72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #3208 Action, fantasy, sci-fi az animenfo szerint. Egyébként meg egy kicsit FF7-FF8 hangulatot áraszt. -
#3207 Azért ez hagy még némi pontosítást is maga után, minden skacnak egy digimonja van, aki időközben fejlődik, ezzel a fejlődéssel már színvonalasabbá tették számomra a történetet. Sokkal kidolgozottabban a digimonok, esetleg humanoidabbak is mint Ash és társainak szörnyei. A történet pedig valóban érdekesebb és izgalmasabb, hiszen itt nem egy két sárga patkány, vagy kék teknős küzdelmét láthatjuk, megrendezett verseny szabályainak keretében. Itt mind a digik, mind a srácok élete is valódi veszélyeknek van kitéve, a felsoroltaktól pedig sokkal komolyabb hangvételűvé válik.
Tehát ezzel annyit akartam csak mondani, hogy Digimon jobb mint a Pokemon, egy kicsit élesebben meghúzva a határvonalat a két történet között. -
#3206 Jó igaz itt van egy megmentendő Digiworld:D Akkor inkább már Escaflowne ha idegen világban lévő emberről akarok látni valamit:) Ott legalább vannak emberi érzelmek.. A Digimonnak az alapötlete ugyanaz mint a pokemonnak.. legyen ewgy társ aki kiválasztja a gyereket és barátjául szegődik aztán megmentik a fél világot.... -
#3205 kb
de azért a pokemont messze übereli szvsz -
#3204 Last Exile-t nem nagyon néztem (sőt nem is láttam) ha elmondod milyen stílus talán tudok segíteni... -
Gábor #3203 Majd írok.
Esetleg a #3200-ra van ötleted? -
#3202 Ismerema Digimont:) Aranyos Olyan Pokemon kategória:) -
#3201 Nadesicoról majd írj kérlek véleményt, mert én is gondolkodok a megnézésén, meg a nausicaa-ról is ha tudsz valamit:) -
Gábor #3200 Samurai X....vazze....az X-re emlékeztem, de ott az X szériát találtam, érthetően :)
Last Exile-hoz hasonló animeot ismersz? Kategóriája:action, fantasy, sci-fi azt hiszem. Ill jó mechas sorozat? Vandread megvolt, most fejezem be a full metal panicot, töltöm a nadesicot. -
#3199 Digimont vki simeri?
én régebben végig néztem 3sorozatot a németen+leszedtem japánul mozikat (magyarok is adták de két rész után abba hagytam a nézését mert a szinkron...)
most így vissza gondolva nem rossz de elég gyerekes vhogy. -
#3198 :D
rossz betűnél kerested valószíűleg.
ugyebár ez nem Rurouni Kenshin, hanem Samurai X ^_^ -
Gábor #3197 cdcoverst végigtúrtam érte.....mind1, lényeg,h megvan:) -
#3196 np ;)
Forrás:CdCovers.cc -
#3195 amíg ezeknek a végére érek, még sok víz lefolyik a dunán... :)
pl. a hack-et még közel sem biztos, h végignézem.
meg most próba alapán belenéztem egy új sorozatba, összesen 3 része van eddig: SunaBouzu
aki szereti a hülye poénokat, illetve a rengeteg nagy mellett, akkor az nézze meg (ugyanis főhősünk egy másik fejvadászon akar bosszút állni -nem tudni pontosan hogyan ^_^ - akinek írtózatosan nagy mellei vannak).
eddig excel saga és FLCL vitt mindent ebben a témában, így ez eddig csak 3 csillag a kategóriájában... -
Gábor #3194 Btw, Last Exilehoz hasonló animet tudnátok ajánlani? -
Gábor #3193 Domo arigato :) -
#3192 Megnéztem a Gunslinger Girlt (#3988).
Sadun Tryst: jó a betárazás, én a WHR-t viszont kihagynám belőle, vagy legalább is a legvégére tenném. -
#3191 Samurai X - Betreyal
jobb minőség sajna nincs. de DVD borító nagyságban jó lesz :) -
Gábor #3190 Tudna vki nekem küldeni egy Kenshin-OVA1 dvd borítót? -
#3189 nem fontossági sorrendben írtam őket, csak úgy össze vissza.
amelyik stílushoz éppen kedvem lesz, azt fogom hamarabb nézni. és nagy valószínűséggel az Azumanga Daioh lesz a következő, amit a Rurouni Kenshin TV végleges befejezése fog követni (letöltöm újra az összes részét).
aztán meg jön aminek jönnie kell.
remélem minnél több és jobb Bleach manga ^_^ -
Gábor #3188 Miután fordítottam a hack/sign én már nagyon nem szeretem.
A Scrapped Princess nagyon jó, érdemes előre venned. A Vision of Escaflowne is jó karakterekkel megáldott fantasy. A Witch Hunter Robin meg egy kissé sötétebb sci-fi, amolyan X-Akták japán módra. Nekem nagyon bejött,habár nem volt benne mecha;) -
#3187 már kezdtem örülni. azt hittem köze van a Full Metal Alchemist-hez. de az animenfo nagyon elszomorított... :/
de azt hiszem a bemutató alapján ez is felkerült a várólistára :)
(akkor már csak a hac//SIGN, Azumanga, Vampire Princess Miyu, Macross Zero, Scrapped Princess, Vision of Escaflowne és a Witch Hunter Robin van vissza. de van egy olyan érzésem nőni fog ez lista még...) -
#3186 Dita tényleg 1 haláli karakter lett. Olyan tipikusan minden-férfi-álma! :D
Szép, kedves, aranyos, semmi rosszakarás, és még sorolhatnám napestig a jó tulajdonságait. :) AZ biztos, h az 1ik legjobb női kari az egész anime világban! ^_^ -
#3185 Másfél órát igazán rászánhatsz, és sztem nem fogod megbánni!!! -
#3184 azt hiszem nekiállok. 1 esélyt mindenképpen érdemes neki adni :) -
Gábor #3183 Nekikezdtem a full metal panic-nak, nem tűnik rossznak ez sem. -
Gábor #3182 Várjunk csak....már ajánlottad?! A fene.
