72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Az Mplayert kerestem de csak valamilyen kodekket találtam ilyen néven, nem tudtok egy linket ahonnan a programot lehet letölteni?
  • Ottto
    Igen, nekem is onnan van, hát én máshová nemigen járok letölteni mert nem ismerek helyeket.
  • Sadun Tryst
    2 hónapja még én is azt használtam, de zavart a VoBsub-os funkciója, így véglegesen áttértem Mplayer Classicra :)
  • Sadun Tryst
    a házimozi sem az anyém, a nappaliban van, de hát soxor nincs itthon senki és a lakás az enyém. akkor meg lehet nyugodtan rajta animét nézni :)
    már csak a számítógépem kéne rákötni a TV-re, és akkor már az OGM, és MKV filmeket is megtudnám nézni! :)

nem is tudtam, h van 2. része a Whispers of the Hearth-nak...
    USTEAM-en fent van?
  • Bucser
    Én azt sem tudtam, hogy BSPlayer-t még használnak emberek:)
  • Sadun Tryst
    használj VoBSub-ot. azzal a film lejátszása alatt be tudod álítani, h melyik feliratot, és melyik hangot használja a videó. (tudni illik OGM és MKV fájloknál általában dupla audio sáv van, és a feliratot mindig ki -be lehet kapcsolni)
  • Factor_007
    az gáz kicsit. Nagyjából megértem így is, de jobb lenne magyarral.
  • Ottto
    A sorozatokba álltalában bele van építve az angol felirat, sztem azt nem tudod kiszedni.
  • Factor_007
    egy kérdéssel fordulok hozzátok:
    8 részt töltöttem le eddig a Hellsingből. Bsplayerrel játszottam le, és csak angol felirat van. Töltöttem le magyar feliratot, azt viszont nem hajlandó berakni. Szal mit kell csinálni hogy legyen magyar felirat(ha van egyáltalán)?
  • Ottto
    Nekem nincs házimozim, de gépen 17 collos képernyőn egész jó nézni. Meg ha nagyon zavarna, 75cm2-s tv-re ki tudom vinni a képet, de még az sem kell.
    Photoshop, meg ilyen grafikai dolgok, zene, játék, film, egy szóval majdnem minden nálam gépen megy.
    Más:
    Most néztem meg a Whispers of the Heart 2-ik részét, a The cat returns-t. Aranyos, szép, kicsit Alíz csodaországban fílingje van, de egész jó, bár sztem a macskatestőröket kicsit túlzásba vitték...
  • Adam5
    most hogy a nagy kardokról van szó eszembe jutott az Inuyasha
    abban is van

a Tessaiga (a kép kicsi de azért jól kivehető)

• Sadun Tryst
    én meg a pc tartom már szinte feleslegesnek. egyedül "dolgozok" (Photoshop, DigiTERRA, ArcMAP - térinformatikusnak tanulok), netezek, meg CD/DVD-t írok vele. meg néha játszom CoD-ot neten haverokkal.
    bár a film nézés is már TV-n megy, mert a házimozi kicsit mgekönnyítette az életem. csak egy újraírhatóra kiírom az adott filmet, oszt már mehet is a mozi, és nem a kis 15 colos monitorom előtt kell gúnyadnom... :/
    szal leginkább játszani már PSen szoktam, míg "animézni" TV-n.

amúgy meg meg Bleach manga letöltése kötelező mindenkinek! én már fanatikus vagyok! Speard the Bleach - by Tazmo
  • Ottto
    Jah, anyagi gondok mindig vannak, és általában ez szab határt a fanatizmusnak :(
    Mondjuk nekem nincs ps-em sztem nem is lesz mert feleslegesnek tartom, PC-n megvagyok
  • Sadun Tryst
    így van, ő a 8. rész férfi főhőse.
    mondjuk én is csak a 7. résszel játszottam, mert az 5 cédés változatot sehol nem lehetett beszerezni, ripp meg nem volt. a 7. résznek meg volt ripp változata, de cosmo canyon-ban kifagy... :/
    most meg már túl késő, mert nem tudom 1iket sem megvenni eredetiben, vagy bárhonnan letölteni fullban... :(
    mondjuk ettől függetlenül a kedvenc játékom még mindig az FF7 :)
    (PS2-t is csak azé vettem, h tudjak FF-ezni sokat, de sajna még nincs 30e-m, h megvegyem az összes FF-et :D)
  • Ottto
    Ha már a kardoknál tartunk a My HiME nem maradhat ki, itt egy pár screen Mikoto cicusról és a már említett Miroku-ról (ez a kardja, megjegyzem igencsak hűséges, csak szólj és jön :D)

