72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Adam5
    király kép
  • Bucser
    Akkor próbáld meg ezt.

Gattsu San akkor is Rulezé minden téren ("The Black Swordsman who killed a Hundred soldier with a single sword"
  • Ottto
    De ő a 8-ba van ;)
    Egyébként nem játszottam komolyabban egyik FFel sem, pedig a demok egész jók voltak, csak nem tudtam egyiket sem beszerezni...
  • Adam5
    írra=igen
  • Adam5
    írra a pisztoly/kardra emléxem. az eggyik FF játéknak az volt a loadingjában.
  • Sadun Tryst
    ha má FF, akkor Squall :)
  • Ottto
    Gondoltam hogy erre gondolsz. Ez bezony tényleg FF7
  • Adam5
    nemtok felmenni a weblapra amin Gatts lenne
  • Bucser
    Ez Cloud a final Fantasy 7-ből (az első PC-re megjelenő FF játék)

De szerintem GAtts a Berserkből messze sokkal brutálisabban néz ki...

Na ja meg karakterében is brutkóbb:D
  • Adam5
    igen ez az, thx, ez a kép marad meg bennem
  • Ottto
    Ehh...nagyon rég volt, még kissrác voltam mikor azokat néztem, de emlékszem hogy voltak, ilyet nem felejt el az ember :)
  • Ottto
    My HiME, FF
  • via_mala
    Berserk
  • Waterhorse
    Sztem sok ilyen van:)))
  • Adam5
    átéag=átlag
  • Adam5
    lenne egy kérdésem

melyik az az anime amikor az eggyik csávónak (talán a főszereplő nemtom) van egy kardja de jóval nagyobb mint egy átéag kard. vagy csak álmottam hogy van ilyen? nemtom. de mintha arra emlékeznék hogy a kard nyele normális méretü de a penge jóval nagyobb, még talán az embernél is nagyobb.
  • Adam5
    igen az

már emléxem :D
  • Bucser
    A Mila Superstar:D Az is mekkora LOl volt persze azok még a dratonball előtti időkben készültek, ha jól emlékszem...

És Szerintem ezen az A+-on meg régi anime sorozatokat fognak nyomni.. (ugyanis azok az ócsóak és ha bejön akkor veszik a drágákat mint berserk vagy cowboy bebop vagy esetleg BLACk BIBLE:D persze csak 18-as karikával:D
  • Adam5
    amúgy nemtom emlékeztek-e de régen volt 2 anime ami ment a magyaron még a Grand Prix és a Pálya ördögei. ha jól emléxem akkor zeek animek voltak. sőt vol még vmi kézilabdás is.
  • Waterhorse
    Ahogy az idézetben írtad december 1-étől, legalábbis gondolom én.
  • Ottto
    thnx
  • Ottto
  • Adam5
    király fent vannak a slayers részek
  • Adam5
    most ez egyszer örülök hogy van itt minimax :))))
    nem lehet tudni hogy decemberen belül mikortól?
  • Waterhorse
    Megnézheted az eddigi részeket:
    Itt megtalálod
  • Waterhorse
    A+ magyar lesz, Minimax után, vagy annak a helyén nem tom.
  • Adam5
    ááááááááááááááááááááááá huáhuhuáhuáhuáhuá

EZ KIRÁLY!
  • Ottto
    "részletek a szinkronizált animékből"
    szerinted?????

Amekkora pechem van úgyse jön be nálunk :C
  • Adam5
    " A+ anime csatorna bemutatója a december elsején induló anime profilú csatorna bemutatója (részletek a szinkronizált animékből) és beszélgetés." <--- emmeg mi!!!!???? magyar csatorna???!!!
  • Ottto
    Ezzel akarsz felvidítani? Mindig lemaradok róla :C
    Amúgy thnx
  • Waterhorse
    Shaman King, vagy magyarul Sámán Király, azt hiszem a Yugioh alkotóitól származik. (nem néztem utána csak vmi ilyesmit hallottam)
    Egyébként vhol még hasonlít is rá, talán pont azt a különbséget tudnám felhozni a Yugi és a Shaman között, amit már említettem a Pokemon és Digimonnál. Szóval a Shaman király lényege az, hogy főhősünk minnél erősebb és nagyobb sámán legyen, amúgy egy hétköznapi iskolás tinédzser fiúcska az illető. Ehhez pedig rendeznek asszem 500 évente egy sámán versenyt ahol kiderül ki a legjobb, barátunk éppen beleszületett az aktuális versenybe.
    A harcot mindenki a saját harcos szellemével vívja(szamurály meg ilyesmi szellemek), ez úgy néz ki, hogy a sámánok látják a szellemeket és valamilyen úton-módon a sámán mellé szegődhetnek mint őrzőjük. A csata nagyon érdekes a sámánok egyesülnek a szellemükkel, tehát voltaképpen a szellem beleszáll gazdája testébe, ahogy egy testben küzdenek a képi megvalósítása nagyon látványos, de vannak kötvetítők akik szellemeket is megidézhetnek, vagy esetleg olyan sámánok akiknek zombi örzőik vannak.
  • Sadun Tryst
    én is mennék, de hát Nagykanizsáról felmenni Budapeste 1 napos program... :(
  • Ottto
    ERRE elmegy valaki? Nekem sajnos túl messze van
  • Ottto

Faja nagyon, nehogy elbassza!!! Sok sikert hozzá!!!
  • Ottto
    Ha már a pokemon, digimonnál járunk, nézi valaki a fox kidsen a Sámánmester-t (asszem ez a címe) Én nézném, de mindig lemaradok róla :(
    Cartoonon meg a transformers megy, azt tom hogy valammikor este, 19:00 után valamikor...
  • Waterhorse
    A james Cameron srác meg filmet forgat az Alitából.
  • Sadun Tryst
    igen? úgy tűnik felejtek. no de most nagyobb limittel biztosan megnézem :)
  • Gábor
    Ezt mondtad egy hónapja is :P
  • Sadun Tryst
    FF hangulat? akkor le lesz töltve... :)
  • Gábor
    Vagy még érdekelnének jó mechas animeok, mint a RahXephon pl, kicsit sokat nevettem mostanában a comedy, mecha kategóriásokon.