Dita forvever :) -
#3181 Már mióta mondtam neked, hogy nézd meg:) Mondtam, hogy imádnivaló az egész story meg lelkivilág:)
DITA RULEZ:D -
Gábor #3180 Annyira tetszik a vandread season 1 és 2! Azt hiszem egyik kedvenc szériám lett. -
#3179 Nos nem tudok sokat mondani mert én sem tudok sokat. Röviden, van egy sziget, amin egy iskola működik. Ezen a szigeten démoni lények léteznek, elbújva a közeli erdőkbe. A HiME-ok ami a "Highly-advanced Materializing Equipment" rövidítése, tulajdonképpen különleges képességekkel ellátott emberek, próbálják védeni. Na persze ez nem ilyen egyszerűen. A 3 főhős közül 2en már felfedezték különleges képességüket. Ezek egyfajta elemek, ill modifikációk. Egyiknek a technika szelleme, a másik egy bazinagy kardal mászkáló macskalány (megjegyzem csípem nagyon, aranyos :)). A 3. HiME egy épp az iskola felé tartó lány. Új diák, aki épp hogy csak megismerkedik különleges képességével (elem:tűz) Egyikőjük sem önszántából megy a sziget védelmére, van egy (pár) kulcsszereplő, akik inkább okosak, és összehozzák a 3 lányt hogy az iskolában tanuljon, ezzel együtt meg is védjék azt. Persze mindegyik lány okból kerül oda. az egyik a testvérét keresi, a másik valamire/valakire vadászik, és sztem egy titkos szervezetnek dolgozik. A 3. lány pedig örül hogy ide jöhetett továbbtanulni öccsével. De egyik lány sem bízik meg azokban akik összehozták őket, amit meg is értek, valami más is van a háttérben, amiről nem tudunk.
KB ennyi derül az 1. 3 részből, talán kissé hosszú lett.
Köszi a linket rettentően sajnálom hogy torrentes, de ezért a sorozatért megéri kivárni a hosszú-hosszú teletöltési időt. -
#3178 figyeld ezt az oldalt hetente ésj egyezd meg mikor jön ki új rész, mert azon a napon fog minden héten új rész jönni.
amúgy miről szól röviden az anime? -
Gábor #3177 Mindjárt végig érek a második vandread évadon. FENOMENÁLIS! Nagyon tetszik ez a széria. -
#3176 Jah. Nálam megy. Pont most néztem meeg hogy a My HiME-nek vannak e több részei fent, de nincs.
Most néztem meg a fent lévő 3-at, és csak annyit mondhatok fantasztikus! Hihetetlenül fordulatos, jól kitalált, szép, akciódús. Nagyonszép grafikával készült, és a zene....hát az mindent ver.
Szal nagyon tetszik, ha valaki nem látta nézze meg mindenképp!!!
Nem utdjátok honnan lehetne letölteni még több részt? -
#3175 Macross-t akkor majd megnézem, mihelyt lesz megint letöltésem :)
amúgy megy az USTEAM? már nálam nem... -
#3174 A maga idejében az a CG egész jól nézett ám ki... (akkor jött ki asszemmint a Blue Submarine.. Ha jó ccg-re vágysz akkor ott a GITS2 meg a MACROSS ZERO!!! Fenomenális.. mindenki nézze meg!!!! Jahh a Zeronak sajna az utsó része még nincs kész... -
#3173 Elég aranyos kis anime, az biztos! :)
Nekem csak az szúrja a szemem 1 picit, h gagyi lett a CG... -
Gábor #3172 Végignéztem, kár,hogy csak 13 epizód, de már töltöm is a második évadot :) -
Gábor #3171 Vandread fenomenális! Rég röhögtem filmen ennyit! Ja, season 1. -
#3170 (Egon...áhh ez jó :D Amúgy tényleg Ido)
Igen én is valami ilyesmire gondoltam, inkább érzelmekkel teli, de sosem szerettem ezeket az igennyálas filmeket. Mondjuk Whispers of the Heart sem komolyan volt olyan, de közelebb járt hozzá. Alita az eggyszerűen jól kitalált, talán tényleg rohanós egy cseppet, sokminden történik egyszerre. -
#3169 Abban inkább érzelem van, mint romantika. Vagyis azt mondanám érzelmi, és nem romantikus jegyekkel rendelkezik. Talán egy kicsikét kevés volt az idő a fiú és a lány valódi, ténylegesen szoros kacsolatának bemutatására, Szmomra nem fejlődött ki annyira ketejük szerelme, mint ahogy azt a végén az elválásnál érzékeltetni próbálták. Sokkal jobban lejött ALITA és a nevelőapja (nem tudom a nevét de tudjátok aki úgy néz ki mint EGON a Szellemírtókból:))), talán Ido) érzelmi kötődése. Ennek ellenére a fim végén akkor is "záporeső":))