szmomra nem fejlődött ki annyira ketejük szerelme, mint ahogy azt a végén az elválásnál érzékeltetni próbálták. Sokkal jobban lejött ALITA és a nevelőapja (nem tudom a nevét de tudjátok aki úgy néz ki mint EGON a Szellemírtókból:))), talán Ido) érzelmi kötődése. Ennek ellenére a fim végén akkor is "záporeső":))
  • Ottto
    Jéé az megvan mangában (Video Girl Ai). Legalábbis az első pár része
  • Sadun Tryst
    romantikában nekem a Love Hina sztár! ^_^
    ha pedig "igazi" romantikáról van szó, akkor pedig Only Yesterday vagy Video Girl Ai.
  • Ottto
    szép, csak nem az én stílusom. Az olyan romantikát szeretem mint ami pl a Batttle Angel Alita-ban van (nálam még mindig best :))
  • Sadun Tryst
    én is láttam. szerintem nagyon szép volt. :)
  • Ottto
    Nem is tudom minek néztem meg a "Whispers of the Heart"-ot. Úgyértem, a címéből kiderülhet hogy ez egy romantikus anime, annak nemtom jó-e, sztem nem volt túl rossz, csak én nem csípem az ilyen témájú dolgokat.
  • Ottto
    Jah, én is azért töltöttem le, mert meg akarok tölteni egy dvd-t anime filmekkel, és még volt szabad hely, hát mondom nézzük meg hátha jó, de csalódtam...
  • Sadun Tryst
    jujj! azt én is megnéztem valami tévedésből! :D
    csak azért tölöttem le, mert nem volt több hely a winyón, de valamit nézni akartam. hát a bemutató alaján az animenfo-n nem tűnt olyan rossznak...
    azóta minden animét csak személyes ajánlással nézek... :)
  • Ottto
    Megnéztem az Amon Saga-t. Hát szép, kalandos, de már láttunk ilyet. A zsoldosok (barbárok) és a szörnyek eglész jók voltak benne, de a történet nem túl eredeti. Egyszer meg lehet nézni...
  • Sadun Tryst
    Meg is néztem épp most a filmet (Kenshin Movie), és hamisítatlan Kenshin feelingje van. Nagyon üt, és elgondolkodtattó. És ennek a filmnek a legnagyobb előnye az, h bárki megnézheti. Csak az lesz neki 1 kicsit fura, h Sano miért olyan erős... ^_^
    Na mind1. Ajánlom mindenkinek! ;)
  • Sadun Tryst
    htx. asszem le is töltöm azonnal! :)
  • Ottto
    Nos, elismerem a szöveg néhol tényleg olvashatatlan, de sztem azért kivehető.
    Magyar nincs sry, ha tudtam volna csinálni, egyértelműen abban csinálom.
    A névnapokkal sajna nincs időm bajlódni, bevallom kedvem se nagyon, sry :(
    Tény hogy igencsak szinesre sikeredett, és noymtatásnál falja a szines patront, úgyhogy tényleg olyan helyen érdemes kinyomtatni, ahol neked nem költséges (pl apámnak, gyárban van lézernyomtatójuk, neki semmibe nem kerül használni)
    Hibát találsz, szólj nyugodtan, megnézem mit tehetek, csakmár nemnagyon emléxem melyik-melyik betűtípus volt, de azért majd próbálkozom.

Ja ha valakit esetleg érdekel, vagy úgy érzi tud csinálni jobbat, annak elmondhatom "Ulead iPhoto Express"-el csináltam, + egy kicsit feldobtam egyes helyeken PS szerű progival ("Photoimpact". Csak azért nehogy azt higyjétek titkoloml csak ezt nem sokan ismerik)
  • via_mala
    Kenshin OVA/[aX]Samurai_X_-_Motion_Picture_[73D3458E].ogminfo
    Egy 90 perces film, olyan mint egy kibővített epizód a TV-sorozatból, csak jobban meg vagyon rajzolva.
  • Sadun Tryst
    de legalább a tiéd "custom made" lenne! :D
  • CSOCSO
    viszont az a baj hogy ha ezt en mind kinyomtatom komoly minosegbe.. akkor pont ott vagyok mintha rendelnek a netrol egy olyan naptart:(
    (mert vehetek azonnal uj patronokat a hp be)
  • CSOCSO
    Nagyon tetszik a cuccos...
    csak van par bajom vele
    1) alig latszanak a szamok
    2)nincs magyar veletlen?
    3)gondolom nagyon nincs kedved rarakni a magyar nevnapokat:))))))))))))
    ha megcsinalod magyarba
    es vhogy megoldod hogy lathato legyen a sok cuccos akkor kinyomtatom!

ha PS el csinalod akkor adj neki egy kis feher hatso ragyogast.. attol jobban fog latszani minden...

megneztem a tobbit is.. egy ketto nagyon jo.. csak par radabbal van egy ket hiba..
  • CSOCSO
    nincs mit:)
  • [HUN]Crassus
    hali! Segítsetek plíz ROBOTECH macross saga rajzfílm kéne nagyon!:)Akinek megvan jelezzen felém köszönöm!
  • Sadun Tryst
    Movie? ezt kifejtenéd bővebben?
  • Sadun Tryst
    huh tényleg! úgy emlékeztem Bucsernek van meg a Kenshin 4 DVD-n. de úgy tűnik rosszul... na mind1. akkor is nézd meg az OVA 2-t! :)
  • mikike
    nekem nem jó az a parancsikon
  • via_mala
    Pedig rendesen pontot tesz az anime végére, még akkor is, ha szomorú.
    Én anno az OVA1-et és az OVA2-t egymás után néztem meg (meg a Movie-t, de az nagyon kilógott), és nem mondanám, hogy nem értettem meg a 2. OVA-t. Persze hozzá kell tenni, hogy olvastam a TV sorozatról egyet s mást, ámbár látni még csak 8 részt sikerült belőle mostanság, mert nem volt lelkierőm egy 95 részes sorozatba belekezdeni, de már látom, hogy nem kerülhetem el a végzetem. ;)

Ottto: Sakaki és Chiyo a két végpont -- már termetre -- mert belsőleg elég békés mindkettő, úgyhogy van benne logika, hogy rajtuk nagyobb a hangsúly. Mindkettő kawaii, főleg Chiyo a pingvin-jelmezben! :)))
  • Gábor
    Itt figyel négy dvdn ;) Én meg figyeltem hetekig.
    De nem akarom látni a halálát, úh a 2. kimarad.