Attacking!!! Jól látszik Mikoto nem nagyon bírja Mirokut, az éle mindig a földet súrolja, dehát mit várhat az ember egy kislánytól és egy kardtól ami jóval nagyobb tőle :)))

Durah a robotkutyus kicsit meglepte...

Mikoto robotkutyust nevel. Egy ekkora pofon után én is engedelmeskednék olyan parancsoknak mind "ül, fexik, nyugszik"

Mikoto és Miroku a kamerának pózol :D
    Megjegyzem Mikoto nem túl fotogén, de annál aranyosabb

Bocsi a képek minőségéért, de a filmből van kikéve ez a pár screen, talán kedvcsinálónak elmegy ;)
  • Bucser
    Nézd meg az anime-t:D Én úgy értettem:) Király az egész sorozat na meg van hozzá ha jól tudom magyar felirat:)
  • Adam5
    okok nem is úgy értettem.
  • Bucser
    Gatts az Anime-ben is így néz ki... Szal nincs tuningolva semmi a képen...
  • Adam5
    király kép
  • Bucser
    Akkor próbáld meg ezt.

Gattsu San akkor is Rulezé minden téren ("The Black Swordsman who killed a Hundred soldier with a single sword"
  • Ottto
    De ő a 8-ba van ;)
    Egyébként nem játszottam komolyabban egyik FFel sem, pedig a demok egész jók voltak, csak nem tudtam egyiket sem beszerezni...
  • Adam5
    írra=igen
  • Adam5
    írra a pisztoly/kardra emléxem. az eggyik FF játéknak az volt a loadingjában.
  • Sadun Tryst
    ha má FF, akkor Squall :)
  • Ottto
    Gondoltam hogy erre gondolsz. Ez bezony tényleg FF7
  • Adam5
    nemtok felmenni a weblapra amin Gatts lenne
  • Bucser
    Ez Cloud a final Fantasy 7-ből (az első PC-re megjelenő FF játék)

De szerintem GAtts a Berserkből messze sokkal brutálisabban néz ki...

Na ja meg karakterében is brutkóbb:D
  • Adam5
    igen ez az, thx, ez a kép marad meg bennem
  • Ottto
    Ehh...nagyon rég volt, még kissrác voltam mikor azokat néztem, de emlékszem hogy voltak, ilyet nem felejt el az ember :)
  • Ottto
    My HiME, FF
  • via_mala
    Berserk
  • Waterhorse
    Sztem sok ilyen van:)))
  • Adam5
    átéag=átlag
  • Adam5
    lenne egy kérdésem

melyik az az anime amikor az eggyik csávónak (talán a főszereplő nemtom) van egy kardja de jóval nagyobb mint egy átéag kard. vagy csak álmottam hogy van ilyen? nemtom. de mintha arra emlékeznék hogy a kard nyele normális méretü de a penge jóval nagyobb, még talán az embernél is nagyobb.
  • Adam5
    igen az

már emléxem :D
  • Bucser
    A Mila Superstar:D Az is mekkora LOl volt persze azok még a dratonball előtti időkben készültek, ha jól emlékszem...

És Szerintem ezen az A+-on meg régi anime sorozatokat fognak nyomni.. (ugyanis azok az ócsóak és ha bejön akkor veszik a drágákat mint berserk vagy cowboy bebop vagy esetleg BLACk BIBLE:D persze csak 18-as karikával:D
  • Adam5
    amúgy nemtom emlékeztek-e de régen volt 2 anime ami ment a magyaron még a Grand Prix és a Pálya ördögei. ha jól emléxem akkor zeek animek voltak. sőt vol még vmi kézilabdás is.
  • Waterhorse
    Ahogy az idézetben írtad december 1-étől, legalábbis gondolom én.
  • Ottto
    thnx
  • Ottto